Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nagyon izgalmasra sikeredtek az elmúlt napokKép

Bea!
Neked egy nap sem esett le a hőd?

Jó olvasni titeket, nekem mára leesett a hőm, most kellene megjönnie, hát lehet, hogy meg is fogKép
De nem szomorkodom, majd meglátjukKép
Takidó, kíváncsi vagyok Nálad mi lesz?
Eszti

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok,

nekem nem mindig nyugis az éjszaka a gyerek miatt, biztos ezért ugrál a hőm.
A fertin is nézegedtem másokét, ott is ugrál még olyannak is, aki terhes lett :o)

Most cumi-ügyünk van.
Csütörtökön a fiamat ugratta egy nagyobb srác, hogy dobja ki a cumit. Addig nevetgéltek és marháskodtak, hogy könyörgött a gondozónőnek, hogy dobja ki. Kidobta. (persze csak úgy csinált)
Ezt követően 3,5 napig nem volt cumi, de éjjel többször sírt és úgy éreztem én vagyok a cumi, mert mindig maga mellé fektetett, amíg elaludt...
Szombaton háromszor úgy megharapott, hogy majdnem elsírtam magam, mert nem figyeltem oda rögtön, amikor szólt.
Napközben elvolt, de a délutáni alvásnál is sírt. Visszaadtam neki vasárnap, de csak éjjelre. Az apja emiatt is morog már.
Ma már annyira kiborult, mikor reggel eltettük a cumit aludni és indultunk a bölcsibe, hogy csak babakocsival akart menni és cumisüveg lógott a szájából, nem akart fogat mosni...

Mit szóltok ehhez anyukák?
Én szivem szerint visszaadnám neki, de csak alváshoz (délutánra is). Apa hallani sem akar róla. Szerintem ő még kicsi ehhez és nem fogta fel mit tesz, amikor eldobta...

Sziszi
Vendég

Sziasztok!

Most értem haza a melóból.Annyira nem ott járt az eszem.
Bea!
Egész nap te jártál a fejembe,annyira feldobódtam,mintha én teszteltem volna pozitívat,hihetetlenül örülök neked,szavakba sem tudom önteni.
A dokival lehet,hogy én is várnék egy hetet,vagy nem is tudom.a hőd alapján mindjárt megnézem,hogy szerintem hány napos,hetes vagy.

Lányok!
Mindenkinek köszönöm a biztatást,meg a pozitív hozzáállást.Még nem tudom,hogy mikor szánom rá magam a 2.tesztre,percenként változik,hol úgy érzem,nem bírok tovább várni,hol meg azt,hogy jó lenne várni pár napot.

Kis_Plutó,Málna!
Örülök,hogy a gyerekek jobban vannak.!!

Málna!
Nagyon bíztató a görbéd!!!Szerintem jól haladsz a pozitív teszt felé.

A húsvét meg nem is az igazi nagy mennyiségben elfogyasztott sonka,tojás,és süti nélkül.

KépKép
takido

Anyusziszi!
Sokan mondják,hogy a hőmérőzést nem gyerekeseknek találták ki,mert elvileg 5-6 óra folyamatos alvás után kellene mérni.Na már most,én néhány nap kivételével így mértem,mégis hasonló a görbém eleje.
A cumi nehéz eset,van aki még nálunk az oviban azzal alszik,meg ha nehezebb napja van,nyügös akkor napközben, is a szájában van.

Nektarin!
lehet,hogy nem azért esett le a hőd.!!

Meli!
Tényleg írj majd magadról,és gyere hozzánk gyakran.

Nika!
Azért valami csak történik.Hőmérőzől?

KépKép
takido

Anyusziszi!
Hát már én is félek, hogy mi lesz ha eldobjuk a cumit.KépKépKép
Próbálom csak alváshoz, de ha megtalálja rögtön a szájába is teszi.
nekünk cumisüvegünk nincs, nem is nagyon volt, ugyhogy ez nem gond.
Az elalvás nálunk cumival megy és ugy, hogy odabújik a cicimhez, miközben ölben altatom.
Jó lenne erről is leszoktatni, mert ha terhes leszek nagy pocival nem fogom tudni így altatni.
Na megyünk az udvarra.
Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Anyusziszi: ugye nem bántottalak meg a kérdésemmel? Csak érdeklődés volt, minden hátsó gondolat nélkülKép
Mikor én a bölcsiben dolgoztam, alvásra meghagytuk a gyerekeknek a cumit, csak a napközbeni cumizásról próbáltuk őket leszoktatni. Szerintem minden kisgyereknek van valami megszokott totemje alváshoz és amíg nem talál helyette másikat ne biztos, hogy jó azt elvenni tőleKép De ezt csak én gondolom ígyKép

