Új privát üzeneted érkezett!

Eszti!Ma nem dolgozol,hogy még otthon vagy?Hát Violéknak pedig valóban pihenni kéne főleg Violnak.Nálunk csak anyósom volt aznap mindenki más akkor jött amikor mondtuk,hogy már jöhetnek.
Jó volt anyósod reakciója.Egyépként ő mit mondott?

Hát mi még egy jó darabig nem megyünk ballagásra csak az öcsémére ami jóóóóóóóóóóóval odébb van még.
Vendég

Ma nem dolgozom mert a főnököm eltörte a bokáját és nincs beírva egy beteg sem.Apropó!A fogad,hogy van?Kép
Anyósom nem mondott különösképpen semmit de a férjemmel megbeszéltük,hogy még egy ilyen és balhézni fogunk ami persze,lehet,hogy nem válik a Szonja előnyére de hagyni sem lehet ezt a nemtörődömséget nem?
Belegondolni is szörnyű,hogy mi lett volna ha a fejével esik a betonraKép

KépKép
eszti76

És Szonja ma ment Oviba vagy otthon van veled?
Ha minden jól megy holnap megyek a fogdokihoz.Most annyit érzek két napja,hogy fogmosáskor érzékeny és nem tudok enni rajta.Fájni nem fáj.
Persze le kell ülni vele aztán kiosztani ha mégegy ilyen előfordul.Ha már egyszer az unokája abba az oviba jár ahol ő dolgozik akkor kicsit több figyelmet megengedhetne neki.Szerintem.Hátha meg a feje érte volna a betont akkor már össze lenne varrva a kis feje.De ilyenbe még bele gondolni is rossz.BRRRRRRRRRR!!!!!
Vendég

Igen,vittem oviba mert nagytakarítást tartok és a férjemmel be kell mennünk Sopronba vásárolni.Du.3-ra megyünk érte.Szeret ott lenni.Ott legalább van kivel játszania.Remélem nem találok rajta újabb baleseti nyomot mert...........Kép
Mentek nyaralni?
Mi talán pár napra valahova belföldre.TALÁN!
Még nincsen teljesen kész az autókozmetika ezért oda megy a lóvé!Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok!
Látom rosszul fogalmaztam,tejbedarapépet adok a Bencének.Azért írtam,hogy pótlás-FÉLE.Ez jobban izlik neki,mint a gyümi és táplálóbb is.A mult héten éjszakánként 1.5-2 orát aludt csak egybe,aztán megébredt.Most 5-öt.Végre nem vagyok olyan,mint a mosott sz@r.
Gabó,nem szeretsz ott lakni?Mennyi idős az öcséd?

Kép

Kép
hajnus

Az igaz ha szeret ott lenni akkor persze menjen.

ú
gy volt,hogy Balcsira egy 5-napra,de az nem jött össze.Szeretnénk elmenni valahova,mert amióta megismerkedtünk nem voltunk együtt még nyaralni sehol.Ennek már 8-éve.Horvátba akartunk először,de azt mondták ismerősök,hogy Levivel még ne menjünk.Majd jövőre.Most keresgélünk.Én nagyon szeretnék,mert unom már az egyforma napokat.
Ti hova gondoltátok ha mennétek?
Mit kell a tütün csinálni?
Vendég

Hajnus!Már nem szeretek itt lakni.Nem mondom,hogy annyira szörnyű,de otthon sokkal jobb lenne.
Az öcsém 9-éves.
Hogy-hogy ilyen keveset aludt éjjel?
Kiságyba alszik?
Vendég

Gabóca!
Nem az autón kell csinálni valamit hanem tavaly óta építgetjük a saját autókozmetikánkat ami szépen lassan alakul.Jövőre elkészül és vállalkozásban csináljuk.
Még nincsen konkrét cél de valószínűleg víz mellé és nem a Balatonra.Mi is Horvátországba mentünk volna de azt elhalasztjuk egy évvel.Kép

