Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

Akkor holnap lesz a tali?Mert a főzést úgy kell ütemeznem.

Bubek.
Miért nem szóltál hamarabb!Most dobtam ki egy pamperses zacsitKép

Tücsökmami.
Van babaúszás a Kispestibe.Tel:280-6095.Ha érdeklődni szeretnél.

Gabi:
Nem találkozunk ma?

Kép

Kép
novum

Bubek:

GYERE!!!!!!

Kép

Kép
novum

Na, a holnapi tali Bubeknek és Tücsökmaminak nem volt jó. Most úgy néz ki, hogy jó nekik.

Akkor legyen holnap!!! Kép
És holnapra még jó időt mondott az Onyuta is?

Eszti,
gondolkodtam, délután már elég gázos a 6-os busz, nem?

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, nekünk azé nem vót jó a holnap, mer csípőszűrés....

Kép
----------------
B&M
bubek

Lányok, nekem is jó a holnap.

És Bubek, gyere!!! Én is most vagyok túl egy enyhe torokfájáson. Majd nem puszilkodunk... Kép Kép

Én viszek egy Pampers vonalkodót, cserébe kérek egy Liberós nyuszit, mert annyi hiányzik. Köszi.

És feldobok egy képet, hogy megismerjetek. Ja és 5 hónap után ma sikerül elmennem fodrászhoz.

A k;pet k;s[bb rakom fel.

Kép Kép
Kép
vvolga

Sziasztok!
Akkor holnap lesz tali? Nem ígérek semmit, mert mi meg holnap kapjuk a szurit. Eddig szabin volt a doki. Remélem hasonlóan oksi lesz minden mint Esztiéknél.
Bubek, bár lehet mi is kimaradunk, de engem nem zavar ha szipákolsz. Igaz Szonja szopizik. Viszont kinn leszünk,...
Coolasa, nagyon aranyos Noémi. Először egy láb, most fej,... Kezdem összerakni a gyereket Kép
Husvét óta nem olvasalak benneteket, nem is nagyon voltam itthon, de nem pótolom be, mert tuti nem jutok a végére.
Akkor lehet holnap találkozunk. Nagyon örülnék neki!

Kép Kép
natasa1975

Natasa: ja igen, azt még hangsúlyoznám, hogy a képen NEM az én végtagjaim láthatók..
(Szonja még mindig rajtad csüng naphosszat?)

Kép Kép
coolasa

Ilba:
azé nem volt jó a szerda, mert akkor babaúszás, ám másként alakult ugyebár.

Bubek:
igen jó, csak többiek: tesék megvárni minket!!!

Coolasa:
amennyire az iwiwes sztárfotódról meg tudom ítélni, Noémi tiszta Te. naggyon szép.

csajok kidobtam az első 110 ml lefejt tejet Kép
nem volt büdös, semmi baja nem volt, de a kölök úgy fintorgott neki, mint a K vitaminnak. megkóstoltam: nagyon zsíros, nagyon édes. ezé kínlódtam ennyit? szépen elkezdem vele kóstoltatni, ami nem tetszik neki, kihajítom. Kép
a frissen lefejt ízlett neki, úgyhogy biztos valami nem volt kóser.
Vendég

Tücsökmami: juhééééééééééééééééééééééééééééjjjjjjjj!
(Te vagy az egyetlen, aki odáig merészkedik véleményalkotásában, hogy nekem is lehet valamennyi közöm a lányunkhoz kinézetileg.)

Fura ez a fintorgás: mikori volt a termék? (Megjegyzem, Noémi a K vitamintól sem fanyalog, a múltkoriban tudtam meg a védőnőtől, hogy elvileg az keserű)

Kép Kép
coolasa

Coolasa, hogy találok rád az iwiwen? Bejelölnélek. Kép
Nem jöttök holnap? Jó volna pedig! Kép

Szóval akkor holnap. Akkor senkit ne vigyek?

Ilba, fogalmam sincs a buszt illetően, ahogy gondolod. Kép Ha nincs kedved túródni, megértem, csak gondoltam, feldobom a labdát, hátha. Kép

Holnap még tuti jó idő lesz! Kép
Vendég

Coolasa:
na, ha a többiek is megnéztek az iwiwen, és nekik is ez a véleményük, akkor elhiheted. bár én komolyan gondoltam, nem csak puncsolni akartam KépKépKép
a termék 12. 29-i volt. és tele vagyok januári fejéssel Kép ha belegondolok, hogy akkor még Gergő 2-3x is ébredt éjjel, én meg pluszban azért felkeltem hogy lefejjem a tejet, mert annyira feszített, és most meg dobhatom ki.

igen a K vitamin keserű mint állat. egyszer nyald meg a kiskanalat.

