Új privát üzeneted érkezett!

( Kép akkor nem érdekes... Kép csak ismerek valakit akit ugyanígy hívnak, mint Téged és abban a kerületben lakik ahol a dokid rendel és összekapcsoltam a dolgot... ezért kérdeztem Kép)
csakegysokadnick

Ha többször előfordul ilyen, akkor érdemes dokinak megmutatni magad, hogy nézze meg van-e! Nem fognak vele csinálni semmit, amíg P1 v. P2 vagy mellette. De ha van, figyelni kell.

Régebben nekem is volt. Disznó egy dolog, mert volt, hogy eltűnt, aztán legközelebb megint ott volt. A doki, aki még egyszer rég kiszúrta, közölte, hogy "magának nem is kell tudni ezt". Jópofa. Kép

angel37

Az egér az aranyos!!! Kép

(Csak hogy én is hozzászóljak! Kép)

angel37

Hoppá... akkor ezek szerint ő egy jó és megbízható szülész - nőgyógyász aki a kórházban mufti? Hűha... épp nemrég gondolkoztam azon, hogy azt a kórházat kéne belőnöm, mert ha majd egyszer összejön a baba és szülni kell, mert az van a legközelebb... (csak sajna az a kórház nálam csak akkor jönne szóba, ha 100%-ig lenne -feláras- egyágyas szoba mert hát... khm... elég sok arrafelé a kisebbségi akik bizony elég népes családdal rendelkeznek és eddigi tapasztalataim alapján állandóan tele van velük a kórház...)
csakegysokadnick

SZIASZTOK.

majd meselek de most csakegytol szeretnek kerdezni.

a doki gombat + bacit allapitott meg.Kaptam kupot de a doki semmit nem mondott hogy kell hasznalni.
ugyanugy kell felrakni mint a tampont?olyan magasra?
menzi alatt szabad hasznalni vagy varjam meg a menzi veget?

a ferjem kenocsot kapott.

Kép
monyoka

Ki ez a szuperdoki? És melyik kórház?

Kérek egy mailt valamelyiktektől, légyszi! Kép

angel.37@freemail.hu

angel37

Cakegy

Én ott szülte.
A szülészet alapítványi pénzből van felújjítva.FULL EXTRA!! 3 szülőszoba van fallal nem függönnyel elválasztva.Jakuzzi,szülőkerk,rómaiszék meg minden amit akarsz.Apát is beengedik,kivéve a császárnál.Vannak 2 ágyas alapítványi szobák:SAJÁT FÜRDÕVEL!! WC_vel!! tv.hűtő,légkondi.A gyerek veled lehet egész nap.Az orvosod előre lefoglalja neked ha kéred.Napi 3000.-
Gyönyörűek a szobák is és az egész szülészet,meg a csecsemőrészleg is.
Kisebbséggel mindig tele van akórház és sajnos nem tudnak viselkedni!!

málna2162

Monyó!

Épp kérdezni akartam mi van veled...
Majd írj bővebbet. A kúpra meg kenőcsre próbálj rákeresni a neten.

Jányok nem tudok hozzászólni a témákhoz, de itt vagyok azért.

j.
Vendég

málna2162

junko.

a tobbi eredmenyem jo lett.Proklatinszintem szuper rakszures P2 ami szinten jo.
a doki nagyon undok volt,nem magyarazott el semmit ha kerdeztem valamit olyan flegman valaszolt hogy elszegyeltem magam es hallagattam.
meg multkor mondta hogy atad a kollegajanak.Na atadott de ugy,hogy foggalma sincs hol es mennyiert dolgozik stb.egyszoval kirakott.

mindegy most asszem leall a projekt olyan szempontbol hogy nics se doki se kedv,se semmi.

Kép
monyoka

Monyó
Nem szabad, kicsit pihenjetek, de az akadályokat le kell gyűrni. Lásd itt sokan mások.
Nagyon szorítok nektek.
j.
Vendég

MonyokaKép Hogy mennyi szemét doki vanKép Úgy látszik, pechünk voltKép

Milyen kúpot kaptál? Engem pont az zavar, hogy a doki kizárólag gombaként kezeli az egészet pedig csak gomba szerintem nem okoz ilyen tüneteket...