KépKép
eszti76

Hajnus!
A Szonjának nagyon sokáig a vacsorája babapép volt.Kicsit hígabbra csináltam mint a kanalazható változatot,beletöltöttem cumisüvegbe és úgy itta.Tartalmas kaja!
Azt viszont nem szerette amiben keksz vagy csoki darabkák is voltak.Csak a sima gyümölcsöset.Később aztán kanalazta!
Kép

KépKép
eszti76

Lehet,hogy hülyeséget kérdezek,de mit takar az autókozmetika?A vállalkozás jó dolog.KépKépKép
Nagyon dícsérik a Horvátokat Fele Kanizsa oda jár nyaralni,hosszú hétvégékre,met csak 50km innen.Na ja 50km aztán a bátyám Sopiból hamarabb kiment mint én aki itt élek 6-éve a "közelben".Fasza mi?!!
Na jó van nem kezdek panaszkodni.

Egy kis segítséget szeretnék kérni.Levi már két hete alig eszik valamit reggelire megissza a kis kakóját és kész.Se zsömi,se kifli semmilyen felvágottat nem eszik meg.Újabban már a babapiskótát sem eszi meg.Meleg kajából is csak pár kanállal eszik.Legyen az leves,főzelék v. husi.Csak ezt a kukacot eszi meg.Mit kéne neki adnom?Mondjuk kétségbe esve nem vagyok lehet,hogy csak ilyen korszaka van.Nem?
Vendég

Az autókozmetika az autók külső-belső teljes takarítását,kárpittisztítást,vaxolást(fényezést)és minden tisztíható elem csutakolását jelenti.A férjem nagyon lelkiismeretesen csinálja.Szerintem ezt csak így lehet.Kép

Nagyon sokan járnak Horvátországba mert azt mondják vannak nagyon szép helyek.Nekünk Baskát ajánlották.Találtam is a neten leírást,szállásajánlatokat de idén nem megy.Kép

A gyerekeknek vannak evős és nem evős korszakai.Ha a szokásos,számára ízletes kaját is elutasítja tuti a nemevős korszakát éli.KépKép

KépKép
eszti76

érdekes,hogy minden "ő"betű helyett ezt a kriksz krakszot adta be a gép.Lökött masina!

KépKép
eszti76

Köszönöm a felvilágosítást ebben tudatlan vagyok.De ez Sopiban lesz?
Ja azt sem igen eszi meg amit szeret.Most evett 6-kanál májat rizzsel.Hurrá!!!KépKép

Horvátba egyébként sokank modják,hogy lakókocsiba éri meg legjobban menni.Hát nem tudom.
Azért gyerekkel inkább ház!
Vendég

Mosr jöttem NST-ről, látszanak a fájások aszonta a doki még egy hétig húzzuk ki...

Aztán ki tudja, lehet hogy tovább is sikerül?

Viszont összefutottam a Viol férjével és még ott voltak amikor én is úgyhogy (megszöktem az NsT-ről) és megint láttam a picit! Viol éppen etette a kis Dorkát!!! Csuda édi!!! Kép Kép Kép Kép

Gabó!
Az én fiam a mai napig nem szeret kora reggel enni, legelőször tízórait eszik. Reggel csak inni szeret. Ha nem kér csak iszit, akkor nem kér én úgy vagyok vele hogy ő érzi, nem?

Hajnus!
A tejpép teljesen jó kiegészítő ennyi idős babánál! A főzelék is jó ki mivel kezdi...

