Sziasztok!
Nem tétlenkedtek,úgy látom.....
Össze kell szednem magam,ha lépést akarok tartani veletek...
Végül is elmentem usziba,Bunny javaslatára felhívtam a doki bácsimat és azt mondta,hogy mértékkel mehetek,szóval elmentünk és nagyon jó volt.
Dávid nagyon élvezte a medencében,igaz az uszógumiban nem akart benn maradni,a karuszótól meg én féltem.....De jó volt!
Bunny!
Köszi a gyors reakciót,bocsesz,hogy csak most köszönöm meg....
Először is nagy nagy gratula a kisfiútokhoz!!!!!Akkor már tudjátok,hogy milyen színű rucikat vegyetek...
Mi is szenvedünk a nevekkel,vagyis egy időre felfüggesztettem a keresést,majd ha lenyugszanak a kedélyek,a párom azt mondja,hogy a Dávidot én választottam,most ő akar,de amit ő szeretne,nekem nem tetszik,úgyhogy nem tudom mi lesz....
20 perc alatt születtél meg ekkora súllyal?Te jó ég,szeretnék én is ilyen gyors szülést,Dáviddal 10-12 órát vajudtam .
Sajnálom azt az amino...bigyulát,én bevallom őszintén most hallok róla először,de elég rémisztőnek hangzik,én is csak biztatni tudlak,hogy nem lesz semmi gond,és tényleg irigylésre méltó a pozítiv gondolkodásod.
Brigó!
Az már egy fél siker,ha normális a védőnő,nálunk a 20 hónap alatt 1x volt kint,akkor nyugtázta,hogy úgy látom ide nem kell jönni,azóta színét se láttam,vagyis tegnap újra taliztunk,mert elmentem a kiskönyvemért.Úgyhogy már nekem is van kiskönyvem.Nagyon helyes darab.
Hogy van a kis Jázi?
Nagyon szépen összefoglaltad ezt a Gyed dolgot,én is rákérdeztem egy könyvelők által fentartott forumon,és ugyanezt a választ kaptam.
Könyvelő vagy,amúgy?
Havtünde!
Köszike neked is a válasz uszi ügyben,én pont fordítva tudtam,hogy természetes vízbe ne nagyon menjek,valahol pont azt nem javasolták......Mindegy úgyse akarok nagyon sehova menni,max. egyszer-kétszer usziba.Lekopogom,nem nagyon kaptam el még sehol semmilyen fertőzést,sem usziba,se szoliba,se stb...
Borbolya!
Én még is csak megnézném a pocidat,léccciiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!
Képzeljétek már 65 kg vagyok a doki rendelőjében(tutti szar a mérleg!!!) itthon csak 63.
Akkor most már én is elmondhatom,hogy csökkent a tejcsim,de csak onnan veszem észre,hogy kevesebb a pisi a pellusban éjszaka,miközben többet szopizik éjjel,mint eddig. Persze nem hajlanó lemondani róla,pedig lassan már itt lenne az ideje.Szóval akkor vége? És nem keresi? Dávid sírógörcsöt kap,ha azt mondom,hogy nincs cicike,mivel cicikének hívja.
Egy fertőzésből kifolyólag születtem 7 hónapra,de szerencsére semmi komoly bajom nem lett,1 hónapig voltam inkubátorban,aztán úgy megerősödtem,hogy utolértem a 9 hónapra született társaimat.Részleteket nem tudok,majd megkérdezem anyukámat,már rég meséltettem el vele.
Kataa!
Hú,de nagyon jók az anyáknapi képek! Jól néztek ki rajta,nagyon helyes a kisfiad!
Érdekelne az a tonhalas kaja...lehet?????Olyan gusztán irtad le,hogy megkívántam,csak simán tonhalat összekevered a tésztával,és milyen fűszereket használsz?
Még mindig irigykedem a mozgásokért annak ellenére,hogy én is nemsoká érezni fogom.És már ennyire látványosan csinálja???Mi lesz később?
Szdorka!