A férjed mivel kenegessen? az enyémnek a Canestent javasolta a doki... (ő nem veheti be a Mycosistet azért)

A kúpot én ütközésig Kép szoktam tolni (na meg amíg az ujjam ér...)... (most én is kúpolok majd... Gynoflort persze). Menzi alatt szerintem nincs értelme, mert kimossa a gyógyszert. Szerintem ha elmúlt akkor egy kúra... (vagy pont előtte is jó...)
csakegysokadnick

Málna,
köszi!

Monyó,
Baci+gomba Kép De az talán jól kikezelhető! A gyogyi papírjában nincs leírás?
Plusz egy bunkó doki Kép
De jó lett a prolaktinszinted, és a citológiád is! Kép
Fel ne add itt nekem, te! Kép

SZia Junko! Kép

angel37

csakegy

küldtem email a szülészetről ,meg képet

málna2162

Monyo: a prolaktinod mennyi lett? (És szedtél rá valamit?)
csakegysokadnick

Málna: KösziKép

(mondjuk ez még sajna messze van... de jó tudni... érdekes kórház az egyébként... a férjemet anno ott műtötték... a sebészek jók voltak, a nővérek borzalmasak... viszont tele van olyan orvosokkal, akiket jól ismerünkKép)
csakegysokadnick

Na mégegyszer,mert vkivel egyszerre küldtem... Kép

Csakegy

Szt a kenetlevételt lehet érzeni.Én elgalább is mindig éreztem.És láttam nála egy jóóóó hossszúúúú hurkapálcát Kép!

Angel

Én úgy tanultam,hogy a Petesejt 20 óráig megtermékenyíthető,de ennél egyébként tovább él.Csak 20 óra után elkezd megvastagodni a burka,amin már nem tudnak áthatolni a hímivarsejtek...
Szt ez egyébként tuti egyénfüggő is,ezek kb-i adatok lehetnek...Kép

Gomba

Ha vkinek sokszor volt/van gombás fertőzése,vagy súlyos,biztosan elég,ha a pasi csak helyileg kenegeti magát,Az általában tényleg csak a helyi problémát orvosolja,pláne ha panaszai is vannak,de ők tudnak tünetmentesen is fertőzni.Nálunk ilyenkor mindkét félnek Klion tablettát adnak...

anyapoc

Anyapoc: hát én is azt tartom az ideális megoldásnak, ha mind a két félt kezelik... de a doki nem akart másik gyógyszert felírnia férjemnek, csak a Mycosistet az meg üti a most szedett gyógyszerét sajna... a Dyflucannak ugyanaz a hatóanyaga így az is üti... és nem tudom, mi az alternatívája ennek...
csakegysokadnick

Gomba az új topik társ. Kép

Szia Angyal. Kép

Mindenkinek jó hétvégét.
j.
Vendég

Hu ezek a gombak! Kép Nekem tablettat adtak amit fel kellett helyezni 6 napig kellett kezelni magunkat es elmult, ja a parom canesten kenocsot hasznalt.

Csakegy: tenyleg nagy taplo ez a doki ha ennyire unja akkor miert nem valt foglalkozast?!
Hat en is gondolkozom hogy keresek egy jo kis magandokit de itt az nagyon nagy penz, egy vizsgalat olyan 60 euro korul van. Kép
De muszaly lesz mert nekem se citologia se semmi.

Monyoka: surgosen keress egy jo dokit es vagjatok bele! Ne add fel!!! Kép

Malna: ez a korhaz nagyon jol hangzik, hazamegyek szulni! Kép
Itt is van magankorhaz csak min. milliomosnak kell lenni hozza. Kép
En du. 5-kor szultem es masnap hajnalban tudtak csak folvinni a szobaba mert minden tele volt, addig a folyosora voltunk kitolva, a vegen mar tele volt minden kismamakkal meg babakkal. Kép De ezek szep emlekek.