Na bedugózok, várom a Dorka képeket!!
Vendég

Ja mikor az Áron kicsi volt és nem evett reggel, mindig vittem kiflit magammal mindenhová és ha végre negéhezett azt ette a bbkocsiban pl, és akkor még fért ebéd is a pociba! A kakaó sztem jó reggelinek ha nem akar szilárd kajcit!
Vendég

Itt van az udvarunkban Kópházán.Adott volt 2 helyiség és a férjem elkezdett okoskodni mit is lehetne kezdeni ezzel.Így lett az egyik helyiség a külső mosásra kialakítva a másik pedig a belső tisztításra.
Hurrá!Én is örülök Levi 6 kanál ebédjének.Kép
Mi biztosan apartmanba megyünk ha megyünk.egyrészt nincs lakókocsink másrészt én nyaraltam már lakókocsival és nem volt olyan jó!KépKép

KépKép
eszti76

Sziasztok!
Ma kicsit lustizom. A férjem reggel megint elment két napra, délután és este csak az enyémek a kölykök, nem lesz laza este, na meg ha holnap is fektetés után ér haza akkor...
Délelőtt elmentünk Jankával biciklit nézni a városba, mert az lesz a nagycsaládi névnapi-szülinapi ajándékKép
Húsvétra jól kifogytak, de tudok azért választaniKép

Gabó, Janka is hol eszik, hol nem...
Márton vasgyúró volt, de neki is voltak nemevős korszakai és egyszercsak minden a régi lett.
mostanában már messze nem olyan jóevő mint régen volt. Reggel lehetetlen őket megetetni, a kakaót is csak négyévesen kezdte meginni, Janka se szereti, de a tejet sem. Igaz ők látástól mikulásig szoptak és a tejet nagyon sokára fogadták el.

Vero, talán még pár nap benne van és utána már fölösleges lesz Ivánt marasztalniKép
Szuper, hogy kihúztad a kritikus időtKép!
Tegnap még olyan csinos voltál, nem látszott rajtad, hogy azonnal szülni készülszKépKépKép

Eszti, nálunk is kéne már egy nagyot takarítani, de elővettem a létrát, felmásztam az ablakba és visszatettemKépKépKép
már egy kiadós porszívózás is kikészíti a derekam és a pocakom. Ez van, de nem szabad a vacak takarítás miatt kockáztatnom.

Tegnap kérdeztétek, hogy van-e szülési terv, hát így nem nagyon lehet tervezni, hogy leginkább egyedül vagyok a gyerekekkel, csak annyi a lényeg, hogy egyáltalán Sopronban legyen a férjemKép
Na majd ha annyira jutok mint a Vero akkor nekiállok ezen is agyalni.

Hajni, a tejpépet Márton is szerette, de neki nagyon sokáig semmi pótlás sem kellett, már elmúlt egy éves amikor adtam neki, mert terhes lettem és az esti szopit kicsit már nehezebben viseltem. Ennek ellenére szopiztak ők még együtt isKép

Üdv otthon Viol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Legyen szép az első estétek hármasban!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!Virág már jobban van .,de enni nem eszik semmit csak iszik.
De jó látáttok a kis Dorkát!Remélem lesz kép róla.
Barátnőmnek 13-án lesz a lánybucsúztattója ,szerintetek oda szokás valamit vinni?Fogalmam sincs,azért kérdezem.

KépKép
kola2

Sziasztok!Virág már jobban van .,de enni nem eszik semmit csak iszik.
De jó látáttok a kis Dorkát!Remélem lesz kép róla.
Barátnőmnek 13-án lesz a lánybucsúztattója ,szerintetek oda szokás valamit vinni?Fogalmam sincs,azért kérdezem.

KépKép
kola2

Lányok ha kétszer küldi el, a jobb felső sarokban található kis jegyzettömre kattintva lehet szerkeszteni! Ki nem törli, de át lehet írni másvalamire. Én is nemrég találtam meg...Kép
Vendég

például nekem is kétszer küldte most el!
Kép
Vendég

Veró!
Húú de izgi!Lehet,hogy nemsokára nagynéni leszek?Kép
Voltunk a Lackónál,Attilának pár pólót,pulcsit vettünk meg bukósisakot kettőnknek.Holnap odaviszem a babaruhákat a Lackóhoz meló után.KépRemélem még lesz időd kimosni.Kép

Amica!
Nincs segítséged ilyen esetekre(takarítás)?Anyukádat nem lehetne megkérni ?