Ne aggódj,nem vagy lemaradva,majd lesznek még sokan,akik mögötted lesznek a 2006/2007 tél elég hosszú időszakot foglal magában,gondolom a végén tényleg nem tudjuk ki kivel van.
Balázs_Éva!
Nagyon helyes a te picurid is! azoka barna szemecskék............(nekünk is az van!)
Látom már foci lázban égtek ti is!
Gyugyi!
Annyira sajnálom!
Beszti!
Irigykedek a tenger miatt,mi is akartunk menni idén Olaszba,de éppen a terhességem miatt mondtunk le róla,és halasztottuk el egy pár évvel későbbre....
Ti merre mentek? Vagy hol voltatok?(Lehet,hogy jelenleg már lubizol a jó kis sós tengervízben!)
Akkor megnyugodtam,mert a Dávid se fogja fel még igazán a dolgot(hogy,kistesója lesz),mindenki kérdezi,hogy hogy fogadta a hírt,és ezáltal azt hittem,hogy természetes,hogy most örülnie kell meg mit tom én...........
a pocimt megpuszilja,ha kérem,de nem tudja,hogy miért kérem abban is biztos vagyok,majd ha nagyobb lesz a pocak,majd könnyebb lesz,gondolom én,me ő is idősebb lesz,de most csak néz a nagy szemeivel...
Cicmerák!
De jó neked,hogy ilyen modern felfogású védőnénid van,a miénk egy ujjal pötyögi be az adatokat a gépbe,örül,ha be tudja kapcsolni a számítógépet,nemhogy imélt küldjön,telefonon is csak egyszer hívott fel,mert a doki bácsi itthon adta be az oltást,és nem voltak az adatok bent a gépbe.Szóval egy műszaki analfabéta,pedig nem olyan öreg,vagy csak jól tartja magát??
Nagyon tetszik Roden:gondolkodója!És ennyire mosolyogni magzatot még nem is láttam,de aranyos.
Hú,de jó az uh-s képed,akkor nagyjából veled is egyidősek vagyunk.
Én hétfőn voltam 12 hetes uh-n és pont akkor töltöttem a 12 hetet.
Az én adataim:
(Tök jó,hogy már össze tudom hasonlítani valakiével:)
Crl.: 53 mm, Bpd.: 18 mm, Fl: 11 mm,nyaki redő: 1,5 mm.(Ez érdekes!
)
Én is felteszem a képet pocakbabámról:
Már most milyen szégyellős,eltakarja a kis szemét...
Nolina!
Örülök,hogy minden rendnben volt a dokinál,csak az 20. hét után a korházat nem értem.
Sziszike!
Üdvözöllek!
Gratulálok a baókáidhoz,úgy néz ki,hogy egyidősek vagyunk nagyjából:O
Szép név a Szonja,és tök,jó,hogy már ennyire érzed a nemét,így könnyű.....
Niki!
Mi volt a 4d-n?
Köszi előre is,hogy elvállalod a listát,nem semmi feladatot veszel a nyakadba,gondolom tudod?Sztem fölösleges a postaládádat terhelni az imélkékkel,nem elég,ha ide tesszük az adatokat?
Sajnos a dvd-kép kivágásban nem tudok segíteni!
Jdora!
Szióka,én is üdvözöllek.Nagyon édes a kis Nóri babád a vonalzón!
Szamy!
Nagyon sajnálom a történteket,kívánom,hogy mihamarabb csatlakozhass a babázók táborához,de akár hozzánk is,2007 téli babaád még lehet,ha belehúztok.
Én próbáltam jegyzetelni,és meg van a listám,hogy kik csatlakoztak menet közben (remélem senkit nem hagytam ki,nha igen,nem direkt volt,bocs.) . Például már rég írt:
Mmarica,Zsike74,Tücsök13,Snoopy,Ldanita,Réka,Bnéhtimi.Anita23 nyaral és később lesz netük,de a többiek jelentkezzetek!
Szép napot kívánok:Ildikó