Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Satuk és Vica,

drukkolok Mindkettőtöknek!!!! Most írok, mert nem tudom mikor olvassátok a fórumot hétfőn és kedden. Olyan szuper, hogy végre beteljesedik majd a hosszú várakozás... :-)
Én is nagyon várom már...
Üdvözlettel
Hurcia
34+5

Kép
hurcia

Sziasztok Lányok!

Satuk & Vica!
Nagyon-nagyon drukkolok Nektek, majd gondolok rátok, ha a párotoknak lesz ideje és kedve akkor beszéljétek meg légyszi velük, hogy majd üzenjenek nekünk ha megszülettek a babócák, addig is kitartás Kép

Andry!
Nagyon egyetértek azzal amit írsz, hogy bizony most már kevesebb ideje van az embernek írni a pici mellett és én is ahogy olvasom a pocakosokat, bizony sokat "nosztalgiázok" ahogy írtad Te is. Anidevel én tartom a kapcsolatot, minden rendben Velük, Bencus már forog "mindenfelé" most egy picit taknyos volt de azt mondta Edina, hogy szerencsére nem viseli rosszul...szóval dióhéjban ennyit Róluk Kép

Ildi!
Mi újság van Veletek? Marci, hogy van? Nekem most van egy pici időm, mert Zsombi szundít...lassan mennünk kell majd a 4 hónapos oltásra, picit félek, mert a 3 hónaposat nagyon rosszul viselte -de. kapta és du.-ra nagyon rosszul lett-azt mondják hogy az állítólag több picit is megvisel.... Nektek a 4 hónapos oltásnál nem volt gáz?

Húúú kicsit hosszúra fogtam, el is köszönök:
Szép napot Mindnyájatoknak!
Puszi:
Anita ( Zsombi lassan 4 hónapos )

Kép
szsombi

Satuk és Vica Kép
Hogy álltok?? Mi újság?? Még egyben vagytok??? Nagyon, de nagyon drukkolok Nektek!! Kép Mindjárt átkerültök a babás oszlopba, de izgi! KépKépKép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Tegnap belepróbáltuk az autós gyerekhordozót a kocsiba, és a hátsó ülésen nem elég hosszú a biztonsági öv. Az anyósülésre be tudjuk kötni, ha hátratoljuk az ülést, de a hátul mégis nagyobb biztonságban lenne.

Nincsen valami tippetek, hogy lehet ezt megoldani? Létezik hosszabbítás a biztonsági övekhez?

Előre is köszi,
hajrá majdnem-Mamik,
Jube
34+2

Kép

Kép
jube

Sziasztok!!

Tőlem is megy a drukk!! :-)

Szeretnék kérdezni tőletek a gátmetszésről!
Nekem ez egy picit mumus, úgyhogy megpróbálnék jól felkészülni. Mikor vágnak? Érzéstelenítenek e? Ha nem, nagyon rossz e? Ja, és tulajdonképpen hol húzodik a vágás???

Köszi!

Üdv: Dóri

Kép
nagydora

Szia Dóri!

Nekem volt gátmetszés -csak mert van aki olyan szerencsés, hogy olyan jól tágul hogy nem kell, bár ez elég ritka és általában a több gyrerekes anyukáknál lehet ilyen-, szóval a vágást már egészen a szülés végén csinálják amikor már majdnem kinn van a baba és igen kapsz egy szúrit a gátadba, amit én meg sem éreztem, mert hogy őszinte legyek addigra már "immunis" voltam minden fájdalomra Kép, szóval a vágás szerintem nem fájdalmas...A vágás "bénán" fogalmazva de azt hiszem érthetően a "nuniluk alattól nekem majdnem a popsilukig húzodott, azt mondták, hogy nekem elég nagy vágást csináltak, szóval ez akkor biztos rövidebb általában....és ha már megvan a picurka utána nem sokkal jön a varrás, sokan azt mondják, hogy rossz, de én itt is inkább csak kellemetlen érzést éreztem és kb. 10 perc alatt meg is vannak vele.
Remélem tudtam segíteni és nem fogalmaztam nagyon bénán Kép
Ne izgulj, nem vészes!
Puszi:
Anita ( Zsombi 3,5 hónapos )

Kép
szsombi

Sziasztok!
Igen, az nyukák el szoktak maradozni. Én bezzeg! :D

Iwiwet megnézem. Satuk, Vica drukk!

