Jucmuc!
Fel a fejjel!Sajnos sokan vannak, akiknek egyáltalán nincs spermájuk.Õk sokkal rosszabb helyzetben vannak. Én azt mondom, hogy tudnunk kell örülni annak, amit kaptunk, hogy így vagy úgy, de lehet kisbabánk!
Az inszem csak elhatározás kérdése volt. Ugyanis nekem a doki már tavaly októberben meg akarta csinálni. Pedig akkor még nem volt sem spermavizsgálat, sem hormonvizsgálat.Csak egy akció utáni vizsgálatot csinált, amiből kiderült, hogy nem jutnak fel a kiskatonák. Azt mondta, hogy követkző hónapban belövi, hogy mikor lesz pém és feljuttatja őket, ha lesz mit. Tehát aznap reggel megcsinálta volna a spermavizsgálatot, kicentrifugázta volna őket az ondóból és a fürgéket felhelyezte volna egy katéterrrel a helyükre.
Én akkor nagyon meglepődtem, hogy ilyen hamar és minden más vizsgálat nélkül. Vártam még egy kicsit és januárban bejelentkeztem egy meddőségi intézetbe. Februárban kaptam is időpontot. Volt egy sperma és egy hormonvizsgálat.De nagyon lassan zajléanak az események ott és rengeteg babaváró pár jár, így 3 hét is kell míg csak egy konzultációra bejutsz.
Egyre többet járt az eszemben a régi doki, és közben egy kicsit utána is érdeklődtem. Nagyon jó meddőségi szakembernek tartják.
Ígyhát visszamentem hozzá múlt héten. Megvizsgált és azt mondta, hogy vágjunk bele. Megkérdeztem a HSG-t és azt mondta nem akar. Õ a vizsgálat ellen van, szerinte fölösleges kínzás. És mivel csinálta a vizsgálatot, szerinte egyértelmű, hogy vagy én termelek ellenanyagot, vagy a nyákon nem jutnak át, vagy az ondóból nem tudnak kijutni a kisfickók és erre megoldás az inszem.
Mivel van PÉ-m és jól működök elvileg, ezért csináljunk egy spontán inszemet, ha jó lesz a sperma minősége. Ha nem lesz, akkor párom kap gyógyszeres kezelést. Meglátjuk. Mindenesetre nagyon jó fej volt a doki és bízom benne. Persze tudom, hogy kevés az esélye annak, hogy az első sikerül, de akkor egy párszor nekifutunk. Az inszem itt kevesebb mint feleannyiba kerül, mintha meddőségiben csinálnák. És nagyon közel is van a rendelő, nem kell szabit kivennem egy UH miatt.
Hát ennyi az én kis történetem, remélem nem fárasztottalak Benneteket.