Bubek:
mi meg ma megyünk csípőszűrésre KépKép
aztán eszembe jutott ám, hogy ha van a közeletekben park, akkor oda kimehettünk volna hétfőn egy pléddel. az mindenkinek jó lett volna. na majd legközelebb okosabb leszek.

nem tudok lecuppanni a csokiról, SOS!!!!
Vendég

Esztipeszti: Matusek Piros álnéven okozok civilben komoly nemzetgazdasági károkat. Noémi egyelőre antiszociálisan csüngős, az a korszak, amikor ha nem is éhes, de egy kis anyai vigasz jó ha kéznél van, enélkül képes úgy sírni, hogy mindegyikőtöket 2 percen belül meggyőzne arról, hogy ő egy apátlananyátlan árva, akit éheztetnek és még vernek is...

Kép Kép
coolasa

Tücsi: Gergő fogyaszt már főzeléket, vagy ilyesmit? Abba nem lehet ezeket a januáriakat felhasználni?

Csoki? Milyen csoki? Próbáld csak meg átnyomni a modemen! Na nem mintha engem érdekelnének az édességek, pusztán emberbaráti szeretetből javaslom, mivel világos, hogy te nagyon szeretnél lejönni a szerről...

Kép Kép
coolasa

Kép Kép dettó, én is a védőnőtől tudtam meg, hogy keserű a K vit., de Szonja pókerarccal nyeli le. Az az nyelte le.
Nekünk van kemény 100ml lefejt tej a fagyasztóban. Ennyi és nem több, de majd kipróbálom, mert elvileg 3 hós kortól már más a tej és a korábban fagyasztott nem adható,...
Szonja már nem csüng állandóan, de lényeg, hogy bármikor hiánya támad akkor rám cuppan. Tehát, ha a lelke úgy kívánja akkor 10 perc után, de 3 óránál több soha nem telik el. De, alakul ez még reményeim szerint ahogy elkezdi érdekelni a világ.
Apropó, én is autóval tervezek menni, de már korábban rádöbbentem, hogy a közelünkben nem lakik senki Kép
N

Kép Kép
natasa1975

<font color="660000">Coolasa, nekem is eszembe jutott, miért is nem jelöltelek már meg, de most nem menekülsz... Kép

És az ígért képek:
Anyuék kertjében az új sapiban.
Kép
Mi ez a zöld?
Kép
Húúúú, ez szúrós!
Kép
Csak a virágok miatt. Kép</font>

Kép Kép
Kép
vvolga

Ahh, most hívtam Noémi papáját az örömhírrel, hogy találtam valakit, aki szerint rám is hasonlít a gyerek, mire roppant izgatott lett, hogy akkor ezek szerint mégiscsak én vagyok az anya..

Kép Kép
coolasa

A pókerarc csak K vitaminnál van. Egyébként 1000 arcú a csajom.
Én meg hülye anya, aki minden mozzanatot képes lefotózni, íme:
Töprengek, valami készülődik!Kép
Puki hegyek, hova legyek?! Kép
Kissé büdi,... Kép
...munka után. Kép

Kép Kép
natasa1975

Coolasa, Natasa Kép Kép
Vendég

Csak végigfutottam a hsz-eket, ezek szerint holnap lesz a tali, ugye? ALIG VÁROM!
Bár ma is valami kriminális volt a kajálása Livinek, de majd elvonjátok a figyelmét és nem fog idétlenkedni, oké?Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,

Ilba, Gabus,
Nem tudom, írtam-e már, de köszi a vidijókat, nagyon cukik a gyerkőcök, jó így élőben látni őket. Meg persze jó lesz majd, remélem nem sokára, igaziból is. Beninek milyen kis mutálós hangja van. Olyan igazi pasis.Kép

Gabus,
Most zavarban vagyok. Jelszó,jelszó, jelszó,...mi is lehet...mondjuk sültkrumpli fagyival??? Kép

Eszti,
Bence mancs: Kép
Nálunk még a párom legjobb barátja is a mosogatógép.Kép

Sajtine,
A kompnak én sem voltam híve, a lányoknak nem is volt, de Bogesz annyira nehezen van el bárhol, hogy kínunkban gondoltuk ezt is kipróbáljuk. Így értékes 10 percekkel nő az az időtartam, amíg szabad a kezünk, nem szakad le a derekunk, és be a dobhártyánk. Nincs annyit benne, hogy káros legyen és nem tud száguldozni vele, de a konnektorvédőket már felszereltük. (Amiről köztudott, hogy ha apukának 40 percbe telik a felcsavarozása, akkor a gyermek pontosan másfél perc alatt harapja azt le a falról.)

