Szóval Nicika fel a fejjel!
Nem szeretném osztani az észt, meg okoskodni, de veled nincs semmi probléma!!!!!!!!!!
Ritka az, hogy egy ekkora baba mint Szinti átalussza az éjszakát, leginkább tápszeresek lesznek hamar hosszan alvók de hát az meg ilyen korán nem a legjobb.
Márton 16hónaposan kezdte átaludni az éjjelt, akkor már terhes voltam, Janka pedig 2ésfél évig ébresztett szopni minden éjszaka. Amikor pedig már ketten voltak felváltva keltettek, volt hogy 5-6 alkalommal szolgáltam minden éjszaka. És persze nappal is helyt kellet állnom teljesen egyedül a városban a két gyerekkel, mert a férjem reggel megy, este jön.
Mégis sosem szoktam mondani, hogy nehéz volt, vagy most az, mert aki nem ebben a cipőben jár az nem ért meg, ez a jobbik eset, vagy a fejemhez vágná, hogy akkor minek a harmadik.
Szóval idő és elfogadás kellett, hogy minden munkát eltudjak végezni mellettük, hogy mindig legyen vasalt ruha, finom ebéd és mindenki kiegyensúlyozott legyen.
Mártonnál rengeteg dolgon idegeskedtem, most épp az alvás miatt vagy depis, de mindjárt jönnek a fogak, a hozzátáplálás, a dackorszak... és ennek sosincs vége.
Jankánál már nem akartam megbolondulni ha nem akkor ést azt csinálta amit én jónak gondoltam
Nekem is jót tett a második gyerek, mert megtanultam Mártont és az aggodalmakat is jobban kezelni, de ez sok-sok izgalom és rengeteg idő.
Neked is menni fog!
Mindig a magad elképzeléséhez ragaszkodj, ne kezdj el nevelési szokásokban csapongani, sokmindent kipróbálni, mert te és Szinti is egyediek vagytok, érezni fogjátok, hogy mikor mi a helyes
Idáig 4ésfél évet nem aludtam át, de a legnehezebb és legborzasztóbb a télen három hónap volt míg Márton az ovival szenvedett és rémálmokra meg bepisilésre kellett rendszeresen kelnem, gyakan ötször sírt fel és már több volt mint négy éves. Rettenetes volt, de megtaláltuk az okot, a megoldást és rendbejöttünk
Mégegyszer is tarts ki, szépen csinálod!!!!!!!!!!!!
Gabó, a férjemmel itt ismerkedtünk meg az egyetemen, mérnök, a Falco-ban dolgozik. Irodabútorokat gyártanak a Bánfalvi úton. Sokszor jár tárgyalni itthon és mivel külföldi tulajdonú a cég leginkább Németorsazágba is.
Tudtuk, hogy ezzel jár a munkája és vállaltuk, hogy én meg a családot tartom össze, aztán egyszer remélem nekem is lesz munkám ha a kistücsök is ovis lesz