Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Andry, tényleg megy az idő, 6 hét Kép Ha belevágtok, a harmadikat mikorra tervezed? Gyerkőcökkel mi újság?

Veronika, jót röhögtem a meztelencsiga hasonlaton ;)

Satuknak drukk Kép

Szép délutánt!

Réka és Sára ( egy nap a hat hétig)
sampa

Sziasztok!

Megérkezett Olivér: 3,4kg, 56 cm. Minden rendben van VelükKépKépKépKépKépKépKépKép

Két kép: KépKép

Kép
zsu11

Sziasztok!

Eszti!!
Örülök, hogy előkerültél! Aggódtam!

Durca!

Üdv a csapatban, jó pocakosodást!!

Zsu!!

Satuknak nagy gratula az édes kisfiához!! gyönyörű baba! Nem viselte meg nagyon a császár? Hogy van??

Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok!

Zsu! Add át gratulációmat Satuknak! Remélem jól van és az első felkelés sem lesz horror a számára. Azt üzenem Neki, hogy ne aggódjon napról-napra jobban fogja érezni magát és Olivér feledteti az összes műtét utáni kellemetlenséget! Gyönyörű kisfiút "növesztett" a pocakjában!
Vendég

Satuk, gyönyörű a kisfiad. Most eszembe jutott az én császárom, úgy igazán, mélyről tört fel bennem és most ha hiszed, ha nem itt pityergek a kisfiad képe előtt. Annyira aranyos és látszik, hogy jól érzi magát a bőrében.Sok boldogságot és egészséget kívánok nektek!!!! Majd várom és a többiek is a részletes élménybeszámolót.

Sampa, szeretnék harmadikat és úgy tervezem, hogy nem megyek vissza dolgozni, amíg nem lesz meg mind a három. Addigra szeretném, amikor Csabi is óvodába megy. Az még 2,5 év. Addigra Áron 5 éves lesz, talán könnyebb, bár így sem vészes már a kettővel.De tudod sosem lehet tudni, hogy lesz-e még, bármi történhet, "Ember tervez, Isten végez"!
De mindenképpen szeretnék még egy babát, és nem lenne baj, ha becsúszna egy kislány a két fiú mellé.
Puszi.Andi
andry

Sziasztok!

Kedves Vica család! Én is gratulálok nektek és sok boldogságot! Gyönyörű Réka baba!

Satuknak is nagy gratuláció és jó egészséget Olivérhez!

Lányok nem tudjátok, hogy a két hónapos injekciót be lehet pár nappal előbb, illetve pár nappal később adni? Szeretnék haza utazni és pont akkor lesz Luca két hónapos, mikor kapná.

Mindenkinek szép napot! (Na ezt pont jókor mondom, esik az eső. Kép )

Dina

bdina

Sziasztok!
Satuk, ez olyan csodás. Olyan szép császáros baba, mint Bene is volt. Én is meghatódtam a látványon, és még Ági néni csecsemősnővér kezét is felismertem Kép Annyira jó, és milyen nagy a srác!

Bdina, igen, lehet az oltással csúszni nyugodtan!

Tünde (Bene 8,5 hó, te jó ég, lassan már 1 évet fogok ide írni!!!)

Andi, mi is szeretnénk még másodikat, és eleinte 4-et terveztünk, és még most sem mondom, hoyg nem, de én is szeretnék mág várni a kisebbekkel. Nekem az első terhességem nehéz volt, és ki tudja... De egyelőre annyira élvezem itthon, mint amennyire régen féltem tőle. Kép

mtunde

Sziasztok!

Satuk! Nagyon-nagyon nagy gratula gyönyörű kisfiadhoz, ugye milyen jó érzés, most nagyon boldog vagy igaz?

Zsu! Köszönjük szépen az infót és képeket ! Kép

Durca! Üdv köztünk, ha bármi kérdésed lenne csak nyugodtan tedd fel, igyekszünk segíteni. Kép

Bdina! Igen, nyugodtan csúszhat pár napot az oltás, de ha közvetlen utána akartok utazni akkor mindenképpen vigyél magaddal lázcsillapítót, reméljük nem lesz rá szükség, de ha mégis jó ha van....

