Új privát üzeneted érkezett!

Hello!

Eszti!Akkor nem sikerült valami fényesen,de értehető,hogy Laci nem hagyta magára Vero!Mi újság-e téren?Hogy van?
Mi is voltunk lent a tónál a sógornőmékkel megértünk két babakocsival lavírozni a tömegben.Nem is voltunk sokat aztán utánna meg grillezett kolbászt csinált anyósom.Nemrég mentek el.Jó volt.Asszem.Vagy mégsem?!KépKépKép

Viollal együtt van a babóca?Nálunk itt a császárosok teljesen el van különítve egy szobába.Ja és csak egy baba-mamás szoba van.Igen "fejletlen" ez a Kanizsai kórház.De ez van.
Vendég

Eszti,
nem aludtak semmit.
Olyan dinnye volt mindegyik, én meg nagyon pipa!!!!!!!!!!!!!!!!
RámcsöröghetszKép

Erika,
mi még nem találkoztunk, de két gyerekkel, kocsival, terhesen biztos nem vagyok olyan eltéveszthetőKép
A nevem alatt van albumom is ha gondolod kukkants be.

Mit vigyünk?

Kép
Kép
Kép
amica

Szerintem vigyünk a Violnak szopi teát(az sosem árt)és üdítőt.Mit szóltok hozzá?
Valaki megvenné?Mert én dolgozom.

KépKép
eszti76

Gabó, köszönjük a névnapi üdvözletet. Kép Igaziból júni. 29-én tarja, de van még pár a naptárban.
Itt csak 1 napig vannak külön a császárosok, utána ők is együtt vannak a babával. Minden szoba baba-mamás. Bár bármikor be lehet tolni a kicsit az újszülöttosztályra, ha pl. látogató jön, vagy leugrassz a büfébe( bár szülés ott senki sem ugrált). Kép

Amica, akkor babatali is lesz egyben. Ahogy leírtad magad, nem hiszem hogy összekeverlek bárkivel is. Kép

Eszti elküldtem a számom. Biztos ott a kórházi gyógyszertárba is tudunk venni. Ha beférek kocsival én bemegyek.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Gabó, köszönjük a névnapi üdvözletet. Kép Igaziból júni. 29-én tarja, de van még pár a naptárban.
Itt csak 1 napig vannak külön a császárosok, utána ők is együtt vannak a babával. Minden szoba baba-mamás. Bár bármikor be lehet tolni a kicsit az újszülöttosztályra, ha pl. látogató jön, vagy leugrassz a büfébe( bár szülés ott senki sem ugrált). Kép

Amica, akkor babatali is lesz egyben. Ahogy leírtad magad, nem hiszem hogy összekeverlek bárkivel is. Kép

Eszti elküldtem a számom. Biztos ott a kórházi gyógyszertárba is tudunk venni. Ha beférek kocsival én bemegyek.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!Nem voltunk a majálison mert amikor a Virág tegnap délután felkelt 39fokos láza volt .Most is 38 7 a láza.Pedig semmi baja nem volt.Most megyünk a dokihoz.
Lányok!Violt üdvözlöm és sok boldogságot nekik a babához.

KépKép
kola2

Zsani!Írd meg mi baja Virágnak.Szegénykém.
Én is puszilom Violt.Nagyon-nagyon Dorkát is.
Vendég

Megcsinálták a gépet!!!
Hurrá!

Még mindig jóslók vannak csak, Áronnál így ment 2 hétig! Kép
De örülök, nem kell olyan hamar kibújni azért!!

