Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Fentebbi üzenetem kb 20 óra körül próbáltam elküldeni, de nem sikerült.

Azóta...
Emberem hazaért jó fél kilenc körül. Mondta, holnap korán kel a határidők miatt, és hogy hamarabb hazajöhessen.
Fél éjfélkor befészkeltünk az ágyba, aludni, mire Kismaszat felsírt. Apa hősiesen ajánlkozott, hogy megy és megnyugtatja, de meglehetős izgatott hangon szólt, hogy ugyan menjek én is... mivel csemeténk életében először összehányta magát.
Gyors ruha és ágynemücsere, de Olivér végül a mi ágyunkban kötött ki.
Mint "összeszokott" alvók nagy küzdelmekkel egy óra körül sikerült elaludni, bár addig is volt még egy róka.
Majd fél három körül valami nem stimmel... keményedések. Olivér ha már úgyis fenn vagyok, dobott még egy taccsot.
Az én takarómról is lekerült a huzat.
Guszti felnyögött, hogy ej, beh jól ki fogja aludni magát, mire csak annyit tudtam mondani kissé hisztérikusan röhögve, hogy lehet, hogy még szülni is fogunk!
Ezek a kölkök már most öszedumáltak?

Várok.
Így ülve nem olyan erősek, de még tíz percesek.

Hát meglátjuk. Még lehet vaklárma!

Megyek, főzök egy levest a bizti kedvéért, mert persze ma fogytunk ki mindenből!Kép

Sziasztok!

Eszter 38+3 és aszülés közt valahol...Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Eszter: Huha! Ez egyre izgalmasabb. Bar Oliver rosszullete nem tetszik, de a te osszehuzodasaid mar erdekesek. Kép Lehet, hogy mar szulsz is? Nagyon drukkolok.
Egyebkent el fog mulni ez a feltekenykedos idoszak. Lili is az. Ha apat atolelem, vagy o engem, mar rohan nyafogva, es megprobal szetvalasztani minket, kozben uvoltve, hogy papa, papa. Kép
Amugy, igen kimegyunk a borzere Veraval. Koran szeretnek kimenni, 8-ra. Szegeny Verat hajnalban kell keltenem. Kép Szeretnek venni Lilinek vekony nyari nadragokat, body-kat, vekony napszuras elleni sapkat, szoknyat. Es persze meg korulnezek, talan talalok mast is. Kép
A 4D UH-s kerdesedet nem ertem. Kép

Vera: Nagyon jok lettek a kepek! Kép

Nanda: nagyon koszonjuk a vendeglatast. Mi nagyon jol ereztuk magunkat. Kép

Mese: Igen komoly a jovo het. Ha Vera es Orsi jon hozzam, tulajdonkeppen barki johet. Kép

Vera, Orsi: Mikor jottok?

Talalkozo: Ugy gondoltam, hogy a kovetkezo nagy tali majus 4-en csutortokon lesz nalunk. Kép Addig van mindenkinek lehetosege ugy szervezni a napokat es a kis betegek addigra remelhetoleg meggyogyulnak. Kép

Aniko: Jol vagytok?

Jon meg valaki a borzere??

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Igy alszik most Lili az agyunkban. Kép
Kép

Kép
Kép
trita

EszterKép
Hajrá!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Eszter!

Egyben még?

vera

KépKép
viranka

Es kepek Husvetrol:

Lili es a nyuszi:
Kép
Az egyik ajandekkal:
Kép
A nagy Kinder tojas:
Kép
Alvas utan a hintaban:
Kép
Anyukameknal a batyammal, akibe szerelmes Kép :
Kép
Es a kisfiaval a batyamnak:
Kép
A sok csoki:
Kép

Kép
Kép
trita

Csak egy rövidet,mert üvöltés van.Kép

Eszter:mi újság?????Nagyon drukkolok! Kép

Rita:8-kor nyit a börze,és május 6-án lesz megint Újpesten is.
Én is megyek holnap.(remélem)Kép

Képek nagyon jók!!!! Tali miatt irigy vagyok.Kép

Majd próbálok még jönni.

Puszi:Anikó
vakili

Aniko: remelem akkor holnap talalkozunk.
Majus 6-an nem tudok menni, mert kerti parti lesz nalunk. Kép
Uvoltes? Miert?

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok,
remélem most el tudom küldeni,mert 2 napja próbálkozom és valamiért nem mennek el az írásaim.

Rita,Vera,
köszi,hogy eljöttetek!
A csajszik nagyon édesek voltakKép

Nagyon sajnálom,hogy a többiek lemondták,félek,hogy a nagyobb távolság miatt Tbálintra még ennyien semjönnek majd elKépKép

RitaKép,
viszont mi lehet,hogy csatlakoznánk a jövő heti minitalitokhoz,mert május 4-én költözünk.És utána meg már lehet,hogy neked nem lesz aktuálisKép
Ja!Nagyon jóképű testvéred vanKépÉs a kisfia detto úgy néz ki mint a Tomi amikor ilyen kicsi voltKépMajd viszek képet és megmutatomKép

EszterKép
Nagyon izgulok...egyben vagy még?

EgcsikémKép
Ne haragudj,hogy még mindig nem írtam vissza,de iszonyúan el vagyok havazva a pakolás és költözés miatt,ide is alig van időm írniKép

VeraKép,
nagyon édesek a fotókKép

AnikóKép
Megygógyultatok?
Hogy telt a húsvét?