Zsani!
Én vittem annak idején a barátnőmnek ajándékot a lánybúcsújára.A Happy Boxban(Stadion)vagy az állomásnál levő(az jobb)pagodák egyikében ahol mindenféle bolondságot lehet kapni tudsz valami vicces apróságot venni.Szerintem annyi elég.
Az a lényeg,hogy Virág ki ne száradjon.Ha iszik az jó,lassan már éhes is lesz!Kép

KépKép
eszti76

Napsütéses szép napot!
Gabó,Istinél azt mondta az orvos,legyen mindig valami kaja az asztalon.És hogy olyan még nem volt,hogy egy gyerek éhen halt volna.
Eszti,a gyümölcsös milyen?Az ize olyan csak vagy?Nekünk vaniliás van.

Kép

Kép
hajnus

Vaníliás, imádom!
Mikor még csak 5 hónapos terhes voltam, megláttam babacucc nézegetés közben és eszembe jutott, hogy szerettem megenni mikor az Áron meghagyta! Vettem is egyet és kajáltam belőle -abból evett a Szonja is Kép mikor itt volt- igaz megcukroztuk és kakaóport is tettünk rá, hiszen nem vagyunk már kisbabák, vagy miaszösz!! Kép Kép
Vendég

Sziasztok! Kép
Mindenkinek köszönöm az üzeneteket és a gratulációkat, a látogatóknak az ajándékot! Kép Amit lehetett már megettem és megittam Kép, a ruhácska még nem volt rajt és a sampont sem használtam Kép de előbb utóbb fogom! Kép
Íme néhány kép Dorkáról Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Természetesen több is van csak most ezeket válogattam ide nektek! Kép
Írni most még nem írok többet, kicsit nyommogok itthon, meg hát nemsokára ébrednie kell a kislányomnak és bele kell engedni egy kis kaját! Kép

Puszi mindenkinek, ígérem minden nap jelentkezni fogok, és megírom majd az egész sztorit is.

Sziasztok!

Viol és a ma 1 hetes Dorka Kép

nadine81

Viol!Gratulálok!Nagyon édes a kisbabád!Jól vagy?
Milyen sok haja van.

KépKép
kola2

Vero!Akkor még egy hét!!Hurrá!!
Én is szoktam magammal vinni babapiskótát,kiflit,iszipótlót.Ma délután megevett útközbe egy ekész kiflit.Én sem erőltetem eszik ha éhes.De jó neked milyen sokszor láttad Dorkát.Hmmm!!!

Amica!Szabad kérdezni mit dolgozik aférjed,hogy ennyit távol van?Jó akkor nem csak az én gyerekem nemnek van nemevős korszaka.

Zsani!Lánybúcsúztatóra asszem szoktak,de mit azt nem tudom.A többiek talán tudják.

Viol!Isten hozott itthon benneteket.Annyira szomorú vagyok,hogy nem láthattam a többiekkel Dorkát élőben.Annyira szép baba és szerintem teljesen rád hasonlít.Gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű!!!!!!!Juhéj!!!
Majd írd meg hogyan telt az első éjszakátok-napotok.
Vendég

Viol!

Gyönyörü a kislanyod! Mennyi haja van neki is.
Megegyszer gratulacio!! Megkaptad az Sms-emet a mult heten?
Milyen volt az elsö nap itthon?
Lara az elsö ket hetben szinte csak aludt es evett. Kép

Kép
Kép
reni76

Ugye milyen szééép a Dorka baba? Kép Kép Kép
Végre még valaki aki szerint a Violra hasonlít Kép (szerintem is)!! Bár az egyik sapis képen meg mintha apukájára hasonlítana!! Kép és még mennyit fog változni!

Üdv itt és otthon újdonsült anyuka, reméljük lesz majd időd a tej-beeresztgetések között írogatni!!!