Én is menni szeretnék a Violhoz!! Vettem egy tök ari kisbodyt a Dorkának, úgyhogy én most azt viszem ha nem gond! Mikor is taliztok?
Vendég

Szia!De jó akkor már minderől tudsz személyesen tájákoztatni minket.Azért jó lenne ha még legalább egy hetet trónolna bent a picurka.
Olyan irigy vagyok,hogy mentek.
Vendég

Reni küldött képet Laráról.
Íme a kis Lara:
Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Reni küldött képet Laráról.
Íme a kis Lara:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Tiszta Reni ez a kis csajszi.És milyen nagy baba!KépKépKépKépNagyon édes.Apukája is.
Jó van ahogy így elnézem mindenkinek igen jóképű Férje van.
Vendég

Nercsi!Egy nap után már együtt vannak a császárosok a babókkal!!Nálunk a császárosok nem lehetnek együtt gondolom a "nehezebb"felépülés miatt,merta zért elég szar egy hasi vágás.De hát minden kórházban mások a szokások.
Vendég

Katus vajon mit csinálhat net nélkül.Biztos jól érzik otthon magukat.Én is úgy tervezem,hogy ha az idő is olyan lesz akkor két hét mulva tépek haza aztán talizhatunk mindenkivel.
Nemsokára már Verohoz mentek látogatóba.Jó lenne ha otthon lennék akkor,de ha már megszült akkor bepofátlankodom hozzájuk ha megengedik babalátogatóba.Meg Violékhoz is.Nem akarok úgy haza jönni,hogy nem láttam az összes lurkót.
Vendég

Na de Gabó!!!! Kép Ez a babanet, nem a papanet!!! Kép Kép Kép

Lányok! Van valakinek Babazenéje?????

Erika

Kép
Kép
nercsi

Tök jó hogy hazajössz. Mennyi időre? Hol laknak a szüleid?

A császárosoknak sokat segítenek a szopinál, a gyereket ki-be tenni a kocsiba, meg éjszaka ki is viszik őket. De nem egyszerű. Bár van akinek tök simán ment minden már a 2. nap. Én rosszabbul voltam a gátmetszés után, mint ő a csaszi után.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nekünk van babazenénk!Elvigyem ha megyek haza?
Úgy tervezem,hogy 4-5napra.Anyuék Jereváncitybe a Juharfa 16-ban laknak.Na ennyire segítőkészek ez tök jó.
Vendég

Babuci alszik?Én nemsokára viszem Levit szundizni.
Vendég

Hát basszus már vagy két hete nem enged képeket feltenni se ide se az albumba.Teljesen ki vagyok kattanva már ettől.
Vendég

Nálam is szarakodik mostanában egy csomót.
Alíz alszik, bár most kezdtek ottlenn kukákat mosni, remélem nem ébreszti fel.

Ha elhoznád a babazenét, tök jó lenne, megköszönném. Melyik van meg?

Erika

Kép
Kép
nercsi

sziasztok!
Idáig nem működött a net...
De jó, hogy találkozunk, én mindig lemaradtam valami miatt...

Zsanett, gyógyuljon hamar VirágKép!!!!!!!!!!

Most rohannom kell, délután megyünk.

Nagyon "elszálltam", a maradékokból még egy pillangós függönyt is varrtam, gondolom szép lesz ahogy átvilágítja a napKép

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Amica!nagyon ügyes vagy nem bírjuk mondogatni.

Nercsi!Asszem az első,de a Balázs le tudja szedni amennyi van belőle és akkoe lviszem magammal.nálunk Husinál nem igen jött be.
Vendég

Épp rád gondoltam Gabó,
palacsintát sütök!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKép

KöszönömKép!

Kép
Kép
Kép
amica

HMM!Nyami-nyami!KépKépKép
Jó sütkérezést.Fénypostázz egy-két darabot.
Vendég

Sziasztok!!

Tegnap itam tök sokat es mikor küldeni akartam elszallt az egesz! Kép K.... merges lettem es nem irtam megegyszer le!

Nercsi!

Köszi a kepet!! A doki azt mondta am , hogy nem nagyobb a normailsnal. Minden erteke a közepvonalon van!

Gabo!

Anyosom biztosan segit majd a költözködesben, de hat akkor is nehezebb lesz, mint gyerek nelkül. De olyan nagyon nem kell majd kapkodnunk, mert a lakast jun.30-val mondtuk fel. Szeppen lassan csak vegzünk majd mindennel.
Es köszi az infot a masik topicrol!!!

