Új privát üzeneted érkezett!

KEdves Lányok,

Nagyon örülök a sok kritikának :oops: , és nem haragszom (csak egy kicsit :D ). Szóval minden ötlet tetszett, Sziszikéjé a legjobban,mert az a legszínesebb:) Én nem szoktam ennyire csinosítani a táblicskukat, áltaálban csak beleírom a lényeget, de ez szerintem a természetemből fakad:)

Rgyébként mivel nem egyeztünk meg semmiben, ezért csak valami után lehet véleményt mondani. Remélem nemsokára elkészül a végleges verzió, és akkor már csak adatokat kell bele tölteni.:)

Szóval,

1. Közös megegyezés alapján, kiveszem akkor az orvos oszlopot, elnézést azoktól akik elküldték. Végül is ezt priviben is lehet közölni.

2. A táblát írtam fentebb, hogy jpg-ben nem tudtam feltölteni az adatkorlát miatt, bármennyire is lekicsinyítem. (mivel olyan kicsiben már nem élvezhető :( )

Viszont Ilgya ötlete jó és azt valósítom meg, hogy megfelezem a táblát és úgy valszínű a korlátba is beleférek. Hogy ez nem jutott eszembe???:)

3. A kersztnév nem maradhatna???Ha akrajátok, azt is kiveszem.

Beszti,

"Reditke, Gnékriszti szerintem nem babás most, Csengo meg jóval előbb fog szülni (már 29 hetes), Verus meg talán meg is szült."

Őket kiveszem. Amikor a listát létrehoztam a fórum bejegyzések alapján mentem, és mivel ők is írtak, de sok mindenkinek hiányzik az adata, nem akartam senkit kihagyni, nehogy valakinek rosszul essen, inkább beletettem mindenkit.:)

csernusn

Sziasztok!

Csak egy kerdes, szerintetek kell ennyi ido terhesen valamit erezni mert en nem erzek semmit es a melleim sem valltoztak. Aggodom! :(

KépKép
KépKép
tontica

Bocsi: valtoztak!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica, sztem 1 héten belül érezni fogsz vmit gyomortájon! :wink:
Én ma vagyok 7+1, és én se érzem, hogy változott volna a mellem, bár mások szerint már nagyobb lett, és a mellbimbóm is csak pár napja lett sötétebb.
Vendég

Sziasztok

Sziszike
A hati hordozo tenyleg jo otlet mert nem nehezedik a hasadra a suly...
A peticiot ismerem,tagja vagyok a civil szervezetnek akik feltettek a honlapra. Tenyleg szomoru dolgok ezek :cry:
Gratula az UH-hoz :lol:
Mar talaltatok is lakast? Hol lesz vegul?

Bnetimi
Gartula a masodik kislanyhoz:)

Bunny
Es mi volt Praxisban?Voltal mar?

Davalilla
Udv es grautulalao kakistesohoz.Ti is bevallalos szulok vagytok :lol:

Persela
Neked is gratulalok :D

Havtunde
7 hetes kistesohoz gratula :P

Niki
igen 15.hettol hall a baa.En sokat beszelek neki,meg Alex is jo hangosan beszol a koldokomon keresztul :lol: :lol:
Tablazathoz annyit hogy a datum szerinti rendezes jo otlet,a doki tenyleg kimaradhat ha mas igy gondolja. Ja es legyszi javitsd a koromat: 31 vagyok.

Tontica
Ne aggodj en sem ereztem semmit meg az elejen,jaj orultem id neki hogy most talaln elkerul a hanyinger.De a 7.het vegen mar folyamatosan rosszul voltam :o ugyhogy egyenlore orulj a kis tesztednek es annak hogy jol vagy :wink:

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Sziasztok,

9-től ezt a táblát alakítgattam, ez lett az eredmény. Mezőméreteken nem nagyon lehet változtatni, mert a 600 pixelbe csak így tudtam láthatóan beletömöríteni.

Az adtaokat, ha lehet még mindig emailbe szeretném kérni, mert ha véletlenül nem leszek több ideig, akkor utána nem tudom, hogy hogyan fogom utolérni magam, és a táblázat frissítése sokkal egyszerűbb lenne.:) Nektek csak egy levéllel több, nekem viszont irtó nagy segítség.
Ja és most épp nincs főnököm, ezért ez a nagy lazaság...:) Később nem lesz már ennyi verzió, úgyhogy még ezen a héten egyezzünk meg a táblában.:)

Hát akkor lássuk, így jó lesz-e:

Kép Kép

csernusn

Tontica,

engem szerencsére teljesen elkerül minden, féltem is hogy talán nem vagyok normális, de azt mondják van aki semmit nem érez belőle. Meg hát én nem érzem a puffogást, és a rossz szagoktól az öklendezést kifejezetten a terhességem jelének, mert egyébként is érzékeny a gyomrom és az orrom. :)

Havtünde,

a mellem talán nekem is nagyobb, de hogy nem feszül, nem sötétül az is biztos.:)Rajtam miért nincsenek normális tünetek?????

Ja egyébként a hasam már szeritnem nő, de még passzos fölsőben nem látni, csak ha meztelenül bámészkodom a tükör előtt. :D

Bunny,

Mikor mész a praxisba? Vagy már voltál?

sziasztok,

csernusn

Lanyok koszonom a valaszokat!!!
Tudom meg nagyon az elejen vagyok csak annyira de annyira akarom ezt a babat, mint Ti is. :lol:

Csernusn: szep nev a Szonja, de honnan jott ez? En nem mondtam nevet! :lol:
Szerintem ha kiveszed a szamozast es osszehuzod az oszlopokat amennyire lehet be fogja engedni rakni egy reszletben is.
En is csinalok egy tablat a Homeros topikban es az igy nez ki:
(bar korhozrol szo sincs benne)
/Ez most csak a babas resze/

Kép

Itt mondjuk nem fontos hogy miota probalkoztak de ne is a tartalmat nezd hanem ugy az egeszet, bar kicsik a betuk azert el lehet olvasni.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok Csajszik!

Cic!
Nyugi, Jázi nálam is sokszor a határt súrolja. Egész nap szinte csak olyanokat csinál, amit nem lenne szabad, a játékaival abszolút nem foglalkozik. Pl. szemetesben turkál, virágokat tépdesi, szétdobálja a ruhákat, stb. És a legújabb tudománya, amivel a frászt hozza rám, hogy a babataxit odatolja a dohányzóasztalhoz, és annak segítségével felmászik az asztalra, és ott táncol :shock: És persze hiába mondom neki mindezekre, hogy nem szabad, rá se hallgat, ha viszont erélyesebben szólok rá, akkor jön a hiszti!!! :cry:

Toncica!
Üdv körünkben, és kellemes babavárást neked is.
A kisfiad nevének van valami jelentése?

