Sziasztok!
Bocsi, megint jó régen nem voltam. Majd lentebb kifejtem, hogy miért is...
Berni! ez kész horrorfilm volt, amit leírtál Tiniről, meg a családról! Örülök, hogy lassan átvészeli a kislány. Nagyon rossz lehet, hogy nem tudod elmulasztani, csak valamennyit segíteni rajta. Belegondoltam, hogy majd az én Babucim is beteg lesz...! Szóval ügyesek vagytok, hogy sikerült túlélni. Töretlen jobbulisát Antóniának.
Vera! Végülis simán bokánrughattam volna a védőnőt, mert már úgysem fogok hozzá menni többet
Talán azért nem tudtam egyedül, mert feküdtem... (nem bírom a vérvételeket).
Egyébként nem jön ki hozzánk, és most hogy költözünk, ugyanúgy nekem kéne átjárnom a város másik feléből. Így aztán inkább váltok, és keresek vmi közelebbi GP-t meg védőnőt. Azt mondta a mostani, hogy simán át lehet jelentkezni (talán még örül is).
Legközelebb majd 25 hetesen kell mennem. Ultrahang pedig majd május elején lesz, illetve otthon elmegyünk.
Örülök, hogy alakul az esküvőd! Jó, ha segítenek Neked az otthoniak. Nekünk nehéz volt, mert hiába voltunk otthon, valahogy senki nem ajánlkozott. Így aztán szinte ketten szerveztük az egészet. Nem volt egyszerű, de talán emiatt is jobban a szívemhez nőtt az esemény.
A cipő, amit vettél már az esküvőre lesz? Majd mindenképp tegyél fel fotókat! Nagyon kíváncsi vagyok!
Kati! Köszi a tippet. Az az igazság, hogy varrni már tudok, csak lehet, hogy jó lenne vmi képesítés is. Lehet, hogy csak vizsgára kéne jelentkeznem?
Art and Design is nagyon tetszik. Na, lehet, hogy rászánom magam, és elkezdek majd valamit. Talán jövőre, mire Babuci kicsit nagyobb lesz.
Megnyugtatlak, hogy én is szerintem azért szerettem Bristolt, mert sok barátunk lett ott. Vannak magyarok is, meg vegyesen is. Én röplabdáztam ott, és mivel az csapatsport, egyből egy rakás embert megismertem, mentünk minden hétvégén meccsekre, ilyesmi. Nagyon imádtam! Igazán pörgős volt. Guildford szerintem nagyon unalmas...
Ági! Bendegúzzal kapcsolatban: a név kötelez
)
Képet majd én is teszek fel, megígérem. Szeretnék egy közös képet a férjemmel feltenni. Mivel azonban legtöbbször egymásról készítünk képet, ezért kevés a közös jó képünk.
Szilvi! Sajnálom, hogy nem tudtok hazamenni. Azt olvastam vmelyik honlapon, hogy 3 hónapig nem ajánlatos utazni a babucikkal. Talán jobb is, ha kicsit elhúzódik (nézzük a pozitív oldalát).
Jobban vagy már? Mikorra is várod a második kicsit?
Azért nem írtam eddig, mert egyszerűen őrültekháza van. Költözünk most hétvégén.
Ez egész egyszerűen indult, mert felmondtunk feb. elején, két hónapos felmondási időnk van a lakásra. Találtunk is egy másikat, két hálószobásat, kicsi kerttel, boldogság, nyugalom. Le is foglaltuk. Egyszer csak két és fél héttel ezelőtt a férjem hívja az ügynökséget, hogy ugyan hadd költözzünk egy nappal hamarabb, mint ápr. 1. Mire hívják vissza, hogy bocsi, de a tulaj meggondolta magát, mégsem adja ki a házat!!! Én már azon voltam, hogy bemegyek, és felgyújtom az ügynökséget, miután mindenkit megkínztam... A férjem, csak annyi bosszúra gondolt, hogy meghúzza a tulaj kocsiját (hiába, férfi).
Szóval ujra lakáskeresés, időpontok, elcseszett esték és hétvégék... Akkora mázlink volt, hogy a harmadik megnézett házba beleszerettünk: olcsóbb is, és jobb is volt, mint a másik! Csak nem bútorozott, úgyhogy most be kell vásárolni.
Szóval most ezzel telnek a hétköznapjaim: dobozolunk, mint Tóték, és alszunk napi 7 órát (ami nekem édeskevés a túléléshez). Ma éjjel Ikeába megyünk, aztán holnap költözés...
és jövő héten kipakolás. Na eddig tartott a panasz...
A jó hír viszont, hogy: április 8-án, szombaton megyünk haza egy teljes hétre!
))
Ti mentek haza húsvétra? Remélem jó idő lesz. Nagyon szeretnék kicsit napozni, meg kiélvezni a meleget!
Hozzak a környéken élőknek vmit otthonról? Jön még vki ezen a napon haza, vissza 17-én jövünk. Oda is és vissza is Gatwickről. Ha valaki jön, szóljon, és talán személyesen is tudunk találkozni!
Jó hosszú regényt írtam...!
Megpróbálok utazás előtt még olvasni/írni.
Gyógyuljatok gyerkőcökkel együtt!
Kellemes hétvégét és áprilist!
Üdv,
Krisztina