Amica!!

Gyönyörüek amiket csinaltal, en sajnaos nem tudok varrni, de ha tudnek se lenne hozza türelmem.

Mentek ma Violhoz?????
Majd meseljetek, hogy mi volt nala! Es FENYKEPEKET kerünk!

Milyen idö van otthon?? Itt gyönyörü napsütes es meleg!
Mindenkinek szep napot!
RENI

Kép
Kép
reni76

Reni!Akkor tényleg nem kell kapkodnotok ez jó:KépKép
Itt most kezd jó idő lenni pár napig csak esett.
Vendég

Gabó, nyiss ablakot!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Reni, ma végre itthon is jobb már, süt a nap!Kép
Lara helyes kiscsaj! Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Rendben nyitva van jöhet!
Vendég

Reni!

Tegnap tök sokat írtál, vagy tök sokat ittál? Kép Kép (Csak hülyéskedek)
Lara nagyon helyes és szerintem is nagynak néz ki, bár én inkább nagy helyett úgy mondanám hogy idősebb babának néz ki, olyan kis kifejező arca van mint egy félévesnek!!! Kép Kép
Biztos meglesztek a költözéssel, gyerek(ek) mellett minden picit komplikáltabb, de meg lehet szokni nem lesz gáz meglátod!
Én rengeteget cuccoltam az Áronnal, legalább 5 helyen laktunk (albérletbe) mire leparkoltunk itt.

Amica nagyon ügyi vagy Kép Kép majd kérünk képet ha felaggattad az ablakokra és átsüt a napocs!!!

Mi az a babazene??
(Nekünk Mikimanó volt, meg Süsüsárkány, meg HalászDzsudi, de kazik inkább, nem CDk. Babazenéről nem is hallottam...)

Eszti telefonált, úgyhogy akkor benn talizunk!
Vendég

Direkt a csecsemőknek pici babáknak lett kifejlesztve.Madárcsicsergés,tengerzúgás,babagagyogás és hasonló nyugtató dolgok vannak bent.Nagyon kellemes hallgatni,de Levinek már akkor is a pörgös számok jöttek be.
Vendég

Na látom az egyik még meg is van akor csak a másikat letölteni.
Vendég

Sziasztok!Virágnak mandula gyulladása van.Nemrég volt beteg, most nemtudom megint mért betegeskedik.Kisbabaként soha semmi baja nem volt,mostanába meg állandóan beteg.Pedig jó lenne ha nyáron nem nagyon betegeskedne.Most is szó nélkül bement a szobájába és lefeküdt aludni.Sosem csinál ilyet ,mindig mellé kell feküdni,hogy eltudjon aludni.Úgy sajnálom ha valami baja van,akkor olyan kis elűlős.Ha jól van ,akkor 2percre sem tud nyugton maradni.

KépKép
kola2

Szegény majd csak kilábal ő is belőle.Itt a "jó" idő és mindenki beteg.Lehet át kell állnia a kis szervezetének ere az időre és ez csak így megy!Nagy most lehet,hogy jó nagy hülyeséget írtam.
Valahol örülj neki,hogy ilyen "nyugodt"ha beteg,mert így gyorsabban gyógyul.Van olyan gyerek aki még ilyenkor sem tud a valagán megülni.
Vendég

Hali!
Már biztos Violnál vagytok nagyon várjuk a fejleményeket!KépKépKép

Lélekben veletek vagyok.!!!KépKépKép
Vendég

Sziasztok,vége a hétvégének,ugyhogy ujra itt vagyok.Már ugy izgulok mit meséltek a Violról.
Amica,ugy irigyellek,hogy ilyen jo a kézügyességed.Annak idején az Istinek én is probálkoztam valami ilyesmivel,de belegondolni is szörnyü az eredménybe.
Zsani,jobbulást Virágnak.
Istivel nekünk ez a negyedik hely ahol lakunk,de jol viselte a költözködéseket.Innen már nem megyünk sehová.Legalábbis nem a következő 10 évben.
Képzeljétek egész jol aludt a Bence éjjel.Nappal pedig az ágyban aludt el,nem a babakocsiban ráztuk.Lehet igaza van a védőnőnek és tényleg éhes volt.Most nappal szopi után tejpépet eszik még pluszban,olyan potlás-féle lett.