Niki!
Nagyon édes a gyerkőc a képeken!!! Az én Babszemem is úgy néz ki, mint egy ufó, de ahogy te is írtad, a miénk! :D

Kataa!
Én szeretném tudni a nemét a babának, csak most úgy jött ki, hogy nem kérdeztem rá.

Sziszike!
Örülök, hogy minden rendben volt az uh-on!
Remélem sikerül a lakást is elintézni, és, hogy a mai uh-on is minden rendben volt!

Davallia!
Üdv neked is!!! Tényleg hamar jön a második baba, de rá se ránts, nem vagy ezzel egyedül ebben a topicban! :)

Persela!
Gratula a babához!

Havtünde!
Örülök, hogy nálatok is minden rendben volt az uh-on!!!

Rólunk annyit, hogy zajlik az élet. Ugye hétvégén és tegnap buli volt, kedden vásároltunk egész nap, holnap hozzák a padlószőnyeget, hétvégén valszeg azzal kínlódunk.
Asszem vissza kell vennem magamból, mert néha úgy érzem, hogy fáj a pocim :cry: Biztos ez a sok jövés-menés, meg ugye Jázmin. De majd vége lesz ennek a mizériának is, és remélem, hogy a hónap végén már nyugodtan ülhetek a fenekemen :lol:

Kellemes napot mindenkinek,
pá,
Brigó

Kép

Kép
brigó

Hahó Mindnekinek!

Juj, én vagyok a legidősebb kismama.... Mármint nekem szurkoltok majd először :-) Na ja a tábla: így jó, amúgy 31 éves vagyok ennyi hiányzik még

Niki!

Még nem voltam a Praxisban, de amint lesz valami változás jelzem és felrakom a képet is. Bár ilyenkor még nincs zsírpárnája a gyereknek... Pedig mondtam, hogy az enyémből igazán jó sokat leszívhatna :-)

Nektek is van hangulatváltozásotok? Én néha olyan depis tudok lenni, na meg bőgök a filmeken. Ja, nem néztem a megasztárt de a döntőt igen. Amikor Rúzsa Magdi megnyerte elbőgtem magam... Pedig tényleg nem is figyeltem....

Reditke: ő a barátosném és tudomásom szerint nem terhes a harmadik gyermekével, mert a kisfia most született meg márciusban, de most azé rákérdezek :-) Vele vagyok telefonba és nem, ő nem állt be megint a sorba :-) De édes volt, amikor megszülte második gyermekét azt mondta: 5 perc múlva szülném a harmadikat is... Hát mindenkinek ilyen jó élményeket kívánok. Közben Borsó rúgdos, hogy ne izgulj Mami én is könnyen kicsúszok majd :-)

KépKép
KépKép
bunny75

Sziasztok!

Nagyfiam elaludt ugyhogy tudok irni egy kicsit, bocsanat hogy csak most valaszolgatok!

Cicmerak: :D
3 es fel eve elunk itt, en szeretem, mar megszoktam, sot hianyozna ha otthon elnenk!
Ugy kerultem ki ide hogy beleszerettem egy spanyol "macsoba" :lol: es egy ev "egyuttjaras" utan kikoltoztem hozza. A kezdet nehez volt de most mar minden ok es imadom ezt az orszagot, itt lakunk a tenger mellett es nagyon meleg van most is. :D

Koraiterhessegi jelekrol koszonom a mgnyugtato valaszokat, bar parom szerint kemenyebbek a melleim :lol: en nem erzek valtozast! Annyi hogy tejszeru valadek jon belole ha megnyomom. Szerencsere nem vagyok erzekeny gyomru, a fiammal sem volt semmi bajom, se hanyinger se semmi ugyhogy remelem ez most sem lesz maskepp!

Brigo bar az en fiam egy kicsit nagyobb mar azert O is kitesz magaert, mi egesz nap a parkban vagyunk igy ki lehet birni, ha kifutkossak magukat konnyebb veluk!
Ez a maszos idoszak meg el fog tartani egy iedig! :shock:
A kisfiam az apja utan kapta a nevet aki a nagypapaja utan, egy szentnek a neve volt, spanyolorszag nagyon "hivo" orszag. (legalabbis a felszinen :lol: )
En valami olyan nevet akartam ami mindket nyelven kiejtheto szepen de a ferjem hajthatatlan volt. :? A masodik babanak valami olyan nevet gondoltam mint az: Adrian, Szilvia, Laura, Maya

KépKép
KépKép
tontica

Bunni, en meg a legfiatalabb kismama! :lol:
Remelem teljesul a vagyad es olyan szulesed lesz mint Reditkenek!
Nalam meg csak rozsaszin kod van, a hangulatvaltozas majd kesobb jon! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Régen jártam erre, de végre volt időm ezért beugrottam. Egyébként nem nagyon történik semmi velem, így nincs is nagyon miről irnom. Legfeljebb annyi, hogy már én is kiskönyv tulajdonos vagyok.

Látom a tábla is alakulgat. Az adataim:

Születés ideje (bár szerintem a "kiírás időpontja" inkább illene ide, de ez csak szvsz): 2007.01.04 (ez most a 280 nap alapján van számolva, a dokik 2007.01.07-et lőttek be a +7nap-3 hónap módszer alapján, de szerintem az abszolút hülyeség, hiszen minden hónap más hosszúságú... UH alapján meg még senki semmit nem tippelt...)
Kor: 28
Baba neme: ? (bár már két tippet kaptam fiúra)
Kórház: Szent Imre
Testvér: nincs
Lakhely: Bp

Dorka

Kép
szdorka

Hello csajok!

Kimaradt pár nap és annyit írtatok, hogy nem is tudom, fogom-e bírni a tempót.

Tünde,
örülök, hogy minden rendben volt Nálatok is. :) Egész közel vagyunk egymáshoz.

Erről jut eszembe pár adat a táblához: Nórika 2005.08.09-én született. 31 éves vagyok, budapesti, pár hónap múlva, ha minden jól megy Szentendrére költözünk ki. A Jánosban szültem, maradok a dokimnál.

Tüneteket még én sem nagyon produkálok, kevesebbet jár most erre az agyam, ez a második babuvárás már most teljesen más, mint az első volt. Ott úgy vigyáztam a pocóra, mint a hímes tojásra, ez nyilván most már nem fog menni.

