Sziasztok Lányok!
Eddig csak olvasgattalak benneteket ebben a topicban, és próbáltam erõt meríteni a lombikhoz. Gondoltam leírom Nektek a Mi történetünket, mert szerencsére még vannak csodák.
Áprilisban derült ki, hogy nekünk is a lombik-programra lesz szükségünk a párocskám igencsak ingatag spermiogramja miatt. Szerencsére úgy jött ki a lépés, hogy nem kellett a vizsgálatokra várnunk, mert rá néhány napra megjött a mensim, megvolt az elbeszélgetés a Kaáliban és meg tudták csinálni az összes megelõzõ vizsgálatot is (3. napi hormon, szûrések). A következõ ciklusban már a fogamzásgátlót szedtem, majd következett a stimulálás. Szépen nõttek a tüszõcskéim, majd a 13. napon amikor a punkció esedékes volt kiderült, hogy az 5 tüszõcskébõl 2 megközelíthetetlen, mert elbarikádozza a méhem és az azt ellátó ér. Nem tudják biztonságosan leszívni. Mindegy, úgy voltunk vele, hogy elég lesz a maradék 3 is, 2 embriónál többet amúgy sem tett volna vissza az orvos, mert nálam semmi problémát nem találtak. Szóval a 3 tüszõben volt összesen 1 db petesejt. Ne tudjátok meg mit éreztem, amikor ez kiderült. Teljesen kétségbe estem, csak akkor kezdtem megnyugodni, amikor másnap mondták, hogy szépen megtermékenyült, a következõ nap meg hogy szépen osztódik. 3 nap múlva 8 sejtesen kaptam vissza. Két hét múlva produkáltam végre elõször életemben egy pozitív tesztet, aztán még egyet.
Pénteken lesz hivatalosan 8 hetes Pöttömke.
Bocsi kicsit hosszúra sikeredett a mondókám, de ezzel azt akarom mondani, hogy ne adjátok fel! Mindenkinek megadatik hamarosan a kis pocaklakó. Már alig várja, hogy végre beköltözhessen az életetekbe.
Puszi,
Edelweiss