A képek szuperek, meg az aláírások is, jókat kacagtam rajtuk.Kép

Dia,
Jobbulást Neked!
Szuper az új Domi frizkó és a műtermi képek is szenzációsak.Kép
Azt hiszem nem volt istenmezejei osztálytársam. Te oda való vagy?

Timi,
Köszönjük!Kép
Bogesznek még nem látszik a foga, de szenvedni azért szenved néha vele. A Dentinox nagyon bejött rá. Az éjszakák változóak, minden második-harmadikon sűrűbben ébred, óránként-kétóránként.Kép
Ti hol tartotok a fogacskákkal?

Coolasa,
Pancsoló Noémi nagyon drága.Kép

Wolga,
Gyönyörű anyudék kertje és nem kevésbé az apróság az új sapiban.Kép
Én is ma megyek először fél év után fodrászhoz. Szegény, lehet hogy szívszédülést kap a melíromtól. És majd koncentrálok, nehogy háttal üljek a tükörnek.Kép

Natasa,
Az ezerarcú csajszid nagyon kis mókás.Kép

Mai képek!!!

KépKép
KépKép
jucus33

Jucus, tiéd az első olyan gyerek aki rendeltetésszerűen használja a rágókát. Bocsi ha másoknl is okés a helyzet, de csak mostanában kezdek az ilyesmire figyeln mióta szonja nyáladzani kezdett. De gondolom a fogzás még max 2 hónapot várat magára.
Apropó, az ilyen tutkó kalap-sapi után már kiengeditek a csemetét a napra??? Én már most napallergiát kaptam,...vagy vmi hasonlót Kép Így nem esik nehezemre árnyékban maradni.

Ma végérvényesen visszaviszem a kölcsönzött mérleget Kép Feltéve ha szonja is úgy akarja és el tudunk indulni időben.

Kép Kép
natasa1975

<font color="660000">Jucus,
köszönjük. Kép

Nálatok is szép a fű! Virágok? Remélem, május végén összejön a találkozó, akkor utaznak a szüleim Párizsba és mi meg megyünk kutyacsősznek újra Bicskére. Már gondoltam arra, hogy valahogy elvitetem magam, mert az egyik rokonom Zsámbékon dolgozik, és esetleg te visszahoznál... Kép
Ja és Bicske infóban csak kérdezz! Cirka 25 évig éltem ott, igaz, nem nagyon szerettem és állandóan Pesten voltam, mert oda jártam gimibe. Most azonban már jobban viselem. Kép Sajna uszoda még nincs, csak egy picike a Battyány-kastélyban, de azt Boginak nem ajánlanám. Állítólag mostanában akarnak építeni. Jó lenne!
Van egy jó turkáló a Kossuth tér sarkánál. A Kossuth tér az, ahol a Spar van. A jobb sarkában, ha ZSámbék felől jössz, van egy Budapest BAnk és attól jobbra kb. 20 méterre található. Angol ruhák, asszem csütörtökön mennek áruért. Én ott nagyon jó dolgokat vettem Andrisnak.

Bogi nagyon helyes a sapijában, és irigylem, hogy már ilyen szépen ül egyedül. Kép

Hááát, az án hajam is hagy kívánnivalót maga után. 5 hónapos festéklenövés... Kép NAde holnapra a talira már szép leszek. - Már amennyire tőlem telik. Kép

Coolasa, jó a fürdetős kép és a tappancsos is. Kép

Eszti, az én legjobb barátom is a mosogatógépem. Mi használtam szereztük Ausztriából és imádom. 100 euró volt. Kép

Natasa, nem semmi arcokat vág a leányzó! Jó lenne, ha tudnátok jönni holnap...Kép
Napon ülés: csak a fotó erejéig volt így, mert Andris sem bírja a napot, mindig elfordul, ha az arcába süt. Kép Én jól bírom. Kép
NA eldugulok, fel is ébredt a csemete.
És egy kép a kertről. A háttérben látszó ház sajna nem Anyuéké. Kép</font>
Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Hú de várom már a holnapot, már csak egyet kell aludni és aztán... Kép
Kb. 1 óra körül fogunk odaérni, mert a fél 12-es etetést még itthon megejtem.
Aki BKV-val megy az melyik járattal? Én az 1-es villamosra gondoltam, vagy annak a megállojától még sokat kell gyalogolni?

