Sziasztok!
Ildi!
Szegény Gábor
. Remélem hamar rendbejön a keze!
Rbetti!
Én sem voltam még a tropikáriumban, pedig tervezzük egy ideje. Tudod, a tipikus "majd egyszer..."
Ana!
Én egyeltalán nem vagyok besz.rva. Annyira nem jó az életem, hogy sírnék utána
. De ez megint hosszú volna.
A gyerekek kontra társaság kérdésben úgy látom nem csak én nem értek ezzel egyet
.
Ati jobban van már?
Milyen zsibbadás? Már ha publikus.. Nekem is aktuális, csak azért kérdem -meg persze mert érdekel
-.
Edit!
Ugyan, nincs mit -tényleg-.
Hát igen, mi mindig kilógtunk a "rendes" anyukák közül, igaz
? Mikor jövünk haza az oviból , tumultus van a játszón mindig. Engem a hidegrázás kerülgetne, ha be kellene oda mennem
. Már a tömeg miatt, de amúgy sem szeretem a homokozó helyett porozót. Ráadásul az esetek többségében legalább egy hajléktalan ott szunnyad a padon. Tegnap meg egy alulöltözött középkorú hölgy nyújtózkodott a füvön -sztem tornázott, vagy nemtom-.
Valóban jobb, mikor nem kell más gyerekét kerülgetni, és a sajátodat is jobban korlátozni, mint ahogy az szükséges volna. "jajj, drágám, ne vedd el Pistike lapátját, mert véletlen visszamarad a fejlődésben szegény.." stb..
Ablakon azért nem nézek ki délután, mert ott is tumultus van
. Elég órákon át azt hallgatni, hogy "Józsika, ne vedd el Mariskától" "Bazsi gyere vissza, ne menj ki az autó elé" Jancsi elég legyen" "Bözsi gyere le a mászókáról de azonnal" stb..
Általában ki sem nyitom azon az oldalon az ablakot, mert így is marhára felhallatszik. Úgyhogy emez oldalon szellőztetek, bár tegnap meg a szokásos tavaszi pófűtésvitát hallgathattam volna.. Imádok itt lakni, komolyan !
Remélem a barihimlő simán lezajlik nálatok
. Kitartás!
Katácska!
Szuperek a képek, biztos nagyon jól éreztétek magatokat
. Nekem is ismerős a párod, csak nem jövök rá, honnan.
Nemtom miért mondtad, hogy kövér vagy, sztem nagyon is csinos vagy!
Éva!
Én is gondolkodtam a barihimlő elleni oltáson, megkérdeztem a dokit -meg pár másik embert is-, és azt mondta:
Õ szivesen bead bármit, de közel 8ezerFt, és ezzel nincs vége, mert ez nem olyan oltás, hogy beadatod, és életreszóló védettséget ad. Időnként ellenanyagszintet kell nézetni, és általában 5évenként újra kell oltatni. Tehát az is előfordulhat, hogy beadatod, és akkor négy év múlva mégis elkapja. Sokan mondják, hogy akkor is, legalább könnyebb lefolyású lesz. De sztem macerásabb állandóan szurkálni szegényt, és a végén lehet hogy mégis elkapja, tehát feleslegesen. Én ezért nem adattam be nekik. Majd meglátjuk mi lesz. De persze ki hogy gondolja
Heppi!
Még nem estünk túl rajta. Várakozó állásponton vagyok én is
.
Wellness-hétvége?? Engem miért nem visz ilyen helyre a párom?
Lehet sárgulni?
Pihenj helyettünk is légyszi! Jó kikapcsolódást!
Magunkról: Megint nem sok van, úgyhogy csak a tegnapi elmebajomat tudnám leírni.. Mindig kisebbségi érzéssel jövök/megyek az oviba, mert ugye minden anyuka tipp-topp, ilyen márkás ruha meg olyan, gyerek is habosbabos rózsaszín, meg vagány fiús cuccban stb.. De mikor látom a sok puncuspankát, hogy hiába jár jó autóval, hiába költ tízezreket konditeremre, szolira, fodrászra, műkörmösre... havonta, annyi esze nincs, hogy egy rohadt gyerekülést vegyen a saját gyerekének??? Úgy fel tudom ezen húzni magam, komolyan! Hogy lehet ilyen felelőtlen egy szülő? Berakja a gyereket a kocsiba, az meg vígan feláll az ülésen.. Minket nem vet fel a pénz, de még mikor nem volt autónk, akkor sem volt kérdés, hogy vegyünk e autósülést, mert ha esetleg mamákkal megyünk valahova, akkor kelleni fog. Egyetlen szégyenletes eset volt, mikor nem volt gyerekülés a kocsiban, igaz , csak két utcát jöttünk, de ez nem mentség. Ezt leszámítva soha nem volt ilyen alkalom, még ha csak mamáékhoz megyünk -kb. egy perc autóval-, akkor is bekötöm őket. Mert ha bármi történne velük ezidő alatt, nem találnék olyan kifogást, mentséget, aminek alapja van. Mit mondhatnék a lebénult gyerekemnek? Bocsi, hülyeségnek tartom a gyerekülést? Hát, igaz, hogy szétroncsolódott az arcod, dehát nem tűrted, hogy bekösselek, én meg nem bírtam az üvöltésed? Hát én nem találnék egyetlen mentséget sem. Bár mit vár az ember egy olyan országban, ahol a felnőttek sem kötik be az övet?...
Na, kirinyáltam magam
Betti