Tünde,
meg azok a mamik, akiknél hasonló lesz, vagy volt a korkülönbség (17 hó):
testvérbabakocsiban kell gondolkodni? Jelenleg a hideg ráz tőle, hogy azzal kelljen közlekedni, inkább valami testvérfellépő, vagy ilyesmi.

Húúú, jó előre járok a kérdéseimmel! :lol:

Davallia,
Moby Dick. :lol: Most tutira én is, pláne télikabátban!!! :roll:

KépKép
KépKép
jdora

Sziasztok!

Ezer éve nem írtam. Egyszer lejegyeztem egy több oldalas szösszenetet, de gyermekeim apja megfontolatlanul becsukta. azóta nem volt erőm újra írni.

Szegeden a szülészeti témakör napi infókat nem tartalmazott, csak életveszélyben lévő anyék megmentését, így nem is fárasztanálak Benneteket ezzel.

Kis korkülönbség és pocakra vigyázás. A másfél éves gyermek is remekül megérti, amit a tesóról hablatyolsz, bár ennek jelét nem adja. Megszokja, hogy kézenfogva felsétál a harmadikra, mert lift nincs, megtanul kimászni a kádból a pelenkázóra, ha szükséges. A dedek mindig többre képesek, mint amit kinézünk belőlük. És nem lesznek elkeseredve, ha többet vársz tőlük, mint eddig...

Látvány: így a 15.hétben még senki nem látná kívülről, hogy baba lakik bennem. A nagyok naponta megkérdezik, hogy mekkora most a Hugi bennem? Prücs egyébként minden nap megemlékezik egy nem olyan régen tudatosult infóról (miszerint, amikor a pocakodban voltam a nagyszobában a szőnyegen akkor nagyon gyorsan kibújtam, itt Zsombi hozzáteszi, hogy nem volt idő bemenni a kórházba.) Erről csak az jutott eszembe, hogy saját példámon kívül más esetben is hallottam, hogy terminusban elszenvedett hányásos, hasmenéses kórság rohamszülést valószínűsít. 1-1.5 órás tágulási szakasszal!!!! :wink: Azaz, ha egy ilyen kimenő forgalomban gazdag nap után a második fájást tapasztaljátok, akkor söprés a kórházba, ha ott szeretnétek szülni!

Magzatmozgás: 14.héten már biztosan éreztem. Előtte voltam UH-n, ígyhát kb el tudtam képzelni, hogy mekkora. Nos az az érzés attól származhatott, hogy a gyerkőc lendületet vett a hátsó faltól és háromszor úgy fejelte le teljes erőből az első falat, hogy öröm volt érezni. Másnap a hasamhoz nyúltam, mire Törpicur kikérte magának és lefejelte a tenyeremet, majd durcázni bevonult a hátsó traktusba és jelét sem adta létezésének.
Egyelőre 1-1 ilyet csinál, egyébként álcázza magát.

Toncica!
Meleget akarok én is!!!!!!! Kipusztulok ebben a hidegben....
A depressziómnak sem tesz jót, ami csak nem akar elmúlni, mint ahogyan a hányinger sem, bár túl vagyok a harmadik hónapon és ez eddig még mindig bevált. De legalább van mire fogni. Mindamellett napsütést és meleget szeretnék!!!!

Névválasztás: ez nekünk nem nagyon megy. Második dedünknél akkor jutottunk döntésre, amikor a gyermekcse elvágatlan köldökzsinórral rajtam melegedett...
Hátha most tényleg lány lesz, azokból a nevekből jobban lehet választani....

No, jó éjszakát!
Snoopy
15.hét
snoopy

Sziasztok!
Megjöttünk a nyaralásból.Szupi volt az esőtől és a hidegtől eltekintve.Sose volt rajtam még június elején nagykabát:)
Pocaklakó mazsolám 11+2-n megmozdult,tudatva,hogy vigyem az autó biztonsági övét arrébb:) Gégezgúz kisfiam nem nagyon élvezi,hogy nem emelgetem annyit,néha zokon veszi.Úgycsinál mintha nem értene semmit.Nálatok is van ilyen ál bambaság,komolyan annyira tudja csinálni "az anya én ezt most nem értem" pofát.Örületbe tud kergetni néha.
Jövő hétem megyek mégcsak uh-ra meg laborba meg ilyenekre,a páromat felkészítettem hogy övé egész nap a manónk.Nem repdesett az ötlettől.
Na mára ennyi fért bele,gyermekem erősen nem bír magával:)
Szép napot!
Anita
12+2
anita23

Sziasztok!

Lányok, én aztán érzem, hogy baba van a pocakban, 2 hete állandó hányingerrel küzdök, és ma ki is dobtam a taccsot...

Dóra, én tesóbabakocsin nem gondolkodom, engem is a hideg ráz a gondolatától. Láttam olyan testvérfellépőt vmlyik újságban, ami székes. Mondjuk hogy tolni hogyan lehet, azt már el se tudom képzelni. Arra gondoltam még, hogy addigra Zita esetleg tud majd motorozni, vagy legfeljebb nem sétálunk annyit, úgyis hideg tél lesz.

Snoopy, jól értem, hogy Te a 2. babát otthon szülted? :roll:

Tontica, én eddig azt hittem, hogy Monserrate-ban laktok. :lol: Egyszer voltam ott, nagyon tetszett.
Vendég

Sziasztok Lányok,

Ma is bővült a lista, már egyre több adat van benne.

Kép Kép

JDora,

Engedelmeddel, megpróbáltam megsaccolni a 40 héttel a születésed dátumát, így került be ez az adat, hogy ne alul árválkodj, hanem el tudjunk helyezni a sorban.:) Szólj, ha te másképp tudod az időpontot.:)

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem olyan nehéz hangosan kimondani a babámnak, amit gondolok, nem is nagyon sikerül.Pedig gondolatban mindig vele vagyok. A gondolataimat nem hallja?:(
Lehet, hogy ez azért van, mert még a mozgását sem érzem.:(

Viszont voltam EKG-n és jók az eredményeim, és megkérdezték sportolok-e, mert az eredmény azt mutatja. Pedig középsuli óta nem is sportolo rendszeresen.:)

Snoopy,

és milyen volt a hirtelen otthonszülés?

csernusn

Snoopy,

Te szülsz még a Rókusban? Látom már mögötted két szülés, mind a kettőt ott zongoráztad le???

KépKép
KépKép
bunny75

Sziasztok!

Bunny!
Az egyiket a Rókusban, a másodikat is ott szerettem volna, de Prücs gyorsabb volt. Így a nagyszoba padlója jutott neki.