Bogesz és Andris sapija nagyon jó, nekünk is be kell már szerezni egy hasonlót.
Szonja ezer arca fantasztikus!!!
Coolasa milyen jó sok vízben fürdik Noémi. Nagyon szép kislány.

Voltam ma is a baba-mama tornán, találkoztunk egy kisfiúval, aki Petrával egy napon született és Gajdos doki nénihez tartozik Kép

Na most megyünk még egyet sétálni, már nem süt úgy a nap.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

<font color="660000">Vuka, muszáj lesz holnap elmeséld a tornát, hátha én is járnék Andrissal.
Mi valószínű vagy metró, kisföldalatti, vagy 7-es busz és troli a Keletitől.</font>

Kép Kép
Kép
vvolga

Sziasztok,

Gabuska,
Hofit imádomKép
azon nőttem fel, persze anno még nem értettem a poénokat
mondjuk ma se mindegyiketKépKépKép
Nekünk is Brevi székünk van, mejdnem olyat vettünk mint a tietek csak megláttam a sötétkéket és inkább ezt választottam, hogy ne kelljen annyit mosniKép
Mi sem használjuk már olyan gyakran, de azért jó ha van.
Inkább a járóka és az utazóágy a sláger.

Eszti, Novum
a liberós zacskón van nyuszi egy körben
jól meg aszontamKép

MEGATALI:
nekünk is jó a szerda
nehogy az idő elrontsa
szétkarmolom az összes időjárás jelentőtKép

Bubek szerintem gyere nyugodtan
az utcán se tudunk mindenkitől torok tenyésztést venniKép
max. ne nyalogass minketKépKép

Vvolga,
milyen szép a kertetekKép
bárcsak a mienk lenne ilyen, sőt fele ilyen szép már az is jó volnaKép

Jucus,
KépKépKép
szerintem mi is veszünk ilyen kompot, lesz ami lesz
csak már nemtudom hova rakom, mert már így is tele van a szoba Zsófi cuccaivalKépKép
Bogesz tündéri a képekenKép

Noémi, Szonja gyönyörűek vagytokKép

Andris meg egy kis kertész legénykeKép

Kép

Kép
sajtine

Vuka, hova jársz baba-mama tornára? István?
Én is szeretnék járni. Kép
Vendég

A baba-mama torna kedden és pénteken van az Istvánban du. 2-től 3/4 3-ig. Bővebben holnap mesélek.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

HURRRÁ!!!!!!
Akkor holnap tali!Kép

Gabussal megbeszéltük a holnapi találkát.Mi valószinű dél körül ott leszünk és 3 körül indulnánk vissza.Remélem addig mindenkivel sikerül talizniKép
Wolga :
A kert nagyon szép4Hasonlóan Andris is a sapijában:

Jucus:
Szilvinek lét foga jön alul.Néha nyügősködik,de nem vészes.Az éjszakázásokhoz már lassan hozzászokomKép
Nektek is szép a kertetekKépKi nyirja a füvet?Kép
Boginak jó a sapija!
Coolasa:
Noémi nagyon aranyosKép

Natasa:
Kátom Petra nem égezikKép

Kép

Kép
novum

Vuka,
mi is Timivel 1-essel megyünk. Erzsébet királyné útjától meg 5 perc séta.

Szonja, Noémi, nagyon drágák vagytok!

Sajtiné,
szüleim állandóan Hofit hallgatták lemezen, meg ha volt a tévében, én is kívülről tudom az összes szöveget, és én is kábé 17 éves koromban kezdtem el megérteni, hogy mi mit jelent.KépKépKép Nemtom hogy csinálta, de kisgyerekként is tök vicces volt hallgatni, sőt, elég volt, ha csak megláttam, már fülig ért a szám.
De azért meselemezeket is hallgattam.KépKépKép

Mi a sapikkal nagyon hadilábon állunk, mert vagy kicsi rá, vagy meleg, vagy elcsúszik folyton a fején Livinek, úgyhogy lehet, hogy kendőt kötök a fejére. Kerestem rövidujjú kapucnis pólót, de persze nem kaptam. Pedig létezik, de hogy hol?!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Lányok,
kinek lehet küldeni videókat? Írtátok, csak már elfeljtettem...
Én is kérek, mindenkitől, aki csak küldeni akar!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Tücsökmami! Köszönöm, hogy leirtad a Te tapasztalataidat. Ez egy kicsit elbizonytalanitott.. De lehet, hogy abban a helyzetben ez volt a legjobb megoldás.
Gondolkodtam abban is, hogy nem választok orvost, csak szulesznot. De azt hiszem nem kockáztatom ezt meg. Nekem tényleg fontos lenne, hogy beavatkozások nélkül szülhessek, és ne csak túl legyek rajta, hanem lehetőségem legyen megélni az rgészet természetes valójában!

