Babszi,
a lombik nagy tortúra, mindazonáltal valamiért ismeretlen meddőségben is segít, nemcsak szervi bajnál. Van egy lány, M-hoz járt, becsülettel végigcsinálta a hatot. Semmi. Elkerült Krizsához, első IVF-nél 2 beültetett embrióból két baba megtapadt, most lányikrek boldog anyukája. Senki nem tudja megmondani, hogy mi történhetett, ez most miért sikerült nekik, hiszen tökéletesen működnek a férjével. Ezt csak azért írtam le, hogy tudd: ilyen is van.
Viszont ha valaki nincs felkészülve erre, NE vágjon bele, mert tényleg nem könnyű. (Itt az anyagiak - Kaáli - 60-100ezer, injekciótípustól függően, választhatsz. Õk nem ragaszkodnak a 6 inszemhez, legalábbis nem mindegyik doki.)
Sajnos magam nem tapasztalom, hogy az inszem segítene az ismeretlen meddőségnél, mert ez amolyan se ilyen, se olyan megoldás. Most őszinte voltam. Vagy az a baj, hogy a nőnek valójában teljes elengedésre lenne szüksége, vagy az, hogy nincsen 100%-ig lekontrollálva a megtermékenyítési folyamat, de ez meg az inszemnél hiányzik, hiszen alig több, mint a spontán akció.
A Lombikbabán nem fogsz infót találni a terápiáról, talán cikkeket a pszichés meddőségről. A kérdőív elemzésének végeredményét valamikor mostanában teszik fel, mert be volt halva az oldal hackerek miatt, ebben van utalás arra, hogy sok ismeretlen eredetnél mennyire változatos végül a siker módja és magas az első IVF siker aránya.
Ha jobban érdekel a terápia, én magam Szendi Gábort javaslom, az Astoriánál rendel, engem ő "támasztott fel", és tudom, hogy szerepe volt abban, hogy rá 2 hónapra terhes lettem. Funkcionális (azaz okkal nem magyarázható) meddőségre szakosodott, egy alkalom 5ezer. Jó pár cikket olvashatsz tőle, csak írd be a keresőbe a nevét, és azt, hogy funkcionális meddőség vagy pszichés meddőség.
Különben mindent értek abból, amit írtál, és túlságosan befolyásolni sem szeretnélek, csak játszok egy kis hályogkovács szerepet.
Norka