Sziasztok,
Bocsánat a sok szünetért. Most két napja nincs jó passzban Laura, picit levegős lett és nem tudja kinyomni, így sok a sírás-rívás
Reméljük, nemsokára jobb lesz. Elképzelni sem tudom, mit ehettem
Melcsi
Nem felejtettem el a kérdésedet: a Lilypie-ra felmész, megcsinálod a vonalzót. Amikor készen van a legvégén feljön három ablak, három karakterkészlettel. Ebből a középsőt Ctrl+C-vel kimásolod onnan (kijelölöd és megnyomod a Ctrl+C két gombot), majd eljössz a profilodba és ahol feltöltötted magadnak a kis képet a neved mellé, ott az "Aláírás" ablakba a "Melcsi" aláírás alá bemásolod (Ctrl+V két gombot nyomsz, és oda teszi magától). Majd a profilban benyomod, hogy "Elküld" és ezzel elmenti magának. Próbáld meg! Szólj, ha elakadsz!
Segítek!
Hidd el, hogy így, hogy nem gondolsz állandóan a második picire, sokkal könnyebb lesz!
Még a gyógyik beadása is!
Ja, és igen, az új lakóparkban lakunk, családi ház kerttel. nagyon szeretünk itt lenni. Mondjuk a férjem idevalósi, biatorbágyi, ezért jöttünk ide lakni, de így egyszerű, mert anyósomék kb. 4 utcányira laknak, anyuék pedig kb. 10 percre
Zsu
Én sem tudok mit írni, de amikor benéztem és láttam, írni sem volt kedvem... Ilyen egyszerűen nincs
Ha jobban leszel, gyere vissza hozzánk, mi itt mindig szívesen látunk, meleg szívvel!
Reno-mano
Gyönyörű a lányod! Fantasztikusak ezek a kis ruhácskák, honnan szerzed? Ez a kis kék egybeszoknya nagyon bejött nekem. Hol veszed ezeket az egybeszoknyákat (ruhácskákat)? Én most vettem a lányomnak tegnap a Cora-ban két farmer ruhát, Rajtad felbuzdulva! Megzabálom! És olyan jól lehet ezeket a bodykkal variálni!
Ja, és hogy rakod bele a babakocsiba? Lefekteted? Mózeskosár? Hordozó? Csak simán az ülésre, döntve???? Ez fontos!!! (nekem)
Wish:)
Gyönyörű helyre mentek nászútra! Ez igen!
Félpanzió? ALL Inclusive? Hadd legyek irigy és kíváncsi
Kriszta:)
Ne izgulj Máté súlya miatt! Laura sem egy óriás baba, most szerdán volt 4.350g. És tegnap volt 7 hetes. Szóval nem mérvadó. hetente hízunk 160-190 g-ot és ez a lényeg. A többi nem számít. Ha eszik, kakil, pukizik és alszik eleget, akkor nagy baj nem lehet
Ha nem ihatsz tehéntejet, azért kecsketejet ihatsz, nem?
Jobbak lettek Máté kiütései?
Lara
Milyen volt a hétvégi kiruccanás?
Jövő hétvége nekünk nem biztos, hogy jó. Most lesz a névnapi ünneplés nálunk
Még nem tudom, egyszerre lesz-e meg hogy pontosan mikor
Ez a lányunktól is függ
Hol lesz???
Norka
2in1??????????????????????????
Farkaslány
Mizu Veled???????
Ha valakit kihagytam, ezer bocsánat érte, nem szándékos, csak totál szita az agyam mostanság. Nem is tudom, mitől lehet
Puszi
Már kéne képet is cserélnem, meg feltennem is újakat, pláne, ha nem lennék állandóan időzavarban....