Ildi! Jövőhét szerdán megyünk a 4.hónapos oltásra és akkor végre megbeszélem a védőnéninkkel, hogy mit adhatok Zsombinak a tápon kívül. Te bébiételt adsz Marcinak ( HIPP-et ugye ), vagy főzöl is? Ja, képzeld tegnap Zsombi megfordult a hátáról hasra olyan kis ügyi volt Kép

Na, egyenlőre ennyit, puszi mindenkinek:

Anita (Zsombi 3,5 hónapos )

Kép
szsombi

Sziasztok!

Satuk! Gyönyörű a kisfiad!!!!! Gratulálok! Gyors felépülést!

R+S
sampa

Lemaradt: Tünde! Jó, hogy megemlítetted a csecsemősöket és Ági nénit is Kép, róluk nem nagyon esik szó, pedig nagyon segítőkészek és abszolút szopipártiak, én csak jót tapasztaltam, nekem ők is segítettek abban, hogy az első napok Sárával,azaz a kórházi napok is szépek és örömteliek voltak.

R+S
sampa

Satuk!

Nagy-nagy gratula a kisfiadhoz,mielőbbi felépülést és nagyon sok jó egészséget kívánok!

Dóri!
Aranyos vagy hogy aggódtál,jól esett,köszönöm szépen.
Veletek minden rendben? Jól vagytok?
Én pénteken megyek az első ctg-re és a többi tortúrára.

Mindenkinek szép estét!
Eszti

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Satuk!

Nagyon nagyon szép formás babuci Olivér, szeretettel gratulálok, és sok boldogságot kívánok!!!

Szeretettel

Hurcia 35+1

Kép
hurcia

Satuk!

Gratulálok a trónörököshöz! :D Sok boldogságot és jó egészséget az egész családnak! Gyors lábadozást!

Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát! :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Satuk!

Gratulálok a trónörököshöz! :D Sok boldogságot és jó egészséget az egész családnak! Gyors lábadozást!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Satuk!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Eszti!

Nekem jövő héten kell doktor bácsihoz mennem. Akkor lesz ultrahang is, meg labor is. És akkor kezdem a ctg- t is.
Megbeszélhetnénk majd, hogy valamelyik ctg- n összefussunk!

Nem tudom, Te hogy vagy vele, bár gondodlom két gyerkőccel más, de én már nagyon türelmetlenül várom a baba születését!!

Egyébként szerencsére minden rendben velünk! Bár az idő eldönthetné már, hogy tavasz, vagy nyár van!!!

Remélem, mindenki más is jól van!?

Üdv: Dóri (36)
nagydora

[color=darkred]Sziasztok,
visszataláltam. Parancsikonról szoktam belépni és ott a régi panelt adta be, ami már nincs is, ezért hiába próbálkoztam, nem sikerült írni.Két nap után leesett, hogy mi a helyzet.
Nektek is tetszik ez az új külső? Tök jó!

Bdina,nálunk volt olyan, hogy két héttel később kapta meg az oltást, most is éppen csúszunk, mert nincs doktor néni 3 hétig.

Mtünde, nekünk elég pici a lakás, két gyereknek lenne praktikus, de most azért ne legyen harmadik, mert a lakás "kicsi"? Majd megoldjuk. Már alig várom! Bár a szüléstől változatlanul félek és a terhesség alatti problámáktól is, meg az éjszakázástól is.De talán pár év múlva ezek elhalványodnak.

Satuk babája tényleg milyen kis "szabályos". Egész másak a császáros bébik. Hiába mondják, hogy kell a szüléssel járó stressz nekik, azért valahogy nyugodtabbak ezek a felsőutas újszülöttek. Legalább is akiket én eddig láttam.

Andi
Kép 1148019319.68.jpg[color=darkred]
[/color][/color]
andry

Satuk :)
Enged meg, hogy szívből gratuláljak kicsi fiadhoz, aki természetesen gyönyörű!!!! :lol:

Fogynak a pocakosok... :(

Durca, Nandatti szeretnétek a táblába kerülni???
Kép 1148023627.73.jpg

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Reggel beszéltem Satukkal. Jól vannak, Olivér egy tünemény. Próbálkozik a szopizással:D
Az alváshiányon kívül semmi negatív:)
Köszöni mindenkinek a gratulációt! nagyon boldog!!!!

