Új privát üzeneted érkezett!

Anyusziszi együtt vagyunk "term. naposak", ugyhogy mindent bele.
Nálam tagnap kezdődött,12 napnál..Kép

Köszi a tanácsot, de nálunk a vitamin Plussz zizegős darabos, ugyhogy ez nem jön be.
Sajna hiába papolok, meglátja a fecskendőt vagy kanalat már szalad is.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Bea: gratula a hőhöz, de jó, hogy ilyen pozitív vagy ma, biztassátok egymást csajok, lehet, hogy babázni is együtt fogtokKép Ez csak halkan volt Pssszt..

Andi
candi

Jut eszembe!!Tegnap este valamitől iszonyatos hányingerem volt!!Ha nem mentem volna el gyorsan aludni lehet,hogy jött volna a VUK!!Kép
A hasam egyre többet fáj!!Jaj!!Csak meg ne jöjjön!!!!A cicimről nem is beszélve!!De az nem lehet az Én esetemben tünet,mert mindig fáj,minden mensi előtt!!Azon gondolkodom,hogy lemondom a fogdokit!!Szerintem előbb a Nőgyógyhoz kéne mennem!!Megpróbálok kedden bejelentkezni!Remélem tud fogadni.Egy héten egyszer van csak szerdán!Lányok!!Most ki-hol jár???Tajidot tudom,meg magamat!!
Candi????Málna???Hoppá???Pluto???KINGA????Kit hagytam ki????

Kép
bea27

Candi!
Értem,hogy mire gondolsz,és való igaz,hogy most lesz elég dolog,ami elterelje a figyelmem.pl.Bátyámnál vasárnap eljegyzés.

Bea!
Tényleg kisértetiesen hasonló a helyzetünk.
Megpróbálom nem beleélni magam a dologba,de azért titkon reménykedem.
Annyira várom már az asztrológus válaszát,de még mindig semmi.
Most is első vizeletből csináltam,és ma már semmi képp nem csinálnék mégegyet.
És én is azért drukkolok,hogy nehogy megjöjjön,bár a mai 37.2 elég bíztató.

KépKép
takido

LÁTOD-LÁTOD???Mondd meg gyorsan az utolsó mensid első napját!!Megnézek valamit!!Kép

Kép
bea27

Márc.11
És amiket leírtál lehetnek pozitív előrejelzések.
Miért mész pontosan nőgyógyászhoz?

KépKép
takido

Egy nagy TÚRÓSÉRT!!Hát mégis miért??Mert már igencsak késik a havim!!És,hogy nézzen meg!!!
Na figyelj!!Van még régről egy várandósaknak való öröknaptáram,bár ez a barátnőmnél nem jött be,mert szerintem vagy spontán ovulációval lett terhes,vagy.................Passz!!
De:15.ig jelöli a tesztelési napokat Nálad!És Ápr.18és28 között a peteérést!!Akkor voltatok együtt???

Kép
bea27

Csak azért kérdeztem,mert ha tényleg babás vagy,nem árthat még a vizsgálat? vagy csak uh.szeretnél?Bár lehet,hogy elküld majd egy vérvételre.
Az elöbb elírtad? Gondolom márc.18 és 28 közöttre gondoltál.Mindjárt megnézem a táblázatom,mert igy fejből azért nem tudom.

KépKép
takido

Én ezt betartottam amikor "csináltuk" a babát!!Iletve most erről a kis korongról beszélek,hogy aktivak voltunk amikor jelölte a term.napjaimat!Aztán jött az érzés,meg a folyás amiből arra következtettem,hogy ezek lehetnek a term.napjaim,azán a Jónás!!Ezért irtam már nemis tudom hova,hogy igazán megtettem mindent,hogy összejöjjön!!Egyedül az asztrológus által megadott egy napot nem vettük "igénybe",mert Apa.....fáradt volt!!De az benne volt a Jónásba!!
Takido!Te próbáltad a Jónást??Most mennem kell,mert még le kell ugranom a közértbe!KépSzép napot mindenkinek!!Ja!!Ha 2 óra mulva jelöli a második csikot a teszt szerintem az is már TÖK JÓ!!Szerintem azért halvány,mert még KORAI!!!KépKITARTÁS!!!Lesz itt BABA!!Kép

Kép
bea27

Voltunk együtt 3x. Egyébként a jónás napok is ekkora esnek 27.-re kimondottan.Ez volt az első hónap,hogy néztem a hőmet,jónást..

KépKép
takido

Sziasztok,

Bea:
Engem kihagytál a felsorolásból.

Nagyon szorítok nektek. Olyan jó olvasni, ahogy egymást bíztatjátok.
Én ma szabin vagyok és nagytakarítok, meg főzök.
Délután meg ráugrok az emberemre :o) Megpróbál megint előbb lelépni a munkahelyéről.

Sziszi
Vendég

A term.napjaidat ez a féle LEHETÕSÉG,SEGITSG,STB.................
Márciusra jelöli!!KépTényleg elirtam!!Lépek............!

Kép
bea27

Anyusziszi!!!BOCSIKA!!Kép)
Basszus!!Nembirok elszabadulni a gép elöl!!
Milyenek vagytok!!Az tök jó!!Akkor már Ti is 2segitséget használtatok fel!!Ez nagyobb esély!!Kép
Mondom,hogy van ott valaki!!Csak bujkál MÉG!!!!Kép
Lehet,hogy egyszerre mutja majd mind a kettőnknél a teszt a két csikot??Kép
Mikor csinálod meg a másikat??Este jövök............!