Mindenki!
Még egy kérdés: A babát pocakratétel után elviszik? Ha igen, mikor hozzák vissza? Szülőszobán ott lehetünk még 2 órát együtt? És aztán már végig együtt lehetünk?

Omo! Azt hiszem emberedre találtál, mert hasonlóan gondolkodok én is a dolgokról, mint Te.. Pécsen a barátnőmék (a mi egyesületünk) szerveszik a Születés Hetét, úgyhogy ismerős a dolog. Köszi a tippet a Boros doktornő előadásáról- nem tudom, hogy fel tudok-e jönni Pestre,majd meglátjuk..
Szülésfelkészitőre nem Gulyás Kingáékhoz jártatok?
Mi nyáron költözünk Veszprémbe és én ott szeretnék aktivkodni így a szüléskörüli tájékoztatásban. És a veszprémi kórházban van min változtatni.. Én azért nem megyek oda szülni!

csiling
csiling

Csiling, pocakratétel után elviszik megfürdetni, lemérni - nálunk apa ment vele - aztán már gyorsan hozzák is vissza. Utána attól függően, hogy hogy állnak a szülőszobák - általában zsufi van, szóval gyorsan kipaterolnak, ha kell másnak - még maradhattok, vagy pedig mehettek a gyerekágyas osztályra. A bébicseket még megnézik a csecsemősök, aztán végig veled lesz már. Apa is ott van végig, szóval azért tényleg csak kevés időt van külön a friss család.

Legalább is nálunk így volt.
Vendég

Gabuska,
nekem is pont ez volt, hogy a szüleim állandóan hallgatták és nekem is tök vicces volt.
És egyáltalán nem lehet megunni.
Kár, hogy meghalt. Mit szólna ehhez a választáshozKép

Csiling,
nekünk is úgy volt ahogy Esztipeszti írta.
Apa ment velük a fürdetéshez, fényképezett.
Este 8-kor levittek a gyerekágyas oszt-ra és 9 kor kihozták. Attól fogva együtt voltunkKép

Holnap tali HURRRÁÁÁÁÁ!
elvileg jó idő lesz.
Tudtátok, hogy az Onyuta ott szült az Istvánban?

A holnapi viszonylátásra

Kép

Kép
sajtine

yay

a nyuszit el ne felejtsétek a Liberós zacsiról

köfikeKép

Kép

Kép
sajtine

mondja már el nekem valaki, hogy mire jók a Pampers és Libero nyuszik?

Kép
Kép
Kép
ilba

Jó reggelt!

Ma TALÍÍÍÍÍÍÍÍ!
Apa már le is vitte a kocsiba a kocsit... Kép Kép
Azért izgulok egy kicsit, még sosem vezettem úgy, hogy Bence meg hátul figyel. Kép

Egy tegnapi kép séta közben. Ez volt az első séta, amikor egy pillanatot nem aludt. Viszont nagyon érdekesek voltak a fákon a levelek. Kép

Kép

Ilyen arcot vág, amikor dumál.... Kép

Kép
Vendég

Te Eszti!

Szoliztatod ez a gyereket?
Vendég

Tücsimami, napi 10 perc kötelező! Kép Kép
Pedig még napra se teszem, csak a levegőn van. Kép
Vendég

Sziasztok!

Nagyon szép napot kívánok a talizáshoz. Kicsit irgy vagyok érte, na de 2 törpe kölökkel azért nem vállalkozom ilyesmireKép

Tegnap elmentünk sétálni a patikáig a tandem babakocsival. Hát szuper, tetszett a Daninak, a Geri meg végigaludta az utat benne. Egyet azért sajnálok,hogy nincs pohártartó az anyukának, az nagyon hiányzik.

Na mire végigolvastalak benneteket, addigra mennem kell kelteni a családot. Apát már felvertem, de a Gabit is kelteni kell, megyen oviba... Jesszusom, hiszen most született ő is... éppen olyan, minha 3 napja szültem volna és már nagy, okos kiscsikóKép

sasha

Kép
sasha

Hé csajok!