Tünde (Bene 8 hó)

mtunde

Satuk, Vica én is nagyon drukkolok nektek! Minden szépet, jót kívánok nektek!
Ha tudtok majd egy pillanatra jelentkezzetek, egy rövid beszámolóra. (súly, cm stb.)

Addig is mindenkinek szép napot!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Én még vagyok, és magyon vagányan, mert hatott a vérnyomáscsökkentő gyógyszer.. De nagyon sokan vannak a kórházban, be is parrantottak ctg-n, hogy lehet, hogy holnap fel sem vesznek, mert nem lesz hely.. De mikor megtudták, hogy császár, akkor mondták, hogy akkor biztos van már helyem.. a párom megnyugodott.. már vannak terveik haverokkalKépKépKépKép
Én szerintem Zsura bízom az üzenet átadását, a párom nem nagy irogatósKép
Lassan megyek, mert a pasim valami fini ünnepi ebéddel lep meg, és már jön az illataKép Asszem sohasem vetettem meg, hogy kényeztetnek..
Jövök ma még, holnap meg fél 9re beköltözöm..
Puszi mindenkinekKép
Juhhhéééééééééééé

satuk

Sziasztok!

Én is el-el maradozom, a kicsi mellett tényleg nem sok időm van. Ráadásul most lakásvásárlás előtt állunk, úgyhogy lakásokat is nézegetünk. Egyszóval teljes a káosz ...

Anita! Marci elég jól viselte az oltásokat, azt hiszem, nekünk a 3 hónapos után volt egy kis gond, nagyon bepirosodott és becsomósodott a szúrás helye, de aztán néhány nap alatt az is rendbe jött.

Satuk! Nagyon gondolunk Rád szerdán! Mikor lesz a műtét? Majd meglátod milyen csodálatos érzés lesz a karodban tartani Olivért!

Vica! Nálad mi a helyzet, van már valami jele, hogy készülődik a babuci? Könnyű szülést kívánok Neked!

Mindenkinek szép napot!
Vendég

Satuk Kép
Nagyon izgalmasan alakulnak a napjaid! Kép Élvezd a kényeztetést! Kép Használd ki! Kép Aztán gyere és mesélj!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!
Most keltem fel, megint sikerült aludnom egy jót..Kép
Sajnos alapítványi szobába nem sikerül kerülnöm, tehát bújok a páromhoz ezerrel, mintha egy életre mennék el.. pedig velem lesz a kicsike változata.. De ugye sokat velem lehet majd, ugye??
Vica! Te meg hol vagy? Remélem ti is olyan jól vagytok, mint mi.. Tök jó...
Zsu, vizsgák?
Ildi, hajrá a lakásvásárláshoz.. ez sem könnyű..Kép Hogy mikor lesz a műtét? Nem tudom, Vida annyit rohan szegény, hogy mindig akkor jutnak eszembe a kérdések, mikor már a harmadik körét teszi.. de jól csinálja.. nem foglalom leKép
No puszi..
Ja, és Kis*! Nagyon jó a táblázat, sokat segít abban, hogy tudjuk ki merre járKépKép

satuk

Sziasztok!

Satuk, most esett le, hogy neked császárod lesz és nem a kiírás napját várjuk, hanem a konkrét császár napját. Nagyon jó lesz neked, ne félj.Csak szép emlékeim vannak a császáromról. Félelemre semmi okod!!! Júúúúj olyan izgi. Minden jót! És hamar túl leszel rajta.