OrsiKép
Kipihentétek magatokat?
Hogy vagytok?Régen nem jártál erreKép-én beszélek....Kép

Bocsi,ha valakit kihagytam,puszi mindenkinek,és jó hétvégétKép

szilva
nanda

SziasztokKép

Eszter
Húúúú-ha! HAJRÁ!!! Remélem már babázol és ezért nem jelentkezel!Kép Jó lett volna megbeszélni, hogy valakinek küldesz egy sms-t és akkor már tudnánk, de persze ami késik nem múlik!Kép Előbb-utóbb megtudunk mindent.Kép
Olivérnek szegénykének pedig jobbulást!

Rita
Jó börzézést! Szerintem addig már nem olvasod, de Eszter a 4D uh-t úgy értette, hogy a kuponokkal, amik a Kismamában voltak, ingyen lehet menni a börzén. Én is szerettem volna, de még pont nem leszünk 18 hetesek (3 nap híjján) és mivel bizonytalan, ezért nem bumlizunk be a tömegbe. Majd elmegyünk valamikor a 30. hét körül. De nagyon szerettem volna most, csak sajna a 18 hét a kikötés.Kép
Jövő héten csütörtökön mennénk hozzátok, jó lenne, ha Veráék is tudnának akkor jönni! De nekünk még a kedd is számításba jöhet, szóval beszéljük meg és akkor Gergő 2 szuper kiscsajjal randizhat egyszerre!Kép
Nyuszis képek édesek!Kép

Anikó
Neked is jó börzézést!Kép Remélem találsz jó dolgokat!Kép

Most ennyi voltam.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

sziasztok!

Akkor nem voltatok sokan Nandáéknál. Maxi ennyi csajszi között :-) kellett volna egy kis pasi erősítés.
Hát legközelebb megyünk!

Eszter, vajon mi lehet veled, olyan izgiset írtál..
Rita, Vera, képek nagyon jók!

Lili a nyuszival Kép jövőre már nekünk is lehet nyuszink. Kezdem útálni itt, már sokadszorra kelek fel "hajnalban" ma is 8 előtt (volt hogy 7) hogy v.ki elkezd fúrni. Persze a falat, hogy az egész ház rengjen. Máskor meg másik házból v.mi géppel zúgnak, meg alvásidőben is persze.. Az éjszakai autó riasztókról nem is beszélek. Meg az üzlet riasztóról pl. éjfélkor- na annak van hangja! Útttálom! Sehol nem volt ilyen zaj régebben. Jó, ez 1 tízemeletes, de akkor is. Miért nem fúrnak 10- től???!!!
volt hogy Levi egyáltalán nem tudott aludni mert 1 szinttel lejjebb (2.em-en vagyunk) ablak csere volt- na szidtam is, de legalább kiírta előre. Attól még Levi nem bírt elaludni, panaszkodott a brümmbrümmre..

Rita, nekem jó a május 4, úgyis Dunakeszire is kell menjek ablak megrendelés lesz a soron hamarosan. Épül a kecóó, annyira jó látni, már tegnap láttam, hogy a teraszt ásták ki (3 méteres izé hosszúkás örökzöldet kivágva, meg egy hatalmas bokrot közben- tavaly nem jött be a fény, mert a zöld eltakarta az ablakot. Fáztam is aug.ban a házban! Mindezt úgy, hogy előtte irtó meleg lakásban laktunk (tetőtér) Remélem augusztusban már élvezhetem újra- minden előnyével.
A legrosszabb ha Levi elalszik a kocsiban, és esetleg vettem is v.mit, pocakkal a felcipelése- érzem, hogy már nem nagyon bírom..

Kisember elkapott 1 vírust( apa hozhatta haza repcsiről) belázasodott, takkony, szörcsi, étvágytalanság. szegényke olyan hangosan szedte a levegőt.Remélem ma ki is alussza magából, stramm a kissrác :-)

Egcsi, jobbulást nektek! azért még irigy vagyok a 32 fokra :-)

na jóéjt
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

NandaKép
Teljesen megértelek, költöztem én is egy párszor az elmúlt 5 évben. Írsz, amikor ráérsz.Kép

MeseKép
Lesz még itt 5O is.Kép Gondolom arra már nem leszel irigy.Kép Ma csak kellemes 25 volt.
Hajrá a házhoz, biztosan nagyon jó lesz ott nektek. A panelt én sem szerettem.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!
Bocsi, nem akartam eltűnni, de azon ominózus estén 1, azaz egy órát sikerült aludnom, és az egész napom Olivér hasmarsával , rókájával és nyugtatásával telt. Bár nagyon büszke vagyok rá, és azt hiszem lehetek magunkra is, mert semmi pánik nem volt, nem volt rossz kedve sem, csak a sok pelust kellett kéznél tartani.

Marci főpróbát tartott, de alaposan megijesztett, és akkor jöttem rá igazán mennyire más is egy második pocak!

Most abszolut pánik uralkodott el rajtam!
Olivér beteg, Emberemnek nincs kivasalva gatyája, kaja semmi, mert épp elfogyott, és még ez, meg ez meg ez, na és akkor mikor telefonűáljak, hogy jöjjön valaki vigyázni Olivérre, ahhoz képest mikor ér ide, mikor érünk a kórházba, stb....
tehát semmi olyan mint Olivérnél. Semmi csend, béke nyugi, hogy jön, megfogom Emberem kiskezét, begurulunk a kórházba és jön aminek jönnie kell.
Mert most mi van, ha valami történik, meddig kell bennt maradni, hogy viseli majd Olivér, mit esznek, ellesznek-e Apával....