Nem szentírás ám az egy hét lányok, ki tudja lehet hamarabb is de jóslókkal elég sokáig lehet húzni akár 2-3 hétig is!! Végül is azt mondta még egy hetet húzzak ki, nem akarom annyira beleélni magamat hogy hipp-hopp itt lesz, mert aztán még jól pofára esek! Kép Kép
Vendég

Üdv a neten Viol és Dorka!Beszámolót kérünk majd az első otthon töltött éjszakáról!Kép
Csak ismételni tudom magam Dorka gyönyörűűűűűű!Kép

Hajni!
Csak az íze gyümis de darabkák nincsenek benne.Mildipép a neve és a Tescoban szoktam venni.
Te melyik fajtát adod Bencének?

KépKép
eszti76

Viol!
Nagyon gyönyörű a kislányod! Gratulálok! Én is nagyon szerettelek volna meglátogatni benneteket de sajnos nem jött össze! Nagyon vigyázz a kiscsajra nehogy elrontsd mint én! Sajnos most nagyon sokat szívok vele:
rosszul alszik éjjel
mormota nappal, olyan mintha egyáltalán nem tenne különbséget az éjszaka és nappal között! A nap 24 órájára szépen beosztja az alvást. Én nehezen viselem.
A kajcsit sem tudom beállítani, összevissza eszik. Szóval most rajtam van egy depis időszak, hogy talán nem vagyok jó anya. Annyira igrigylem azokat az anyukákat akiknek a babája átalussza az éjszakát, nappal fent van, délitán kis szunya, 4 óránként szopizás...
Szóval ezt próbálom elérni Szintinál de nagyon nem akar sikerülni. Szóval el vagyok keseredve. Kép Kép Kép
Bocsi hogy pont neked panaszkodok de olyan jó volt kiírni magamból!

KépKép
nicika

Ja és Viol! Ismerős a rózsaszín fodros sapi! Kép Kép Kép

KépKép
nicika

Nicika!
Ne gondold,hogy rossz anya vagy.A kicsi Szinti ilyen baba és ha megpróbálnád őt megváltoztatni(mások által mondott ideálisra)akkor sem menne.Nem könnyű anyukának lenni de bele fogsz jönni.Nekem 2 év kellet ahhoz,hogy rutinná váljon a gyerekkel való foglalkozás és ne görcsöljek és essek kétségbe mindenen.Majd a másodiknál már nem fogsz ennyit lelkizni ezen.Fel a fejjel és kitartás!Egyébként jó anya vagy mert ha nem lennél az nem is aggódnál azon,hogy jó anya vagy e?Kép

KépKép
eszti76

Nicika,
én is fogok neked írni, csak még megyek a kádból kikapom őket, meg fektetek!!!!!!!!!

Akinek ismerős a rózsaszín sapkaKép
Õ JAnka, de ez nem digit kép...Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Szonján is volt ilyen sapi.Kép
Kiváncsi leszek a kis Iván buksiján vajon milyen sapi lesz?Kék fodros vagy szolíd fehér?Mivel már semmi esély,hogy az én szülinapomon szülessen(május 27 sőt a névnapomon május 24 sem)várjuk ezerrel.Tőlem holnap is jöhetne.KépKépKép

Hogy tudok rendes fényképről képet feltenni a netre?Kép

KépKép
eszti76

Szóval Nicika fel a fejjel!Kép

Nem szeretném osztani az észt, meg okoskodni, de veled nincs semmi probléma!!!!!!!!!!
Ritka az, hogy egy ekkora baba mint Szinti átalussza az éjszakát, leginkább tápszeresek lesznek hamar hosszan alvók de hát az meg ilyen korán nem a legjobb.
Márton 16hónaposan kezdte átaludni az éjjelt, akkor már terhes voltam, Janka pedig 2ésfél évig ébresztett szopni minden éjszaka. Amikor pedig már ketten voltak felváltva keltettek, volt hogy 5-6 alkalommal szolgáltam minden éjszaka. És persze nappal is helyt kellet állnom teljesen egyedül a városban a két gyerekkel, mert a férjem reggel megy, este jön.
Mégis sosem szoktam mondani, hogy nehéz volt, vagy most az, mert aki nem ebben a cipőben jár az nem ért meg, ez a jobbik eset, vagy a fejemhez vágná, hogy akkor minek a harmadik.