Dóra, a gátmetszésnél nem éreztem az injekciót, nem is tudom, hogy kaptam-e. Csak nyomáskor pont kinyitottam a szemem és a doki akkor vette a kezébe az ollót, akkor úgy gondoltam jobb nem oda figyelni, mert tudtam, hogy épp a gátmetszés következik. A férjem is elfordította a fejét és becsukta a szemét. Aztán semmi. Semmi fájdalom, csak kint volt a gyerek. Abszolút semmit nem éreztem belőle. Szerintem a varrás sem fáj, kb.5 érzéstelenítés után, mert annyit kaptam, ha jól emlékszem. Utána kellemesen ellazulva nézegettem a kisfiamat, a doki pedig kb.háromnegyed órán keresztül varrt, közben semmit nem éreztem. Ja, egyedül arra emlékszem, ami kissé kellemetlen volt, amikor a vég....met fertőtlenítette, egy darabka fertőtlenítős gézzel, ami egy fémfogóval volt felcsippantva. Az egy picit rossz volt. A vágás ez a bizonyos utóbbi és a hüvely közt húzódik, kicsit sréhen, tehát nem egyenesen vágnak.
Na jó részletes voltam.
Írtam neked az iwiw-en.

Kiscsillag, neked is írtam az iwiw-en.Egyre jobb a táblázat.

Satuk, még1*, nagyon szorítok.És írj.Vagy kérd meg papát, hogy írjon nekünk.
Üdv.Andi
andry

Köszi az infókat!

Egyébként én úgy hallottam, hogy jobb gátmetszéssel szülni, mert utána, ha vissza is áll valamennyire a hüvely rugalmassága, nem lesz olyan, mint előtte. Ahogy valaki fogalmazott, kapnék egy jó tág lötyögős pu**it.
Szóval akkor már inkább a gátmetszés! :-D

Satuk, Vica!

Nagyon ügyesek legyetek!!
Drukkolunk!

Andry!
Válaszoltam! :-D

Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok!

Nálunk Benét csak az utlosó DiPerTe viselte meg, az 5 hónapos. Akkor másnapra belázasodott,és nagyon nyüszi volt. De aztán 15 hónpos koráig nem lesz semmi!
Satuk, olyan izgi!
Tünde

mtunde

Sziasztok!
Asszem most már kicsit izgulok.. átnézetem a kórházos cuccost, rájöttem, hogy a szopipárnát majdnem itthon hagytam.. meg átpakoltam.. nem tom mi maradt ki. Meg hogy mit fogok csinálni egy teljes nap a kórházban...
No mindegy. Hiányozni fogtok, Zsut megbíztam , hogy informáljon benneteket..Kép
Most megyek, és fürdök egy jót, és relax..
Köszi mindenkinek a drukkot..
Puszi

satuk

Sziasztok!

Szeretnék hozzátok csatlakozni, én is a Kútvölgyiben fogok szülni Hegedűsnél. Jelenleg 14+6, első baba.

Olyan kérdésem lenne, hogy jövő keddre hívott AFP-re, és azt mondta, éhgyomorra menjek, mert akkor egyéb vizsgálatokat is csinál. Csak én marha nem kérdeztem meg, hogy mit. Vajon mire számíthatok? UH lesz? (azért is itt kérdezem, mert utánanézésem után kiderült, hogy ahány szülész annyiféle variáció, de gondolom egy adott szülész ugyanúgy kezeli a betegeit) Az UH azért fontos amúgy, mert elötte lévő napra Anyum befizetett 4D-re, és ha a Hegedűs is csinál UH-ot másnap, az már lehet, hogy sok a jóból, így ez esetben lemondanám a 4D-t. (az orvost nem tudom elérni, külföldön vagyok)

Köszi a segítséget!
nandatti

Sziasztok Lányok!

Satuk! Ha még olvasol: szorítok, szorítok!!!!! De lehet, hogy már elindultak Kép

Nandatti! Az AFP ha jól emlékszem annyit takar,hogy vérvételre és vizelet vizsgra kell menned. UH-ra már nem emlékszem, hogy akkor volt-e, de lehet hogy azt is csinál, ettől függetlenül nyugodtan menjél szerintem 4D-re nem lesz semmi baja a picurnak, különben is a kórházban csak pár percest fog csináni a doki, nekem is sokszor volt UH és makk egészséges a kisfiam Kép
Remélem tudtam segíteni, üdv a Kútvölgyisek közt Kép

Jube! Rólad elfeledkeztünk, mert olyan sokan írtunk, hogy már nagyon fentre vándorolt az üzeneted KépAzt hiszem van olyan hosszabító bizt.övhöz csak fogalmam sincs, hogy hol lehet ilyet kapni, biztos hogy rövid ? Bocsi de nem nagyon tudok mást mondani Kép

Na Mindenkinek szép napot, tényleg Vicával mizújs, csak nem meglett időközben a baba?