Így tegnap kimostam mindent, kivasaltam mindent, megfőztem, Olivér ma már jól volt, akiket riasztunk, őket is felkészítettük, stb. Csak épp Marcinak már nincs kedve kijönni!Kép
Túl nyugis minden!Kép

Most ennyire futotta!

Sziasztok!

Eszter 38+4

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

EszterKép
Marci beijesztett.Kép Majdcsak egyszer kibújik. Most már nincs sok hátra.Kép Bennünket hogy értesítesz? Mi se maradjunk ki a listáról!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Egcsi!

Én az 50fokra is írigy lennékKépPersze csak medence mellett,kis itókával a kezembenKép
Berci?
Mese!
Gratula a lányhozKép
Miért is akarsz Tündérnek 74-es rucikat venni még?
Szerintem bőven elég lenne a 68-as nyáron,jövő olyankor meg talán kicsi is lesz.SzeriiintemKép

Tali:
Nekünk a kedd kilőve ingatlanos jön szóval a csütörtökre szavaznék énKép

vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Orsi, Vera: nekem se jo a kedd, mert megyek a varosba dokilatogatasra. Egesz delelott nem leszek itthon. Kép

Egcsi: En is eltem meleg eghaljaltban, megpedig Afrikaban, Algeriaban 8 evig. Nagyon jol tudom milyen az 50 fok. Ha szaraz meleg a levego es van tenger allati jo. En imadtam. Kép De itthon mar a 30 fokot is utalom. Mert nem szaraz meleg, hanem paras, fulledt. Kép

Eszter: orulok, hogy jol vagytok. Kép Mar izgultunk itt egy jo paran, de ha ennyire tenykedo vagy most, akkor az azt jelenti, hogy nemsokara szulsz. Kép
Mi is sokat gondolkodtunk, hogy mi lesz, ha eljon a szules ideje, akkor amikor egyedul vagyok itthon Lilivel. Kép meg nem tudjuk, de majd akkor ugyis kiderul. Kép

Mese: Varunk, akkor 4-en. Kép Mikorra lesz kesz a hazatok??

Nagytali: Majus 4-en! De aki raer, johet most csutortokon is egy minitalira. Kép

Na, megyunk pancsizni.

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

RitaKép
A meleg és száraz stimmel. Tenger az nincs, de ha lenne se mennék bele, max. térdig. Cápaiszonyom van.Kép Mit csináltatok Algériában?
Ez a magyar nép nem bír a fenekén megülni, hiába a génjeinkben vannak a nomád hagyományok.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hali,

Rita,
Milyen volt a börze? Találtál olyan ruhákat amilyeneket akartál?

Eszter,
Nagyon izgi volt amit leírtálKép

Meske,
Én is ezt utálom a tömblakásban h folyton fúr és farag valaki vagy üvölteti a zenét amikor manó alszik. De hát nekünk még nagyon messze van a kertes házKép

Anikó,
Te is voltál a börzén?

Orsi,
Ti hogy vagytok?

Puszi
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Lelkem vegre alszik. Az egesz napos kint tartozkodastol olyan jol el tud faradni, hogy mar o mondja, hogy "megyunk tente baba tente?". Kép

Egcsi: Algeriaban mi suliba jartunk, edesapam miatt mentunk ki, aki egy mernoki ceg ugyvezetoje.

Andi: Jo volt a borze. Oszinten, rosszabbra szamitottam. Igaz volt tomeg, de nem olyan veszes. Sikerult Lilinek venni kis szoknyat, kis nyari ruhakat, body-kat, vekony nadragokat es vekony nyari sapkakat. Nagyon jok lettek. Kép Jol allnak Lilinek. Kitty-nek is vettem kis body-kat. Kép

Vera: Emlekszel arra a kis lila-feher kockas ruhara, amit Lilinek vettem? Csodalatosan jol all neki. Kép Meg Lilinek is ugy tetszett, hogy csak ugy forgott benne. A masik az az ujjatlan rozsaszin szoknyas ruhacska is isteni. Kép majd csinalok kepet roluk. Kép

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Egy kis kedvcsinalo a jovo heti csutortoki talira. Kép
Kepek a Lili majdnem kesz szobajarol es a kertrol. Kép

Lili szobaja erkely feloli resz:
Kép
Lili szobaja jatekos polcok:
Kép
A kert:
Kép
Lili mini jatszotere:
Kép
Tulipanjaim:
Kép
Tulipanfam:
Kép
Sziklakertem, meg nem minden viragzik:
Kép

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

És most önző módon...

Most jöttem dokimtól.
Állás: CI:2111, ami azt jelenti, hogy a múlt heti riasztás tényleges volt, mert megrövidültem, egy ujjnyinál tartunk (tehát már csak kilencet kell majd kibírni!Kép), és érezte a magzatburkot is.
Csemete fejméretét igen nehéz volt megmérni, mert annyira lenn van már. Részéről már mehet a menet, a hátizsák is rajta! Kép
Méretei BPD: 95mm, HC:347mm, AC:357mm, FL:78mm, becsült súly: 3800gr +/-10%
Rákérdeztem a méhszáj tágítására, hogy az kötelező vagy választható projekt-e, de szerencsére azt mondta a jó ember, hogy ő nem gyakorolja ezt a fajta "segítséget", így ettől nem kell tartanom. EDA tallonban, de bízom benne, most nem kell majd. Az aranyam meg.... hát ez van.