Szóval idő és elfogadás kellett, hogy minden munkát eltudjak végezni mellettük, hogy mindig legyen vasalt ruha, finom ebéd és mindenki kiegyensúlyozott legyen.

Mártonnál rengeteg dolgon idegeskedtem, most épp az alvás miatt vagy depis, de mindjárt jönnek a fogak, a hozzátáplálás, a dackorszak... és ennek sosincs vége.
Jankánál már nem akartam megbolondulni ha nem akkor ést azt csinálta amit én jónak gondoltamKép
Nekem is jót tett a második gyerek, mert megtanultam Mártont és az aggodalmakat is jobban kezelni, de ez sok-sok izgalom és rengeteg idő.
Neked is menni fog!
Mindig a magad elképzeléséhez ragaszkodj, ne kezdj el nevelési szokásokban csapongani, sokmindent kipróbálni, mert te és Szinti is egyediek vagytok, érezni fogjátok, hogy mikor mi a helyesKépKépKép

Idáig 4ésfél évet nem aludtam át, de a legnehezebb és legborzasztóbb a télen három hónap volt míg Márton az ovival szenvedett és rémálmokra meg bepisilésre kellett rendszeresen kelnem, gyakan ötször sírt fel és már több volt mint négy éves. Rettenetes volt, de megtaláltuk az okot, a megoldást és rendbejöttünkKép

Mégegyszer is tarts ki, szépen csinálod!!!!!!!!!!!!

Gabó, a férjemmel itt ismerkedtünk meg az egyetemen, mérnök, a Falco-ban dolgozik. Irodabútorokat gyártanak a Bánfalvi úton. Sokszor jár tárgyalni itthon és mivel külföldi tulajdonú a cég leginkább Németorsazágba is.
Tudtuk, hogy ezzel jár a munkája és vállaltuk, hogy én meg a családot tartom össze, aztán egyszer remélem nekem is lesz munkám ha a kistücsök is ovis leszKép

Kép
Kép
Kép
amica

Nincs idom visszaolvasni, csak a kepeket neztem meg. Viol! Eeeedes ez a lany! Hogy nezeget!
Hianyoztal innen, ugyhogy varjuk a beszamolot. Az sms-eket amiket kuldtem ugy tudom megkaptad, de nekem nem jottek meg a valaszok. Nem tudom miert? Mindegy, a lenyeg, hogy otthon vagytok.
Most rohanok a Bencet hazahozni az ovibol, kesobb visszaolvasok es irok mindenkinek. PUszi!

Kép
Kép
agi

Eszti és Amica! Nagyon-nagyon köszönöm a bátorítást! Nagyon jól esett! Én igyekszem mindent a legtökéletesebben csinálni, de hát ennyi telik tőlem! A legrosszabb hogy néha még enni meg fürödni sem hagy, mert ha lerakom bömböl. Tudom hogy iszonyúan el is rontottam, de azért az szerintem nem normális hogy egy baba 1-2 óránként ébred éjszaka! Ráadásul 11-én már 3 hónapos lesz! Szerintetek ez még így is oké? És az is rendben van hogy van hogy nappal 1.5-2 óránként szopizik. Igaz ilyenkor csak pár szívást kér, vagy csak álmos és így szeret elaludni! Volt hogy odabújtam mellé délután és 4-5 órát szunyókált mialatt én tévéztem, de ebben az 5 órában 4-5-ször megébredt és olyankor a cicit a szájába dugtam és aludt is tovább pár szívás után!