Mi meg ma vagyunk kerek 30:) :)

zsu 30+0
zsu11

Nagydora :)
Te következel!! :)
Jól van, látom izgalmas lesz a június is!!! :lol: :lol: :lol:
Tudod már, hogy Luca tényleg Luca -e???

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok,
akiknek kb.5 hónapos a babája és már elkezdte a hozzátáplálást, írna nekem pár tippet, hogy miket ad neki?
Előre is köszi.Andi
andry

Ja és azt észrevettétek, hogy pl.nekem eddig 360 üzim volt és most csak 306 db. van? Kitörölték őket vagy mi?
andry

Andry!

nekem ugyanannyi maradt az üzeneteim száma. Biztos csak a 2006-osakat számolták. Nem? :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Andry!

A gabonagolyó nem jött be? Csináltál?
Nekem úgy néz ki, hogy nem a bogyók/szerek segítenek a tejtermelésben (szerintem), hanem az pillanatnyi lelki állapotom (sajnos). Három napig nem voltam sehol, a 3. napra be is kattantam a hormonoktól. Sírtam 3 napig. Alig volt tejem (szerintem). Két óránként szoptattam, majd a nagynénémnél sikerült kiereszteni a gőzt és azóta megint van elég. Főleg ha a nagylányom hagy aludni. :? Múlt éjjel pl. 1.30-tól kb 5-ig csak közöttünk nyüzsgött. Már este is 38,7 volt a láza. Hajnalban is forró volt. Kapott Germicidet. Folyton nyögdécsel és szegénynek vérzett a szája. Gondolom a foga jön. Szerinted csak a fogzástól lehet valakinek ilyen magas láza? :cry: Úgy sajnálom.

U.I.: Szofi nem egész 2 hónap alatt hízott 1420gr-ot (hazajövetel óta), most 5,2 kg. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok,végre tudok írni,ez a negyedik próbálkozásom,mire rájöttem,hogy ja,valami karbantartás volt.. :roll:

Köszönöm mindenkinek a kedves fogadtatást,igyekszem mindenkit megismerni,megjegyezni a baba-mama párokat.

Szia Andry! Egy barátnőm ajánlotta Sipost, nem bántam meg a cserét, kedves,figyelmes és korrekt(bár még eddig csak egyszer találkoztunk.)
Van bennem néhány kérdés, főleg a kórház gyakorlatával kapcsolatban, ugyanis van esélyem egy újabb császárra és nem szeretném,ha ugyanúgy nehézségekbe ütköznék, mint a lányomnál az előző kórházban.(bár már gyakorlott anyukaként nem rettennék meg semmitől:-).
Olyan kérdések izgatnak,mint például, apuka babusgathatja e a babát,amíg engem összeraknak műtét után?Visszahozzák-e egy kicsit nekem,miután lemérték,megtisztogatták,hogy szopizhasson egy kicsit?Kihozzák-e akkor is ,ha még ágyhoz vagyok kötve? Ezekkel ugyanis bajom volt a kórházban..alig vártam,hogy hazajöjjünk és azóta megy ezerrel a szopizás,most már csak az esti lelkizéshez
:)
Ja, és hány nap után lehet hazajönni? A szokásos?
Ha jól látom pilisvörösvári vagy,no nem is vagyunk olyan messze..

Kiscsillag! Köszi, szívesen bekerülnék a táblába,milyen adatok is kellenek? A lányomat Mandulának hívják,2004.január 20-án született, a következő baba 2006.dec.11-én érkezik(az előzetes számolgatás alapján) és Sipos dokinál fogok szülni.

