Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Én is utalok majd, csak a törpém most épp náthás és köhög csúnyán, így nem volt energiám bankozni, de mivel a férjem épp most nyitott cib-es számlát, valszeg már ma vagy holap beüzemeli az internet bankot.

Aki jön, annak az eljutáshoz BKV-vel:

Megközelíthető: Keleti pu. 73-as, 96GY, 117, 130,
173-as autóbusz Nyírpalota u.

Kornélt én is viszem, mert nincs kire hagynom.Szóval MAcsek nem leszel egyedül.
VirgikeKép Kitartás, nekünk a Lopedium tabletta vált be nagyon. A műtét miatt szorítok én is.

CsengőKép Supi, hogy sikerült megcsinálni a CD-t én is kérek, és van írónk is, ha még kellene.

Fotók a megtaláláshozKép és a gyerekekrőlKép
Akkor 3/4 11-től gyülekező a bejáratnál, ugye?
PusziKép

Vera

Kép
Ezek vagyunk miKép

hvera

Drága Tonyó,és lányok!

Fogadjátok őszinte részvétemet,és kívánok Nektek nagyon sok erőt a mai napra!Kép
Lélekben Veletek vagyok,állandóan csak Rátok gondolok.

Drága Lau!
Nyugodj békében!

Anikó (2004.nyári kisbabák)
vakili

SziasztokKép

MosziKép
UtalásKép Tényleg jó, csak az apropója nem.

Én kb 11 kor leszek ott, Helénával és a férjemmel, nem tudom hogy viseli majd Heléna.

Lányok lehet ott bennt parkolni, nem vagyok igazán ott képben.

Noémi
fantikbaba

Sziasztok!

Lélekben egész délelőtt veletek vagyok, sajnos személyesen nem tudtunk elmenni a temetésre, mert lebetegedtem.

Drága Lau nyugodj békében, mindannyian szeretettel búcsúzunk ma tőled...

Lányok, akik személyesen is el tudtátok ma őt kísérni utolsó útján, kérlek írjátok majd meg, hogy hol található pontosan a sírja, mert szeretnék majd kilátogatni hozzá. Köszönöm!

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Drága Lau!

Nyugodjál békében,szívünkben örökké élni fogsz...

Viola és családja
h_viola

Sziasztok!

Csak pár szó azoknak, akik nem lehettek ott.
A temetés szépen, csendben ment. Nagyon sok barát és ismerős volt jelen.
A fiúk nem voltak ott (legalábbis n nem láttam őket), de talán jobb is így. Majd egy nyugodtabb pillanatban...
A babanetes koszorú nagyon szép lett, mégegyszer köszi a szervezőknek és bonyolítóknak!

A sír a hátsó, új urnatemetőben van, a laktanya mögött. A parcellát nem tudom megmondani, de Tonyó biztosan megíja neked, ha kéred, és kimehetünk egyszer közösen is, ha gondld, azt hiszem, odatalálok.

Olyan megható volt az egész. Rengeteg fiatal: rokono, barátok, ismerősök. Nekem furcsa volt, mert a temetéseken főleg öregebbek szoktak lenni, talán mert öregebbek is szoktak inkáb eltávozni. Nagyon lehetett érezni azt a sok szeretetet, amit Lau iránt érez mindenki.
Tonyó is nagyon hálás volt mindenért, nagyn örült a CD-nek, és hogy ott voltunk jópáran a fórumokról.

Röviden ennyi, most én is kicsit visszatérek gondolatban Lauhoz, és itthon még megyújtok egy gyertyát.

Puszi mndenkinek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok.

Köszönöm a CD-t.

Azóta olvasom.

Titanilla
titanilla

Drága LAU!

Nyugodj békében!

gabi32(babanetchat)
gabi32

SziasztokKép

Na, megpróbálom megtörni a csendetKép

Igaza van Boeszternek, tényleg szép temetése volt Launak, nagyon jó érzés, hogy el tudtam menni. Annak külön örülök, hogy találkozhattam végre olyanokkal is, akikkel már régóta szerettem volna (bárcsak más apropója lett volna a találkozásunknak).

A koszorúnkat nem láttam, de olyan elképesztő mennyiségű koszorúja volt Launak, hogy az külön is nagyon megható volt.

Macs, Nikk, Dino, Moszi, BoeszterKép
Nagyon jó, hogy megismerhettelek Benneteket.