Andi
candi

Sziasztok,már régóta olvaslak benneteket,egyszer már írtam is magamról egy hosszabb "termékismertetőt",de valahova eltűnt...
Nos,7 hónapja vagyunk házasok,8.éve vagyunk együtt.Az esküvő után abbahagytam a gyógyszert és nőgyógyot váltottam(nála fogok szülni)azt hittem,hogy egészséges vagyok,mindig rendesen jártam szűrésre...de megállapított egy rosszindulatú hámmal fedett méhszájsebet.Novemberben megműtött,januárra kitisztult a gyógyszer,úgyhogy már csak várunk...én is hőmérőzök,Babymark-ozok...reménykedek.Jó benneteket olvasni,csak elszomorít,hogí fiatal egészséges nőknek ennyit kell szenvedni egy babyért,nem csak egyszerűen jön...ez van!Írjatok nekem is Meli

Kép Kép
meli1118

Szia Meli,

nekem már ugyan van egy kisfiam (2,5 éves), de a második nem akar összejönni.
Mi is egészségesnek tartjuk magunkat és voltam januárban ultrahangon pont ilyen rejtett dolgok miatt, de a doki szerint minden oké.

Az egyik kolléganőm 1,5 évig próbálkozott, már teljesen feladta (hőmérő, LH...), de még az utolsó hónapban egyszer azt mondta a párjának, hogy most és utána csak akkor, ha kedvünk van.
És akkor esett teherbe.

Sajnos ez 90%-ban pszichés probléma, ha nincsen semmi szervi baj.
De itt mindenkinek sikerülni fog még idén!!! Ezért vagyunk itt...

Sziszi
Vendég

Candi

Nem bántottál meg, semmi gond.
Én csak írtam, hogy sajnos ugrál, de ez van.
Én sem vagyok így biztos az eredményekben, nem olyan egyértelmű mint néhányatoknak.

Talán veszek egy LH tesztet mégiscsak.

Sziszi
Vendég

Anyusziszi

Nálunk cumi csak alvásnál van.Ha napközben esetleg megszerzi akkor elkérem tőle,vagy megpróbálom elterelni a figyelmét és elveszem.
A bölcsiben is csak alváshoz kapja meg.Persze bevallom,hogy néha amikor már nagyon nyűgös és csak ordít akkor oda adom.HangtompítónakKép

málna2162

Köszi cumiügyben a segítséget.
Íme ez a kiskópé:
Kép

Sziszi
Vendég

Görcsöl a hasam,remélem nem azért,mert meg akar jönni.

KépKép
takido

Anyasziszi!
Nagyon aranyos!!
Látom szeret papírt tépkedni.

KépKép
takido

Sziasztok Lányok!

Én az alattatok lévő topikban írogatok, de néha titeket is olvaslak, és drukkolok nektek. Beát már régóta követem, és annyira örülök, hogy ilyen jól összejöttek a dolgok. Bea! Gratula, írtam már a másik topikba is, hogy ugy-e mondtam, hogy most a boszi anyukádnak nem lesz igaza. Én nem vagyok boszi, de most nekem lett igazam KépKép

Málna!
Látom, őrbottyáni vagy. Mi most építkezünk Vácdukán, és ha minden igaz, októberben költözünk ki. Már egy lányt megismertem itt a forumban, aki dukai. Örülök, hogy többen is vagyunk a környékről.

Lányok, mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok!
Vendég

Takidó: nem lehet, hogy azért, ha van egyél magnéziumotKép

Andi
candi

Meli!
Sajnos ez tényleg elszomorító..
Neked,most,hogy már túl vagy mindenen,biztos hamar össze fog jönni a baba.Hányadik napnál jársz?
Nem tudod felrakni a hőgrafikonod?
Kérted,hogy mi is írjunk magunkról.Én 2 és fél éve vagyok házas,lassan 9 éve vagyunk együtt,és jan.óta próbálkozunk.A hőmérőzést ebben a ciklusban próbáltam először.

KépKép
takido

Candi!
Köszi a tippet,mindjárt utánanézek.

KépKép
takido

Szia Angie: most márén is átolvasgatok hozzátok, annyian jöttök látogatóba és ez tök jó!Kép

Andi
candi

Ha a 16.napon volt pé-m akkor meddig mutatja még ki a teszt?

málna2162

Málna!
Ehhez sajna nem tudok hozzászólni!