Kép

Kép
hajnus

Ügyes baba,hogy elaludt az ágyban.Mennyi idős,hogy pótlás kell neki?
Vendég

Vasárnap lesz 5 hónapos.
Most jutott eszembe,hogy még nem is irtam,hogy a nagymamám Kanizsárol jött Sopronba...

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!
Voltunk!!!!!!!!!
Na de ejnye-bejnye mindenki otthonhagyta a fényképezőgépet.
De holnap mennek haza, biztosan hamarosan tesz fel képeket a Viol!
Dorka nagyon szép kislány. Végig szunyált, kint lehettünk velük a folyosón.
Most rohannom kell vacsit csinálni, csak gondoltam elkotyogom, hogy láttuk a kisasszonyt!KépKépKép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!
Klassz volt egy picit találkozni és most már csak Renivel,Nikivel,Zsanival,Hajnival és Krisztivel nem találkoztam személyesen.Majd augusztusban a kerti partin remélem ott lesz mindenki.Kép
Dorka egy édes,szép kislány.Nagyon emlékeztet a babakori Szonjára.KépNyugodt baba és még egy kis mosolyt is kaptunk tőle!Tündéri!
Most a kis rokon jön!Kép

Szonja ma beverte a szája szélét egy kiásott hinta betonalapjába az oviban.Nagyon csúnya neki.Fel van dagadva és véres.
A férjem olyan ideges lett,hogy flexel nekiállt és feldarabolta majd kihajította az ovi udvaráról.Már rég meg kellett volna ezt tennie valakinek aki gondnoknak nevezi magát.

Zsani!
Jobbulást a kis Virágnak!Eszik azért a torokfájás ellenére?

Amica!
hogy te milyen ügyes vagy!Egyébként látszik is rajtad,hogy nagyon türelmes vagy.Csodállak érte!

Erika!
Örülök,hogy személyesen is megismerhettelek!

Hajnus!
Saját a lakásotok?A fiúk voltak a majálison tegnap?

KépKép
eszti76

Eszti,
azért néha nálam is elszakad ám a cérna! Márton akkorát esett a kórházbejáratnál hazafelé... hiába szóltam neki, hogy rosszban sántikál. Erre a spárban meg mindketten rohannak le a mozgólépcsőn mire én kikeveredem a boltból. Hát kicsit dühös lettem, hiába kiabálok utánuk, fülüket se billentik, de ha elesnek akkor olyan bőgést csapnak.

Janka is elesett nemrég sajnos itthon és a székbe beütötte a száját. Ma is látszik a heg, nekünk a füle is hegesedett, úgy látszik ilyen lehet a bőreKép
Megértem a férjedet, ha ott áll mellettük az ember akkor is hihetelen dolgok történhetnek, na de erre azért figyelni kéne az oviban!!!!!!!!!

Én is örülök, hogy találkoztunk, a nyári buliban meg jó lesz mindenkit megismerniKép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Pedig ugy vartam a kepeket! Kép
MIlyen jo, hogy ti lathattatok! Viol hogy erzi magat? Nem faj a sebe nagyon?

Amica!
Edes a fuggony! Nagyon ugyes vagy!

Eszti!
Ez a beton alap durva! Hogy lehet ilyesmit egy ovoda udvaron hagyni! Meg jo, hogy nem nagyobb baj tortent!

En meg ebedeltetni megyek. Kép

Kép
Kép
agi

Ági!
Veled sem találkoztam még!Az is durva,hogy egy cseppet sem foglalkoznak a gyerekekkel az óvónők amikor pl kimennek az udvarra játszani.Leülnek egymás mellé és pofáznak és pofáznak közben a gyerekek meg potyognak a mászókákról és a csúszdáról.Abszolút nem érzem biztonságban a gyereket az oviban.Még egy ilyen baleset és biztosan cirkuszt rendezek!
Ja,kiszedették a nem EU szabványos hintaállványt a földből mert tilos az ilyen játék és ott felejtik a betonlábakkal amik még veszélyesebbek.Megáll az eszem!
Viol megígérte,hogy holnap estig rak fel képeket a piciről!