GRATULÁLOK MINDEN ÚJ ANYUKÁNAK ÉS BABÁNAK!! SOK BOLDOG PILLANATOT!!
üdv mindenkinek
durca

kiscsillag,most néztem,hogy még kell egy pár adat,szóval pomáziak vagyunk,35 éves vagyok(no jó,még csak 34,5), a nevekkel még hadilábon állunk a férjemmel,de vegyük úgy,hogy már megegyeztünk és ha lány lesz,akkor Édua,ha fiú akkor Ágoston. Üdv,durca
durca

Na végre, nekem is sikerült. Ki kellett törölnöm a régi beejgyzését a lapnak a kedvencekből :(
Na, szóval Andry kérdezted a hozzátáplálást. Én azt csináltam, hogy lelestem a babakonzervekről, mit lehet enni, meg vettem is őket: Kecskemétit, Hippet, Nestlét. Kivéve persze az epreset, málnásat, mert azt nem szabadna adni. Szóval: alma, banán, körte, barack, sütőtök (nekünk mázlink volt, ez frissen is volt télen), krumpli (ezt csak valamivel keverve ette meg. 1 hónap múlva heti 1 spenót, sóska, paradicsom, passzírozott zöldborsó, később csirke, pulykamell, és szép lassan a többi. ha gondolod, külsök majd valami táblázatot.

Bene imádja a kanalas dolgokat!

Tünde (Bene 8,5 hó)
mtunde

Megint itt vagyok,élvezve,hogy végre tudok üzenni.
Visszaemlékeztem egy picit a hozzátáplálásra és én is bébiételekkel kezdtem,mert olyan pici kellett,hogy azért kár lett volna pepecselni. A bébiételekkel csak annyiban kell vigyázni,hogy sokszor ráírják pl.hogy 4 hónapos kortól fogyasztható és közben tartalmaz olyan öszetevőt(általában tejet,tejszínt, vagy gyümölcsöt),amit csak később ehet.
Aztán,ha olyat főztem,amiből ő is kaphatott(pl.húsleves zöldsége először levével,aztán a többi fokozatosan), adtam neki,de arra figyeltem,hogy mindig egy új összetevője legyen a kajának,hogy ha valami kellemetlensége támadt,tudjam mi okozta.(Ezt a bébiételeknél is betartottam)
Ha jól emlékszem oylan egyéves korára alakult ki valamilyen rendszere az anyatejen kívüli evésnek,akkor viszont már utálta a bébikaját,kellett neki a miénk, én meg adtam nagy örömmel.
Egyébként a www.mindmegette.hu-n vannak bébikaják,hátha találsz neked tetszőt Andry,
sok sikert!
durca

Sziasztok Lányok!!!

Veronikusz, igen én is arra gondoltam, hogy a 2005-ös üziket nem számolták már bele.
Őszintén megmondom, nem volt kedvem pepecselni a golyókkal, de viszont tejem szerintem van, mert vannak napok, amikor inkább csak azért kap tápot, mert hulla vagyok, de akkor is csak egyszer-kétszer. A krumplit és a répát azért kezdtem el adni, hogy kiváltsak vele egy tápszert, mert azért a zöldség csak jobb, mint a tápszer. Viszont napi 4-szer minden nap szopizik is Csabi, és ha egyszer pótolnom kell, akkor pótlok, mert csak az elveim miatt, hogy '"Anyatej a legjobb, meg 6 hónapig kizárólag szoptatni." éhezzen a gyerek, annak semmi értelme. Bár nagyon boldog lennék, ha nem kellene tápoznom, viszont imádja. A krumplit is üvegből issza, mert a kanál idegesíti még, nem tudom neki olyan gyorsan adagolni, hogy az neki jó legyen és csak üvölt közben. De mindegy jól elvagyunk, én annak is örülnék, ha még egy pár hónapig tudnám azért szoptatni, még ha csak reggel is.
A lázzal kapcsolatban, nekünk nem volt lázas Áron a foga miatt soha. Más maitt is lehet. Nem volt náthás mostanában? Nem fájhat a füle?Torka?Szofi akkor a havi követelményt duplán is felszedi?

Durca, igen apa babázhat, míg téged összeraknak. Kicsit szerintem laza is a babamutogatás, mert sokszor míg vártam a ctg-re egyenesen a szülőszobáról kihozták a folyosóra a babákat megmutatni a kíváncsi rokonoknak. Aztán amiután megfürdették természetesen láthatod, majd be is viszik a műtét után szoptatni, én kértem, és be is hozták, persze segítettek fogni, de ha nem kéred akkor is kihozzák szerinted. Baba-mama barát kórház és elég rugalmasak és segítőkészek. Semmi szigor. Szóval a műtét után nem sokkal miután visszatoltak, kihozták. Én erre emlékszem.Én az ötödik nap már hazajöhettem császár után és sima szülés után is. Neked mennyi idős a nagyobb? Mennyi lesz köztük a korkülönbség?
Te merre laksz?Köszi a hozzátáplálásos tanácsot.