Bea!
Olyan jó lenne,ha már jönnél,annyi mindenre kíváncsi vagyok.
És annyira várom már az asztrológus csaj válaszát,de semmi,pedig már több mint egy hete írtam neki.
Bebizonyosodott,hogy nagyon ért hozzá.

KépKép
takido

Takido

Milyen asztrológus?Milyen adatok kellenek?Én is írnék neki

málna2162

A www.nlcafe.hu oldalon a szakértők között van egy asztrológus csaj.A pontos születési dátumod kell,óra,és nagyjából perc szerint+a hely is.és ezután felteheted a kérdésed,amire kíváncsi vagy.
Nekem a Bea ajánlotta,és neki tényleg bejött,amit jósolt,ezért vagyok már én is nagyon kíváncsi a válaszára.

KépKép
takido

Takidó: én is kérdeztem az asztrológustól a nlc.-én. Valamilyen Adriennek hívják és már válaszolt is, megadtad az emil címedet neki? Nekem azt mondta, hogy a 35. szülinapomig meglesz a baba / ez jövőre van /,és hogy sokat kell várni rá és valószínüleg mesterségesen fog összejönni. Hát talán így lesz talán nem, ki tudja. Szerintem próbálkozzálújra írni neki, hátha elkallódott az előző leveledKép

Andi
candi

Candi!
Köszönöm,nekem is ez jutott eszembe,ezért írtam is neki mégegyszer most.Olvastam,amit neked írt,ill.akkor még nem tudtam,hogy neked.
Gondolom kicsit elkenődtél attól,amit írt.

KépKép
takido

Sziasztok,a ciklusaim 30-31 naposak,a hőmet ettől a ciklustól kezdtem mérni,április elején,már peteértem,ha babymark nem hazudik,szeretkeztünk is sokat,elméletileg jókor,tehát ha összejött,akkor most már akár terhes is lehetek.28-30.-a körül kellene megjönnie,ma reggel a hőm meglepően magas(37)volt a megszokotthoz képest.Egyébként azért nem bízom rá a dolgot erre a hőmérőzésre,mert allergiás időszakban nekem gyakorlatilag mindig lázam van..de majd meglátjuk..Meli

Kép Kép
meli1118

Candi!
Neked elég hamar(2nap alatt)válaszolt.
Remélem,most nekem is gyorsan fog.

Meli!
Nagyon jók a kilátások.
Mikortól szokott előjönni az allergiád?

KépKép
takido

Szia Meli!

Kellenének az adataid hogy beírhassalak a táblázatba.

LÁNYOK!
HA VAN VALAMI VÁLTOZÁS AKKOR ÍRJÁTOK MEG,MERT ESTE FRISSÍTEM A TÁBLÁT.(A NAGY ÖRÖMRE MÁR REGGEL IS MEGTETTEM.)

Ha valaki terhes mindig 37 fölött marad a hője?!
Jókat kérdezek mi!?Mint aki nem is itt jár.Csak Mátéval ilyeneket nem csináltam,úgyhogy most tökre kezdő vagyok

málna2162

Málna!
Szerintem ez valamennyire viszonyítás kérdése is,hogy valakinek milyen az alaphőmérséklete pl.
De mindenképp a 37 körüli hőértékre mondják,hogy biztató.

Bea!
Tudom,hogy az utolsó mensitől számolják,de megnéztem a hőgörbéd,és ez alapján szerintem kb.2 hetes terhes vagy.

KépKép
takido

Málna!
Ferty tag vagy?
Csak azért,mert nekem a másik topikon elmagyarázták,hohy hogyan lehet megnézni mások görbéit(persze név nélkül)Meg lehet összehasonlítani is.Én is mindjárt megyek böngészni.Mert ma van az utolsó vip.napom.

KépKép
takido

Takido:ilyenkor jön elő április elején és tart szeptemberig,de nem túl veszélyes,néha bekönnyesedek egy-egy napra,de gyógyszer nélkül kibírható(tavaly szedtem gyógyszert vagy két hétig,napi 15 órát aludtam(volna))de így,hogy babát szeretnék nem szedek be semmit.
Málna,milyen adatok kellenek pontosan?
Meli

Kép Kép
meli1118

Takido

ferty tag?Regisztráltam és ott írkálom a hőm.
Az már tagság?Vagy mi kell hozzá?Ma ilyen kérdezgetős napom van?!