KépKép
nicika

Amica!Nem ismeritek véletlenül a Zarándi Pétert?Õ is ott dolgozik.Van három lánya.

Nicika!Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz,hogy ne okold magad semmiért,mert bele fogsz gajdulni.Nincs itt semmi probléma babája válogatja a szokásokat.El fog jönni az idő mikor Szinti úgy érzi milyen rendszerességgel akar enni,aludni.Õ udja mi a jó neki.Ezen ne agyalj.Oké?

Vero!Hát kiváncsi leszek kihúzod-e a vége feléig.

Na most megyek mindjárt kezdődik a Született feleségek.
Kívánok Dorkának nagyon szép első otthoni éjszakát és angyalkák vigyázzák álmodat.Nagyon örülök,hogy itthon vagytok és hármasban végre.Anya vagy és ez a világ legcsodálatosabb dolga.Neked is és nekem is ez lesz az első igazi anyáknapja.Na aba hagyom,mert mindjárt elbőgöm magam.

Jó éjt minden kis lurkónak és nagy lurkónak,anyukáknak,apukáknak stb.
Vendég

Nicika!Az egyik ismerősöm kislánya 11-hós és még mindíg szopik éjjel.Lehet,hogy csak szomjas itt vannak ezek a melegek és inni szeretne.
Vendég

Nicika!
Szonja egészen addig csinálta ugyanazt amit Szinti amíg tápszert nem adtam neki.Ezzel nem azt akarom mondani,hogy te is tedd ezt de nálunk ez volt a megoldás az alvásra.Az esti etetés nálunk tápszeres+cicis volt és így szinte egész éjjel aludt.
Annak idején volt olyan,hogy Szonja a 24 óra alatt összesen 1 órát hagyott aludni.
Én csak azt tudom mondani,hogy tartsál ki és,hogy nem rontottál el semmit ezt ne mond!!!Nincs az a kislány elrontva!Õ egyszerűen ilyen,egész napos törődést igényel!

KépKép
eszti76

teát próbáltál neki adni?Mi 1-hósan már adtuk neki és így bírta ki a 3-órás szopit.Levi nyári baba és sokszor volt szomjas.
Vendég

Eszti,
simán lefényképeztem a papírképet, csak nem állítottam be megfelelően ezért lett kicsit életlen, de ez most nem lényeg...

Gabó, a férjem ismeri, én nem.

Nicika, én is annyiszor szoptattam ahányszor kérték, nem tudom hogy kell azt csinálni amikor mégsem szoptatja meg az emberKép

Kép
Kép
Kép
amica

Nálunk Levi soha nem volt nagyétkű mikor haza hoztuk 4-5 óránként evett.Evett meg aludt.Nekünk mákunk van,mert semmi "gondunk" nem volt vele.Sem kajailag sem alvásilag sem fogilag.Ilyen 3-órás kajálás talán 2-hónapig tartott aztán újra ráált a 4-órásra.Talán majd a leendő tesója az ellentetje lesz.
Na most már tényleg lépek javában megy a filmem.
Vendég

Jó éjt csajszik és kisfiúk!

KépKép
eszti76

Sziasztok.
Szia Viol és Dorka.Gyönyürű a sapis képen.Ilyenkor csak puszilgatná meg szorongatná az ember.
Nicika,én is ezzel a gonddal küszködöm.De az anyatej 2 ora alatt emésztődik meg,ennél gyakrabban ne szoptasd.Eleinte éjjel a férjem volt fenn vele,mert én már annyira kivoltam.Legszivesebben csak a fejemre huztam volna a takarot és persze magamat okoltam,hogy biztos nem elég a tej meg ilyenek.De az Istivel is igy volt,most meg már alig emlékszem hogy is volt.Pár honap mulva majd nevetve emlékszel vissza rá.Ja,én már 8 éve nem aludtam végig az éjszakát,mert az Isti most is bejön éjjel,hogy takarjam be.
Megyek filmezni.Jó éjszakát.

