Sziasztok!
Ma reggel olyan korán keltem, de elaludtam a tévé előtt,úgyhogy már másodszorra ébredek fel ma!
Eni,sajnálom, hogy rosszul viseled az elejét a terhességnek!
Szerintem amilyen hamar lehet menj el táppénzre. Én is amikor megtudtam a terhességet még akartam maradni januárig, meg gondoltam majd bejárok segíteni a kolléganőmnek, de szerencsére engem a dokim rögtön kiírt.Utólag már nem bánom, hogy itthon voltam végig, de akkor még nekem volt lelkiismeret furdalásom, hogy otthagyom őket. Szerencsére nekem a közvetlen kolléganőm nagyon rendes volt, ő megértett, és támogatott, de a főnök szemében az a legnagyobb bűn amit nő elkövethet, hogy teherbe esik! Azóta is utál minket!
(mert azóta még hárman teherbe estek az osztályon!
)
Edina,az Avent Isis-t vettem meg én is,mert két napig böngésztem az interneten a különböző mellszívókat,és ezt a fajtát találtam a legjobbnak. Volt még egy másik fajta csomag is , abban 5 VIA poharat adtak mellé,de úgy gondoltam ,hogy a cumisüveggel jobban kivagyok segítve,mert 5 pohárral nem sokra megyek, ha majd tényleg tudok fagyasztani. Ja,meg az 2000 ft-tal drágább is volt.
Tényleg, milyen jó, hogy Lilire adtál terpeszbetétes pelust!
Legalább nem szenvedett fölöslegesen!
Orsi, a gumis lepcsit nagyon jó áron vettétek,mert én olyan 1400-1500 ft körül láttam a városban.Az még nekünk is hiányzik,lehet, hogy du. kinézünk a Corába.
Egyébként ez a béna védőnő még nekünk sem hozott semmilyen receptet. Jó,elvileg még ráérni,de még csak nem is mondta, hogy fog hozni.Lehet, hogy veszek mindenből én is egyet a biztonság kedvéért! Te miket vettél?
Azt tudom, hogy kell alkohol, hintőpor,olaj.Ezeken kívűl még mit kell ott megvenni?