Lányok! Kinek mekkora volt a combcsont mérete a 38. héten? Csak mert drága doktorom rendre ámul-bámul a méreteinknél!

Rita!
Szép a kert és a többi is!
Kalandos lesz az biztos a kórházasdi!
A beugróinknál csak az a baj, hogy mind aktív munkaállományban vannak, így nem várhatom el tőlük, hogy kivegyenek szabit vagy bármit addig, amíg szülni megyek. Így van két védvonalunk. barátnőm és Apum. Bár ha péntek lett volna a napja, akkor bajban lettünk volna, mert egyik vizsgára mnet, a másik meg perszehogy az irodában felejtette a telefont.

Anyós meg akkor sem, ha egyedül szülök.

Bocsánat, most megyek lefekszem, mert lehet, hogy az alapos vizsgálat miatt, vagy nem, de mintha....

Puszi mindenkinek és köszi a drukkokat! Ekkora másodszülöthöz kell is!Kép

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Latom milyen kevesen vagyunk most. Kép

Jelentem en is voltam dokinal ma delelott. Minden rendben van. Mehszaj mar felpuhult de meg zart. 3000-es. Kép Voltam egy proba NST-n is. Minden rendben ott is. Jovo hettol mar rendszeresen kell keddenkent jarnom nst-re. Hat nem orulok neki. Utalok bejarni.

Eszter: Orulok, hogy minden rendben veletek is. Kép Lilinek 37 hetesen 76 mm volt a combcsontja, de o eleve is apja hosszu combjait orokolte. Kép Legalabbis remelem. Kép
Nalunk is mindenki aktiv munkaallomanyban van. De az Endre keresztanyja itt dolgozik Godon, tehat ra is lehet szamitani, ha hetkoznap napkozben tortenik a nagy esemeny. Es sok nyugdijas szomszedunk van, akiknek van autojuk es itt nyaralnak egesz nyaron. Rajuk is lehet szamitani. Kép
Mehszajtagitas? Minek? Ki fog az magatol tagulni. Kép Bizzuk a termeszetre. Kép

Puszi mindenkinek es irjatok!

Rita

Kép
Kép
trita

Eletkepek Lilirol a mai delutan. Kép Pancsizas es kutyazas kozben.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

RitaKép
Nagyon szép a kertetek, ide én is szívesen mennék talizni.Kép Félek, ha vinném Bercit nagyon átültetné a virégokat.Kép
NST.Kép Akkor lassan te is finisbe érsz. Kíváncsi leszek a nagytesók rekciójára, amikor megjelenik a kicsi. Érdekes lesz.Kép
A kutyuli elég béketűrő jószág.Kép

Bercinek jön az utolsó szemfoga, alig aludtunk az éjszaka.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

SziasztokKép

Mi ma egész nap bent voltunk Pesten, hulla vagyok, de jövök, mert Anikóval beszéltem telefonon és aggódott, hogy mi van velünk, miért tűntem el.

Jelentem jól vagyunk mind a négyenKép, csak nap közben szinte mindig kint, ha Mókuska végre elalszik, akkor meg én is lemegyek vízszintesbe, vagy hímezni, de a géphez csak este ülök, akkor is általában csak olvasni jut erőm.

Rita
A képek fantasztikusak!Kép A szoba pedig gyönyörű lett, le a kalappal, gartulálok!Kép
Csütörtökön akkor mennénk, ha nektek is jó, és a jövő héten meg nagytali? akkor arra is!Kép

Eszter
Nagyon finiselsz!Kép Drukkolok!Kép

Most ennyi volt, próbálok majd bővebben is írni. Majd ha esik az eső!Kép

PusziKép

Orsi
18

avocado

Bocsi,csak egy gyors beugrás.
Ma műtik Kata lábát,kérek drukkot!!! KépVégül lézerrel csinálja egy maszek doki.
Ha minden ok lesz Vele,akkor holnap találkozunk Ritánál.

Bocsi,hogy csak ennyi,gondolatban azért sokat vagyok itt.Kép

Puszi:Anikó
vakili

Anikó!

Drukk,drukk gondolok rátokKép

vera

KépKép
viranka

Sziasztok,

Rita,Kép
bár én is holnapra terveztem a talit,de sajnos nem tudunk elmenniKépOrvoshoz kell mennem,mert a múlt héten 2-szer elkékült a szám,és zsibbadt a bal karom,és nagon megijedtem.Nem érzem rosszul magam,de muszály kivizsgáltatnom.És csak holnapra kaptam időpontot.Kép
Május 4-én már költözünk,akkor azért nem tudunk menni.Nagyon sajnálom,Maya nagyon élvezte volna a kutyázástKép
Csodaszép babaszobát varázsoltál,nagyon irigyellek ezértKép
És a kert is gyönyörűKép

OrsiKép
Nem te írtad valamikor,hogy Mókuska ekcémás?Képzeld Maxit ma viszem bőrgyógyászhoz,mert a köldöke körül nagyon kipirosodik néha,és fogalmam sincs mitőlKépÉs észrevettem,hogy a kis kezén az ujjain be van repedezve a bőrKépNem tudom mi lehetKép