A rókusban dolgozom aneszteziológusként, így nem csoda a választás. A 24 órás EDA elérhetőség és a biztos bajfelismerés volt az elsődleges a választásban. (EDA egyébként azért volt fontos, hogy a gátmetszés varrásának érzéstelenítése megfelelő legyen.)

A nevedről folyton az mp-s topik (Szülés: mp-dr Molnár Péter aneszteziológus válaszol a kérdéseidre)angliában dolgozó pasi anesztese jut eszembe, akivel párszor vitába keveredtünk. Ő is ezt a nicknevet használta.

Niki, Tünde!
Hogy milyen is volt a hirtelen otthonszülés arról részletes beszámolót olvashattok a Szülés: Szüléstörténetek topikban. Nem a felnyíló, hanem az eggyel azelőtti oldalon.
Röviden: Előrefelé rettentő, visszafelé nézve teljesen OK.

Szép napot!
Snoopy
snoopy

Sziasztok!

Bocsi, hogy bepofántlankodok közétek, én a 2005 nyári babákban kezdtem :D

Van 1-2 már nem használt nagyon jó állapotú cuccunk (Symbaba ikerbabakocsi, Avent Isis kézi mellszívó, hordozókendő) és szeretnénk tőlük megválni.

Itt találtok róluk képeket és bővebb információkat:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=121219

Ha esetleg valamelyikre szükségetek lenne, hívjatok minket!

Még 1* bocsi, hogy betolakodtam :oops:

Lara

KépKép
lara77

Snoopy,

most rohanok, de még kérdezek :-)

szülés a nagyszoba padlóján... Nekem erről a volt főnököm jut eszembe, ő a fürdőkádban szült meg, férje a mobilon kapcsolatban a nőgyógyásszal... Kisbaba megszület, méhlepény után, majd megérkezett a mentő... Minden rendben ment...

Már én is felajánlottam, hogy szívesen szülnék otthon. Dokibácsi csak annyit mondott: majd a másodikat :-(

Szép hétvégét mindenkinek, hétfőn találkozunk. Jövő hét jó mozgalmas lesz. Kedden: doki, szerda: 4d, csütörtök: védőnő...

Na pusszancs :-)

KépKép
KépKép
bunny75

Sziasztok!

Szerződésről:

Nem volt kibetüsrész.

A szerződést megkötöttük..ez még csak előszerződés volt.
10%foglalót kellett adnunk..
Az ügyvéd közölte milyen jól keres belőlünk 1%kap..javasolta Annából is lehetne ügyvédnő.

Jó a tudat, hogy lesz saját kislakásunk.
Igaz 20évre elkötelezzük megunkat, de most ez sem számít!

Képzeljétek a bank hitelfolyósítási díjja: 265 000 lenne. dúrva.
Jhéten megyünk be, pontosítani ezt is...de számolni nem tudunk csak decemberben, lehet, hogy csak januárban költözünk.

Davallia: a mi kislányunk meg Anna Kata. :)
Pankának is hívjuk. 2005.05.22-én született.
Ügyes nevet találtunk..

Sziszike.
sziszike1000

Sziasztok
Niki!
egy kis kiegeszites a tablahoz: szul varhato idopontja dec 23. korhaz: peterfy, testver nincs lakhely bp.

a baba nemet mikor tudjuk meg??

Marica
mmarica

Snoopy,
gyorsan írok pár sort, aztán elolvasom a történetedet! :) "Élőben" még sosem hallottam ilyet!

Tünde,
motorozni már? Gondolod? Nórika ahogy halad, addigra talán elindul Őlustasága. :) Én most néztem a Brendonban a testvérfellépőt, 2-4 éveseknek írja. Ja és az nem ülős, csak sima fellépő. De van idő még törni a fejem!

Niki,
aranyos vagy, és a babanetes kalkulációhoz képest csak egy napot tévedtél! :) Jan. 17-re kalkulálta, de várjuk meg mit mond a dokim, addig nem fáradj az átírással! :) Ez a pocakkal-beszélgetés nekem sem nagyon ment, pláne az elején. De mostanra már tuti bepótoltam!!!

Ha már a nevekről van szó, nálunk Manci a fedőneve a kisasszonynak.

:oops:

KépKép
KépKép
jdora

Snoopy,
le a kalappal. :) Azért milyen mázli, hogy ez (már bocsi) Veletek fordult elő és pl. nem velünk. Én a pánikon kívül semmit nem tudtam volna produkálni, az idevonatkozó szakismeretek teljes hiányában. Férjemről nem is szólva, akinek ha megcsapkodom a karját a vénájánál zsibbadni kezd a lába! :lol:
Szóval nem semmi lehetett még így is, hogy Ti azért mindannyian tudtátok, hogy mit, miért és hova!:)

KépKép
KépKép
jdora

Sziasztok!

A babakocsifelallo temaban, hat az en fiam 21 honapos de meg Ot sem tartom kesznek arra hogy ne a babakocsival szallitsam mert elszaladna, bar a babak kulonbozoek lehet hogy a Tieitek nyugodtabbak es szotfogadobbak. :lol:
En inkabb testverbabakocsit vennek ilyen kicsi korkulonbsegnel, nalunk ket es fel ev kulonbseg lesz addigra talan mar nem kell. (amugy be se ferne a lakasba) :lol:

Snoopy en is olvastam a szulestortenetedet es remelem az en szulesem is hasonloan gyors lesz (a korhazban! :lol: )

Csernus jo a tabla de szerintem inkabb keresztbe vagd el es ne hosszaba! Hidd el folfer az ha egy kicsit jobban osszehuzod!!!

En tovabbra sem erzek semmit, ma egesz nap takaritottam es meg csak nem is szurkal! Nem tudom ez jo-e vagy sem! :shock:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok
Vegre sut a nap :D

Niki
Kek tablazat szerintem szuper,aztan majd johetnek bele kesobb a rozsaszin sorok is :lol: Talan jobb lenne mashogy elvagni,mert igy nehez osszenezni.nem kritika csak keres :D :D
En is alap allapotban erzekeny vagyoka szagokra,de az elso hetekben ez csucson volt :roll:

Brigo
Sok sikert a padloszonyeghez,aztan meg pihenj sokat :P

Bunny
Teljesen termeszetes a hangulat valtozas.Plane az elerzekenyules :roll: Sot ha megszuletik a kismanod meg jobban eler...

Davallia
Hat en is ugy vagyok vel hogyinkabbaz elejen rosszullet mintkesobb minden fele mas..bar osszefugges nincs.Neke maz elsovel semmi problemam nem volt.Csak remlenykedem hogy most sem lesz,mert egy meglevo tesoval mar nincs pihenes...