Meli

név,lakhely(cím nélkü),szül.idő.,hány napos a ciklusod,mióta próbálkoztok

málna2162

Málna!
Az már úgy tudom,hogy az.Nem szokta fent kiírni,hogy hánynapod van még hátra a vip tagságból?

KépKép
takido

Málna:ha rákattintasz a nevemre,akkor sok minden ott van.Ami hiányzik:30-31 napos a ciklusom,február elejétől megyünk élesben.Születtem:1979.11.18.Remélem mindent leírtam.Meli

Kép Kép
meli1118

Takidó: hát nem volt valami lelkesítő amit válaszolt, de én direkt hosszabb időt írtam be a próbálkozásra. Máshol is jó lenne ezt megkérdezni, majd holnap kutakodom,hátha találok még asztrológust, annak biztosan nem írnám meg az előzményeket, csak azt kérdezném meg, mikor lesz babám. Kiváncsi lennék, így mi a különbség így.Kép
Bea: nem találkozunk ma de írjál sokat, milyen volt a mai nap, egyáltalán tudtál a munkádra koncentrálni?Kép
Meli: én is algériás vagyok, de én iszonyúan szenvedek tőle, de idén én sem szedek rá semmit.
Én leléptem mára lányok, mindenkinek szép estétKép

Andi
candi

Meli!
Értem.És mire vagy allergiás?
Én is ebben a cipőben járok,nekem is ez idő tájt szokott előjönni az allergiám,de nekem szerencsére már augusztustól elmúlik.Soha nem mértem ezelött a hőmérsékletem,tehát nem tudtam,hogy olyankor megemelkedik,vagy lehet,hogy ez nem általános?

KépKép
takido

de,kiírta még 12 nap.
Angolból nem vagyok nagyon a toppon...
De ez most egy ingyene oldal nem?!Mármint a belépésnél és utánna válthatom meg a viptagságomat piri pénzért

málna2162

Candi!
Ha rátalálsz valakire,oszd meg velünk is.
Neked is további szép napot.

KépKép
takido

Takido,

én írtam az asztrológusnak múlt héten, felbuzdulva a Beán, erre másnap már kaptam e-mailt, hogy megvan a válasz: (kimásoltam az egészet, amit írtam, amit kaptam)

" Kedves Ági!

Sok jót olvastam már rólad. Szeretném a segítségedet kérni. Férjemmel másfél éve szeretnénk babát, és arra szeretnék választ kapni, hogy mikor jöhet ez össze nekünk. Én 1975. december 11-én 21:55-kor születtem Móron, férjem 1975. január 13-án Székesfehérváron.

Válaszodat előre is köszönöm.

Kata

tanár Németh Ági / 2006-04-13 07:31 Válasz / #7465
Szia Kata!

Köszönöm szépen, de elárulnád, hol olvastál rólam?

Szivesen segitek ebben, de biztos sokszor olvastad már, hogy ez a kérdés nem erre a fórumra való. Legalább 24 órás munka, amit kérsz tőlem, lehetetlen itt teljesiteni.

Ha komolyan gondolod ezt a kérdést, megrendelheted a fogantatási horoszkópot, az adatlapomon megtalálod az e-mail cimemet, szükségem lenne még sok adatra.

Szép napot kivánok:N. Á. gyors segítség "-ez a válasz, amit kaptam. Szóval nem lettem oosabb Kép

Takido!
Te mikor tesztelsz? Már nagyon várom Kép

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Ezt akkor nem értem.Másoknak miért válaszolt akkor.?És a Beának tényleg bejött amit mondott.
Ja,rájöttem,mi nem Áginak,hanem Andreának írtunk.Próbáld meg őt!

KépKép
takido

Nem is tudtam,hogy Móron születtél.Vannak telekszomszédaink,akik onnan valók.Vagy nem ott laktál,csak ott születtél?

KépKép
takido

Nem Andrea,hanem Adrienn

Nekem még van 5 napom a tesztig de tök furcsa dolgot vettem észre.Már múlt hét óta a második alkalommal kívántam meg a sört...Pedig nem is vagyok sörös.Persze alkoholmenteset vettem.
Vagy terhes vagyok vagy alkoholmentes alkoholista leszekKép

málna2162

Kösz a helyesbítést.
Gondolom az elsőnek örülnél jobban.