Kép
szsombi

Sziasztok
Én Vica férje vagyok, és ezuton tájékoztatok minden kedves forumozót: feleségem 2006.05.13-án 17.55-kor világra hozta kislányunkat. Réka 53cm-el, és 3350gr-al született. A baba és anyukája jól vannak.(és már én is)
13-án szombat reggel 3/4 6-kor kezdödött a nyákdugó kilöködésével, a nap nagy része a szülészet elő terében töltött sétával ment el. Azt hiszem Schumi megirigíelte volna azokat a köridőket. 13 óra magaságában be vonultunk a sz.szobába, és a sűrűsödő egyre erősödő fájdalmak közepette vártuk Réka érkezését. A 16.15-től Vica már nagyon erősen vajudott, de Gabika a szülésznőnk nagyon aranyossan istápolta az én segítségemmel, bár meg vallom én majd össze csináltam magam. Aztán eljött 17.50 amikor a doki azt monta go! toljuk kifelé, és onnantól kezdve csak úgy repült ki a baba. Végig kameráztam, és már többször vissza néztem de mindig elsírom magam. Fantasztikus volt látni lányom születését, és kimondhatatlan az érzés amit most érzek.
Vica nevében is köszönöm mindenkinek a biztatást, és viszont kívánjuk azon kismamáknak akik még eme csodálatos esemény elött állnak.
Képbocsi a kép minőségért de csak így tudtam megoldani hirtelen.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Vica család! Kép
Elsőként tiszta szívből Gratulálok Nektek a gyönyörű kis Rékához!!! Kép Nagyon jó egészséget és sok-sok boldogságot az egész családnak! Vicát pusszilom. Mikor mehetnek haza vagy már otthon vannak?? Várom a további képeket. Kép
Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Szia Vica férje!

Juhéééééé, nagyon-nagyon nagy gratula!!!! Gyönyörű a kisbabátok, ölelgesd meg helyettünk is az anyucit is meg pici babátokat is Kép
De jó, nekem 05.12.-én volt a szülinapom, akkor Rékus is kis bika lett Kép

Sok-sok puszi Nektek:

Kép
szsombi

Nandatti Kép
Írd meg az adataidat és berkalak a táblába!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Anita,

nagyon köszi a reakciót, már szomorkodtam is, hogy senki sem válaszol. Az a baj, hogy az a szervizben nem tudnak biztosnági öv pótlást adni, a Baby Outletben és a Viságrádi utcai boltban is csak pislogtak, hogy mi kéne. Kép

A chicco magyar oldala meg fejlesztés alatt, ugyhogy elfogytak az ötleteim... persze az első ülés is megoldás, de nem az igazi....

Hajrá Satuk, éljen Vica, Réka és a Kispapa!

Jube
34+3

Kép

Kép
jube

Szia Vica férje!

Nagyon köszönjük a megható beszámolót, nagyon sok örömöt és boldogságot kívánok Nektek! A kislányotok gyönyörű, nagyon büszke lehetsz Rá és Vicára is! Szeresd őket nagyon és vigyázz Rájuk!

Kép
Vendég

Gratulálok a Vica családnak! Sok boldogságot, jó egészséget kívánok az egész családnak!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szia Vicapapa!

Gratulálok a kisRékához nagyon aranyos kislány, sok puszi Vicának és sok-sok örömet a kis jövevényhez!!!!!

Kedves Mindenki!
Satuktól, majd küldöm a híreket, amint megtudok valamit! Tegnap még teljesen nyugodt volt...KépKép

Mi is jól vagyunk, tegnap sikeresen levizsgáztunk, és már csak a második része van hátra június elején. Már mi is a 30. hétben járunk, hatalmasnak érzem a pocakomKép

zsu 29+4

Kép
zsu11

Sziasztok!!

Vica férjecske!!

Nagyon sok boldogságot, és egészséget nektek!! ÉS köszönjük a beszámolót, valóban nagyon megható! :-D

Valaki nem tud valamit Esztiről??? Nagyon eltűnt, már vagy bő egy hete nem járt erre!!

