Új privát üzeneted érkezett!

Transzfesztita??? Jaj, Angyal mi szarad a lelkeden!!!!!!! Kép Kép Kép Anyapoc, add hogy az enyem ne az legyen!!! Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
tontica

Igen, ez a cikk valóban elgondolkodtató! Kép

Azért remélem az emberre ennyire vadul mégse hat! Kép

Bali,
sztem pöcsös! Kép
Anyósodnak majd mondhatod egy idő után, hogy hmmm, kinőtt! Kép

Naaa, lécci ne fogjatok már rám minden ilyesmit!!! Kép Még a végén lefújom a lombikot, mert azt a sok kaális cuccost is ki fogom pisilni!!! Kép

angel37

nem, azt hiszem inkább sosem mondom megKép Egyszerűen lánynak fogom öltöztetni...

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Hi skaccok... megint vagyokKép (és folyamatosan jönnek elő a ragyáim... reggel óta kijött vagy 4... cikiKép )
csakegy

Bali

Na de amikor nőni kezdenek majd a cicjei,akkor mit mondasz anyósnakKépKép?

Tontica

A colat is ivóvízből csináljákKép!Nem elég,hogy ennyi sz@rt veszel magadhoz,még plussz koffeint isKépKép!
Ja,kösziKépKép!

Na lépek,viszem a fiam mamázni,mert lebetgedettKépKép...

anyapoc

Bali

És ha eddig nem transzvesztita lett volna,akkor Te tuti azzá teszed KépKépKép!

anyapoc

Szép kilátások! Kép Kép

Sztem drukkoljunk, hogy lány legyen, az lesz a legjobb mindenkinek! Kép

Figyeljetek már, ugye a Kaáliban nem fogják összekeverni apa anyagát máséval???

Csakegy,
ez nálad jelent vmi hormonális változást?

angel37

Angel: hát izé... mielőtt megjönne, akkor szokott... na most ciszta csak akkor lehetne, ha már lement volna a peteérés de nem repedt meg a tüsző és cisztává alakult... az LH teszt meg csak most jelzett (2 napja tutira negatív volt még így ez szerintem a dolog eleje... legalábbis remélem...) ... szóval vagy az van, hogy most alakul épp cisztává (hát nem tudom, szerintem még korai)... vagy fogalmam sincs...
csakegy

Angel

Hááát,előfordulhat...Tudod,beteszik egy nagy közösbe,oszt előfordul,hogy nem azt kapják ki...

anyapoc

Na,vicc volt ám KépKép!Dehogy keverik,minden cimkézve van...Azért ha néger lesz a gyerek,kezdj gyanakodni KépKép

anyapoc

Csakegy,
sajna nekem sincs ötletem, de talán nem ciszta!

Anyapoc,
Na épp egy ilyen eset jutott eszembe! Kép
Hollandiában v. Amerikában, fehér szülők ikerpárjának egyike fekete lett!

Lehet, hogy a dokik így terjesztik magjukat??? Kép

angel37

Én is halálra röhögtem magam rajtatok.Úgy látom,ki vagytok pihenve.Kép

Mi alapján,tippeltetek a gyerek nemére?Jónás?

KépKép
takido

Angel

Ez még mindig jobb,mert ha teszem azt macska lett volna...KépKépKép
Dokik...hmmmm....erről a Szexmisszió c. film jut eszembe...KépKép

Takido

Most nem Jónás,hanem a PÉ körüli akció alapján...ld feljebbKép...

Látom,mindenki takaríékon,pedig én már anyuéknál is voltam Kép!

anyapoc

Anyapoc!
Ez volt a másik tippem,de aki nekem ez alapján meg tudja mondani,az elött megemelem a kalapom.