KépKép
takido

Itt vagyok!!KépNem volt ma semmi különös!!Annyira nemmerem magam még beleélni!Majd csak,ha túlleszek az orvoson!!Hétfőn kell vele időpontot eggyeztetni,mert a mostani szerdája FOGLALT!!Elmeséltem a "dolgot" és aztmondta,hogy 6 hetes terhes lehetek!Majd pontosan megmond mindent a Doki!A MÁVba járok legalább 11éve!
Apa nagyon megvolt ijedve!Szerintem hirtelen nem örült!Sokkolta!KépEste már másképp reagált!Nekem fenntmaradt a hőm!Azthiszem ma egy hete,vagy holnap lesz egy hete,hogy stabil volt!!Én nemigazán hiszek a hőmérőzésben,csak kiváncsi voltam,hogy mi lesz!!Ha már megkaptam az információt,hogy 37 felett marad jó sokáig a hő,az TUTI terhesség!/nekem ez volt!/Még mindig nem hiszem el!A Barátnőmnek,akinek 100éve ajánlottam,hogy Õ lesz a keresztmami hozott egy kiscipőt,de nem fogadtam el!Majd csak,ha 3 hónapos leszek!!Félek nagyon,hogy BÁRMI történhet még,ezért nem élem még nagyon bele magam!Remélem megértitek!KépMennem kell,mert siettetnek a skacok!!Még aztmondta az aszisztens nő,hogy mától viselkedjek úgy,mint egy KISMAMA!!Kiméljem magam,ne nagytakaritsak,ne emeljek,ablakpucolás OHNE,stb.......!A fogdoki meg aztmondta,hogy addig nem csinál semmit amig nem látott a nőgyógy.!Röntgent TUTI nem csinál!!Egyébként sokat fáj a hasam,de ez ilyenkor "normális" ÁLLITÓLAG!!Mostmár tényleg lépek!!Puszi mindenkinek!Ha tudok ma még jövök,ha nem holnap reggel ITT LESZEK!!!

Kép
bea27

Bea!
Jó,hogy jöttél,már nagyon vártalak.
Rendes volt az asszisztens,hogy elmondott pár dolgot.Ha betartod ezeket,és vigyázol magatokra,akkor nem lesz semmi gond.
Azt akartam kérdezni,hogy a korongos időpontod,+a jónás megegyezett a a wunschkinderes pé-vel?Ha megmondod a korongost,én is meg tudom nézni.
A másik kérdésem,hogy milyen tesztet használtál?

KépKép
takido

Nem eggyezett meg a korongom a jónással!!A wunschkinderest meg nemtudom!!Leirjam megint,hogy márciusban mikor voltunk együtt?Úgy csináltuk,hogy minden lehetőséggel éltünk egy kicsit!!
-korong
-jónás
-és a szervezetmre is hagyatkoztam!!Prevident,vagy mi a neve!!!Mindjárt megnézem!!Te mikor tesztelsz??

Kép
bea27

Lehet,hogy megfogadom,amit mondtál,és kivárom az egy hetet.Persze nem 100%,hogy bírom addig.Leírhatod,meg a korongos,és jónás napjaidat is,aztán én összevetem a wunschkinderrel.Előre is köszi.

KépKép
takido

Nem jól irtam!!DISCOVER!!!!A teszt neve!!KépFél perc volt az egész!!És már jött is az első csik,majd gyorsan a második!!KépLassan mennem kell!!Gyorsan irj!!VÁROM!!

Kép
bea27

Erről a tesztről nem is hallottam..

KépKép
takido

sziasztok!
De jó sokat írtatok!KépKépKép

Bea olyan jó olvasni a soraidat.
Ilyenkor természetes tényleg a hasfájás.
Egyrészt tágulnak a méh izmai, másrészt ami nálam volt hátrafelé hajló a méhem.
A magnézium jó hasfájáskor.
Ha van hányingered a Magne B6-ot szokták javasolni, mert a B6 vit. a hányingerre van jó hatással.

Meli üdv. közöttünk.
Neked is mielőbbi babásodást.KépKépKép

Málna a fiaddal is kívánós voltál?

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jónás:márc.23,vagy 24-től27-ig!23.-án voltunk együtt,meg25.-én!
Korong:Márc10-től 19-ig!10.én voltunk együtt,meg14.én,15.-én,meg 18.án!
Mire vagy még kiváncsi!!Az asztrológus barátnőm által megadott időpontban /napon/ nem voltunk együtt!De benne volt a Jónás napokban!!
Miben segithetek még??Mit tudsz ezekből nekem kibogózni??

Kép
bea27

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?