Nandatti!

Üdv a csapatban!

Szép napot mindenkinek!

Dóri (35+5)

Kép
nagydora

Sziasztok,
a gátmetszés témához szeretnék némi "szakmai" továbbképzést :-)) tartani: a gátmetszést akkor csináljuk, amikor már a gát annyira feszes, hogy szinte olyan vékony, mint egy papírlap. Persze ebben némi tólzás van, de jól megérthető. És akkor az előzetesen beadott érzéstelenítő után ilyen vékonyság mellett csattintunk az ollóval. Ekkor a gát annyira feszül, hogy a vágá után szinte alig vérzik, mert a feszítés az erekből kipréselte a vért és eléggé el is érzéstelenedett a feszítés miatt, természetes úton. Nemigen panaszkodnak a mamák a metszés fájdalmára. A varráshoz adunk még érzéstelenítőt, mármint az orvos, és van, aki nagyon érzékeny utána is a varrásra, van, aki pedig jól el tud lazulni ekkor, mert semmilyen fájdalmat nem érez. A méhszáj ellenőrzésére a mnéhszájat megragadjuk két eszközzel és ezt nem lehet elérzésteleníteni és olyan fájdalmakat okoz, mint a fájások, hiszen a méh azonnal reagál a húzgálásra.
nováky_rita

Szia Vica-apu!

Gratulálok a pici Rékához Kép Ezek szerint a kislányka már nem engedte az anyut vizsgázni szombaton - de azt hiszem, a születésével sokkal nagyobb örömöt okozott nektek Kép
Vigyázzatok nagyon egymásra és sok puszi a két lánynak Kép

Nyuszóka (37+6)
nyuszoka

Sziasztok,

használ közületek valaki mosható nadrágpelust? Mint pl. a Monapel? Ha igen, milyen? Érdemes beruházni egy ilyen szettre?

köszi!
Jube
34+3

Kép

Kép
jube

Rita!!

KÖszönöm szépen az infót a gátmetszésről!
Így legalább van fogalmam, mi is fog velem történni!
Még egy kérdésem lenne hozzád, honnan tudom, hogy távozik a nyákdugó? ( Bár lehet, hogy amikor távozik, úgyis rájönnék, hogy az az! :-) )

Köszönöm a segítséget!

Dóri

Kép
nagydora

Rita!!

KÖszönöm szépen az infót a gátmetszésről!
Így legalább van fogalmam, mi is fog velem történni!
Még egy kérdésem lenne hozzád, honnan tudom, hogy távozik a nyákdugó? ( Bár lehet, hogy amikor távozik, úgyis rájönnék, hogy az az! :-) )

Köszönöm a segítséget!

Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok!
Vica, gratula nektek. Nagyon megható volt az apuka leírása,lassan már otthon vagytok....

Nandatti: Hegedűsös vagyok, és ez csak azt jelenti, hogy éhgyomri vérvétel lesz (az AFP miatt nem kellene éhgyomor), a többi dolgot is megnézi egyben. Szóval a más vizsgálatok a vérképet jelenti. Mert ezt egyben szokták, hogy ne legyen 2 szúrás. UH majd ezután lesz, ha megvan az AFP eredménye, a 18. héten.
Tünde (Bene 8,5 hó)

mtunde

Dóri,
a nyákdugó néha egészben jön ki, és nem fogod összetéveszteni semmivel, annyira gusztustalan :-)Ha pedig több részletben érkezik, akkor meg nincs jelentősége. Egyéltalán nem fontos a nyákdugó-kérdés. Most ezzel nem a Te kérdésedet akarom lekicsinyíteni, csak nincs jelentősége igazán. Van, akinél a szülénél távozik.
De annyi bizonyos, hogy nem téveszthető össze semmivel.
Rita
nováky_rita

Sziasztok!

Vica és Vicapapa! Nagy gratula Rékához!

Satuk????