Vera,Kép
sajnos nem találkozunk,de a képeket mindenképpen szeretném majd valamikor,ha lehetségesKép

EszterKép
Nemsokára túl leszetk rajta,nagyon izgalmas ez az utsó pár nap.Én a Maxival voltam úgy hogy már a 38.héttől éjjelente rendszeres fájásaim voltak,de a lustikám csak a 42.héten,a kiírt időpont után 2 héttel volt hajlandó csak megszületniKép
Ne tudd meg mit éltem át addigKép

AnikóKép
Drukk megy,remélem már túl vagytok rajtaKép

EgcsiKép
,én megőrülök a tengerért,mit nem adnék ha most itt lenne mellettem egy,akár cápával isKép
MI is küzdünk a foggal,de a homeos bogyik nálunk egész jól beválltakKép

AndiKép
pusziKép

Bocsi,ha valakit kihagytamKép

psuszi,Szilvi
nanda

Sziasztok,

Képzeljétek, azt hiszem sikerült manót leszoktatnom a szopiról. Igazából úgy adódott a dolog mert múlt pénteken reggel már nem lehetett, mert apája vitte a Heim Pálba a szokásos bódításos borzalomra,(mondjuk itt sírt rendesen de akkor nem szabadott neki szopizni a műtét miatt) aztán egész nap és másnap délelött ő volt vele mert én suliba voltam, aztán este bealudt a kocsiban, utána anyu mellé tettük le aludni így reggel sem hiányolta. Este én nem kérdeztem, ő meg nem kereste aztán hétfő hajnalban már mondta h manó szopizik de én mondtam neki h alszik a szopi és a doktornéni is mondta h már nem kell. Csodák csodájára elfogadta és nem is sírt. Ma reggel pedig csak odabújt hozzám és már nem is mondta h szopi. Egy hátulütője van a dolognak h már reggel 6-tól fennt kukorékol és nem alszik vissza!!Pedig még egy órácskát jó lenneKép

Anikó,
Remélem már túl vagytok rajta és minden rendben volt. Én ma megint kiakadtam a Heim Pálban mert ugye pénteken csinálták a leszedést és mára megint kijött két fránya szemölcs. Kihasználva h manó korán fent volt, visszamentünk a kórházba. Két órát vártunk és utána azt mondta a doktornő h nem kaparják ki, mert már szenvedett eleget ez a gyerek, ad egy másik ecsetelőt. Először örültem h nem bántják de aztán a család azon a véleményen volt h jobb lett volna ha kikaparják. Mindezt azért gondolták mert a másik doktornő szerint csak akkor gyógyul meg ha mindig kikaparják azt az 1-2-őt és nem próbálkozunk mással. Szóval most megint tanácstalan vagyok, lehet h nem kellett volna erre a nőre hallgatni. Kb két hét mire ez az ecsetelő is hat. Ha hat de én már nem tudom h kinek is van igaza.

Rita,
Gyönyörű a szoba is és a virágok meg pláneKép Talira sajnos mi nem tudunk menni, mert szakdoli meg tanulás majd esetleg júniusban.

Nanda,
Manó is ekcémás, de a kapott krémekkel elég jól kordában lehet tartani.

Puszi mindenkinek

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Andi, mi is ma voltunk a Heim Pál-ban és én is nagyon kiakadtam.Kép Több mint egy óra alatt értünk oda, és két és fél órát vártunk.Kép Tiszta Balkán.
Ez a mai doktornő elég flegma volt.

Anikó, hogy sikerült a műtét?

Rita, nagyon szép gyerekszobát varázsoltál. Lili hihetetlenül édes a rengeteg hajával.

Nanda, remélem semmi rosszat nem találnak Nálad! Jobbulást! Dávid is ekcémás.

Eszter, örülök hogy minden rendben van, nemsokára kezedbe foghatod Marcidat!

Jól felborult Dávid mai napja, ráadásul kicsit náthás is, klassz éjszakánk lesz.Kép

Sziasztok
Andrea
tandrea

Egcsi, lehet hogy én vagyok az egyetlen de én nem irigykedem a 30 fok miatt. Nekem max. a 25 fok jó, utána már szenvedés. Ilyen hülyén programoztak.
tandrea

AnikóKép
Mi újs?Kép Remélem minden rendben.Kép

AndiKép
A 25 nekem is elég.Kép

Berci még mindig lázas, amint kimegy a Panadol, egyből 38. Igaz nem magas, de láz.Kép Egyébként semmi baja. Tudom, orvoshoz kellene vinnem, de annyira nem bízom az itteni népekben, szerintem semmi okosat nem tudnának mondani. A múltkor is csak azt mondták, hogy vegyek neki gyógyszert a boltban, pedig akkor sokkal rosszabbul volt.
Na, ti mit csinálnátok?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

SziasztokKép

Gyors leszek, mert még mindig nem pihentük ki a tegnapi napot, hulla vagyok.

Anikó
Remélem minden rendben volt ma és holnap találkozunk!Kép

Nanda
Kép Remélem nincs semmi komoly! Majd írj!!!

Andi
ügyi vagy!Kép
BőrgyógyászatKép Lehangoló!Kép Remélem azért egyszer csak megszabadultok ettől a hülye szemölcstől!