Nalam mehszaj nyitva teljesen, nagyon puha, fennt van es van egy kicsi toljasfeherjem, nagyon remenykedem hogy ma van pe-m!!! Kép Kép Kép
Probaltam koncentralni hogy megrepedjen Kép hulye vagyok mi? Kép Kép Kép
Ha holnap elkezd felfele kuszni a ho akkor a nemet is es a ferty is a mai napot jeloli be. Drukkoljatok!!!

Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica

A hugom sógórnője Barcelonában lakik.Ott is szeretne szülni.A hugom azt mondta,hogy itthonról fog pelenkát kivinni mert brutális árak vannak kint

Sajnos nem ilyen kórházakkal van tele az ország.Inkább a másik véglettelKép

málna2162

Junko Kép Édes a humorod... KépKépKép

CsakegyKép

Hüvelyfertőzések

A hüvelyfertőzések gyakran fordulnak elő, hüvelygyulladást okozhatnak (vaginitis).

A menzesz előtt minden nő hüvelyéből ürül némi váladék, amely kisebb-nagyobb foltot hagy a fehérneműn. A menzesz-közti időszakban a hüvelyből észlelt fehérfolyás gyakran nem fertőzéstől ered, hanem okozhatja általános legyengülés, valamilyen szervi betegség következtében, hormonzavar, nemi izgalom, vagy éppen ellenkezőleg, jele lehet a partnertől való idegenkedésnek is. Hüvelybe helyezett fogamzásgátlók elleni allergiás reakció következménye is lehet, de a közösülés is felsértheti a nyálkahártyát, melynek folyás a következménye.

A hüvelyben normális körülmények között is élnek baktériumok, sőt ezek hasznosak. Legfontosabb "jó" mikroorganizmus a Lactobacillus.

A hüvelyfertőzések leggyakoribb okai :

Baktérium okozta fertőzések
Trichomonas fertőzés (egysejtű okozta betegség)
Candida fertőzés (candidiasis)-gombás fertőzés
Genitalis szemölcs (condyloma acuminatum) papilloma vírustól (HPV)
A hüvelyfertőzés tünetei: Viszketés érzése a hüvelyben (vagina) vagy a külső nemi szerven (vulva), a hüvelyfolyás fokozódása, színének és sűrűségének megváltozása, hüvelyfolyás tiszta szürke vagy sárgászöld váladékkal, halszagú vagy kellemetlen illattal, fájdalom közösülés során.

A szürkés, halszagú folyás esetén, legtöbbször kevert, tehát többféle baktérium okozta hüvelygyulladásra kell gondolni. A fertőzés nem csak szexualis úton jöhet létre. Kezelésére a clindamycin (Dalacin) tartalmú hüvelykrém vagy tabletta a legalkalmasabb, ezt metronidazollal (Klion) egészíthetjük ki.

A Trichomonas vaginalis, egy ostoros egysejtű, mely nemi érintkezéssel terjed. Viszketéssel járó, zöldes- sárga, habos, bűzös folyás esetén kell rá gondolni. Friss hüvelykenet mikroszkópos vizsgálatával gyorsan diagnosztizálható. Kezelése metronidazollal (Klion tabletta és kúp, Supplin tabl.) történik. Minden esetben a partner is kezelendő.

Az élesztőgomba, a Candida albicans, az emberi szájnak, bélnek, hüvelynek, sőt a bőrnek is állandó lakója. Komoly, egész szervezetre kiterjedő betegséget csak leromlott immunrendszerű, például HIV (human immundeficientia vírus) fertőzött, vagy intenzív osztályon kezelt betegnél okoz.

A candidiasis kialakulásához a következő tényezők járulnak hozzá:

Gyógyszerek (főleg a közelmúltban szedett antibiotikumok)
Diabétesz (a cukorbetegek általában hajlamosabbak a fertőzésre)
Meggyengült immunrendszer (ennek oka lehet immunszuppresszió szervátültetés után, vagy az immunrendszer betegsége, pl. AIDS)
Terhesség (megváltoztatja a hüvely kémhatását, így fogékonyabb a fertőzésre)
Túlzásba vitt tisztálkodás
Szoros, nem nedvszívó alsónemű, tampon?
A Candida által kiváltott betegség tünetei a megtelepedés helyétől függnek. A szájüreg Candida fertőzése a szájpenész, mely főként újszülöttek megbetegedése, fehér fájdalmas foltok képződésével jár, amelyek ráterjedhetnek a nyelőcsőre is. A nyálkahártyákon finom, bársonyfényű, fehér vagy szürkés lepedék alakul ki. A szájpenész borax glycerines ecseteléssel, a hüvelyfertőzés helyi gomba elleni kúppal kezelhető.