Snoopy
huha en si csak most ovastalak.Nagyon ugyes voltal,tenyleg kellet a lelek jelenlet akkor ott :wink:
Szoval nagyon lanyt szeretnetek latom :lol:

Sziszike
Gratulalaok al akashoz.Vegulis Pesten lesz ?

Mennem kell, hiv a kotelesseg..
Kata

Kép
Kép
kataa

Szia Kata!

Pest mellett, Taksony-ban..nagyon szép hely és a nyaralás is egyebn megoldott-jó helyek vannak mindenfele.

Sziszike.

Kép
sziszike1000

sziasztok!

Jól lemaradtam megint. :(

Most már biztos, hogy Babácskát érzem, bár ritkán, de ő az :lol: (pont eszembe jutott, hogy annak idején még őskövület védőnőm volt, míg ide nem költöztünk, és azt mondta, hogy jól jegyezzem meg, hogy mikor mozdul meg a pici, mert onnantól van még hátra a fele. Na ha ez most is érvényben lenne, akkor én a 27-28. héten szülném meg??? :shock: pöpöpö ilyen ne legyen :lol: )

Én most rendesen beparáztam, mert Gergő pelenkázás közben pont hason talált, és fájt. Pedig úgy szoktam rá vigyázni, hogy elkerüljem az ilyet. Remélem azért nem lesz baj. :shock:

Ja, és leálltam a gyógyszerekkel, nem tudom írtam-e már, hogy szednem kellett Utrogestant és bromocriptine-t. Hála már nem kell. :roll:

Snoopy! Nem semmi az otthonszülős dolog. Majd egyszer elmeséled?
Nálunk is férjem elég parás, mikor mentünk szülni, ő dolgozott, egyik kollégája hozta haza, mert vezetni sem tudott, közben egyszer hányt, itthon szintén. És azt hajtogatta, hogy ma tényleg apa leszek, ma tényleg apa leszek? Mindeközben én még kávét főztem, virágot locsoltam.... De viszont a szülésnél nagoyn ott volt, örök hála érte :lol:

Havtünde! Szerintem ne akard annyira nagoyn, hogy motorozzon a gyerek. Én is annyira szerettem volna, de most már rá sem ültetem. Ugyanis láttunk egy kissrácot, aki sem lábakat, sem járdát, sem semmit nem kímélt, meglökte magát, és ha nem szaladnak gyorsan utána, legalább tízszer kötött volna ki a kocsik alatt. Megoldást még én sem tudok, de én próbálom a gyalogláshoz szoktatni Gergőt. Sosem viszek babakocsit, csak ha nagyobb útra indulunk. És olyanokat játszok vele séta közben, hogy "sétálunk, sétálunk egy kis dombra....." és csinálom vele, mert leköti és szórakoztatja, beiktatunk egy kis futást, amit nagyon élvez, kutyák és cicák után indulunk, szóval kitalálok neki dolgokat, és egyre nasgyobb utakat tesz így meg.

Na most ennyi, álmos vagyok :roll:

Üdv. Cic
cicmerák

Sziasztok!

Tesóséta: hááát, a tesóm fiai között 17 hó van, és a nagy már csak sétált, amikor megszületett a pici. Persze nyilván nem kmétereket. Én mindenesetre nem szeretnék testvérbabakocsit, de hát úgyis majd az élet hozza, hogy ki lesz.

Tontica, mikor mész orvoshoz? Én elég hamar éreztem, hogy úgy húzódik a alul-oldalt a hasam.
Vendég

Sziasztok,

Sziszike,

Gartulálok a lakásvásárláshoz, ez most lakás vagy ház? Mi is szeretnénk elköltözni Pestről, valahova a környékre, de most még nem mereünk belevágni. Melyik banknál nincs a szerződésben kisbetűs rész???:)

Snoopy,

Hát nem semmi a születéstörténeted! Minden elismerésem a tiétek!:) Óriási szerencs, hogy nem analfabétaként álltatok ott a szüléskor.:)El sem tudom képzelni én mit tettem volna:)
Egyébként érdemes azt a pár történetet elolvasni abban a topicban, én már bele is kezdtem:)

Jdora,

Engem csak azért aggaszt ez a dolog, a beszéljünk a kicsinkhez, mert már lasssan 16 hetes leszek.:( De szerintem, ha megmozdul, meg ha már minden helyzet lenyugodott körülöttünk (a mh-n még mindig nem tudják, ma jött vissza a főnököm), akkor majd csak beindulnak ezek az ösztönök:) Én még most sem tudom elhinni, hogy tényleg anyuka leszek, és ez mind velünk történik!:)

Végezetül felrakom a mai termést, ahol már Marica is megkepta méltó helyét a táblában. És még kisebbre vettem a betűket.

Kép Kép

Bocsi, ha egy két zárójel mellécsúszott. A következőben javítva lesz.:)

csernusn

Szia Niki!

Nem a BAnknál nincs kisbetüsrész...a szerződésben nem volt.
A Banktól csak decemberben vesszük fel a hitelt, s akkor szerződünk velük.
A házról: 116nm a lakás, a kert137nm-es.

Amúgy sorház, de jól lekerítve, saját kerttel.
Erkélyünk is lesz, kertre nézős.

Nekünk nagyon tetszik..mi is félünk, de most kénytelenek voltunk lépni!!

Képeket, majd vmikor rakok fel.

Sziszi.
sziszike1000

Sziasztok!

Sziszike :D ha jol veszem ki csaladi hazat vesztek? De jo, az nagyon kell a gyerekeknek, az en fiam is halalra unja magat itt a lakasban! :(
Mit nem adnek egy kis hazert, kerttel es allatokkal! :D Nektek most teljesul a vagyatok!

Niki, :D tok jo a tabla, en nem tudom hogy kislany lesz-e csak remenykedem benne! :lol: Amugy megvannak a nevek azt hiszem (bar meg ezerszer valtozhatnak! :lol: ) Adrian/Szilvia
Inkabb ne is ird be mert ki tudja!? :lol:

Ne aggodj, ha ugy erzed hogy nem tudsz hozza beszelni akkor enekelgess magadban ugy is hallja a hangod, meg amugy se kell ezt eroltetni szerintem!