Szia Tünde, neked is köszi, légyszi küldd el azt a táblázatot. Áronnal olyan mereven ragaszkodtam minden előíráshoz, napra pontosan betartottam mindent, hogy mit mikor lehet adni, viszont Csabinál kipróbálnék valami mást is, mert kis zabagép, imád enni, Áron egy hét után sem evett meg annyi főzit, mint Csabi elsőre. Azt hittem elájulok. Dupla babaadagnyit simán lehúz. Egy teli cumisüveg kruplipüré higítva kis tápszerrel. Szerinted a tejpépeket lehet már adni? Azt azért még nem mertem, hiába engedi meg a korhatár.

Szép napot!
Satuk mikor jön haza, nem tudjátok?
Andi Kép gyerekek
andry

Sziasztok Lányok!!!

Veronikusz, igen én is arra gondoltam, hogy a 2005-ös üziket nem számolták már bele.
Őszintén megmondom, nem volt kedvem pepecselni a golyókkal, de viszont tejem szerintem van, mert vannak napok, amikor inkább csak azért kap tápot, mert hulla vagyok, de akkor is csak egyszer-kétszer. A krumplit és a répát azért kezdtem el adni, hogy kiváltsak vele egy tápszert, mert azért a zöldség csak jobb, mint a tápszer. Viszont napi 4-szer minden nap szopizik is Csabi, és ha egyszer pótolnom kell, akkor pótlok, mert csak az elveim miatt, hogy '"Anyatej a legjobb, meg 6 hónapig kizárólag szoptatni." éhezzen a gyerek, annak semmi értelme. Bár nagyon boldog lennék, ha nem kellene tápoznom, viszont imádja. A krumplit is üvegből issza, mert a kanál idegesíti még, nem tudom neki olyan gyorsan adagolni, hogy az neki jó legyen és csak üvölt közben. De mindegy jól elvagyunk, én annak is örülnék, ha még egy pár hónapig tudnám azért szoptatni, még ha csak reggel is.
A lázzal kapcsolatban, nekünk nem volt lázas Áron a foga miatt soha. Más maitt is lehet. Nem volt náthás mostanában? Nem fájhat a füle?Torka?Szofi akkor a havi követelményt duplán is felszedi?

Durca, igen apa babázhat, míg téged összeraknak. Kicsit szerintem laza is a babamutogatás, mert sokszor míg vártam a ctg-re egyenesen a szülőszobáról kihozták a folyosóra a babákat megmutatni a kíváncsi rokonoknak. Aztán amiután megfürdették természetesen láthatod, majd be is viszik a műtét után szoptatni, én kértem, és be is hozták, persze segítettek fogni, de ha nem kéred akkor is kihozzák szerinted. Baba-mama barát kórház és elég rugalmasak és segítőkészek. Semmi szigor. Szóval a műtét után nem sokkal miután visszatoltak, kihozták. Én erre emlékszem.Én az ötödik nap már hazajöhettem császár után és sima szülés után is. Neked mennyi idős a nagyobb? Mennyi lesz köztük a korkülönbség?
Te merre laksz?Köszi a hozzátáplálásos tanácsot.

Szia Tünde, neked is köszi, légyszi küldd el azt a táblázatot. Áronnal olyan mereven ragaszkodtam minden előíráshoz, napra pontosan betartottam mindent, hogy mit mikor lehet adni, viszont Csabinál kipróbálnék valami mást is, mert kis zabagép, imád enni, Áron egy hét után sem evett meg annyi főzit, mint Csabi elsőre. Azt hittem elájulok. Dupla babaadagnyit simán lehúz. Egy teli cumisüveg kruplipüré higítva kis tápszerrel. Szerinted a tejpépeket lehet már adni? Azt azért még nem mertem, hiába engedi meg a korhatár.