Ezek a gyógyszerek csak vényre kaphatók, nőgyógyászati vizsgálat során nyert kenet eredménye alapján: Batrafen hüvelykrém, Betadine hüvelykúp, Canesten hüvelytabletta, Canifug Cremolum 100 hüvelykúp,Clotrimazol AL 100 ill. 200 hüvelytabletta, Colpo Cleaner Jód pezsgőtabletta hüvelyöblítő oldat készítéséhez, Dalacin hüvelykrém, Gynoflor hüvelytabletta, Gyno-Pevaryl hüvelykúp, Gynoxin 200 mg ill. 600 mg hüvelykapszula, Huma-Miconazole 400 mg lágyzselatin hüvelykapszula, Klion-D 100 hüvelytabletta, Klion hüvelykúp, Gyneoid hüvelytabletta, Pimafucin hüvelykrém, Vagotil oldat, Candibene 100 mg ill. 200 mg hüvelytabletta, Mikogal 150 mg, 300 mg ill. 900 mg hüvelykúp. A Betadine jódtartalma a hüvelyből felszívódva a pajzsmirigy-vizsgálatokat befolyásolhatja. Hüvelyfertőzések esetén legtöbb alkalommal a partner egyidejű kezelése is ajánlatos.

Na bocs,ez kicsit több,de érdemes végigolvasni...

anyapoc

Tontica

Szt ha holnaptól felfelé megy,akkor inkább tegnap volt PÉ...De ez csak az én véleményem,majd meglátjuk a progikatKép!

anyapoc

No,most rosálok be.

Csomó helyen olvasom,hogy Klion adnak gombára (én is azt kaptam nemegyszer régebben),aztán azt,hogy az csak a Trichomonas ellen jó...

?????????????????????????????????????????????????

anyapoc

Ha jol sejtem a lakohelyemen levo H-rol beszeltek!Kép
Nagyon nagy valtozason ment at az osztaly!Mar en is alig varom hogy kiprobalhassam!Amikor Marci szuletett meg nagyon balkani allapotok voltak!En is abba a keruletbe jarok maganhoz!S.T????

Kép
Kép
ancsa81

Anyapoc: én Kliont anno e-colira kaptam... gombára Mycosistet vagy Diflucant... ja... bacira kaptam még asszem klion hüvelykrémet is....
csakegysokadnick

Ancsa: Te is XVI?
csakegysokadnick

Oda jarok maganba!
A korhaz kozeleben lakom!Kép

Kép
Kép
ancsa81

(tényleg... tali valamikor valahol Bp-en esetleg? Már akinek ez jó lenne... olyan jó lenne végre személyesen is találkozni legalább 1-2 emberrel innen...)
csakegysokadnick

Csakegy

Diflucant én is kaptam,de az elég horror árú,meg kaptan Dalacin-t is.Tablettában még Kliont.De ezek szt ez bacira jó.
Én azért elmennék sürgősen másik dokihoz,mert korántsem biztos,hogy ez gomba,vagy csak gomba és akkor feleslegesen izélgeted magad a sok cuccal...
Elvileg tenyésztsé kéne amúgy is... Kép

anyapoc

Hát valamit majd kitenyésztenek... de nem tudom, mit... szerintem a 2 hetet kivárom aztán kiderül... (mondjuk gomba az tutira van (is?), tehát baj nem lehet abból, ha kezelem.). Olyan nehezen szánom rá magam a dokira... most rászántam magam és nem tudom, mikor sikerül legközelebb... annyira rühellem őket és az egész szitutKép

Hát sajna a Mycosist is horror... tegnap a férjem vett egy doboz Mycosistet (2db.) és egy doboz Gynoflort és több, mint 5000 Ft-ot hagyott ott... Ja... Dalacin az valami hüvelykrémben volt asszem... (bacira...)
csakegysokadnick

hát skacok... ma nincs tojásfehérje... tegnap még volt.. és még reggel is... de azóta nincs...

