Sziasztok!
Eszter: Huha! Megy a drukk ezerrel!! Nagyon sok sikert a szuleshez, majd irj ha tul vagytok rajta!
Egcsi: Lilivel is mindig megszenvedtunk a fogaival. Most egyenlore szunet van. 16 foga van kint es fogalmam sincs a kovetkezok mikor bujnak ki. Lili nem bantja a viragaimat, meg van neki tanitva, hogy azok a mamae es nem bantja oket.
Ami a mamae vagy a papae, azt nem bantja. Nagyon jol mukodik ez a nevelesi modszer.
Laz.
En a helyedben 3 napig kupoznam vagy valamilyen modon lazcsillapitanam, es ha 3 nap utan se megy le, akkor irany a doki. Hutofurdot probaltad? Lilinel hasznalt.
Orsi: Igen. Jovo heten nagytali.
Gyertek akkor is. remelem ugyanugy tud mindenki jonni.
AFP-vel biztos minden rendben lesz.
Nanda: Nem tul jo amiket irsz.
Remelem nincsen komoly bajod. Mindenkeppen irjal a doki utan, hogy mi volt.
Lilinek is ugyanugy berepedezett a bore az ujjain es a tenyeren is. Hamlott is. Ezt Parizs elott vettuk eszre. Es nagyon viszketett neki. De csak a kezen. Parizs utan vittuk dokihoz, azt mondta, hogy enyhe ekcema, kapott ra kenocsot, amit csak hebe hoba hasznaltunk, inkabb lecsereltuk a folyekony szappant egy lanolinos szappanra. Most mar szinte elmult neki. Nem viszket, nem hamlik es nem repedezik.
En is megorulok a tengerert.
Meg hivatasos melytengeri buvar is vagyok.
Imadom! Es voltam capalesen is. Allati volt.
Andi: Szopi.
Ugyes vagy. Most mar egyszerubb lesz neked is. Szemolcsok.
Ez borzaszto. Lehet, hogy valami van a szervezeteben ami kivaltja ezeket. Nem kene valami immunerositot adni Manonak? Kikaparas: en nem tudom, hogy ki kellett volna kaparni azt a kettot, de szerintem egy orvosra hallgass. Nagyon sajnalom manot, hogy miken megy at, egyszeruen elszorul a szivem, amikor belegondolok, hogy mit csinalnak vele.
Andrea: Koszi a bokot Lili hajara. Tegnap ettol fuggetlenul a kozert kasszas holgye eloszor nagyon amult bamult a nagy hajtol es a kek szemtol, csak ugy dicserte Lilit, aztan megkerdezte, hogy kislany-e vagy kisfiu?
Milyen volt az ejszaka?
En se irigykedek a 30 fok miatt. Nekem is boven eleg a mostani meleg.
Puszi nektek Rita