MacsKép
Köszi mégegyszer, hogy elvittélKép

TonyóKép
Õszintén csodállak az erődért, ahogyan tudtad Magad tartani a temetésen.
Múltkor írtál a gyerekekkel szembeni türelemről: ne ijedj meg, nem vagy ezzel a problémával egyedül. Nekem néha vannak olyan pillanataim, amikor legszívesebben apró darabokra szétcincálnám a gyerekeket, olyan mértékben ki tudnak akasztani. Persze ezt nem teszem, mert természetesen imádom őket, de a "cérna" nálam is el szokott szakadni. Olyankor nekem is el kell számolnom 10-ig, hogy normálisan, teljesen nyugodtan tudjam kezelni a problémát.

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok'

Nem tudok mit irni a temetesrol. Annyira szomoru...

Tenyleg jo, hogy sokan meg tudtak oldani es eljottek. Es az is jo, hogy aki otthon volt a gyerekkel, lelekben velunk, vagyis Lau csaladjaval volt.

3 cd-t hazahoztam. Noemit lattam csaladostul, de en tul lassan jottem el... Bocsi. Ha kuldesz cimet szivesen feladom.
Csinaltam plusszba is 3-at, igy osszesen 6 cd maradt a nyakamon. Jelentkezzen nyugodtan aki ker. A mi babainknak is egy emlek lehet...

csengo 22
Vendég

Csengo!

En is szeretnek kerni egy CD-t.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Anyamanya: olyan aranyos vagy! Én is nagyon örülök, hogy megismerhettelek titeket végre, mégha ilyen apropóból, akkor is.

Való igaz, hogy rengeteg virág, koszorú volt, és mindenkin látszott, hogy nagy szeretettel őrzi szívében Laut.

Tonyó! Sok erőt és kitartást kívánok, és ha úgy gondolod, tudunk segíteni bármiben, csak írj!

Puszi mindenkinek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Moszi
Köszi még egyszer a koszorút,nagyon szép lett

Csengo
Neked meg még egyszer köszi a cd-t

Kata
Én is örülök hogy találkoztunk végre Kép Csak kár hogy ilyen helyzetben

A temetésen rengetegen voltak,nagyon sokan szeretik Laut.Rengetek koszorú,virág volt.

Tonyó
sok-sok erőt neked az élethez,két szép fiad majd segít,egymást támogatva majd haladtok az úton.

Kép
Kép
nikk0830

Sziasztok!

Kicseleztem a gépem, így most teszek fel képet.
(Bocs, kicsit helyenként homályos a kép, de van valami a fényképezőmmel, amit majd holan kiderít a szervíz.)

Koszorú a virágosnál, még szalag nélkül:
Kép

Szalaggal már Lau sírján:
Kép

És Lau sírja:
Kép

Kép

Kép

Tonyó!

Sok erőt kívánok neked és a fiúknak.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Lányok!
Én is örülök, hogy megismerhettelek titeket. Kép

A temetésen ötlött fel bennem, hogy mit szólnátok hozzá, ha minden évben márc. 29 körül szerveznénk egy babatalit, és vinnénk virágot Lau sírjához.
Így a tali is biztosít róla, hogy ne felejtsük soha el, és aki most nem tudott résztvenni a temetésen, de akkor ráér, akkor ő is tiszteletét tehetné Lau sírjánál.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Moszi!
Nagyon köszönjük még egyszer a koszorút, és az utalásos ügyintézést!

Csengő!
Köszönjük a CD-t!

Tonyó!
Kívánok továbbra is erőt, egészséget a jelen éléséhez, a fiúknak millió puszi!

Móni

Kép
sunimum

Sziasztok

Sajnos én is csak lélekben lehettem ma veletek.

MosziKép
Köszönjük az intézkedést, nagyon szép a koszorú. a tali ötlete is nagyon szépKép

CsengőKép
ha marad még, én is szeretnék egy cd-t.

CsirkeszKép
Nekem is küldd majd el légyszíves a történetet.

TonyóKép
Én is sok erőt kívánok Nektek továbbra isKép

mi holnap utazunk, mindenkinek kellemes ünnepeket
juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

SziasztokKép

MosziKép
Moszi ez nagyon jó ötlet!A koszorú nagyon szép lett.

CSengő mail mentKép

Bocsi akihez nem mentem oda egyedül Maccsal beszéltem, kicsit magam alatt voltam és a lányom miatt a végén rögtön mentünk.

Noémi
fantikbaba

Tonyó!