KépKép
takido

Takido

pedig lehet Kép.Na nem 100%-ra,csak hogy melyiknek van nagyobb esélye.Tk nem is az a lényeg,hogy utólag mondjuk meg,hanem így azért többé kevésbé be elhet lőni,hogy fiú avagy leány legyen-é a gyermek Kép...
Nálunk Villő így készültKépKép...abszolúte nő KépKépKép

Persze hibaszázalék vanKép!

anyapoc

Ez tényleg szuperKép
Nekem ugyebár már a pé.időpont meghatározásánál kezdődnek a problémák.
De azért felrakom a görbém(pé nélkül),és szívesen veszem én is a hozzászólásokat.Kép

KépKép
takido

Oksi,gyühet KépKép...

anyapoc

Ja, a gond tényleg ott kezdődik,hogy mikor is volt a pukkanásKép...
Nálam mondjuk elég egyértelmű volt,mert tankönyvi volt a görbe.És ugyan kétnaponta volt akció,azért ott variáltam kicsit,hogy tuti benne legyünk abban a 3 napban és hogy azért lehetőleg 2 nappal a PÉ előtt legyen...KépKép
Ja,és én is így készültemKép...na nem ennyire tudományosan,mert anyum nem hőmérőzött,de nagyjából tudta,mikor van PÉ...Kép

anyapoc

íme:Kép

KépKép
takido

Annyit hozzáfűzök,hogy ápr.14.-én pénteken volt a halvány csíkos tesztem.Ha jól láttam,Sosinak a 7.DPO-s napon már sikerült ilyet produkálnia.
Szerintem nekem kb.a 10.-en,vagy a 13.-on.Szóval én ápr.2.-ra és 5.-re tippelek.És ez alapján lehet fiú is,meg lány is.
Lehet,hogy nekem a gyerek fogja eldönteni,hogy mikor is volt pé-m?Kép Remélem érthető voltamKép

KépKép
takido

No,elemezgetem egy ideje itten a görbétKép,és ahogy nézegetem,nekem inkább 9.-e tűnik PÉ napnak...Illetve nem annak tűnik egyik semKép,de oda tenném.Onnan kezd felmenni a hőd...Így viszont a 10. napon teszteltél,ahol már lehet halvány csíkos a teszt.7. napon szt nem lehet pozitív a teszt,mert akkor még nincs meg a beágyazódás.Az nagyon korai lenne...

Viszont,mivel nincsenek jelölbve az akciók,elég nehéz megállapítani,hogy fiú vagy leány az esélyes...Kép
Mert ugye aztat tudni kéneKép!

Amúgy most mi a helyzet?Tünetek?KépCsak két tesztet csináltál?

anyapoc

Tontica,
Köszi a gratulációt, de sajna nem tudok görbét szolgáltatni, mivel lazításképpen ebben a hónapban nem mértem.
Megérte, egyébként elég rosszul vagyok. A reggeli szagok kikészítenek... Kép

Kriszti
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
kriszti77
Mogyoród

Helló lányok!
Egy kis kedvcsinálónak -remélem nem bánjátok?- itt 1 kép az unokabátyám lombikfiairól.5 évesek és nagyon jó fejek!Bár egymásra nem hasonlítanak, de azért őket tutira nem keverték össze Kép

Kép

Kép
katica_75

Jelöltem az akciókat!Kép
Azóta még pénteken is csináltam egyet,az is pozitív lett,csütörtökre kaptam időpontot a dokitól.
Tüneteim,néha fáj a mellem,ami azóta teltebb lett,de ennek csak örülökKép
Néha hirtelen elkapp egy kis rosszulét,akkor leülök,és 2 perc múlva semmi baj.
Édesszájúból átmentem sósba.És egyik percről a másikra tudom teljesen üresnek érezni a gyomrom,viszont étvágyam nem nagyon van.

KépKép
takido

Ja,és bocsi az elöbb elírtam,de lehet,hogy csak a jövőbe látok Sosit illetőenKép

KépKép
takido

Ja,és bocsi az elöbb elírtam,de lehet,hogy csak a jövőbe látok Sosit illetőenKép

KépKép
takido

KépKép
takido

KépKép
takido

Azért ennyiszer nem akartam bocsánatot kérniKép

KépKép
takido

Sziasztok!

Hát hihetetlen, hogy mennyit tudtok összeirogatni egyetlen nap folyamán!!! Csak győzze az ember lánya elolvasni.