HavTunde: :D Huzodast en is erzek de elhanyagolhato. Minden gyerek mas es mas, az en fiam is tud setalni akar hosszu tavon is csak szeleburdi es elrohan es meg utana. :lol:

Most penteken megyek a vedonohoz es majd O kuld tovabb a dokihoz, itt nalunk ez igy megy, a fiammal is csak 10+5 hetesen voltunk eloszor ultrahangon es meg akkor is puffogott a no hogy miert jottunk ilyen hamar! :evil: Jo lenne elmenni egy magandokihoz hogy megkuksoljon de most pont nagyon nem jol allunk anyagilag es a doki olyan 70-80 eurot elker egy vizsgalatert. :cry:

Cicmerak: :D nagyon hamar megerezted, de jo Neked! :D Hu, en is nagyon aggodom hogy nehogy mgrugjon majd a fiam mert mint irtam eleg szeleburdi es meg nem erti hogy az nekem faj. :(
Biztos nem lesz semmi baj!!! Nagyon vigyazz magadra es igyekezz ne emelgetni!!! :)

Aranyos lehetett apa, a masodiknal mar felkeszultebb lesz es talan jobban birja majd!

KépKép
KépKép
tontica

Szia Tontica!

Mi is családiházat, kerttel szerettünk volna, s ez össze is jön..viszont állatok nem lesznek: kutya, cica...
Szeretnénk inkább homokozót, csúszdát, játékokat.
Virágoskertet, füvesterületet..
Grillezni, nyáron medencét a gyerekeknek(felfújhatós nagyobbat.)

Sok tervünk van.

Kép
sziszike1000

Sziasztok,

TOntica,

Köszönöm a megnyugató szavakat.:) Egyébként a bátyám nekem is Spanyolban él, jelenleg, Zaragozában. Őt is spanyol lány marasztalta kinn, de nem tudom mi lesz belőlük, mert én úgy látom nagyon másként képzelik az életet.:)

Sziszike,

Homokozót mi is tervezünk anyuék kertjébe, de valami olyat ami lefedhetős, hogy a környező betolakodó állatoktól megvédjük a homokozót.:) Elég, ha a játszótéren összeszed mindent.:)

csernusn

Sziszike
Voltunk mar Taksonyban,tenyleg nyugis hely :D A Szuleim is Duna mellett laknak csak Esztergom mellett, Alex imadja a kavicsokat dobalni :wink:

Cicmerak
Gratula a mozgashoz, :) Csak nem lesz baj egy rugasbol,Alex reggelnte imad hancurozni az agyunkban en is mindig feltem a hasam.
Hat igen a motor nagyon gyors,plane egy veszelyerzet nelkuli 1,5-2 evesnek.En is csak nyugis gyerekeknek ajanlanam.
Szerdan megyek AFP-re ,szerinted hetfo elott ne is hivjam a Schofit??

Niki
Ne aggodj kesobb jon osztonosen a beszed.Masodiknal azert is konnyebb,mert a nagy is beszel neki alapbol :D Ja meg mar most meseket hallgat a picuri a hasamban. :wink:

Tontica
Turelem lassan itt a pentek.
Ezek szerint a korhazi dokiert/ szulesert nem kell fizetned ott ?jol ertettem?

Pusz
Kata

Kép
Kép
kataa

Kata :D
Nem kell fizetni, nincs fogadott orvos, a szulesznonel szulsz, annal aki epp ugyeletes. :lol: Amugy nekem jonak tunik ez a rendszer, vegtelenul rendesek voltak es egy percre sem ereztem hogy magamrahagytak volna. Bar nem tudom milyen otthon szulni! :lol:

Csernus: :D
Ova intem a batyjadat a spanyol noktol!!! :lol: Vigyazzon a fuggetlensegere!!! Nekem olyannak tunnek mint a harpiak, persze a kivetel erositi a szabalyt. :lol:

Sziszike :D
Ez nagyon jol hangzik!!! Hu, de jo is lenne!!! :D De majdcsak eljon a mi idonk is!

Teljesen kiakaszt a fiam, nem hajlando aludni, MEGORULOK!!! Oszinten remelem a masodik baba nyugodtabb lesz!!! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Szülőknél is van homokozó..majd befényképezem hétvégén.
Famászóka, csúszdával, alatta homokozó, hinta mellette-fából, krokodillos lovacska, körhintázó..

Szóval it nem megy bele semmi. És mind sajátkezű munka volt, ezért vagyok rá büszke. Na nem az én kezem..Párom és Apum keze. :)

Mi még nem tudom milyet szeretnénk, de a homokozó alap, s mivel állat nem lesz-túl sok baci sem, egy kis egészséges baci meg kell!

Sziszike.

Kép
sziszike1000

Sziasztok Csajok!

Na, ki hogyan bírja a meleget? Remélem sikerül mindenkinek a nyarat túlélnie!

Ma voltam védőnőnél, és még mindig nem híztam :D Most ugyanannyi kilo vagyok, mint a legelején. Persze a plusz 100kg túlsúlyomnak már mindegy lenne 2 kilo ide vagy oda :P Egyébként minden más (vérnyomás, vizelet) is rendben. És bár már betöltöttem a 19 hetet, még mindig nem tudom a 12.heti és az AFP eredményt, ugyanis nem tudják a kórházból kipostázni, mert nincs boríték.... :?

Bunny!
A hangulatváltozás engem is kísért. Én meg a férjemet teszem ezzel a sírba, de hát mit csináljak. Komi, néha még a reklámokat is megkönnyezem... :roll:

Tontica!
Szerintem kár lett volna kihagyni a kisfiadat az "utónév-öröklésből". Ez olyan szép dolog.
Én is úgy próbálom Jázit "nyugtatni", hogy amikor csak lehet, viszem a levegőre. Csak ugye mostanában elég sokszor esett itthon az eső, amikor meg nem esett, vizes volt a fű, homok, mindenhol pocsolya, amik ismét hiszti forrását jelentették. De talán végre itt a nyár. :!:
Jaj, dehogy őrülsz meg. Biztos csak múló nyűgi kicsi fiadnak a "nem akarok aludni"! Én is erre szoktam gondolni, hogy egy óra múlva biztos jobb lesz! :shock:

Dorka!
Azért, ha van időd, jelentkezhetsz gyakrabban is!!! :) Egyébként örülök, hogy minden oké veletek.

Davallia!
Én is emlékszem, hogy a terhesség vége felé már olyan esetlen voltam, nem tudtam pedikűrözni, bikini vonalat készíteni, stb. Aztán szülés után meg már tudtam volna, csak időm nem volt.

