Helló Lányok!
Igen, Regina, mi még azok vagyunk, akik emlékeznek a régi "szép" május elsejékre...
Emlékeztek, akkor még rossz időt se mertek jósolni aznapra...
Egér
- kedves egy macska. Egyébként meg ajándék egérnek ne nézd...
Dunaharaszti - szerintem Dunakeszire gondoltál, mert Ancsa ott lakik
.
De hol van Ancsa?
Egyébként tényleg nagyjából egy kupacban vagyunk, jellemzően a Duna mellett (hajrá, Dorog, terjeszkedj
), kivéve Miskolcot...
De hol van Mandula?
Icus
4D
Megértem a boldogságod!
Gyönyörű!
A Győrffy doki lett? Dorka korában még csak uh-zott, meg videózott, de ez az értékéből nem von le: én is imádtam hozzá járni
Melcsi!
Éljenek a hormonjaid, és már csak ötöt kell aludni, aztán RAJT!
Fiacskád lábát mosni kell, de azért borpincézget
... Igazi férfi
Jó msn-akármit adtál meg? Dorka próbált vele kapcsolatba lépni, de nem sikerült neki
KrisztaNyanya!
Bárányka
Jó fej lehet Balázs - ilyen hapsi kell Lilinek
Majonéz!
Babaügyben nőgyógyászatilag szabad a pálya, nincs cisztám, a három császárom hege gyönyörű, de "súlyos" gondjaim vannak a doki szerint (szerintem is
), és ezek befolyásolják egyrészt a teherbeesést is, másrészt a terhesség kihordását, ezért egyelőre nincs gyorsítás, a természetre, a szervezetemre bízzuk a dolgot.
Esküvő
Barnázás
, de majd legközelebb
!
Bea!
Csatlakozom a Marcell-rajongók egyre népesebb táborához
Kyrának gratula az első sikeres felvételihez
(K)Ildikó!
Mi apa foglalkozása? Néha én is elküldeném az enyémet kiküldetésbe
A szöveg nagyon jó!
Paga!
Na, milyen?
Fanny!
Előre a teljes gyógyulásárt! Aztán jöjjön a babó!
Köszönöm, lányok, az aggódást, Lili füle rendbe jött.
Hétvégén esküvőn voltunk, csináltam egy csomó jó képet róla, meg a családról, meg csak úgy, erre Luca tegnap addig szórakozott a géppel, míg az összeset le nem törölte
Inkább nem írom le, mit mondtam neki...
Tegnap a vacsoránál Lili elolvasta a tejes dobozon, hogy "zsírszegény tej". Aztán néhány pillanat múlva megkérdezte, hogy "miért sír szegény tej?"...
Megyek, mert Luca holnap osztálykirándul, Dorkának meg levelet kell írnom a szülők nevében, hogy miért akarnak inkább oroszt tanulni, mint franciát...
Sziasztok!
R.Kriszta