Ma volt egy kis izgalom az életemben. Meglepő módon azért izgultam, hogy negatív legyen a HCG tesztem. És az lett, de az előzményét is leírom röviden. Múlt csütörtökön (2 héttel a műtét után) levelet kaptam a kórházból azzal a szöveggel, hogy a szövettani vizsgálat eredménye megérkezett és további kezelés céljából mielőbb keressem fel az intézményt. De semmi konkrétat nem írtak. Hát gondolhatjátok!!! Felhívtam a dokit és mondta rögtön, hogy valószínüleg rutinlevél, de azért csináljak tesztet, ha negatív, akkor jó, ha esetleg pozitív lenne, akkor hívjam fel, hogy a továbbiakat megbeszéljük.

A megtapasztalás ebből a dologból az, hogy a HCG hormon nagyon sokáig képes pozitív lenni, mert az orvos szerint műtét (vagy vetélés) után is még akár 2 hétig lehet pozitív.

ANYAPOC
Mi 1,5 éve olvastuk a Lenkei doki könyvét és egy előadására is elmentünk. Nagyon jó kis előadás volt!!! Azóta több helyről - orvosoktól - halljuk, hogy tényleg nagy a nyomás a gyógyszeripar részéről. És sok gyógynövényes készítményre csak azt lehet írni, hogy táplálékkiegészítő és véletlenül sem lehet sehol feltüntetni, hogy gyógyhatása van. Ezért sok kitűnő szer teljesen jelentéktelennek tűnik, mert nincs (nem lehet a cimkéjén) megfelelő információ.

Most egy másik - szintén vérlázító - olvasmány akadt a kezembe:
G.Edward Griffin: A világ rák nélkül (a B-17 vitamin története). Lektorálta: dr. Lenkei Gábor

Itt is a hiánybetegség elméletről olvashatunk, mert a rák esetén is igaz, hogy azt valaminek a hiánya okozza. Ez a valami a B-17 vitamin (laetril), amit egyébként a barackmag, gyümölcsmagok és bizonyos zöldségek tartalmaznak.
Ha érdekel az ilyesmi, feltétlenül olvasd el!

Kép
regina3

Hát izé... a belgyógyászom pl az inzulinrezisztanciám is D3 vitamin hiánnyal magyarázza... csak azért adott Metformint, hogy biztosra menjünk... de szerinte simán a D3 vitaminkúra is elég lenne...
csakegysokadnick

Takido

Hűűű,de besokalltálKépSosi tutira megbocsátKép...de ha belébeszéled a babát,szt még meg is ölelget...Kép
De akkor a görbe alján hol vannak jelölve az akciók?Mert anélkül nem tudok boszorkánykodniKép

Regina

És lehet tudni,hogy miért hívtak vissza?Kép
Remélem,nincs semmi komoly gond...Kép
Könyv:én is teljesen ledöbbentem azokon az adatokon,amiket ott olvastam.Hogy milyen szemérmetlenül húzzák ki az emberek zsebéből a pénzt...szörnyű...És persze azok a vitaminkészítmények nem kaphatók,amik esetleg sok embernek segítenének.naná...Összeomolna a gyógyszeripar és vele együtt minden...Kép
Akkor ugyan megfogadtam,hogy megpróbálok tudatosabban élni,de egyenlőre nem sikerültKép!
A másik könyvet majd megnézem,hogy lehet-e kapni,aztán megveszem...Köszönöm,hogy szóltálKép...nem nagyon jutok el könyvesboltba újabbanKépKép...

Csakegy

És meddig tarta a kúra?Mert eddig szedted a D vitamint,nem?Vagy a metformin miatt abbahagytad?