Sok-sok eröt kívánok neked most a hétköznapok legyözéséhez, de biztos vagyok benne, hogy menni fog. Legyél erös és büszke apukája a fiúknak!

Még nem vagyok kész Lau történetével, de felmerült bennem egy kérdés:
Mi a véleményed NEKED: megírjam, vagy ne írjam? Felkerüljön ide a netre, vagy sem? Te szeretnéd, ha egy mindenki által elérhetö fórumon olvasnának a feleségedröl, vagy sem?
Te vagy az ugyanis, akinek ebben a kérdésben döntenie kell, és bármi is a válaszod, azt nekünk többieknek tiszteletben kell tartanunk. Nem szeretnélek ugyanis gyászodban zavarni, vagy a magánszférádat másnak kitárni. Kérlek válaszolj!

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

SziasztokKép

NoémiKép
Ugye nincs nagy gond? A temetésen kívül más dolog miatt is magad altt voltál?

MosziKép
Gyönyörűséges koszorút csináltattál. Köszönöm.

MacsekKép
Vártunk Téged is, sajnálom, hogy lebetegedtél. Mielőbb gyógyulj megKép

Lányok!
Mit szólnátok hozzá, ha valamikor 1-2 hónap múlva, amikor már lelkileg is helyrejövünk, tartanánk egy babamentes talit? Amikor tényleg nyugodtan tudnánk egymással beszélgetni.

Valamelyik este beülnénk valahova, amikor a fürdetés, fektetés meglenne, utána kicsit mi is lazítanánk (mondjuk 8-tól 10-ig). Nem lenne éjszakába nyúló "kilengés", csak olyan kis light-os. Lenne kedvetek hozzá?

Kata

Kép

Kép
anyamanya

KataKép
A tali ötelte nem rossz, de az idöpont nekem az esti szopi miatt egyelöre nem a legjobb.

MosziKép
A koszorú nagyon szép lett.

LányokKép
Mi most eltüzünk nagyszülözni Húsvétra. Mindenkinek a lehetö legboldogabb Húsvéti Ünnepeket kívánjuk!

Kép

Csirkesz és bandája

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!

Moszi: de jó, hogy csináltál képet! Olyan gyönyörű ez a koszorú!

Sajnos csak most tudtam felépni, mert hajnalban meghalt a párom édesapja, és egész nap intéztük a dolgait, meg anyukáját. Sajnos ez most egy jó pár napig lefoglal majd minket. Sajnos, lehetett erre számítani, mégis eléggé megviseli a párom.

Puszi nektek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Boeszter: Sok erőt és kitartást...az intézendőkhőz.
És amennyire lehet...szép ünnepet

Titanilla
titanilla

Sziasztok!

Kicsit elhanyagollak Benneteket, de higgyétek el, ugyanolyan sokat gondolok rátok, mint eddig, és még mindig nagyon nagyszerű csapatnak tartom ennek a kis társaságnak minden apraja-nagyját! Köszönöm Nektek, hogy ennek a fantasztikus dolgoknak a részese lehetek.

Ezt a kötelezettséget most egyszerűen muszáj legyűrnöm az elkövetkező pár napban. Mára alig egy hét van hátra csak a szakdoga leadási hatáidejéig. Viszont érzésem szerint még legalább 3 heti meló várna még rám vele... Kép

Lili jól van, kicsit megviselte őt is a huzatos időjárás, meg sajnálom, hogy rá is kevesebb energiám jut mostanában. Rengeteg változás megy most végre körülöttünk, zajlik az élet, meló ügyileg, lakás ügyileg, stb..

Ha már el merem hinni hogy valóban nem csak elkiabálom a dolgokat, akkor mindent leírok majd, addig nem lopom vele a saját és ti időtöket. Kép

Kicsit furára sikerült a mai napom is, valahogy kimaradt az alvás az éjjel, mert tanulnom kellett a mai vizsgámra, meg egy prezentációt is meg kellett csinálnom. Előtte nap aludtam 2 órát hajnalban, és talán majdnem másfelet du. Lilivel. Ezért most a kimerültségtől sokkal éteribben látom a dolgokat.

Húsvét nem a NYÚL ünnepe, bármennyire is ezt próbálták meg 40 évig az emberekbe sulykolni.