Jdora!
Pocakvigyázással én is így vagyok! Jázminnál a széltől is óvtam a hasam, most meg....... Persze vigyázok én Babszemre, csak Jázi nem :(
Én testvérkocsira nem szándékozom beruházni. Jázi rövid távon már tud sétálni, ha hosszabb távra indulunk, akkor meg úgysem egyedül megyek a gyerekekkel, hanem férjemmel/anyukámmal/tesómmal, szóval lesz, aki tolja a másik babakocsit.

Anita!
Sajnálom, ha nem a legjobb idő volt a nyaralásra, de gondolom így is sokat jelentett a hétköznapokból való kikapcsolódás.

Sziszike!
Gratula a szerződéshez!!! De jó lesz nektek...
:D

Kataa!
Ja, kösz, pihenjek egy 14 hós mellett!! :lol:

Cic!
Biztos nem lesz semmi baj. Sajna velem is előfordult már egy párszor ( :( ), de szívósak ezek a babák a pocakban!

Niki!
Bár lehet, hogy még korai, de az OBI-ban van most leárazva fa homokozó tetővel. 6000Ft. Bár ahogy néztem, egy ügyesebb apuka simán megcsinálja deszkákból.

Na, talán mára ennyi elég is lesz :lol:
Mindenkinek kellemes hétfő estét!

Pá,
Brigó

Kép

Kép
brigó

Sziasztok Lanyok!

Csak egy gyors kerdes, nem tudok irni :( BORZALMASAN FAJ A FOGAM ugy 2 oraja bevettem egy paracetamolos fajdalomcsillapitot de nem mult el. Folhivtuk a parom baratjat aki orvos es megkerdeztuk bevehetek-e megegyet es azt mondta hogy 2 ora mulva bevehetek egyet. Viszont a papirra az van irva nem lehet szedni terheseknek. Na most mit tegyek?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!

:(

Én úgy tudom, hogy paracetamol tartalmút nem lehet terhesség alatt szedni, DE

http://www.babanet.hu/faq/terpan12.php

http://www.babanet.hu/faq/terpat06.php

igaz, itt fejfájásról írnak, de a lényeg a fájdalomcsillapító.

Szóval, ha a dokid is engedte, akkor szerintem vegyél be még egyet.

Vagy esetleg nézd meg ezt az oldalt:

https://www.drdiag.hu/kereso/index.php

bal oldalt ott van a gyógyszerkereső, írd be, hogy mit vettél be, és mit ajánl. Bár valszeg ez a használati útmutatóban is benne van.

Remélem minél hamarabb elmúlik a fájdalom!!!

Pá,
Brigó

Kép

Kép
brigó

Tontica!

Nekem az első terhességem alatt is, meg most is kb. a 8. heten volt valami agresszív vírusos nyavalyám, és mivel nem szedhetek pirineket, csak paracetamolt, így megkérdeztem nőgyógyászt+háziorvost is, mind a kettő azt mondta, hogy pl. Panadolt nyugodtan lehet szedni, akár napi 3*1-et is, nem árt a babának. Az első terhességem alatt rengeteget fájt a fejem, és az orvos azt mondta, inkább vegyek be paracetamolt, azzal kevesebbet ártok a babának, mintha kínlódok, és rosszul érzem magam. Úgyhogy én - ha nem is mindennap - szedtem Panadolt végig a fiammal és kutya baja! Persze ez nem jelenti azt, hogy kapkodd be bármire, de tapasztalatom - és két doki - szerint egy-két darab biztosan nem fog ártani. Gondolj bele, ha valakinek komoly problémái (toxémia, terhességi cukos, stb...) vannak a terhesség alatt, sokkal komolyabb gyógyszereket szedetnek velük, a barátnőmnek az utolsó 4 hónapban napi 17!!! darab gyógyszert kellett beszednie, a kisfia 4 éves, egészséges. A paracetamolt egyébként főleg a májkárosító hatása miatt nem szeretik, de az nem 1-2 darabtól indul be, hanem ha sokat sokszor veszel be belőle.
A legtöbb gyógyszer papírjára ráírják hogy terhesek ne vagy csak orvos tudtával szedjék, ez azért van, hogy ha mégis valami probléma lenne (nagyon kicsi az esélye ugyan, de bármi megtörténhet alapon), akkor háríthassák a gyógyszergyárak a felelősséget rád vagy az orvosra, mondván, hogy "mi szóltunk!"

Üdv!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela

Brigo, Persela! :D

Koszonom a valaszokat, bevettem a fajdalomcsillapitot meg ma is kettot mert meg kell orulni annyira faj.
Voltam dokinal es be van gyulladva a bolcsessegfogam amit ki kellene vagni de mivel nem tudja a fogorvos hogy adhat-e gyulladascsokkentot igy a mutetet nem javasolta, antibiotikumot kaptam amit terhesek is szedhetnek. De gondolom addig napok fognak eltelni amire hasznalni fog. :(

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok

Ma voltam AFP vervetelen.A vartnal jobban birtam az ehezest, meg eleg koran kesz is lettem :D Remelem hogy nem elsz gaz az hogy mar a 17.hete toltom,de mivel kesobb volt a peteeresem igy a doktorno ezt a napot latta jonak.
Mar csak ket het es jon a genetikai UH :wink:

Tontica
De jo,ez tenyleg jo rendszer hogy ingyenes ,persze mint nalunk,csak ep itt azert mindenki ad.De ha ott el sem varjak,az kulon jo :lol:

Sziszike
Anyueknal is gyerek barat kert van,homokoz,csuszda,fahinta,maszoka.Tobb jarmu es iszonyat mennyisegu jatek.5 unokara persze kell is ennyi :wink: Erdekes nekunk a gyerekkorunkban nem volt semmi ilyen az udvarban.

Brigo,
AFP nem semmi,de az eredmenyt mar mondtak nem?Hiszen azzal kell az UH-ra menni.
Persze a pihenest ugy gondoltam hogy amig alszik Jazi,mashogy nekem sem lehet,pedig Alex 3,5 eves..Es ebben a jo idoben meg hogy sokaig van vilagos 9-utan alszik csak el,addig ra en si faradt vagyok kellokeppen.

Tontica
Reszvet a fogfajashoz.Nekem is volt az elozonel,a vege foghuzas lett,mert rontgenezni nem lehett,meg jo hogy hatso fog volt,de ugy orultem hogy legalabb nem faj.
Remelem valahogy neked is gyorsan elmulik.

Kata

Kép
Kép
kataa

sziasztok csajok!

Nálunk is csak úgy van pihenés, amikor Gergő alszik. Persze ilyenkor próbálom még besuvasztani a háztartást, a netezést stb. Volt már olyan, mire mindennel végeztem és ledőltem, hogy pont akkor ébredt :shock: De most inkább ledőlök, és hagyom a háztartást.