Szép napot!
Satuk mikor jön haza, nem tudjátok?
Andi Kép gyerekek
andry

Szia Andry!

Köszönöm a felvilágosítást, abszolut megnyugodtam,ha így van,akkor rendben lesz minden,legalábbis elvileg.
Mi pomázon lakunk,remélem nem gondoltam rosszul,hogy nincs messze vörösvár,tök ciki,ha összekevertem valamelyik pilis kezdetű helyiséggel :)Három éve lakunk itt,építkeztünk,nem bántam meg,bár néha egy nagy falunak érzem az egész kócerájt,de a csend,a levegő miatt megéri és nem költöznék vissza Budapestre,pedig nagy szerelmese vagyok..voltam?
Ti is betelepültetek vagy már gyerekkorotoktól vörösváron éltek? Szerettek ott? Biztos nagyon szép,én imádom a pilis kezdetű helyeket,meg minden kis helyet,ami a pilisban van, szerintem az ország egyik legszebb tája, a dunakanyar mellett..

A tejpéppel kapcsolatban: mi még a mai napig szoktunk enni egy Sinlac nevű tápot(szerintem olyan mint a tejpép,aztán lehet,hogy inkább tápszernek minősül,így aztán lehet,hogy nem is segítek vele), ami mindenféle allergizáló anyagtól mentes,bátran adható
ilyen picinek is.

Jó,hogy ilyen jó étvágyú a fiad,Mandula lányom kb.3 féle kaját szeret(jó, eszik ő mindenből,de csak ilyen madárnyit,aztán lehe,hogy neki ez az adagja),azt minden mennyiségben,de azért jó húsban van.
Mandula egyébként januárban volt 2 éves,decemberben jön a tesó,tehát 3 év lesz a korkülönbség,nem tudom,hogy ez jó vagy rossz, így jött össze.Persze pont akkor,mikor megbeszéltük,hogy most nem lesz kistesó,manka megy oviba,én vissza dolgozni,aztán majd egyszer.De a fenti babaküldő szolgálat másként gondolta,úgyhogy most megint babázunk..Várjuk..
Ezek szerint volt részed mindként szülésmódban..megkérdezhetem a sorrendet? Hátha eltölt egy kis reménnyel,ha azt mondod,hogy császár után volt a sima..

Üdv,
durca

Sziasztok!

Durci, igen, apukánál lesz a baba, rögtön születése után. Atán neked beviszik egy puszira, aztán ha kitoltak a műtőből, megint, aztán 2 óra múlva szopira, és később is, hajnaltól meg már teljesen a tiéd ( felkelésig őrzik). Szigor nincs akórházban, ami téged és a babát illet.
A látogatás van csak szabályozva, hogy csak a folyosóablakból nézhetik a rokonok, a folyosóra csakapuka mehet be, a szobába senki.

Andi, küldöm akkor, megpróbálom ide feltölteni, hátha másnak is kell. A tejpépet érdemes feliratni, olcsóbb és akkor az is HA, ami azért egyelőre jobb. Nekem Sinlacot írnak fel, az nagyon tápláló, és finom, és nem cukrozott.

nem tudtam feltölteni, elküldömneked.

mtunde

Sziasztok!!

Kiscsillag!

Jövő héten megyek ultrahangra, talán most nem lesz olyan szégyenlős a kicsikém, és jobban megmutatja magát! Bár így legalább van min izgulni!

Én is meglepődtem, hogy már pirosbetűs vagyok!!! :shock:

Üdv mindenkinek!

Dóri
nagydora

Sziasztok!!

Kiscsillag!

Jövő héten megyek ultrahangra, talán most nem lesz olyan szégyenlős a kicsikém, és jobban megmutatja magát! Bár így legalább van min izgulni!

Üdv mindenkinek!

Dóri
nagydora

Sziasztok!!

Kiscsillag!

Üdv mindenkinek!

Dóri
nagydora

Helló Lányok!

Sikerült kiigazodni végre az uj rendszeren!

