Huh!
Hát jó módszerem nincs rá, hogy a végén kezdjem a reagálást, Csongi is úgy alszik ugye a kiságyában, h. mellette alszom. Ált. reggelre már helycsere van
. Legalábbis a fejem a kiságyÁban. Persze ez a cicicsere miatt van. Örülök, hogy jobb az éjszakátok, nálunk még mindig szörnyű. Viszont ő asszem elmaradna a kiságyban, ha nem ébredne fel éjszaka. Õt inkább a cicizésről kellene leszoktatni. Nem szabad, h. rossz élménye kötődjék a kiságyhoz.
Csonginak is a 6. foga jön már, át is törte az ínyt, lácban jöttek szünet nélkül. Ezért aztán 1 hónapig nem is fogadott el abszolúte semmit, csak anyatejet. Védőnőt kérdeztem már kakiról, ő is azt mondta, amit Te tapasztalsz, h. csak akkor lesz jobb, ha már nagyobb lesz az egyéb kaja aránya. addig cukros kamillateát javasolt, ami nekem nem tetszik, de azért már megpróbáltam, csak legyen változás, de nem issza meg. Rostos gyümilevet is próbáltam, de azt se issza. Vizet se továbbra se, csak cici, ha szomjas. Glicerin kúpot vettem ma, hogy legyen végre vmi, mert két napja nyög miatta. Ja, és 1 kg friss őszibarackot is megevett már úgy 4-5 nap alatt, de az se változtatott semmit. Vilmoskörte is lazító állítólag, azt szereti Hipp-ben, egyszer hatott is, de lehet,h. az mégse attól volt, mert többször az se vált be.
Nagyon mozgalmas kirándulásotok volt! Igazi EU-s túra!Én is imádom a középkori várakat, meg belvároskákat. Én Münsterben voltam azon a környéken. (Ha Bad Münsterfeld arra van)
Képek róla? szép helyeken jártatok! És milyen jó, h. Zsófi ilyen jól tűrte az utazást!
Mi most csak Pécsre utazunk anyósékhoz,de én már tartok tőle, hogy viseli az utazást, hogy fogja végigülni, mert a hordozóban elaludt ugye, de az ülős autósülésben ez nem olyan szerencsés.
Ülve aludt Zsófi? vagy nem aludt? vagy hogy van ez? Mit csinált utazás közben voltaképpen?
Jó sok mindent esztek! Gomba? Dokinénink listáján 3 éves kortól!!! De én is adok neki olyat, amit nem lehetne, pl. kaliforniai piros paprikát, mert megőrül érte, ha mi esszük.
Tejpépet meg továbbra sem adok a tejpor miatt.
Suttogót végigolvastam, beszkenneltem belőle részeket, azért van benne sok hasznos infó is,annak ellenére,hogy jól lehúztam eddig, de főleg első babásoknak újszülöttkorra. Pl. testbeszéd felismerése segített volna sokat eleinte, mára már magam is rájöttem sokmindenre. A gyerekek tiszteletéről szóló gondolataival meg nagyon egyetértek. A kiságyba szoktatásról is van szó. Így beszkennelve nagy anyag, de ha adsz postai címet, szívesen elküldöm, ha érdekel, CD-n, vagy kinyomtatva.
Csongi is integet, tegnap csinálta először! Olyan édes! Sokszor összekulcsolja a kezét, de a tapsikolást még mindig nem csinálja.
Nagyon édes lehetett Zsófi, ahogy kokettált! Na, lassan kergetheted a fickókat!
Egyébként megkereszteltük Csongit, nem is sírt, tetszett neki a templom! Végre vmi új! -gondolta.
Én meg tanítási gyakorlaton vagyok. Jövő 7en zárótanítás.
Közben mi is felállítottuk a járókát, már mozdulni sem bírtam a konyhában, folyton nyitogatja a szekrényajtókat, meg csavargatja a gáztűzhely gombjait.De csak 5 percig van el benne... Mindenhol polifoam, meg habtapi van, nem is tudom, miért nem ezzel burkoltunk tavaly
. Most már parafát tennék le inkább. Na de egyszer ez a csusszanásos korszak is végetér. Már most is csak ritkán esik. oldalazva lépeget a tárgyak mentén.
Duma: visszajött a baba, meg a bebe, és a mama is, de még mindig az agga a kedvenc.