Kata, jó, hogy már túl vagy az afp-n. Brigo! Na az se semmi, hoy nem tudnak postázni. És telefonon nem mondták meg?

Tontica! Jaj részvétem! Én mindig amondó vagyok, hogy inkább szülök, mint egy fogfájás. Nekem akkor volt nagyon kemény, mikor még javában szoptattam, valami iszonyat erősen tört rám. szopi után vettem be fájdalomcsillapítót,mert muszály volt. Persze ez hétvégére esett. Gondoltam, hogy ó, én rendkívül jól bírom a fájdalmakat, majd hétfőn elmegyek a dokimhoz. Két napot szenvedtem, vasárnap hajnalban be kellett menni az ügyeletre, mert nem bírtam. Ott kaptam egy fájdalomcsillapító szurit, ami tényleg jó volt. Viszont hétfőn mentem a dokihoz, aki ugye szeretett volna csinálni egy röntgent, ami nála nem volt jó. Úgyhogy kapásból úgy döntöttem, hogy most és azonnal húzza ki, mert nem bírom tovább. Szóval szörnyű volt. :evil:

Ja, és felteszem nektek is, hátha érdekel valakit:

Eladó a járókánk, 75*100-as, fokozatmentesen állítható bármilyen magassába, masszív, és nagyon jó állapotban van, nincs sérülés rajta.

Itt a kép:

Kép

Kép

Üdv.cic
cicmerák

Sziasztok!

Kata, AFP előtt lehet enni.
Tontica, remélem hamar elmúlik a fogfájásod, szörnyű lehet! Egyébként van már vmilyen terhestüneted?
Cic, hogyhogy eladod a járókát? Kistesónál nem fogjátok használni?

Én nem vagyok vmi jól, ma pl betettem az Elevitet a számba, és mentem hányni. :cry:
Pihenni én is csak akkor tudok, ha a kis "nagy" lányom alszik, szerencsére ez még napi 5 óra, 2 részletben. :wink:
Vendég

Tunde
Nem lehetett enni,mert nem csak az AFP-t kerte hanem altalanos verkepet is,cukor stb,ezert nem lehetett enni.De kibirtam :wink:
En jaroka ugyben nem ajanlom ,nekunk is volt ( szerencsere kolcson ) es alig volt benne a gyerkoc.Pedig az enyem nagyon nyugodt baba volt,de a foldon jatsoszonyegen sokkal jobban tetszett neki meg nekunk is :D
Kata

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Nekünk nem járóka van, hanem utazóágy, és ha be kellett tennem hirtelen valahová Jázit, akkor az tökéletesen megfelelt.
Persze nem Cicnek akarok "keresztbe tenni", mert pl. akiknél külön szint van, és a konyhában vagy étkezőben nincs padlószőnyeg, stb, oda szerintem érdemes venni (főleg, ha anyuka sokat szeret a konyhában tüsténkedni), mert az utazóágy azért nem olyan strapabíró.

Nos, a pihenést én is akkor próbálom megoldani, amikor Jázi alszik, de képzeljétek el, az utóbbi napokban alszik dél körül egy fél órát, és ennyi :( Remélem, hogy ez csak átmeneti, mert az a fél óra annyira elég kb, hogy egyek meg budizzak....

Kataa!
Itt nem kérték az AFP eredményt az uh-hoz. Tavaly úgy volt, hogy a dokim nézte meg együtt a két eredményt.
Egyébként nem kérdeztem meg telefonon az eredményt, mert valahogy úgy van, hogy Egerből elviszik a vért Miskolcra és onnan visszaküldik Egerbe az eredményt, és talán onnan postáznák. Végülis az uh-on a gerinccel nem volt probléma.
Miért nem lehetett röntgenezni, amikor terhes voltál? Nekem most csináltak fogröntgent, és azt mondta a fogorvos, hogy lehet, mert a mellény úgy is rajtam van, meg távol van a babától (meg 12 hetes is elmúltam).
Pl. ez a babanet rendelőben volt:
Kérdés:
A terhességem 6. hetében sajnos foggyökér ill. arcüreggyulladásom volt. Hogy kiderüljön hol van a gyulladás egy alkalommal röntgenezni kellett. Kérdésem, hogy okozhatott-e ez maradandó károsodást a magzatnál?
Válasz:
NEM. Remélem viszont, hogy a gyulladását sikerült kikezelni azóta. A fogröntgen vagy arcröntgen a szokásos óvatossági szabályok mellett abszolút veszélytelen, mindenesetre hasonló esetben köszönés helyett is a terhességét mondja először. És akkor nem lesz baj.
Dr. Nagy László

Na, ez csak úgy ideraktam, hátha valaki még rászorul ilyen röntgenre.

Ma olyan szép idő volt, erre most estére annyira lehűlt a levegő, és még az eső is esett :( Remélem holnap megint jó idő lesz!!!

Na, megyek Jázit fürdetni.

Pá,
Brigó

Kép

Kép
brigó

Szaisztok Mamócák!

Akkor gyorsan helyzetjelentés:

Felfordulás életünkben: tegnap és tegnap előtt is dokinál voltam. Tegnap előtt a rendes dokim látta a szalagot, míg tegnap Győrfi doki bácsi azt mondta, hogy felejtsem el az egészet... Nagyon kedves orvos, megnyugtat, beszél veled, szóval mindenkinek javaslom, hogy igaz drága, de megéri....

Akkor egy kicsit ANdriskáról: Tegnap, mint írtam voltunk a Praxisba... Andriska úgy döntött, hogy két dolgon kívül mindent megmutat, kivéve a kis pofiját és az induri pinduri kukiját. Doki Bácsi próbálta bökdösni, hogy forduljon felénk, na ekkor a fiam bemutatott neki.... AZtánm integetett egy sort és utána elkezdet ötig számolni, hogy nézzétek, meg van minden ujjam...

Nagyon jó élmény volt tényleg...

AZtán jött az este és vasaltam, valami pirosat észrevettem a lábamon és mi volt az, na mi: KULLANCS.... Szomszédom, miután a kutyájából hetente 20 szed ki, sikeresen kiszedte belőlem is, beletettük egy üvegbe és most a hűtőbe őrzöm. Persze az egész nagyszülő csapat most parázik, a párom piszkál, hogy nem vigyázom a gyerekre. Pedig csak uszodában voltam....

Szóval zajlik az életünk...

Ja és akkor a kép: próbálom feltölteni, de nem megy.. hogy kell???[/img]

KépKép
KépKép
bunny75

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?