Dóri!
Én ma voltam ctg,laboron stb...,legközelebb szerdán megyek.
Neked melyik nap kell menned? Hátha sikrül összefutnunk.
Egyébként nagyon vacakul vagyok,tegnap teljesen lerobbantam.Iszonyúan fáj a torkom,ill.a lábaim,alig bírok menni,nem akar hajlani sem a térdem,sem a bokám,pedig nincs megdagadva csak nagyon fáj. Hogy honnan sikerült összeszednem a bacikat,fogalmam sincs.Alig aludtam az éjjszaka mindenem sajgott,azt hittem nem is tudok bemenni a kórházba.
Örülök,hogy Ti jól vagytok!

Megint eltűnök a hétvégére, nagyinál ünnepeljük a lányom 8. szülinapját!

Sziasztok,jó hétvégét mindenkinek!
Eszti(35)[/img]
mano4

Sziasztok!

Eszti!!

Kedden tudom meg, mikor kell mennem! Megpróbálom szerdára tenni! Hátha sikerül! Kedden megírom, ahogy tudom.
Egyébként azért hazudnék, ha azt mondanám, hogy mi könnyedén viseljük ezt a hülye időjárásváltozgatást!

Gyógyulást neketk!!

Mindenkinek jó hétvégét!

Dóri
nagydora

Sziasztok,

Durca, miután megkérdeztem hogy hol laksz és elküldtem a levelet, akkor láttam, hogy pomázi vagy. Tényleg közel vagyunk. Mi Bp-en laktunk 14 éves koromig, utána költöztünk ki anyuékkal. Mi is építkeztünk a férjemmel anyuéktól nem messze. Tényleg szép hely, fél óra alatt bent vagy Bp-en és 5 perc alatt az ország legjobb kirándulóhelyei vannak.Az utcánk végében egy nagy fenyőerdő van és nagy tisztások, vonat....stb. Tök szép hely.
Pomáziak a kisfiam leendő keresztszülei, egyébként holnap lesz a keresztelő, most arra készülök, csak picit leültem a gép elé.Sokat vagyunk Pomázon. Jó közel van a Cora!!!!!Köszi, hogy írtad a Sinlacot van is itthin,mert az laktózmentes és a nagyfiamnak adtam eddig, majd megnézem, hogy adhatom-e Csabinak.Mindjárt folytatom.
andry

jkj
andry

Szia Andi! Csak a címedet nem tudom, hogy hova küldjem a kajalistát?

mtunde

éé
andry

Sziasztok, megint elveszett egy pár üzim, persze a "próbák" azonnal felkerülnek.

Durca, mi lesz a második baba? Sajnos az első sima szülés volt és a második császár. De attól mert császárod volt,még szülhetsz simán, nem?

Tünde, köszi neked is a Sinlac tippet és azt is, hogy eszembe juttattad, hogy ki is tudom íratni a tejpépet. Az emailem: saskaandi@c2.hu
Köszi
Sziasztok
andry

Sziasztok!

Köszönjük Mindenkinek, hogy szurkoltatok értünk.

Csütörtökön jöttünk haza és el sem tudom mondani, hogy mennyire jó itthon lenni. Először is köszönetett szeretnék mondani Várnai Gabikának és Hegedűs doktor úrnak a sok segítségért, amit kaptunk tőlük. Fantasztikus érzés volt, amikor megszületett Réka. Mindannyian jól vagyunk, a férjem étvágya is azóta megjött!!
Képzeljétek a kórházban találkoztam Satuk-kal. Olivér egyszerűen gyönyörű baba, szép kis formás és egy hangja sem volt.

Nyuszoka!
Réka már nem várta meg a szombati vizsgát, de én nem bánom. Remélem, hogy Te jól vagy.

Egyelőre ennyit, majd később jelentkezem megint.

Mindenkinek további jó pocakosodást!!! De furcsa már ezt írni.

Puszi

Vica

Ja, én is fent vagyok az iwiw-en, Hortobágyiné Takács Éva alatt találtok meg.
vica10

...k
kuha

Sziasztok LÁnyok!

Teljesen meg vagyok lepve ettől az új "dizájn"-tól. Bocsi, ha nem írok semmit, csak "pontozok", de próbálgatom a lehetőségeket.

Üdv: Kuha

Kép
kuha

Szia Vica!

