Sziasztok!
Örülök, hogy tetszik a kiscsaj Nektek is
Dóri: mázlista vagy
Mondjuk mi is voltunk a jó múltkor színházban és az Õsembert néztük meg, rettentően jó volt szétnevettük magunkat rajta...mindenkinek csak ajánlani tudom! Érdekes a Törőcsik Marit nem igazán szerettem, de egyszer láttam a Száz év magány c. darabban a Garassal és szenzációs volt!!!
Timie: sajnos én nem vittem a kislányt babaúszásra, pedig szerettem volna, de egyedül nem akartam és nem találtam társat hozzá...most meg már állítólag késő. De nagyon sok jót hallottam Róla, szóval ha teheted vidd el Rolit.
Sus: örülök, hogy már jobban vagytok ez a tüdőgyuszi nem lehetett könnyű
Edi: én 2005-ben szültem Noncsit hajnali 6:40-kor és amint elfoglaltam az ágyam, már a következő etetésnél megkaptam, ha kértem volna ott is hagyják, de az első nap még úgy gondoltam elég az a 3 óránkénti tali vele. Másnap reggeltől már kértem estig és nem bántam meg, jó volt így.
Annamari: végre vki aki képet rak fel a tüneményeiről! Nagyon édesek a fiúk továbbra is
Nem irigyellek viszont az egyszobában élés miatt, remélem mielőbb rendeződik ez a lakásügy!
Tündi: kitartást a végére, aztán amint meg van a kiscsaj kérjük az infókat Róla is
Krisz: szerintem nagyon mázlid van ezzel a munka dologgal, de tényleg nekem tuti nem lesz ilyen lehetőségem
Az meg, hogy biciklivel jász majd melóba...hát minden elismerésem! Fitt csaj vagy
Gabi: köszi a bókot. Igen én kreatívkodom, de csak egyszerűen...találtam a net-en egy ilyen keretező programot amit apával letöltettem és ezzel szórakoztatom magam, meg Titeket
Amúgy én úgy tudom, hogy a GYED maximálva van, vagyis az előző év átlagkeresetét nézik a számításkor, tehát mindenképpen jobban jársz, ha egy kicsit visszamész dolgozni akár csak a szabadság letöltés idejére is. De azért kérdezz meg vki jártasat is ezügyben. És hajrá kistesó!
Anita: Nimródnak nagyon édes szövege van
Timi: Gratula Levinek,nagyon ügyes!
Noncsi is vasárnap megtette az első két lépést magától. Szépen óvatosan, aztán ugyanilyen lassan le is ült, majdnem megzabáltam
Látom Te is gyönyörű tortát készítettél neki. Nekem ne is mesélj a fárasztó családi banzájról, igaz mi csak 10-en voltunk, de elég is volt!
Olyan piros pötty, meg Noncsin is kijött nem rég...nem kezeltem semmivel és elmúlt.Szerintem csak vmi olyan kaja miatt lehetett, amit még nem evett.Ne aggódj miatta.
Puszi mindenkinek
Edina