Szia Andry!
Köszönöm a felvilágosítást, abszolut megnyugodtam,ha így van,akkor rendben lesz minden,legalábbis elvileg.
Mi pomázon lakunk,remélem nem gondoltam rosszul,hogy nincs messze vörösvár,tök ciki,ha összekevertem valamelyik pilis kezdetű helyiséggel
Három éve lakunk itt,építkeztünk,nem bántam meg,bár néha egy nagy falunak érzem az egész kócerájt,de a csend,a levegő miatt megéri és nem költöznék vissza Budapestre,pedig nagy szerelmese vagyok..voltam?
Ti is betelepültetek vagy már gyerekkorotoktól vörösváron éltek? Szerettek ott? Biztos nagyon szép,én imádom a pilis kezdetű helyeket,meg minden kis helyet,ami a pilisban van, szerintem az ország egyik legszebb tája, a dunakanyar mellett..
A tejpéppel kapcsolatban: mi még a mai napig szoktunk enni egy Sinlac nevű tápot(szerintem olyan mint a tejpép,aztán lehet,hogy inkább tápszernek minősül,így aztán lehet,hogy nem is segítek vele), ami mindenféle allergizáló anyagtól mentes,bátran adható
ilyen picinek is.
Jó,hogy ilyen jó étvágyú a fiad,Mandula lányom kb.3 féle kaját szeret(jó, eszik ő mindenből,de csak ilyen madárnyit,aztán lehe,hogy neki ez az adagja),azt minden mennyiségben,de azért jó húsban van.
Mandula egyébként januárban volt 2 éves,decemberben jön a tesó,tehát 3 év lesz a korkülönbség,nem tudom,hogy ez jó vagy rossz, így jött össze.Persze pont akkor,mikor megbeszéltük,hogy most nem lesz kistesó,manka megy oviba,én vissza dolgozni,aztán majd egyszer.De a fenti babaküldő szolgálat másként gondolta,úgyhogy most megint babázunk..Várjuk..
Ezek szerint volt részed mindként szülésmódban..megkérdezhetem a sorrendet? Hátha eltölt egy kis reménnyel,ha azt mondod,hogy császár után volt a sima..
Üdv,