<font color="660000">Jucus,
köszönjük.
Nálatok is szép a fű! Virágok? Remélem, május végén összejön a találkozó, akkor utaznak a szüleim Párizsba és mi meg megyünk kutyacsősznek újra Bicskére. Már gondoltam arra, hogy valahogy elvitetem magam, mert az egyik rokonom Zsámbékon dolgozik, és esetleg te visszahoznál...
Ja és Bicske infóban csak kérdezz! Cirka 25 évig éltem ott, igaz, nem nagyon szerettem és állandóan Pesten voltam, mert oda jártam gimibe. Most azonban már jobban viselem.
Sajna uszoda még nincs, csak egy picike a Battyány-kastélyban, de azt Boginak nem ajánlanám. Állítólag mostanában akarnak építeni. Jó lenne!
Van egy jó turkáló a Kossuth tér sarkánál. A Kossuth tér az, ahol a Spar van. A jobb sarkában, ha ZSámbék felől jössz, van egy Budapest BAnk és attól jobbra kb. 20 méterre található. Angol ruhák, asszem csütörtökön mennek áruért. Én ott nagyon jó dolgokat vettem Andrisnak.
Bogi nagyon helyes a sapijában, és irigylem, hogy már ilyen szépen ül egyedül.
Hááát, az án hajam is hagy kívánnivalót maga után. 5 hónapos festéklenövés...
NAde holnapra a talira már szép leszek. - Már amennyire tőlem telik.
Coolasa, jó a fürdetős kép és a tappancsos is.
Eszti, az én legjobb barátom is a mosogatógépem. Mi használtam szereztük Ausztriából és imádom. 100 euró volt.
Natasa, nem semmi arcokat vág a leányzó! Jó lenne, ha tudnátok jönni holnap...
Napon ülés: csak a fotó erejéig volt így, mert Andris sem bírja a napot, mindig elfordul, ha az arcába süt.
Én jól bírom.
NA eldugulok, fel is ébredt a csemete.
És egy kép a kertről. A háttérben látszó ház sajna nem Anyuéké.
</font>