Ez az az ünnep, ami az európai kultúrkörnek a feltámadás, az örök élet ígéretét hozza el mmár 2 évezred óta. Ilyenkor - és karácsonykor - talán még legádázabb materialisták hajnalak egy kis keresztényi melegségre. Kép

Az elmúlt hetek fényében még jobban vágyok rá, hinni tudjak, hogy hinni lehessen ennek a csodának. Lau utolsó beszélgetésünk alkalmával arról mesélt, hogy sokat olvassa a Bibliát, erőt ad neki. Legyenez az ő húsvéti üzenete, hogy töltse el a bánattal telt lelkünket az ígéret, hogy ez nem a vég, hanem a kezdet!

Békés, boldog szeretetben gazdag húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek.
Boeszter! Nektek különösen!

Macs
maccs

Kedves Anyukák ,Apukák,Kismamák,Kispapák!

Mostantól a pelenka házhoz jön!
Szeretnél időt és pénzt megtakarítani?
Szeretném figyelmedbe ajánlani új pelenkafutár szolgáltatásunkat.
Kedvező áron vásárolhatók Libero és Pampers minőségű légáteresztő pelenkák.
Mini: 2 kg-6 kg = 33 .-Ft /db
Midi: 4 kg-9 kg = 35.-Ft/db
Maxi: 8 kg-16 kg = 37.-Ft/db
Junior: 12 kg-25 kg-ig =38.-Ft/db

Minimum rendelés 100 db. Az első,úgynevezett próba csomag amit a cég összeállít 10 , a kért méretnek megfelelő, de különböző mintájú pelenkából áll. Így több féléből tudsz válogatni a következő rendelés esetén. Szállítás 2-3 hetente. Fizetés a pelenka átvételekor a futárnak. Készpénzkezelési költség: 200 .-Ft/ szállítás
Ha felkeltettem az érdeklődésedet kérj bővebb információt Holló Krisztinától írj a hollokrisztina@invitel.hu ra, esetleg a hollokrisztina@hotmail.com MSN címre.
Vagy látogass el honlapunkra a www.pelenkacsomagkuldo.tar.hu ra.
Az ország bármely részéről veszek fel rendelést.

Köszönöm,hogy megtiszteltél figyelmeddel:
Holló Krisztina

Kellemes Ünnepeket Kívánok:

Kép

málna2162

SziasztokKép

Mi is most utazunk haza, hétfőn este leszek újra gépközelben.

Mindenkinek boldog húsvéti ünnepeket kívánok, a babáknak sok-sok hímestojást, a mamáknak sok-sok locsolót kívánokKép

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Boldog ünnepet kívánunk mi is mindenkinek, és Csonginak boldog névnapot! Kép

És ha már Húsvét, és ha Húsvét, akkor tojás Kép, egy kérdés: ti milyen formában adjátok a tojást a gyerkőcöknek, és hetente kb. hányszor?
Meg akkor már még egy kérdés Kép: szókészlettel hogy állnak a srácaitok?

És még egy kép, amint Dávid és Maccs Lilije kézen fogva sétál:

Kép

Kép

Kép
liv

Még egy kérdés eszembe jutott: tudja valaki, hogy melyik tejtermékben van a legtöbb kalcium? Sajt, tejföl, kefír, joghurt, túró... Csak kíváncsiságból.

Többen is olyan régen írtak már magukról: Beszti, Tontica, Tcis, Reditke, Anyuszi, Trompipi, és sorolhatnám...
Irjatok, lányok!

Liv

Kép

Kép
liv

Boeszter, nagyon sajnálom, ami történt!

Csirkesz, továbbra is helyesek a srácok. Nagyon hasonlítanak egymásra!
Teljesen igazad van, hogy Tonyó hozzájárulását kéred ahhoz, hogy Lau története egy nyilvános fórumon megjelenjen.

Most már tényleg befejezem,

boldog ünnepeket mindenkinek,
az utazóknak pedig jó utazást.

Kép

Kép
liv

Kép
Kép

NAGYON BOLDOG HUSVETI UNNEPEKET KIVANOK MINDENKINEK!!!

Tontica es kicsi Monserrate

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok.

LAssan magamhoz térek, bár a végső búcsú ismét nagyon fájdalmas volt.Sajnos a volt kollégám is végső nyugalmat talált 25! évesen , így dupla sokk ért, egy borzalmas baleset áldozata lett.

Kedves Lányok!

Mindenkinek nagyon boldog húsvéti ünnepeket és nagy kajálásokat kívánok a locsolók "hada" mellett.