Látjátok milyen klassz rapper gatyóm van?
Kép
Vendég

Ne haragudjatok, tudom, hogy mindjárt találkozunk, de egyszerűen nem bírom ki, hogy ne büszkélkedjek Husi-Görgővel (Ez a legújabb neve) Ma egyébként olyan nyugodt vagyok (ez ritkán van így) Szoktam olvasni a nlc-n a 2005 decemberi babákat. Ott nagyon sok anyuka van az ország minden részéből, és az ő leírt tapasztalatuk alapján be kell látnom, nekem egy ANGYAL, problémamentes gyerekem van. Igérem, hogy ezentúl kevesebbet panaszkodom. KépKépKép

tengerész, ó szívem tengerész Kép
Kép

habokban:
Kép

és milyen a sapim?
Kép
Vendég

Gergő!

Megeszlek!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Elszállt az üzim Kép Kép

Petra odáig lesz meg vissza Kép, ha meglátja Gergőt. Bár én még nem tudom mit adok rá, mert mindene a szennyesben, mára terveztem a mosást. Azt is jó lenne tudni milyen idő lesz ott.
Aztán magamra is találni kellene valamit, ami rám jön és a városba is ki lehet menni vele, hát ez sem lesz könnyű.
Már teljesen be vagyok sózva.

Ugye aki autóval jön az hoz pokrócot is?
Pontosan hol is találkozunk? Kérem kitáblázni, hogy merre menjek én vakegér (majd azért felrakom a szemüvegem Kép)

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka, látom, izgulsz. Én is egyébként. Kép Én már kikészítettem egy dögi gatyót Benyónak, remélem tetszeni fog a csajoknak. Kép

Nekem nincs takaróm, de viszek egy hálózsákot, azt picire összetudom tekerni, szóval én viszek egyet.

Tényleg, pontosan hol találkozunk? Én a Pecsa bejáratát megtalálom. De majd megyek körbe-körbe, csak megismerlek titeket. Kép
Vendég

Vuka:

én elárulom neked, rám csak a tavaly nyári terhes gatyók jönnek, úgyhogy én kismama szerkóban leszek Kép az otthoni macinacit mégsem vehetem fel. és viszek egy agyonhasznált polár takarót, arra fér még valaki Kép
Vendég

sziasztok,

én is izgulok, de jövünkKép

Ilba,
majd ha nagy leszel megtudodKép

na megyek , mert romokban a ház, és mingggyyyáááá indulunk

tsók

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok!
Nagyon szeretnék találkozni veletek! Remélem a szuri után minden okés lesz és mehetünk!!! Most készülök lelkiekben a dokira, mert nem nagyon csípem a fejétKép
Tücsökmami, én csak úgy mondom, hogy jelenleg az igénytelen korszakom élem, mert semmi normális cucc nem jön még rámKép Szóval, én sem leszek egy divatos kis tündér a pázsiton. No, majd egyszer,...Kép
Eszti, tényleg nagyon jó színe van Bencének! Szonja születésekor volt kreol, de lekopott és most már hóka mint az anyukája.
Apropó Tücsökmami, te beteszed Gergő fülét is a vízbe? Lehet???? Én mindig parázok amikor víz éri. Lehet feleslegesen?! Egyébként döglesztő a naci meg a sapkája isKép

Tudtátok, hogy átalakították a Mini Manót? Most szerintem sokkal nagyobb és már nem lerakat jellegű. Igaz, egy szinten van minden.

N

Kép Kép
natasa1975

<font color="660000">Mi ugyan babakocsival és BKV-val, de viszünk pokrócot. És kb. dél körül tudunk indulni, mert későn kelt Andris.
JA és kisakkoztam, így csak egy járművel kell menni. Elmegyek gyalog a Király utcáig és onnan 70-es trolival, ami extra jó, mert új és alacsony padlós.
Akkor a helyszínen találkozunk!!!</font>

Kép Kép
Kép
vvolga

Jajj csajok! Én már egyszerűen nem is sárga, hanem zőőőd vagyok az irígységtől. Nem most először ugyan, de azt kívánom, bárcsak még zuglói lakosok lennénk. Persze, ha tudnék rendesen vezet...mármint benti forgalomban. Azt hiszem, a jövő hét lesz az, amikor belevetem magam. Gondolatban azért ott leszünk veletek és várjuk a képeket. Kép
jucus33

Mi is viszünk pokrócot!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?