pszichés alapon nem lehet ilyet produkálni... ugye?
csakegysokadnick

(ja... az LH teszt meg csont negatív... akkor néhány napon belül nem várható PÉ Kép )
csakegysokadnick

Folyáshoz:
A Canesten szuper!Gomba ellenes szer,de egyik összetevője trichomonasra is jó!http://www.pharmachip.hu/main/ut/leiras_report?cikkszam=10612907

Anyapoc
Nekem eddig a Klion vált be leginkább.Fogigátló mellett évente 1-2 kúrát csináltam,és semmi panaszom nem volt aztán.Pedig hát fogigátló mellett a gomba gyakori társKép

Csakegy,Monyoka
Szóhoz sem jutokKépKépKépKép
Nálunk 4000 Ft a magánrendelés tarifája
okrisz

huha letom beindult a gombatema.

eloszor szegyeltem nagyon de ugy latom ez masnak is volt mar.
nekem candidam van.ez van irva a leletre.valami lassu gomba,ezt is iri.
leirnam hogy mit kaptam ra de ez hazai gyogyszer ugysem ismeritek.

csakegy.a proklatinom,384 lett.a referencia ertek:104-848 ig.nem szedek ra semmit.

hat most zsakutca,na majd kialakul.
sajnos a doki a legkisebb baj,azt meg meg tudnam oldani.DE tegnap volt a parommal egy jo kis beszelgetesem es olyan dolgokat mondott amit egyhirtelen nem dolgozok fel.

Kép
monyoka

Monyoka
Mi volt az?Ha gondolod írd priviben,cím a profilomban.
okrisz

krisz,koszi de egyenlore meg keptelen vagyok errol beszelni.
talan ha lenyugszom es elfogadom a dolgot akkor leirom.
ne haragudj,de meg nagyon faj.

Kép
monyoka

Monyoka
Nem tudom mi lehett az ,de ha már tudsz róla beszélni,én szívesen meghallgatlak!
okrisz

Csakegy,nálam a méhszájseb teljesen csendben rejtőzködött,nem fájt,soha nem vérzett,még pecsételgetés sem volt...semmi jel,tehát,ha új doki nem szemrevételezi,akkor nem is hiszem,hogy teherbe esek valaha,mert a hámsejt behálózta a méhszáj jelentős %-át.Ha elfogadsz egy tanácsot:mielőtt otthagyod a patikában a fél fizud keress fel még egy orvost,csak az összehasonlítás kedvéért.Anyukám régi orvosa méhnyakdaganatot diagnosztizált és méhkivétel után ordított.Anyu elment másik dokihoz(én is ezért mentem hozzá+a fél családomat beprotezsáltu)Doki bácsi csinált egy szövetmintavételt és sikeresen eltüntette a polipokat....ennyit az orvosokról..Meli

Kép Kép
meli1118

Ja,még valami:13 évesen felfázásos petefészekgyuszival kezeltek,kaptam mindenféle hüvelykencét,majd még néhány hasonlót évek hosszú sora alatt gombákra.(nem tudom a nevüket sajna)Doki bácsi felvetette,hogy valószínű a hüveykrémek marták fel a méh hámját...gázos,de néha a gyógyszer többet árt,mint használ..Meli

Kép Kép
meli1118

Meli
Sztem az a doki aki neked rossz,másnak lehet csúcsszuper!
Aztán meg nem mindegyik lelkiismeretlen ember ám.Én pl. több normális,a betegért minden tudását latba vető orvost ismerek.

A méhkivételről pedig,zárójelben írom csak,és nem akarlak sem téged,sem mást megsérteni.Ne vegyétek bántásnak,OK?!
Szóval,aki már olyan korban van,hogy nem akar szülni,vagy már klimaxol azoknál pl myoma miatt,ami jóindulatú daganat,is méhkivétel a protokoll.
Anyunak is kivették ,szintén myoma okán.Semmi hátrányát nem érzi.
Meli,most ezt nem azért írom,mert anyukádnak is ki kellett volna vegyék.Örülök,hogy egyszerűbben megoldódott a dolog.Kép

KépKép

KépKép
okr

Meli
Viszont petefészekgyulladásnál szájon át antibaci a jó,méghozzá nagy dózisban.Főleg 13 évesen.