CSirkesz: Nagyon sokat rágódtam a kéréseden, de úgy gondolom, felkerülhet a netre Lau...De NE a sajnálat miatt, hanem hogy más is erőt merítsen az Õ küzdelméből. Ha nem gond, én is megnézném majd a "vágatlan" változatot, utána mehet.

Anyamama: HA a talihoz nem találnátok helyet, tudok segíteni, elvégre vendéglátóban melózok.

Mindenkinek sok örömet kívánok a "manócskáikhoz"

Byez

Tonyó
lau

Kedves Tonyó,

a csütörtök az egyik legnehezebb nap lehetett számodra, annak ellenére, hogy ismét hihetetlen erővel álltál helyt.
Sajnálom a kollégádat is, ő is annyira fiatal volt még...!

Azt gondolom, semmiképpen sem a sajnálat dominál, hanem Lau elképesztő ereje, hite, kitartása, akarata, az, hogy minden erejével próbált felülkerekedni a betegségén, valamint mérhetetlen szeretete - irántatok. Õ sokunk számára példakép lett - méltán.

Nektek is - amennyire lehet - boldog ünnepeket, a fiúknak is, neked is nyugalmat, békés együttlétet kívánok.

Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Liv, kérdéseidre a válaszol a mi családunkban:
- Tojás: Bálint minden formában szereti, megeszi. Nyersen viszont sosem adok neki, sem olyan dolgot amiben esetleg lehet. Sosem számoltam hányszor egy héten. Ahogy sikerül, nem tudatos Kép
- Szókincs: aja (anya), de, nem, tessék, tátá (pápá). Ennyi. Kép
- Kálcium? Passz... (Danonino? ;-))

Maccs, drukk a sok "ügyeitekhez", hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnétek!

Tonyo, Boeszter, sajnálom, hogy újabb elvesztésekről kell beszámolnotok. Kép

Nikk, nemrég ismertelek fel Benneteket, amikor valaki (nem emlékszem ki s most nincs időm visszakeresni), betette a képeteket ide, mikor nála jártatok. Kép

Ezúton is mindenkinek áldott húsvéti ünnepeket kivánunk!
Kép

Niácska, Nimród és Bálint
niácska

Sziasztok,

Kellemes husveti unnepeket kivanunk mindenkinek!

Kép

LivKép
Majd a napokban irok tobbet magunkrol is. Aranyos vagy, hogy erdeklodsz utannunkKép

Tcis

Kép

Kép
tcis

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok!

Nektek is nagyon kellemes ünnepeket kívánok!

Liv, Macs: köszönöm a vígasztaló szavakat.
Nagyjából rendben vagyunk. Szerencsére a párom elég jól viseli, számított rá, még ha nem is ilyen hirtelen.

Tonyó: mostmár biztos, hogy egy jobb időszak következik az életetekben: sok rossz után jönnie kell jónak is! Sok erőt és kitartást a fiúkhoz és az apasághoz!

Tojás-téma: Orsi imádja rántotta, bundáskenyér és főtt tojás formájában is, hetente kb. kétszer adok neki. Sokkal többet nem merek, nehogy sok legyen, mert elég sok koleszterin van benne.

Kálcium: szerintem a kefírben van a legtöb, és Orsi imádja is! .-)

Szókincs: apa, papa, mama, baba, pápá, azta, na, ne, hát te, hoppá, dádá. Orsi ezeket mondja 16 hónaposan, de elég sokáig csak mama, baba és pápá volt: aggódtam is, miért nem fejlődik tovább a beszédben. De aztán lassan beindulgatott. És tényleg igaz, hogy szakaszosan fejlődnek: picit agyilag, aztán picit fizikailag. Egyébként szerintem a beszédfejlődés is nagyon babafüggő, és az összehasonlításokat semmiképp nem kell úgy venni, hogy egyformán kéne teljesíteni minden egykorú babának.

Puszi mindenkinek!

eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Moszi: priviben megírnád nekem, hogy mennyibe került végül a koszorú? Csak hogy tudjam nagyjából, mennyire számoljak apósomnak.
boeszter@freemail.hu

Köszönöm szépen!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Szisztok!

Boeszter!
a koszorú 12ezer ft volt végül, ha jól emlékszem.
Sok erőt kívánunk nektek!

Tonyó!
Szörnyű, hogy mennyire fiatalon ment el a barátod/kollégád. Sajnálom, hogy újabb veszteség ért!