Katica

Édik a srácok,látom ők is vonatmániásokKép!
De a legjobb az a Soproni az asztalonKépKép!

anyapoc

Anyapoc: hát az megy folyamtosan... vagyis most épp napi 1000 egységet kéne szednem de nem találom a receptet... jó lenne holnap kiváltanom és elkezdenem szedi... előtte meg február 21 óta (amióta a metformint szedem) azzal párhuzamosan hetente be kellett nyomnom fél üveg Vigantolt aztán 2 hetente kontroll... (szérum kálciumot, foszfort és hasonlókat néztek)... na most a Vigantol szokásos adagja napi 1 csepp! én ehhez képest kb. 3 havi adagot nyomtam le 1-1 alkalommal... a körmeim marha jól megerősödtek mondjukKép

Mondjuk a PCO-s topikban ettől többen is elkezdtek sikoltozni... de a dokim a csontritkulásos társaság fejeként valahogy elhiszem, hogy tudja mit csinál... csakhát a szervezetem tudja, mennyi idő kell neki a gyógyuláshoz... nem akarom megerőszakolni Clostyllal és hasonlókkal... (még nem...)
csakegysokadnick

Anyapoc!

Nem értelek. A Takido görbéjén ott van a BD... mindig délutáni szex volt, biztos am dolgozik az ura...Kép Te is azt nézed, amit mi?

Regina!
Engem is érdekelne a másik könyv, de eddig még nem is hallottam róla... Ötlet? Bárhol kapható vajon?

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Takido: 28-án lehetett a PÉ-d... úgy döntöttem Kép
csakegysokadnick

Sziasztok!

Majd visszalolv.

Ma voltam dokinál, egy domináns tüszi 23mm(a doki szerint már öreg is) azt mondta sajna a két kezén meg tudná számolni hány gyerekt csinált már ilyen nagy tüsziből, és hogy a 18-20 az ideális a repesztéshez de azért megpróbáltuk megrepeszteni egy kis repiszurival. Endo:9mm (v.mi olyat mondott h 24 mm fölött nem tud a srác a kérgen áthaladni)

Puszi
Vendég

vissza... akkro nem volt szex... áááá... szerintem nyissunk ennek egy külön topikot és rendezzünk fogadást... Kép
csakegysokadnick

Anyapoc: szerintem nincs igazad. Kép
Azt irta hogy 14-en tesztelt halvanyat igy 9-en nem lehetett pe-je mert akkor meg csak 5 dpo-nal tartott. Kép
Szerintem a 2.-ai szex volt a nyero akkor 14.-e a 12. dpo volt es mar mutathatott enyhe csikot. Kép Na milyen vagyok? Kép
Hat, a baba nemet ez alapjan megallitani... ! Kép Fiu, jo lesz igy? Kép

Kriszti: mit szolt a csalad?

Katica: ikerfiuk? Nagyon edesek!!!

Takido: nekem is ez volt az elso tunetem, pillanatok alatt annyira ehes tudtam lenni hogy szo szerint eheztem es szedultem amire elkeszitettem a kajat. Kép Reggel az elso utam a konyhaba vezetett. Kép Es csak 12 kilot hiztam, buszke vagyok magamra. Kép

Regina: mikor kell bemenned? En ezt nem ertem, most valami baj van? Hat, ez a rak dolog ... nem tudom, akkor csak multivitamint kellene szednunk es minden megoldodna!!!???

Megint egyedul vagyok, ismet szallitjak a meheket es 2-3-ig nem er haza az uram. Szoval lesz valami jo film ma, valami jo kis horror? Kép

KépKép
KépKép
tontica

Bali

Jujj,nekem nagyon sz@rul olvasható a görbe,nem is látom,hogy milyen betűk vannak ott...Képilletve ahogy így írtad,már ki tudom venni.A jelőléseket meg nem ismerem,mert a FERTY MÉG MINDIG NEM ENGED BE Grrr..........
Amúgy igen,ezt nézemKépKép...

