Lola! Nem vigasztal, tudom, de en vartam mar ott 7-tol 12:30-ig is. Persze nem felejtettek el, de valahogy megis. Az inszemnel legutobb en voltam a legesutolso, aki bement es kijott. Neha ez borzaszto. De ha csak UH-ra megyek, eleg hamar vegzek. Drukkolok termeszetesen neked is!!!
Mágnes!
Olyan megnyugtato, hogy azt irtad a szurkalason nem mulik semmi. Ujra remeny van benne - de persze ahogy irtam, most modjaval minden erzes. Nagyon sokat fogok gondolni rad, hogy egeszsegesen eljetek vegig ezt a bizonyos 9 honapot! Vigyazz nagyon magatokra!
Pbj!
En olyan jokat alszom mostanaban. Es egeszen nyugodt vagyok, hacsak nem piszkalnak fel. A gyerekek a suliban rosszak es hangosak, de muszaj kibirni ezt a masfel honapot. Alig varom a nyarat.
Ma volt egy tok kellemetlen beszelgetesem a fonokkel. Rabeszelt egy olyan kolleganom, akinek a velemenyere adok, hogy mivel most vannak a tantargyfelosztasok, lehet illo lenne szolni a dologrol. En nem akartam, mert nincs mirol szolni, de ha korrektsegrol van szo, akkor bizony inkabb szolok. Be is mentem a fonokhoz, es belefogtam, hogy nem biztos, hogy MOST ra tartozik, es nem biztos, hogy szolnom kell, de ez van velunk, es azt a tanacsot kaptam, hogy szoljak. Erre nevetett, es azt mondta, hogy eleg nagyfiu O ahhiz, hogy tudja mi a helyzet - benne vagyok a korban...stb. Mondtam, hogy TUDTAM, hogy igy fog reagalni, es ezt fogja mondani. Erre azt valaszolta, hogy akkor jobban ismerem ot, mint aki a tanacsot adta. Ennyiben maradtunk. Egtem, mint a ronyg, szamomra tok ciki volt.
A tanacsot egyebkent a felesege adta
Jol vagyok; hangulatom rendben. Nektek is minden sok szepet es jot, es idot, hogy irjatok!!!