KépKép
eszti76

Jó éjt csajok!
Ágiéknak pedig szép napot!

Kép

KépKép
eszti76

Eszti,nem semmi a férjed,ezt megnéztem volna!Igen,saját lakás,szeptemberben költöztünk.8 évig voltunk albérletben.Lebeszéltük Istit a majálisrol,mindenki mondta mekkora a sár.Aztán nem is bánta,mert raktak fel vmi 2.világháborus játékot a gépre.
Én is várom már a bulit!Más anyukákkal nem szoktam találkozni,ez elég rossz.A barátnőmnek még nincs gyereke.
A sógorom barátnője most ballag,illendőségből meghivtak minket is,gondolják,hogy ugyse megyünk.A szüleit nem is ismerjük.Illik azért venni valamit?De mit?

Kép

Kép
hajnus

Hát a képeket én is nagyon vártam,de kénytelen vagyok kibírni holnapig.Iszinyú irigység fogott el mikor olvastam mennyien találkoztatok.

Eszti!A férj uradat én is megnéztem volna ahogy flexel a kezében beviharzik az oviba és nekiáll munkálkodni.Szegény kis Szonja biztos fáj és kellemetlen lehet neki.Azért mondogattál oda nekik egy kicsit?Hogy hohyan történhetett ez?

Úgy várom a képeket!KépKépKép

Most megyek kicsit bujálkodni apával.

Szép estét!!
Vendég

Hajnus!Attól függ mennyire jó a viszony és mennyire tartjátok a kapcsolatot.Ha nagyon nem akkor szerintem valami gaz is elég neki!
Vendég

Hajnus!De jól tette,hogy elköltözött!
Kevés a tejci hogy kell pótlás?Nem próbáltál még gyümit neki?

Na jó most már tényleg húzok a nagy fehér főnök melléKépKépKép
Vendég

Sziasztok!
Olyan édi volt Dorka. Olyan picurka, és tök jó hosszú haja van. Viol is jól van, főleg ha ma már jönnek haza.Kép
Eszti, Amica én is örülök hogy taliztunk. Tök jó, hogy ilyen klassz kis csapat vagyunk mi itt a neten.
Ez az ovis dolog tényleg felháborító. Nálunk a suliba volt a járda mellett betonlapok lerakva, egészen addig, míg egy gyerek a kórházban kötött ki. Kép
Zsani, jobbulást Virágnak. Jobban van már?

Hajnus, főzeléket nem adsz még neki? Vagy gyümit? A tejép az a tápszer? Nekem azt mondta a dokinő, ha kevés lesz a tejem, jöhet a főzelék délben.

Erika

Kép
Kép
nercsi

De jó ma mennek haza DorkáékKépKépKép
Biztos nagymami ott fog sertepertélni körülöttük.
Vendég

Szerintem aki csak tud ma megrohamozza a Violékat pedig inkább pihennie kéne!KépDe ez természetes hiszen egy baba a családban olyan de olyan jóóóóóóóóóóó!

Az anyós azt mondta a Szonjának amikor beverte a száját,hogy :"Jesszusom az anyu engem megöl ezért!"
Nem hiába,ismer!Kép
A férjem persze megvárta,hogy a kicsik elmenjenek az oviból és csak akkor esett neki a "tettesnek"
Kép

Hajnus!
Gabócával értek egyet(egyrészt a bujálkodásbanKépKépKépmásrészt abban),hogy egy szép csokor virág elegendő ez alkalomra.Kép

Mi is hivatalosak vagyunk egy ballagásra de én dolgozom így nem tudunk elmenni.Nem is baj!Kép

KépKép
eszti76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?