Kép

Kép
hajnus

Jó éjt CsajokKép,
Ági, szép napot!Kép
Kisbabák, aludjatokKép!

Kép
Kép
Kép
amica

Este 8 van, most volt egy percem, hogy vegigolvassam a sok hozzaszolast.
Megegyszer: Viol! Tok edes ez a kiscsaj! Szerintem nagyon rad hasonlit. Kivancsi vagyok hogy telt az elso ejszaka.

Nicika!
Hat ez tenyleg eleg nehez, de ezen mindenki keresztul megy. Rossz anya egesz biztosan nem vagy, csak nagyon kimerult.
En a Bencevel 18 honapig keltem ejjel, hogy megszoptassam.
A Balintnak is volt egy idoszaka (kesobb mint amekkora most SZinti) olyan 8 honapos kora korul amikor o is elkezdte, hogy akar orankent kelt, ill. szopi utan nem engedte, hogy visszategyem az agyba. A mi agyunkban sem aludt el, es akkor egy ejszaka hagytam, hogy egyedul visszaaludjon. Nehez volt, mert vagy 1/2 orat sirt. Bementem hozza 5 percenkent, megsimiztem, de nem vettem ki. Aztan szepen elaludt. Masnap mar csak 2-szer ebredt, akkor volt szopi, de hagyta, hogy visszategyem az agyaba.
Azota leszokott az ejszakai kelesrol, de tudod hogy van, amikor mar hozzaszokunk valamifele rendhez, akkor megvaltoznak.

Gabi!
Az eves engem is kiborit. A Balint most fogzik vagy mi, es csak disznolkodik a kajaval. A reggeli katonait beveszi, majd kikopi, majd mikor mar mind megcsocsalva ki van kopve, akkor ujra megeszi... Fuj!

Vero!
Szoritok, hogy kitarts meg egy hetig! Mar nem dolgozol ugye?

Na megyek furdetni a nepeket. Sziasztok!

Kép
Kép
agi

Sziasztok!

Viol, gyönyörű ez a baba!!! Kép Komoly kis hölgy. Mesélj majd az első éjszakáról otthon.

Nici, én is azt tudom mondani, hogy gondolnod sem szabad arra, hogy nem vagy jó anya. Szintinek te vagy a legjobb!!! Ez ilyen időszak, szolgálnunk kell őket, de hidd el majd beáll a rend Szintinél is. Ne keseredj el.

Amica, le a kalappal előtted is. Nem semmi három pici gyerekkel. Jó, még csak kettő, de már nemsokára....Kép Márton és Janka várják már??

Lányok! Katus írt sms-t, jól vannak, jól érzik magukat otthon, és mindenkit üdvözöl és puszil. Kép Kép

Zsani, mi a barátnőm lánybúcsújára, mindenféle bolondságot vittünk. Volt ehető eper ízű bugyi, volt olyan hordhatatlan szexi bugyi aminek az elején egy nagy pamacs volt. Kétlem hogy hordta volna. Kép Kép Én ágykígyó ütőt vittem. Egy mini baseball ütő, használati utasítással, mit kell tenni, ha támad az ágykígyó. Kép Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!Köszönöm az ötleteket.Hát a mai éjszakánk nekünk is rossz volt.Virágnak felment a láza 39 5-re este nem ment le ki hívttuk a dokit .,Injekció .,hűtő fürdő volt.Egész éjjel sírt,most meg alszik mint a bunda.Nemtudom mikor gyógyul már meg.Pedig tegnap már jobban volt.Nagyon furcsa volt ez a virrassztós éjszaka,akkor volt ilyen mikor a fogai jöttek.
Nici!Biztos,hogy jó anya vagy!Ne aggódj,változni fog Szinti.Próbálj Te is aludni amikor ő,hogy legyen energiád hozzá.
Viol!milyen volt az első éjszaka otthon?

KépKép
kola2

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?