Kagyló,
figyelembe véve hogy a katonák teljes fejlődési ciklusa ha jól tudom 70 nap körüli, min. 1 hónap bogyószedés ajánlatos.
A Maca Vibe ( 100 db kapszula ) a DM-ben most 3700 ft, elvileg napi 3 kell, de volt olyan fiatalúr aki napi 1 kapszulával ért el eredményt ( a 100 db-al kihúzta 3 hónapig ) legalább is ennek tulajdonította. Sokan dícsérik, lehet benne valami.
A béres Q10 ( 60 db ) napi 2 szemet ír, a mozgékonyságot javíthatja, ha csak az a gond nem a mennyiség, érdemes a 2 szemet tartani.
ha az ember kicsit bizalmatlan is az ilyen biocuccok hatékonyságában, ilyen téren... a 2 bogyó most kijön cirka 6000 ft-ból, ami eltörpül a
"manóproject" összköltségvetése mellett, napi 1 Q - 2 maca bogyóval kihozható a 2 hónap futamidő, ártani nem árt és ahogy a sorstársak írják, azért mintha használna....
Egyébként a bogyók szedését az andrológus nem különösebben ajánlgatta, (mondván) véleménye szerint felesleges pénzkidobás.
Az Én véleményem szerint aki "ebben" a cipőben jár, nyugodtan megfoghat 1-1 szalmaszálat... hátha.
Ja, nálam a Ginseng ( panax, 800 ft 30 db ) pl. nem használt(??), vagy nem vettem észre, 2 hónap szedés után nem volt jobb a minta, szal a ginseng is szóba jött egyszer mint csodaszer, de inkább maca+Q10, az meg ugye most van "teszt" alatt.