Andrea
VárakozásKép Én már rég nem voltam pont e miatt, mert amikorra időpontot tudnak adni, az korai Gergőnek az alvása miatt, ha meg csak odamegyünk, akkor órákat kéne várni és azt Vele nem nagyon lehet.Kép szerencsére tünetmentes és ha ki is jön 1-2 pötty, akkor az Elidel segít.

Egcsi
LázKép Elhiszem, hogy nem szívesen mész orvoshoz, ha ilyenek! Portugáliában volt elég ramaty a helyzet, ez is oka volt, hogy nem szívesen maradtam volna!

Mi jól vagyunk, holnap majd meglátjátok, hogy picipoci milyen óriási, pedig a méretei alapján nem lesz nagyobb Gergőnél, sőt szerintem kicsit kisebb lesz. Persze ez még változhat.
Viszont még mindig nincs AFP eredményem, holnap talán már lesz, ha mégsem, akkor a doki betelefonál a központba. Jó lenne már tudni, hogy ok minden!

Eszter
Jól vagytok? Még egyben?
Ha indul a mandula légyszi írj nekem egy sms-t!!!!Kép

Megyek, kiájulok.Kép

Puszi mindenkinek, holnap találkozunk, akivel találkozunk.

Orsi

avocado

Helló!
Megyünk a kórházba. Remélem én maradok is 3 napig!

Sziasztok!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

EszterKép
Lehet, hogy te már osztódtál?Kép

Elvittem Bercit dokihoz, mert a délutáni alvás után is kezdett lázasodni. Mire odakerültünk, 4O fokos láza lett.Kép Doki megvizsgálta-teljesen normális volt, róla elhittem, hogy tudja mit csinál-semmi okot nem talált a magas lázra, füle, torka rendben. Kapott egy lóadag antibiotikumot a fenekébe és holnap vissza kell vinnem. Azóta nem lázasodott be, evett is végre valamit, a kedve is jobb lett, most alszik a drágám. Remélem ezzel pont került az ügy végére.Kép

Mindenkinek üdv!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Eszter: Huha! Megy a drukk ezerrel!! Nagyon sok sikert a szuleshez, majd irj ha tul vagytok rajta!

Egcsi: Lilivel is mindig megszenvedtunk a fogaival. Most egyenlore szunet van. 16 foga van kint es fogalmam sincs a kovetkezok mikor bujnak ki. Lili nem bantja a viragaimat, meg van neki tanitva, hogy azok a mamae es nem bantja oket. Kép Ami a mamae vagy a papae, azt nem bantja. Nagyon jol mukodik ez a nevelesi modszer. Kép
Laz. Kép En a helyedben 3 napig kupoznam vagy valamilyen modon lazcsillapitanam, es ha 3 nap utan se megy le, akkor irany a doki. Hutofurdot probaltad? Lilinel hasznalt.

Orsi: Igen. Jovo heten nagytali. Kép Gyertek akkor is. remelem ugyanugy tud mindenki jonni. Kép
AFP-vel biztos minden rendben lesz. Kép

Nanda: Nem tul jo amiket irsz. Kép Remelem nincsen komoly bajod. Mindenkeppen irjal a doki utan, hogy mi volt.
Lilinek is ugyanugy berepedezett a bore az ujjain es a tenyeren is. Hamlott is. Ezt Parizs elott vettuk eszre. Es nagyon viszketett neki. De csak a kezen. Parizs utan vittuk dokihoz, azt mondta, hogy enyhe ekcema, kapott ra kenocsot, amit csak hebe hoba hasznaltunk, inkabb lecsereltuk a folyekony szappant egy lanolinos szappanra. Most mar szinte elmult neki. Nem viszket, nem hamlik es nem repedezik. Kép
En is megorulok a tengerert. Kép Meg hivatasos melytengeri buvar is vagyok. Kép Imadom! Es voltam capalesen is. Allati volt. Kép

Andi: Szopi. Kép Ugyes vagy. Most mar egyszerubb lesz neked is. Szemolcsok. Kép Ez borzaszto. Lehet, hogy valami van a szervezeteben ami kivaltja ezeket. Nem kene valami immunerositot adni Manonak? Kikaparas: en nem tudom, hogy ki kellett volna kaparni azt a kettot, de szerintem egy orvosra hallgass. Nagyon sajnalom manot, hogy miken megy at, egyszeruen elszorul a szivem, amikor belegondolok, hogy mit csinalnak vele. Kép

Andrea: Koszi a bokot Lili hajara. Tegnap ettol fuggetlenul a kozert kasszas holgye eloszor nagyon amult bamult a nagy hajtol es a kek szemtol, csak ugy dicserte Lilit, aztan megkerdezte, hogy kislany-e vagy kisfiu? Kép
Milyen volt az ejszaka?
En se irigykedek a 30 fok miatt. Nekem is boven eleg a mostani meleg. Kép

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Eszter, hűha, drukkolok!

Egcsi, remélem Berci most már jobban van! Miért nem bízol az ottani orvosokban?

Orsi, április 1-től be lehet jelentkezni a bőrgyógyászatra, 12.00-13.30-ig, ill. szerdán 14.30-ig. Ma mentek UH-ra? Biztos rendben lesz minden! Fáradékony vagy?