Takido

FiúKépKépKép

Csakegy

Ha akkor lett volna PÉ,akkor nem halványat tesztelt volna több mint 20 nap múlvaKép...A szexről nem is beszélve...Képvagy szplőtelen fogantatás? Kép

Ildi

KépKép...Azért én egy kicsit pozitív leszek és reménykedek,mert soha nem lhet tudniKépKépKép!Oksi? Kép
Most lehet,hogy nem vagyok képben,de Te szedsz Clostyt????

anyapoc

Tontica

Én a görba alapján okoskodtam,ott meg 14-én van + teszt Kép.Én azt vettem az első halványnakKép...ezek szt már volt előtte,de ugye én meg a dátumok...örülök,ha azt tudom,hogy kell-e vinni a gyereket oviba,vagy nem KépKép!
de ügyi vagy,hát majd most újrakukkolokKép!

anyapoc

Csakegy: a 28 cn-t mondod vagy 28.-at? Nem mindegy de szerintem egyik sem jo! Kép Ugyis nekem van igazam! Kép 22 cn azaz 2.-a! Ez tutti! Kép

Tlidi: mi a fenenek nem repedt meg az magatol? Korabban kellett volna uh. azert ki tudja meg igy is jo lesz. Remelem!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica

neked nincs igazadKépKép!
Takido 14-én tesztelt először,akkor lett halvány csík.Sivi tesztelt vmikor 9-e körül...most néztem vissza...
Marad az eredeti verzió és FIÚÚÚÚÚÚ KépKépKép

anyapoc

Kér vki egy kis Vienettát? Kép

Kép

anyapoc

Anyapoc! Igen szedek! De nem kaptam többet úgyh. sztm nem kell majd szednem, de majd felhívom még. Megint laborra kell mennem Progi-ra meg majd 3.cn.en Lh-Fsh-ra.

Tontica! Még soha nem reped meg 20 mm alatt Kép. Lehet, h ez volt a baj. De köv cikl. majd előbb repizünk Kép. Ha most nem lesz szerencsénk. Szerintem nem termeli ki a szervezetem a megfelelő lh-t.
Vendég

Hát én már nem tudomKép

Nekem viszont most halványabb az LH tesztem, mint tegnapKép Na most ez két dolog miatt lehet... vagy nem lesz PÉ, vagy lemaradtam a legerősebb fázisról és akkro ma lesz... na mindegy, holnap nyilatkozok... vagy nem Kép (ja... a nyák viszont olyan, mint a nagykönyvben... szóval én már semmit sem értek...)
csakegysokadnick

Ildi

Remélem, a labor mond vmi okosat.Bár ha "csak" annyi a gond,hogy későn lett elkapva,akkor az orvosolható..
milyen gyakran mentél UH-ra?

anyapoc

Anyapoc: en nem ertelek, a Takido altal bejelolt elso teszt az nem 14.-e hanem 19.-e a 39. cn. Biztos hogy jol latod vagy en vagyok az ertetlen? Kép
Ha Te a 9.-et mondod pe-nek es O 14.-en tesztelt halvanyat akkor az nem 5 nap kulonbseg? Kép Vesszunk ossze! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Csakegy

Ez tutkó PÉ,szl gomba ide vagy oda,fejest az ágyba,szg-t azonnal lekapcsolni!!!!Tünéééééés innenKépKép!

anyapoc

Ezeket most talaltam: Kép

"A megtermékenyítés akkor következhet be, ha a közösülés a tüszőrepedés előtti 72, illetve az utána következő 24 órában történik. Ennek az az oka, hogy bár a spermiumok élettartama kb. 72 óra, de a pete csak kb. 24 órán át alkalmas a megtermékenyítésre."

"A legtermékenyebb napok a hőmérséklet-emelkedés előtti 2-3 nap, de egyes szakértők szerint a hőmérséklet-emelkedés után 12-24 óráig még bekövetkezhet a fogamzás."

KépKép
KépKép
tontica

Tontica

ehhh,igazad van,alig látom a számokat...No,asszem lasasan kikapcs,mert keverem a szezont a fazonnalKépKép!látszik,hogy 5.20 óta fent vagyok... Kép
Ja,akkor tényleg nem lehetett neki...
Hát,majd megmondja az UHKép!
Ja,vesszünk mán össze,de akkor is nekem van igazamKépKép!

Ja,megy itt horror az RTL-n...nem azt nézed?Kép
És különben is ,mit szomorkodsz a Zurad után...elvégezte a dolgát,hát hadd menjenKépKép!

anyapoc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?