Anikó!
Bocsi, most olvastam vissza!
Szóval egyenlőre a párom viszi reggel a gyerekeket és ő is hozza du. (kivéve, ha vidéken van, akkor anyu hozza el őket.
Hova jár a lányod fit-kidre és az mi pontosan?
Edinek is kellene már járni újból valahova, mert amióta az rsg-t abbahagyta kicsit pocakosodik
Én 2 gyerkőcöt szerettem volna, nem túl könnyen, de végül is sikerült. Domi teljesen váratlanul és véletlenül jött
Tulajdonképpen pont jókor, mert munkanélkülin nem kaptam annyit, mint amennyi a gyed lesz (egyébként az álláskeresést ösztönzőm - mert már azon voltam - januárban megszűnt volna és semmi kilátásom nem volt munkahelyre. A házat is kicsit fel kéne újítani, bővíteni, 3 gyerekkel már kaphatunk félszocpolt.
Nehéz velük egyébként. Már egész jól elvoltunk kettővel. Tudod, ahogy nőnek nem olyan kötött a nap, egyre önállóbbak, könnyebb szervezni a napi dolgokat stb...
Most egy kicsit újból nehezebb, Domi eléggé leköti az egész napomat. Most meg kb. 1 hete lassan újra velünk alszik. Pedig olyan szépen le tudtam tenni éjszakára a kiságyába. Nem tudom mi történt. Most meg pluszba náthás is. 2 napja éjjel is vagy 2x kellett porszívóznom a nóziját, gondolhatod milyen hangja volt éjjel
Tegnap éjszaka már nem szörcsögött, kapott rendesen levegőt, de azért 1-2 napig még kell orrszívóznom. Most vettem egy Pesztonkát, hogy ha éjjel kell szívni, ne verje fel az egész családot. Living Labom is van, de el szeretném adni, nekünk valahogy nem vált be.
Jó lenne ha jönne már a jobb idő, szívesebben sétálok úgy Domival. Valamelyik nap el mentünk volna anyu + Edina elé, de nem sokáig jutottunk, Domi eszméletlenül üvöltött a babakocsiban. Ilyet még azért nem csinált. Remélem nem lesz minden napos. Ha az udvarra teszem ki, tologatom kicsit, elalszik. Ha felébred újra tologatom, mig ismét el nem alszik.
Na, most megyek, etetés van.
Üdv
Judit