Gátmetszés: csatlakozom - sztem sem fájt a vágás, a varrás kicsit kellemetlen, függ az ember fájdalomtűrő képességétől is. Nyákdugó: találóan fogalmazva egy nagy trutyi Kép

Mi jól vagyunk, csak sűrűek a napjaink, ma voltam 6 hetes kontrollon, minden ok Kép Ma egy hatalmas forró fürdővel ünnepelek Kép
Réka és Sára (majdnem 6 hét Kép)
sampa

Rita!

Köszönöm ismét! Látod, ezt sem tudtam, hogy igazán nincs sok jelentősége, hogy mikor, hol távozik a nyákdugó.
Egyébként Te, mint a nagy titkok tudója :-), mit mondasz, érdemes szülésznőt választani, és ha igen, mik legyenek a legfontosabb szempontok, vagy akkor is ugyanazt "kapom", ha nem választok?

Lehet, hogy ez megint egy hülye kérdés, de érdekel, hogy mit gondolsz erről.

Dóri

Kép
nagydora

Kedves mindenki
Vica és Réka, ha minden igaz legkésöbb csütörtökön jönnek, illetve hozom haza öket. Nem tudom, hogy a többi apuka hogy van vele, de amióta bent vannak én nem tudok enni. Lehet ha haza jönnek akkor be pótolom, de most kb 3kg-t ledobtam, és már most betegre aggodom magam a kislány miatt, hogy "JAJ CSAK SEMMI BAJA NE ESSÉK!!" Azt hiszem csajok hogy igazi aggodó lányos apa lettem.
üdv és itt van pár kép amit kértetek.KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Kedves Réka Apucija!

Azt hiszem ez teljesen természetes amit most érzel és ne izgulj vissza jönnek azok a kilók Kép
Gyönyörű a picurka és mekkora haja van, a mi kisfiúnknak is ekkora volt és teljesen odavoltak érte a rokonok (is) Kép
Legyetek nagyon boldogok és vigyázzatok egymásra!
Azért próbálj meg aludni nagy szükség lesz rá, hogy kipihent legyél Kép
Puszi Nektek:
Anita ( Zsombi 3,5hónapos )

Kép
szsombi

Sziasztok,
Rékapapa, gratulálok a szép kislányotokhoz.

Sampa, hihetetlen, hogy már 6 hetesek vagytok.
andry

Vica Apuci!

Még egyszer nagyon gratulálok! Tündéri kislányotok van. Igazán gyönyörű.
Jól látom, hogy már van fülbevalója? Vagy az csak a takaró?
És ne aggódj! Minden rendben lesz. Fújd ki magad! Egy nagy akadályt már remekül vettetek KépKépKép
Puszi a Lányoknak!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

A nyákdugóról csak annyi, hogy ha egyben jön ki, akkor olyan mint egy meztelen csiga. Elnézést kérek, nem akartam malackodni. A távozás jelntősége csak annyi lehet, hogy figyelmeztethet a közelgő szülésre. Lehet hogy tévedek, de akkor távozhat, ha a méhszáj elkezd tágulni vagy legalább is már felpuhult a tágulásra. Az elsőnél már nem is emlékszem hogy ez mikor volt, de úgy emlékszem egyben jött ki, viszont a 2.-nál pici darabokban. Akkor viszont hajnalban már az első fájásokkal együtt jött. Egy órával később már megvolt Szofi. Szóval jó azért figyelni. Segíthet. Kép
A gátmetszéstől meg nem kell félni. Szerintem egyáltalán nem fáj. A varrás kicsit roszabb de azt is ki lehet bírni, főleg a hasadon illetve a cicin a babyvel. KépKépKép
Remélem tudtam segíteni.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dóri,
szülésznőt választani lehet, de nem kötelező. Az az előnye van, hogy ismerősként mész be a kórházba vele, már előre mindent megbeszéltek, ismeri azt, hogy mit szeretnél és mit nem a szülés alatt és tud menedzselni ezekben. Nem megy haza a műszakváltás miatt épp a szülésed közepén. Szerintem jó dolog. Haezen töröd a fejed, érdemes amikor ctg-re jössz figyelni, kit tudnál magad mellett elképzelni ezen a hosszú úton. Mindegyik szülésznőtöl megkapod a gondoskodást,törődést, de ha többen is vagytok a szülőszobán, akkor ez a figyelem már kménytelen-kelletlen megoszlik. Ez a választott szülésznővel nincsen.
Szeretettel: Rita
nováky_rita

Sziasztok!