KépKép

KépKép
okr

Okr,igazad van sokmindenben,anyósomnak is kivették,de anyu olyan szinten lelkis,hogy úgy érezte,hogy a szexuális vonzereje is megszűnne,főleg,hogy akkor váltak apuval és ez nagy trauma volt.Az antibiotikummal kapcs.is igazad van,új doki is ezt mondta,de 13 évesen annyira nem tudtam,hogy mit miért kell és mi szolgálja inkább az egészségem,hogy elvártam volna,hogy jobban figyeljen rám az orvos...Meli

Kép Kép
meli1118

Meli
Na ,igen 13 évedet figyelembe kellett volna vegyék!!
A méhkivételtől sok nőnek van alsóbrendűségi érzése.Végül is a nőiesség egyik szimbóluma.Sztem ilyen esetekben jó egy pszichiáter segítségét igénybevenni.Örülök,hogy anyukádnakl sikerült ezt megúszni!
A válás pedig szintén nem piskóta!Kép

KépKép

KépKép
okr

Igen,hál'isten elég erősek vagyunk tesómmal és helyrerktunk ezt-azt a fejében.Azóta van egy barátja és boldog!Már várja,hogy babásodjak...Meli

Kép Kép
meli1118

Méhkivétel

Anyósomnak is kivették,mert férfiökölnyi mióma volt benne,amit nagy nehezen vettek észre ,több év után,mert már járni is alig tudott,úgy fájt a hasa,meg a derekaKép...

anyapoc

Meli
Kép

Anypoc
Húha!Pedig azt már lehet érezni kézi vizsgálatnál is.Kép
Másra gyanakodtak a hát-és hasfájása miatt?

Lépek,mert gyerkőc itt botorkál

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok Lányok!

Ma megint egész nap konferencián voltam, nagyon unom már és még holnap is kell menni Kép

Szerdán megy a férjem spermavizsgálatra. Kicsit izgulok az eredmény miatt ....

Kép Kép
kokusz

Kriszti

Nem tudom,hogy nem vették észre,pedig UH-ozták többször is,jópár orvost megjárt.Aztán végül az egyik azt mondta tapi után,hogy ez tuti egy nagy mióma,de nem gondolt ő sem ekkorára...KépAzért üröm az örömben,hogy ő meg benne hagyott egy varratot,ami miatt egy csomó ideig mér vérezgetett,azt sem tudták megmondani miért...Aztán végül az SZTK-s doki mondta és hüvelyen keresztül kiszedte neki...Hát csillagokat látott szegény...Kép

Kokusz

Megy a drukk azuradnak Kép

anyapoc

Sziasztok!

Katica: elfelejtettem megkerdezni hogy az az "atszuros" baratnod vegul sikerrel jart? Kép
En betojos vagyok, felek hogy eszrevenne. Kép

Monyoka: Kép
Hat igen, szerintem nincs annal rosszabb ha csalodunk a ferfiban akit szeretunk Kép en mar megjartam, kisirtam a szemem mert nem akart meg masodikat de mar nem erdekel, erosnek kell lenni es nevetni mindenen!!! Kép
Ja, elfogadni Oket olyannak amilyenek es hogy nem mindenben ertunk egyet. Remelem nem nagy a baj!!!

Fu, mehkivetel, en amugy is nagyon de nagyon felek minden betegsegtol, beleborzonok ha ragondolok. Kép
Barcsak ne lenne ez a rohadt rak!!!
Nekem mostanaban faj az egyik anyajegyem de annyira felek elmenni a dokihoz, nem vagyok normalis!

Kokusz: Kép Biztos minden rendben lesz a fiukkal!!!
Konferencia: gondolj arra hogy mi van azokkal akik banyaban dolgoznak vagy kinn a mezon gyumolcsot vagy zoldseget szednek, vagy egy epiteszeten dolgoznak, na az a szivas!!!

Most mennem kell mert az en gyerkocom is itt botorkal. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?