Sziasztok Csajszik!
Zajlik körülöttem az élet, holnap az anyukámnak lesz szülinapja, jövő héten a férjemnek névnapja, így az utolsó 2 nap ajándékok felkutatásával telt.
Csüt-ön megvolt az uh. Minden rendben Babszemmel, de a nemére nem kérdeztem rá. Kaptam képet és videjót is
A képet beszkenneltem, de nagyon rossz minőségű lett, majd digitálissal megpróbálom lefényképezni.
Megnézték a buksiját (agyféltekék, stb), a gerincét, csigolyáit, kezeit, lábait, szívét, gyomrát, veséit, húgyhólyagot, és asszem ennyit. Minden oké volt, én pedig csak gyönyörködtem-gyönyörködtem, annak ellenére, hogy szegény pici baba inkább hasonlít még egy ufóra, mint egy emberre
Niki!
Én anno odamentem a főnökömhöz, és mondtam neki, hogy négyszemközt szeretnék beszélni vele, aztán közöltem, hogy, ha minden jól megy, tavasszal megszületik az első kisbabám. Ő pedig gratulált, és azt mondta, hogy megkönnyebbült, mert már azt hitte, hogy fel akarok mondani. Aztán mondtam neki, hogy beszéljük meg a részleteket, hogy meddig akarok dolgozni, mennyi idő egy új ember betanítása, stb. Nagyjából így zajlott, de azért jó volt túl lenni rajta.
Háááát, nekem már nem kell gondolkodnom, hogy mit nem tudok egy baba mellett csinálni. Az esti tv-zést/olvasást én egy időre elfelejtettem, mert ha lett is volna rá időm, inkább aludtam. Természetesen a buli is kilőve az első hónapokban (legalábbis nekem), és egyáltalán minden. Mondom, végülis lett volna időm pl. egy gyors mozira, de ha nem voltam tele házimunkával, akkor inkább próbáltam pihenni. Persze biztos csak én voltam így vele, más anyuka jól megszervezte az idejét, és mindent el tudott intézni
Jdóra!
Örülök, hogy minden rendben volt az uh-on. Hóemberke!!!
Kabóci!
Gratulálok neked is a babához.
Fentebb már írtam a 18. heti uh-ról.
Sziszike!
Milyen babakocsitok van? Ha még Annával hosszabb távon nem tudsz gyalog menni, akkor szerintem mindenképp ruházz be egy extra könnyű babakocsira!!!
Ilgya!
Nagyon édes a kisbabád!!! Az 1,5mm-s nyaki redő érték tökéletes!!!!
Nem semmi a védőnőd!! Igaz, hogy néha én sem örülök, ha jön, de azért akkor is kötelessége tudni arról, hogy minden rendben van e a babával, mamával.
Köszi kérdésed, Jázmin jól van! Várjuk a jó időt, hogy végre ne csak sárban és pocsolyákban tudjunk sétálni
Nos, nem könyvelőként dolgozom, de van márlegképes könyvelői végzettségem. Egyébként, hogy ne arassam le a babért, nekem is Mónika mondta ezt a babafalván. Ugye, amióta nem dolgozom, nem is követem annyira a jogszabályokat.
Cic!
Még nem tudom az AFP eredményt, de arra úgy emlékszem, hogy Jázinál jó volt. Vagy egy kicsit alacsonyabb??? Lehet, de azt akkor ráfogták a súlyomra
Na, megyek, mert a kaját csak most tudom csinálni, mert Jázi még csak az előbb aludt el.
Mindenkinek kellemes hétvégét!!!
Pá,
Brigó