Ma van Satuk nagy napja!!!

Vica Apuci! Az én férjem már a szülés előtt két héttel étvágytalan volt, főleg, hogy én túlhordtam egy kicsit a kisfiunkat. Aztán persze ő is mindenen aggódott! Ez teljesen normális! Én is azt mondom, hogy próbáld meg kifújni magad, mert ha hazajönnek szükségük lesz Rád. Vicának is erősödnie kell és a kis Rékának is kialakul majd a napi ritmusa. Olyan jó olvasni a boldogságotokról, újra eszembe jut, mi is mennyire önfeledtek voltunk, amikor megszületett a kis csibészünk!

A nyákdugó nekem darabokban távozott és úgy is rendkívül gusztustalan volt. Gátmetszéshez nem tudok hozzászólni, mert nekem a császár miatt fentebb vágtak ... Kép
Vendég

Sziasztok!

Vicapapa gyönyörű hajas babátok van!!!!

Satuktól várom az sms-t!!!!!!!! Jobban izgulok, mint ÕKép

zsu 29+5

Kép
zsu11

Szisztok!!

Rita!
Köszönöm ismét a segítséget! Sokat segített!!!

Rékaapuci!!

Gyönyörű a kislányotok! Sok örömet vele/ hozzá!!

Köszönöm mindenkinek a segítséget! Azt hiszem, hogy közeledik az én időm is lassan, már kezdek túúúúúúúúúl körültekintő lenni!? :-)
Mondjuk inkább kérdezzek hülyeséget egy párszor, semhogy valamit ne tudjak, mikor kellene! Azt hiszem, be vagyok tojva már egy kicsit!! Elvégre is 4 hét, és 2 nap van hátra!

Satukért nagyon izgulok én is! Biztos minden rendben lesz vele is!!

Üdv: Dóri

Kép
nagydora

Ja!!!!

Esztiről továbbra sincs senkinek híre????????????

Kép
nagydora

Sziasztok Lányok!

Köszi az aggódást,aranyosak vagytok,de szerencsére minden rendben van csak elutaztunk szombaton és csak tegnap későn este értünk haza.A múlt hetem meg folyamoatos aggódással telt,mert a fiam erdei suliban volt,és kicsit zűrösebbre sikerült mint gondoltam volna.Tehát ennyi az eltűnés oka.

Réka papának nagy gratula! Ügyes voltál Vica,Neked is nagy -nagy gratula!Nagyon sok egészséget kívánunk Nektek!

Remélem mindenki jól van!
Én nagyon élvezem a terhességet,abszolút nem fárasztó.Kár,hogy mindjárt vége!!!!

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!
Puszi :Eszti(34+5)

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Kedves lányok!

Ezúton szeretnék csatlakozni hozzátok,mint leendő Kútvölgyiben szülő.Már van egy 28 hónapos kislányom,őt egy másik kórházban szültem,többek között a távolság miatt(no,meg némi rossz emlék miatt)váltottam kórházat és egyben orvost is.Sipos doknál fogok szülni dec.11.körül.Aki ismeri,bátran írhatna róla,én eddig egyszer találkoztam vele, kezdetnek nem rossz..Szóval,ha a sok babázás mellett van időtök,írjatok.
Üdv,

Kép

Kép
durca

Szia Durca!
Na végre egy Sipos kismama. Én nála szültem már kettőt és maximálisan elégedett voltam és vagyok vele. Nem az a jópofizós típusú ember, de körültekintő és szerencsére bármi gyanú felmerül, hogy valami nem stimmel, száz oldalról járja körbe a dolgot, hogy biztosra menjen. Szerintem jó orvos, én a harmadikat is nála fogom szülni, ha belevágunk.Én tavaly dec.13-án szültem nála. Miért pont őt választottad? Valaki ajánlotta?
Ha valami érdekel vele kapcsolatban, nyugodtan kérdezz, szívesen segítek, ha tudok.
Üdv a csapatban.

Satuk már biztos nagyon boldog vagy!!!!!
Andi
andry

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?