Hello!
No, mostmár kettő az egyben a babanet
. Olyan mint az az oldal, ahová egyszer majdnem elköltöztünk.
Szal ismét bebizonyosodott, hogy nem minden változás jó, de legalábbis nem szép
Sebaj, majd megszokjuk, más választás nincs.
Szilvi!
Köszi az infókat. Nekünk is sokmindent elmondott a doki, de azért találtam újat
Az ovis ünnepségen én így is a meghatottságtól sírtam. Ezeknek a mondókáknak olyan megható a szövegük... az esküvőnkön is csak azért bírtam ki sírás nélkül, mert nem figyeltem oda, mit mondanak.
. Másrészt meg feltörtek az emlékek, mikor én mondogattam anyunak a mondókákat -akkor is sírva persze, én már csak ilyen vagyok
-
Ancsinak jobbulást, remélem a kicsi nem kapja el tőle!
Hát igen, nehéz dolog két gyerekkel, az egyszer tuti.
Edit!
Köszi a tegnapit!:)
Mendi egyébként abszolút nem lázas, még hőemelkedése sincs. Azt mondja nem viszket neki, sőt nem is nagyon engedi bekenni, mert azt mondja az csípi. Ráadásul majd minden weblapon azt olvasom, hogy nem szabad kenni semmivel, még ezzel a rázóval sem, mert az is felülfertőzheti a pettyeket. Úgyhogy nem erőltetem túlzottan. Szerencsére nem mondhatnám, hogy túl sok petty van rajta, a lábán alig van, inkább a hátán van sok, meg az oldalain. Az arcán össz-vissz négy db. van, viszont a fejecskéjén is kibújt néhány az éjszaka alatt.
És az igaz, hogy az első 3-7nap a legrosszabb?
Én is felkészültem már, hogy jövő héten a fiammal együtt kidőlök. Ati kedden még azt mondta, ha én is beteg leszek, vesz ki szabit és ápol. Tegnap meg közölte, hogy július végéig senki nem vehet ki szabadságot a cégnél. Szal nincsenek illúzióim... Még csak három napja nem mehetek ki a lakásból, de már meg vagyok makkanva.
Pont tegnap olvastam, hogy a felnőtteknél sokkal tovább tart maga a betegség lefolyása, és a regenerálódás is. Remélem Zsolti hamar túl lesz rajta, hisz azért ő jó kondiban van, erős szervezet, nem? Mindenesetre jobbulást neki is, meg az apróknak is
. Remélem te meg megúszod. Talán már voltál barihimlős. Sztem igen, mert ha mindenki megkapta, csak te nem? Bár ha még nem telt el Lackótól számítva 21 nap, akkor az esélyed megvan
Nekünk is van még 31-ig ovi, de mire mehetne, már csak 3-4 nap lenne, arra meg már nem érdemes bevinnem.
Rbetti!
Nekem nem volt gond a belépéssel, az viszont bosszant, hogy tekergetnem kell vissza az oldalt, mert nincs címe az egyes hsz-oknak.
Milánoknak nagyon boldog névnapot kívánok!