Rita, pénztáros.Kép Olyan hülyék tudnak lenni az emberek.Kép
Örülhetsz hogy ilyen szófogadó kislányod van, én hiába mondom a fiúknak hogy nem tépkedjük a virágokat, leveleket. Csakazértis csinálják.Kép
Éjszaka meglepően jól telt. Lehet hogy ma sem hagyom aludni napközben.Kép

Jó talizást!
Sziasztok
Andrea
tandrea

AndiKépRitaKép

Berci a doki óta nem lázas és alszik mint a bunda.Kép
Azért nem bízom az itteni dokikban, mert karácsonykor Berci nagyon beteg volt, köhögött, folyt az orra, állandóan magas láza volt és a doki a kórházban csak annyi megjegyzést tett, hogy ez egy ilyen időszak, minden gyereknek ez a baja és menjek a boltba gyógyszerért. Még nyamvadt köhögéscsillapítót sem adott, pedig szegénykém majd megfulladt, úgy köhögött.Kép
Plusz láttam a Discovery csatornán egy műsort, egy nőnek voltak mindenféle tünetei és 7 év kellett mire kiderítették mi a baja. Olyan baja volt, amit egy most végzős egészségügy szakközepes otthon kapásból tudna! Szóval nem kellett volna hozzá 7 év, hogy rájöjjenek, még orvosi diploma sem! Volt még egy-két negatív tapasztalatom.Kép Akkor megyek dokihoz, ha irtózatosan muszáj és akkor is csak Dr. Kovács-hoz a Vészhelyzetből.Kép Ez most hozzáértő dokinak tűnt, megtartjuk állandóra.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

SziasztokKép

Eszter
Drukk ment ezerrel, de reggel már csak olvasni volt időm, írni nem. Sokszor emlegettünk ma a talin, remélem már javában babázol! Kár, hogy nem tudtál írni sms-t.Kép

Rita
Köszönjük szépen a mai talit, szuper volt! Már várom a jövő csütörtököt!!!Kép
Gergő rögtön elaludt, ahogy elindultunk, azóta is kint durmol a kocsiban nyitott ajtóknál az árnyékban.Kép

Anikó, Bori, Vera
Annyira jó volt látni titeket!Kép Meg a gyerkőcöket is!Kép Remélem a jövő héten is tudtok jönni!Kép
Azért el bírnám viselni, ha úgy 2 hetente találkoznánk!KépKépKép

Lányok, én úgy teleettem magam pogácsával, hogy ihaj!Kép A spenót ott mosolyog a hűtőben, hogy nem eszem meg.Kép

Andrea
Bejelentekés: nekünk mindig ilyen időpontokat mondtak, csak ugye Gergő általában fél 2-2-ig alszik, és nekünk kell legalább 1 óra, hogy beérjünk. Szerencsére nem kell mennünk, mert nyáron elég neki az a testápoló, amit a házidokink fel tud írni. Elidelem meg még van.Kép
Gergő sem túl szófogadó, pedig hát tudom, hogy világosan érti, mit akarok, meg mit mondok, de csakazértis csinálja.Kép Persze vannak kivételek, olyankor nagyon megdícsérem.Kép
ÉjszakaKép Hajrá!Kép

Egcsi
Reméljük, akkor már nem is megy fel a láza!Kép
Kovács dokiKép Õt én is elfogadnám....mármint dokinak.KépKépKép

Na, megyek kicsit vízszintesbe, mert ha Mókuska felébred, akkor onnantól ismét talpon kell lenni.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkatKép
Várjuk a jövő hetetKépMíra majdnem elaludt,de hazaértünk és rögtön magához tért és azóta sem alszikKépMAjd este meg hamar kidől legalábbKép

Rita!

Élőben még szebb a gyerekszoba és a kertedKép
Liliről meg ne is beszéljünkKépKép

Nanda!

Mit mondott a doki?A képeket felírom és összefutunk valamikor PestenKép

Anikó,Bori!
A képeket a verakajari@gmail.hu-ra küldjétek légyszi,nem is kell lekicsinyíteni.Az msn címünk pedig khalily2@hotmail.com

Eszter!
ha nem babázol és otthon vagy jelentkezzz itt izgulok értetekKép

Andi!
Borzasztóak ezek a szemölcsökKép Veronika kis hős KépDrukkolok hogy hasson az ecsetelő.
Szakdolihoz és vizsgákhoz sok energiát és egy kalappal kívánokKép

Egcsi!
Nem lehet h. a háromnapos lázzal szenvedtek? 3-4 napig lázas aztán kipöttyösödik a gyerek.Csak olvastam eddig róla itt biztos vannak olyanok akik már túlestek rajta és ők okosabbak mint én.
Én a Carter dokit is elfogadnámKép

A képeket még nem néztem meg mert az aksi lemerült és a hálózati csatlakozóját meg Robi eltette vhováKépDe már nemsokára hazaérKép

Pusz Vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

HIRADO ESZTERTOL:
"Marci este 8-kor indult es ma 11.56 -ra futott. Kép
3690 gr-al es 58 cm-el. Marci jol van, en meg a megorzoben, mert belazasodtam. Lesz jobb is!"

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Eszter!

gratulaKépKép
sok tejcit kívánunkKép
vera+míra

KépKép
viranka

Eszter!
Nagyon nagy gratula!!!! Annyit emlegettünk ma.Kép Sok boldogságot az egész családnak!

Rita!
köszönjük a lehetőséget,olyan jól éreztük magunkat!A házatok,a kertetek mindig egyre jobban tetszik.Olyan otthonos az egész.KépPocakod meg hatalmas!Vigyázz Magadra!

