Sziasztok,
Tudom, megint eltűntem... Az elmúlt napokban bejött nálunk a védőnőnk kedvenc szövege: " a szél szelet hoz", Laura picit ismét pocifájós lett a sok szél miatt
Adtam neki kamillát, azóta jobb neki (kopp-kopp)
Lara
Köszönöm a jókívánságot!
Hát, nem mondom, hogy ez az időjárás az ideális a gyerekeknek a hintázáshoz
Őrület, Laurát téli zsákban viszem sétálni
Még jó, hogy januárban vettünk téliesebb cuccokat is, felkészülve arra, mi lesz, ha márciusban érkezik a nagylány
Kedves Melcsi
Azt hiszem ott a bibi, hogy nem kell a "(code)" az aláírásba. De most látom, hogy már megoldódott. Kezem-lábam x-ben érted a hétvégén! majd írd meg, milyen volt!
Kriszta
Ne aggódj, nálunk is rapszodikus a kajálás. 120-akat eszik (van, amikor többet is), most kezdem rászoktatni arra, hogy ne unalomból egyen, hanem csak ha éhes. Ez egy ördögi kör. Eszik kb. 1 óra múlva, se akkor yilván nem olyan sokat, majd 1 óra múlva megint éhes... Most rászoktatom a 3 óránkéntira nappal. Éjjel szerencsére alszik (na ezt is lekopogom!) 12 órát, 1x kell szopiztatni közben. De amikor ilyen h...ye idő van, akkor nyűgösebb napközben. Sok idő és törődés. Ilyen esőben mi sem megyünk sétálni. Ez horror, ami most van
Renoka
Ilyen esőben is mentek sétálni Hannával????? Hogy bírjátok? Téliesített cuccokban járatom Laurát, de még így is fázom, ha csak rágondolok, hogy ki kellene vinni... Tegnap a szép időben 2 órát sétáltunk, de ma nem akaródzott kimenni...
Norka
Nagyon csöndben vagy...
Tessék minden nap bejelentkezni, mert különben csak rágom az ujjaimat...
Nagyon szép a pocód!!!
Azt nem tudom, hogy kékes szeme van-e minden babának, Laurának kékes. De az apjának is sötét kékes, úgyhogy ez még lehet bármi
És Farkasok Juditja szerint is tiszta apja a lányom
Lilijudit
Üdv itt, mi még nem ismerjük egymást! Nem baj, ami késik, nem múlik
Judit
Csöndben vagyok, de nagyon izgulok!!!
Dobok pár képet, igaz, nem mai, de csak pár napja készültek (amikor még jobb idő volt
):
Puszi