Szasztok,
Ti is érzitek ezt a hülye időt/frontot ? Mármint a babák ??? Nálunk egész tegnap délután hiszti volt, ma délelőtt sem volt túl fényes...
Tegnap délben még sétáltunk a parkban, majd 1-kor ébredtünk, kettőig megettük a magunk kis 100-as adagját és utána este hétig csak max 3x 15 percet aludtunk...Máté folyamatosan a cicin akart lógni, de persze a második óra után már valószínűleg nem jött belőle semmi...apával is sétáltak, nálam lógott, de a végén este egy nagy adag tápszerrel tudott csak elaludni (már nem éreztem a cicijeimet)....Persze aztán éjszaka aludt 19,30-tól 02.30-ig, erre meg apa parázott be hogy túl sokat alszik evés nélkül....semmi se jó
Bízom benne hogy tényleg csak az idő....
Mi pont tegnap mértük Mátét és 200 gr-ot hízott az elmúlt héten, az azt megelőzőn pedig csak 100-at, ez összesen 300 gr mióta visszanyerte a súlyát...a dokinő 100-150-et mondott, igy én megelégedtem vele...de most látom Stelláék fiúi mekkorát nőttek
Remélem azért mi sem fogunk lemaradni...most 3850-nél vagyunk és hétfőn leszünk 4 hetesek...
Unique,
Továbbra is irigyellek a 'jut is- marad is'-ért...
Orsi,
Beszéltem a Kürti doktornővel, és nem javasolta hogy tovább szedjem az Urticát...viszont azt tanácsolta hogy próbáljam elhúzni a 2 hónapos korban beadandó oltásokat legalább 3 hós koráig, és amit nem muszáj ne is adassak be...azt hiszem nektek is ő a gyerekorvosotok, nem ? Ti hogy voltatok oltásügyben ??
Egy barátnőm kisfia most 7 hónapos, nemrég kaptak valamilyen oltást, amire most szóltak nekik hogy meg kell ismételni, mert rosszul volt tárolva az oltóanyag...felháborító, és ezért a gyerek szenvedjen kétszer....
Farkasok Juditja,
Csodák pedig vannak, vándorol az a peti oda ahova kell neki, ne izgulj...Én várnék még a jegesmacikkal, de elhiszem hogy le vagy lombozva egy kicsit....de bízz magadban és sikerülni fog !
Remélem jól sikerült a tegnap este
Nekem a második inszemet 4 tüszővel csinálták, egy szóval sem mondták hogy az már sok....ha jól emlékszem a Dévai bácsinál meg majdnem annyi tüszőt érlelnek inszemnél is mint lombiknál... szóval ezen ne agyalj
Melcsi,
Én is próbálok mindenféle mondókát olvasni, de mostanában a cici a legfontosabb az elalváshoz, bízom benne hogy ez 1-2 héten belül változni fog...pedig alapvetően nem sírós Máté, de a kajáért hajlandó kiereszteni a kisoroszlánt a hangjából...
Zsebi,
Megértem hogy tartasz a kezdéstől, nehogy megint csalódás érjen, de sajnos akadályok leküdése nélkül nem lehet eljutni a sikerhez(legalábbis ezen a topicon nem
) Tudom hogy le tudod győzni ezt az utolsó akadályt is
Mi veled szorítunk !
Norka,
Megérdemelsz még pár hét pihenést, ne izgulj
Bár nem tudom hogy a kérdőívek elemzése ebbe a kategóriába tartozik-e ???? Max akkor ha közben az asztalon a lábad
Már jó korán találkozol a szülésznőddel, hol is fogsz szülni ?
Kriszta