Orsi!
Sikerült már beszélni a dokival???Én is nagyon bírnám ezeket a talikat rendszeresen.Kép
Bence is nagyot aludt még itthon,amikor hazaértünk.Kép
A spenót tőlem akár hetekig ott mosolyoghatna.Kép Én meg nem enném,hacsak ő nem enne meg engem.Kép
Pocakod nagyon helyes.Kép

Vera!
Naggyon csinos vagy! KépMár a börze után is akartam írni,csak nem jutottam ide.Képeket majd küldöm,Míra puszis képe olyan édi lett! Kép
MSN-re vegyük fel egymást akkor!
Carter dokit én is nagyon bírnám! Kép Kép Kép
Május végén lesz a fotóbörze,majd akkor kéne tanács objektív ügyben.Remélem lóvé is lesz.

Bori!
köszönöm még egyszer a fuvart,nagyon rámfért ez a mai nap!Kép

Andi:szemölcsök Kép Katát most csak megnézték,végül jövő szerdára kaptunk időpontot.Jó nagy luk lesz a talpán,azt mondta a doki,mert mélyen van a gyökere.Kép
Kitartás a tanuláshoz!

Nanda:mi újság???? Egész megijedtem,hogy miket írtál.Kép

Egcsi:jobbulást Bercinek! Kép Nem hangzik jól,amiket írtál az orvosokról.
Írtam Andinak is,hogy végül jövő héten műtik Katát.

Andrea:hogy van Dávid? Jó lenne,ha egyszer Ti is tudnátok jönni egy talira.

MOst ennyi jutott eszembe,puszi MIndenkinek:

Anikó
vakili

Vera!
Nem mennek át a képek,biztos van helyed?

Anikó
vakili

SziasztokKép

Eszter
ÓRIÁSI GRATULA!!!Kép
Majd jössz és mesélsz, addig is lázmentességet és sok-sok tejecskét!Kép

Rita
Köszi a hírt Eszterről!Kép

Anikó
Doki sajna ma rendel, így csak az asszisztens csajt értem el, és majd éjjel 11-kor tudok a dokival beszélni.Kép Muszáj kivárnom, hogy egy kicsit megnyugtasson! Igaz azóta már beszéltem egy másik barátnőmmel és a 3 gyerekből nekik is egynél határértéken volt az AFP, aztán minden ok volt. Megpróbálok nyugodt maradni, mert ha gond van, az idegesség úgysem segít, ha meg nincs, akkor szegény babácskámat minek stresszeljem odabent?

Lányok
Volt valaki annó, akinek kicsit alacsony lett az AFP? A MOM része lett kicsit az alsó határ alatti, 0,75 helyett 0,71. Remélem nincs semmi gond, de azért 1-2 nyugtató szó jól esne olyantól, akinek hasonló volt és aztán nem volt semmi gond a kicsivel.

Vera
Hát igen! A Carter is jöhet, de a legjobb, ha együtt van a kettő!Kép Úgyis barátok, nem?KépKépKép

Na, megyek, kihímzem magamból a feszültséget!

PusziKép

Orsi

avocado

SziasztokKép

Eszter
ÓRIÁSI GRATULA!!!Kép
Majd jössz és mesélsz, addig is lázmentességet és sok-sok tejecskét!Kép

Rita
Köszi a hírt Eszterről!Kép

Anikó
Doki sajna ma rendel, így csak az asszisztens csajt értem el, és majd éjjel 11-kor tudok a dokival beszélni.Kép Muszáj kivárnom, hogy egy kicsit megnyugtasson! Igaz azóta már beszéltem egy másik barátnőmmel és a 3 gyerekből nekik is egynél határértéken volt az AFP, aztán minden ok volt. Megpróbálok nyugodt maradni, mert ha gond van, az idegesség úgysem segít, ha meg nincs, akkor szegény babácskámat minek stresszeljem odabent?

Lányok
Volt valaki annó, akinek kicsit alacsony lett az AFP? A MOM része lett kicsit az alsó határ alatti, 0,75 helyett 0,71. Remélem nincs semmi gond, de azért 1-2 nyugtató szó jól esne olyantól, akinek hasonló volt és aztán nem volt semmi gond a kicsivel.

Vera
Hát igen! A Carter is jöhet, de a legjobb, ha együtt van a kettő!Kép Úgyis barátok, nem?KépKépKép

Na, megyek, kihímzem magamból a feszültséget!

PusziKép

Orsi

avocado

Na, ez jól becsapott!

Benéztem, hogy írt-e valaki, és sehol nem volt az üzenet, erre mikor újra bemásoltam (még jó, hogy csináltam mentést), akkor meg 2x volt itt.

Bocsi!

Orsi

avocado

Sziasztok!

Orsi,
ne izgulj!!! Az én nagyfiam volt anno nagyon alacsony az érték, és hát... Semmi baja Kép
Tüncsinél 0,8 volt, de vele is voltam genetikai uh-n a Szabolcs utcában. Õt meg láttad is többször Kép Szvsz, az a biztos, ha a te dokidon kívül még valahova elmész uh-ra. Több szem többet lát alapon.

Pusz neked (és persze a többieknek is Kép )

Hajni
nalika

Hali,

Eszter,
Nagy gratula!! Lehet tudni h miért lázasodtál be? Remélem hamarosan jobban leszel.

Puszi
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

EszterKép

Gratulálok és jó egészséget nektek!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép