Sziasztok,
Köszi mindenkinek a dícséreteket!
Kedves Melcsi
Köszönöm Laura dícséretét! Igen, tényleg nagyon komoly és okos kislány Laura. nagyon sokat nézelődik már, rengeteget kell vele foglalkozni napközben. Nagyon igényli. Már kezdi tartani a kis fejét, és imádja, ha járkálok vele a lakásban, hogy nézelődhet. És már visszamosolyog ránk, ha mosolygunk rá. Olyan édes!
Sokat gondoltam Rád tegnap és ma. Örömmel olvasom, hogy három szép petikétek volt
legyen mindháromból kis virág!
Ezt kívánom!
Tényleg gyorsan repül az idő... Nekem olyan, mintha még csak most szültem volna... Pedig milyen rég volt már... 8 hete
Ez a pocifájás náunk olyan, hogy egyszer van, máskor meg nincs. Talán már kezd múlni... (kopp-kopp). Már nem az egyetlen elfoglaltsága a kajálás amikor fenn van (nem is bírnám, hiszen akkor eész nap enne...). Sokkal jobban érdekli a nagyvilág. Imád sétálni (mindennap viszem, hacsak nem esik az eső). Nagyon édes! Már azért is sír, hogy foglalkozzunk vele. Igényli. Iszonyat sokat fejlődik pár nap alatt is!
FarkasokJudit
MIVANVELED???????????????? :?:
Norka
Tényleg így van ez: " a túlsó part mindig zöldebb" - valahogy így. Terhesség alatt: "de jó, aki már a 20.,21.,25,27,30,35,38,stb. héten van". majd: "de jó, ő már megszült", majd " de jó, neki már nagyobb a gyermeke, tud aludni"... nem lesz vége, ígérem...
A nagyfokú vizesedés a közeli szülés jele. Én a szülésem napján lettem iszuonyúan vizes. Mamám meg is ijedt tőle.
Drukkolok Érted!
Stella
Köszönöm a jókívánságot!
Elhiszem, hogy sokat kell a pasikkal foglalkoznod, én egy lánnyal alig bírok
Csak dobj képet, már az is elég ilyenkor!
Timi
Köszi, aranyos vagy! Nagy műgonddal válogatom a rucikat
Úgy látszik, nem eredménytelenül
Kriszta
Azért az az 550-600 g nem kevés ám... Iszol laktoherb teát? nekem az nagyon bevált. Érezhető a hatása, amikor iszom.
ha több tejcsit szeretnék, egyszerűen 1-2 napig megemelem a filter adagot, és több lesz, majd arra beáll.
Most úgy szopizunk, hogy minden szopinál mindkét ciciből. Eddig úgy csináltam, hogy egy szopi, egy cici. Most is kb. elég lenne neki egy cici/szopi, de így sokkal több tejem lesz.
Ja, nekünk sem pikk-pakk ment a 3 óra ám. Sokat sírt. De totál kikészültem az 1-1,5 óránkénti szopitól. Idegileg is meg fizikailag is. Ígyhát megpróbáltam sokat leköteni a figyelmét közben és persze sokszor hagytuk sírni. Ha kitart a 3 órát, akkor már lesz ios annyira éhes, hogy nem cicizik, hanem 10-15 perca alatt leszívja ami neki kell és utána büfi, majd nézelődik és mosolyog+gügyög. Párszor kell csak szenvedni vele. ha mindig óránként mellre teszed, sosem lesz annyira éhes, hogy annyit egyen, hogy 3 órára elég legyen neki. Ki kell böjtölni, szerintem. Az elején nehéz, és szívtelennek is tűnik. De muszáj, és ez nemcsak az én érdekem, hanem a babáé is, hogy kiegyensúlyozott mamija legyen. Nem azt mondom, hogy hagytuk napokat üvölteni Laurát, de néha néha muszáj kicsit hagyni. Nagyon követelőzők tudnak ám lenni, ha hagyjuk magunkat
Laura amúgy nagyon jó gyerek, nem is panaszkodhatok rá igazán. ma pl. 9 órát aludt egyhuzamban, szopi nélkül. Este 23.30-tól reggel 8.30-ig. Ez aztán a döfi!!! (persze ennek az az ára, hogy este kidönt minket apával, mert annyit eszik, hogy így bírja ki ilyen sokáig, de megéri
)
Na nem okoskodom tovább...
Renoka
Melyik UH? A Koponya és hasi? na arra én nem viszem el, úgy döntöttem. Van beutalóm, meg minden, de én nem teszem ki ennek a lányom az tuti. Szerintem fölösleges. Mert ha van valami, úgysem tudnak vele sokmindent kezdeni. Csípőszűrésre meg mi 4 hetente járunk már 2 hetes kora óta, az én csecsemőkori csípőproblémám miatt, az már nekünk rutin
Egyelőre nem volt baj, remélem, ezek után sem lesz.
Hát, az alvókánk jó, az igaz, de már annyira érdeklődik, hogy alig tudom lekötni egész nap. És persze más nem jó neki, csak az anyja. Ki érti ezt?
Mi is mosolygunk már egymásra, sőt, már beszélünk is egymással. Eddig szókincsünk: aaaaaaaaaa, öööööööööööö, eeeeeeeeeee, ééééééééééééééé, búúúúúúúúúú. lesz ez még így se!
Olyan édi, ha gügyögünk neki, visszagügyög. nektek is csainálja ezt Hanna?
na azt hiszem itt az ideje eldugulnom és mennem a maratoni szopira
Puszi mindenkinek!