Jó tudni, hogy minden rendben van veletek :D Remélem, minden döccenőmentesen zajlik - szopizás és társai :wink:
Férjed olyan aranyos és megható beszámolókat küldött ide a listára :) Jó egy kicsit képben lenni így, még pocakosként, hogy mire számíthat az ember lánya szüléskor :lol:
Gondoltam rátok, hogy az a sok front elrendezi majd a szombati vizsgádat, de azt hiszem, nem bánod, hogy egy jó jegy helyett egy ilyen édes kislányt tartogatott neked aznapra az élet :D Gratulálok még egyszer!
Mi még pocakosodunk - talán sikerül még beadni azt a diplomát 8) Egyenlőre nem mondtak semmit a doki bácsiék, úgyhogy hátha...
Vigyázzatok nagyon egymásra!

Szia Satuk!

Remélem, már otthon fog érni ez az üzenet: nagyon gratulálok Olivérhez. Láttalak benneteket a kórházi folyosón múlt héten - őrült aranyos kisfiad van :D
Remélem, minden rendben van és lesz is.

Nyuszóka (38+4)
nyuszoka

Szia Vica!

Jó tudni, hogy minden rendben van veletek :D Remélem, minden döccenőmentesen zajlik - szopizás és társai :wink:
Férjed olyan aranyos és megható beszámolókat küldött ide a listára :) Jó egy kicsit képben lenni így, még pocakosként, hogy mire számíthat az ember lánya szüléskor :lol:
Gondoltam rátok, hogy az a sok front elrendezi majd a szombati vizsgádat, de azt hiszem, nem bánod, hogy egy jó jegy helyett egy ilyen édes kislányt tartogatott neked aznapra az élet :D Gratulálok még egyszer!
Mi még pocakosodunk - talán sikerül még beadni azt a diplomát 8) Egyenlőre nem mondtak semmit a doki bácsiék, úgyhogy hátha...
Vigyázzatok nagyon egymásra!

Szia Satuk!

Remélem, már otthon fog érni ez az üzenet: nagyon gratulálok Olivérhez. Láttalak benneteket a kórházi folyosón múlt héten - őrült aranyos kisfiad van :D
Remélem, minden rendben van és lesz is.

Nyuszóka (38+4)
nyuszoka

hopsz, bocsánat, nem akartam kétszer is elküldeni :(
azt hiszem, még van mit tanulni ezen az új rendszeren :wink:
nyuszoka

Sziasztok!
[
color=green][/color]
A kutvölgyiről szeretnék érdeklődni,kit ajánlanátok
szülésznőnek?
Orvos már van DR SIPOS nekem nagyon szimpatikus,
nagyon kedves.
Azt is szeretném megkérdezni mennyit szoktak
adni szülésnél?Első szülésem lesz majd,
de még van idő bőven.

Előre is köszi az infokat
Mindenkinek kellemes napot!
nyuszo 73

Sziasztok,remélem mindenkinek kellemesen telt a hétvégéje :)
Mi tegnap lovas mjálison voltunk itt Pomázon, hát a majdnek kétéves lányom úgy ülte a lovat szőrmentén :) ,hogy persze elolvadtunk és rögtön azt gondoltuk,hogy világhíres zsoké lesz belőle :) persze fényképezőgépet nem vittünk...

Tünde, köszönöm neked is az infót a szülés utáni helyzetről.

Andi! Miután leírtam,hogy közel lakunk egymáshoz, okosan megkérdeztem a férjemet,hogy ugye vörsvár itt van valahol,majd közölte,hogy hát,maradjunk annyiban,hogy a környéken :) és elnézően mosolygott.
Még nem tudni,hogy fiú e vagy lány a baba,korai még,de tán pár hét múlva lehet.
Persze szülhetek simán császár után,de ahhoz sok mindennek klappolnia kell,legelőször is magától kell,hogy meginduljon a szülés,majd a hegvastagságot is figyelembe kell venni.Remélem megadatik nekem is,hogy ne csak a vajúdás része legyen meg(Mandulánál ugyanis rendesen vajúdtam,tűnő méhszáj,meg minden,aztán nem ékelődött be a feje a szülőcsatornába..),hanem a vége is.Majd meglátjuk..
Üdv mindenkinek!
Szilvi
durca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?