LivKép
Lili nem nagyon szereti a tojást, főve egyáltalán nem eszi meg, még rakott krumpliban sem.
Rántottát ritkán eszünk, így Lili szerintem még nem is ismeriKép
Szerintem nem kell túlzásba vinni, a normál étrendbe illesztve szerintem tökéleteen elegendő a bevitel. Hú ezt jól megaszondtamKép
Szóval, heti kétszer elég szerintemKép

Lili szókincse hatalmas, szinte mindent tud mondani, ami pedig a megértést illeti, én felismerem azokat a szavakat is, amik nem teljesen érthetőek. Így kb 70-80 szó van, amit használ, de még nem kötötte össze őket.

Nagyon boldog húsvétot mindenkinek, és sok locsolót a lyányoknakKép

Puszi:
Móni

Kép
sunimum

Boeszter: Bocs ha bele..
16-17 ezer. Saját tapasztalat.

Titanilla
titanilla

Virág és egyéb függő..

Titanilla
titanilla

De..főleg szeretet függő. Adj annyit, amennyit tudsz, ted bele a szereteredet. Egy szál virég is képes kifejezni sok mindent.

Titanilla
titanilla

Sose a mások mércéje szerint adj. Ne a szokásoknak akarj megfelelni. A szereteted legyen a mérvadó

Titanilla
titanilla

Lányok, van valakinek jó sonkatekercsreceptje?

És nem tud véletlenül valaki olyan helyet, ahol lehet kapni fából készült hintaállványokat elérhető áron?

Liv

Kép

Kép
liv

Liv: Attól függ, mivel akarod tölteni...tehetsz bele tojáskrémet..francia salátát..vagy bármit

Titanilla
titanilla

Adjam tojáskrém recept?

Titanilla
titanilla

naaa.. Liv neked nem mehet mail?

Titanilla
titanilla

nem ment át....visszadobta

Titanilla
titanilla

Liv, mi a fa hintalovat Mini Manoban vettük. 2 éve.
(akkor 5.000 volt)
niácska

Sziasztok'

Tontica, Tcis es aki messze van, de hatha erdekli:
Az alábbi címrõl tudják letölteni Lau üzeneteit:
http://www.babanet.hu/_lau.zip
Ez a cd anyaga, felraktak ide becsomagolva. De a fennmarado par cd-t szivesen feladom barkinek.Kép

Liv, en csak nem elerheto aron lattam hintaallvanyt igy valoszinu, hogy a ferjem barkacsol. Nalunk rengeteg van, de itt baromi dragak. Ugy gondoltuk, hogy hazilag olcsobb lesz, a ferjem eleg ugyes.

Miki nem igen eszik tojast es nem tul tudatos mar az etkeztetesem...Azert mindennap kap husit, gyumolcsot, zoldseget es valamilyen turmixot is. Inkabb azt mondom, hogy mindenevo, csak a felet kikopi...Sajnos nagyon lekot minket mostanaban az, hogy elviselhetetlenul akaratos, es ugyan elkenyeztetni sem akarom, de a szobol sem ert... Egyatalan nem tudom hogyan neveljem, hogy ne nojjon a fejemre, de azert terrorizalni sem akarom. Duplamuttik, esetleg javul a helyzet ha jon a kisteso??????

Csirkesz, tunderi a ket kope...meg a szemuk sem all jol....

most mennem kell mert faraszto par nap volt, pedig alig kellett valamit csinalnom, ugy kiszolgaltak, mert fajdogalt a hasam.

Sogornom mult heten volt genetikai uh-n es nem volt gyomortelitodes a babanal. Persze most nagyon beijedt, de szerintem olyan nincs, hogy nincs gyomra a babanak. Ket het mulvara rendeltek vissza, de ha valaki hallott ilyenrol akkor megnyugtatnam, hogy semmi baj!

csengo 22+4
Vendég

Sziasztok!

Kata! A tali jó ötlet, csak szerintem én nem tudok menni, mert Viki csak anyával hajlandó elaludni, és az este 9-kor van.

Eszter! Részvétem.
A koszorú 12 volt. De mint írta Titanilla virág függő, azaz miből mennyit szeretnél beletetetni.

Liv! Nálunk Viki nem szereti a tojást, így nem tudok segíteni.
Szókészlet: nem sok szóból áll még, de már közte van a gól. Apa hatása. Kép

Macs! Sok erőt a szakdolihoz.

Tonyó! Sok erőt, és boldogságot a fiúkhoz!

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?