Kép
bea27

Elszállt amit írtam.
Akkor ezek szerint,már több módszer is azt bizonyítja,hogy az időtájt volt.Egyébként 27.-én volt egy nagy hőesésem(majd felrakom a görbém),és könnyen lehet,hogy akkor volt pé-m.De akkor meg nem kellett volna már erős csíknak látszania a teszten,vagy csak gagyi a tesztem?
(Elvileg a ferty bejelöli,hogy mikor volt,de nekem már a 4.vagy 5.variációt adja.)
Nem tudom,hogy mi legyen a tesztel.szivem szerint már holnap csinálnék egyet,de lehet,hogy jobb lenne,ha várnék pár napot.

Akinek van még görbéje,felrakhatná.

Anyusziszi!
Akkor viszonylag kipihenten várhatod Apát.minden tbele!!
Ez tök izgi,hogy emiatt ellóg a melóhelyről!!

KépKép
takido

Bea!
Remélem,hogy együtt csíkosodunk,és minél elöbb követnek minket a többiek is!!!

KépKép
takido

Én itt vagyok, csak néha dolgoznom is kell,de figyellek titeket! Bea: te aztá bevetsz mindent, csak bejött valamelyik!Kép
Nekem is kellene otthon takarítani, sütni, főzni, de, hogy mikor? Passz. És ma még el kell mennem vásárolni, gondolom mindenhol jó nagy tömeg leszKép

Andi
candi

Sziasztok!

Olyan sokat írtok,és milyen korán keltek!Vagy én jövök ritkán?Olyan határozatlan vagyok mostanában ,vagy mégsem?!

Takido

PREGNASENS tesztet próbáld ki.576.-ft-ba kerü és 3 napos terhességet kimutat a beágyazódás után!!
A legtöbb tesz 10 perc után már nem valós eredményt mutat,ezt általában rá is írják...

Bea ,Takido

Lehet,hogy nem is a gólya hozza?????Hanem a NYUSZI!!!
Én nagyon szurkolok nektek hogy sikerüljön!!
Jó a hőtök, a tünetek!
Ne azt nézzétek hogy a tünetek hasonlítanak a mensi elöttire!Azt nézzétek hogy milyen leki állapotban vagytok mensi elött!Általában akkor az ember ingerül,sokkal hamarabb felkapja a vizet.A terhességnél meg sírós kedve van.Sokkal érzékenyebb.

Kis_plutó

Remélem hamar meggyógyultok!Nem próbáltátok a sópipát,vagy sószobát,vagy sólámpát?Nagyon jó hatással van a köhögő,fulladós gyerekekre!!Mi februárban jártunk kúraszerüen sószobába,és már a 3.napon érzékelető volt a változás.Máténak a szobájába éjjelifényként sólámpa ég.2000.- ft a praktikerben.15W-os égő van benne és ahogy melegíti a sólámpát úgy párologtat.
Én teába vagy gyümilébe teszem a rossz ízű gyógyszereket.
A Nurofenek tök jó a gyógyszer adagolója,szerintem próbáld ki.Bár az csak folyékony gyógyszerhez jó.
Szerencsére Máté még kicsi hogy hiányolja a kutyát.Apát jobban megviselte.
Nekem is hiányzik,de hozzátartozik az igazsághoz,hogy kicsit féltem is tőle.Mármint nem a kutyától.Máté állandóan nyúzta,belemászott a kosarába,megkostolta a kajáját.Állandóan résen kellett lenni.Azt mondta a gazdája,hogy akarja pároztatni és akkor hálája jeléűl kapunk majd egy kölyök kutyát.lehet hogy így lesz jó.Együt nő fől a kutya meg a gyerek.

Candi

Köszi a virág tippeket.
Most itt befejezem a kisregényem és megyek ültetni.Majd küldök képet.
A virágok mennyire szereti a mucsal felszórt területet?Árvácskát akarok ültetni.

Üdv Nételen

málna2162

Candi!
Ne is mond.Nekem is kéne takarítani,főzni vasalni,vásárolni,de egyikhez sincs semmi kedvem.

Málna!
Köszönöm a tippet,ki fogom próbálni.
Sajna tényleg nem tudom,hogy túlléptem-e a 10 percet.kb.2-3 percig néztem a tesztet,utánna otthagytam.És nem tudom,hogy pontosan hány perc múlva mentem vissza.

Ja,ígértem egy görbét.Mindjárt felrakom.

KépKép
takido

Én is
Kép

Szerintem te már tapasztaltabb vagy hőmérőzésben.Mit gondolsz?

málna2162

Ta adtad meg a pé időpontot?

KépKép
takido

Te adtad meg a pé időpontot?

KépKép
takido

Szerintem lehet,hogy korábban volt pé-d.
De szinte mindegyikhez amelyik gyanús tárul együttlét,ugyhogy jók az esélyek szerintem.

KépKép
takido

Abban a tuning- ban az ovulációs ciklus naphoz beírtam azt,hogy a korong szerint hány nap múlva lesz pé-m...Hülyeség volt?

málna2162

Mostanában olyanok vagyunk mint a nyulak...KépKép
De hameg hamarabb volt akkor miért nem jelőlt semmit magától?

málna2162

Van olyan beállítás,ami nekem is csak most jelölte.Mindjárt felrakom.
te meg töröld ki azt a napot,és nézd meg,hogy mit csinál.
+próbáld ki a többi beállítást is.

KépKép
takido

Szia Málna: ritkán jössz bizony, tessék határozottan benézegetni hozzánk naponta.:9
Én ezt a tesztet nem is ismerem, jövő hónapban én is kipróbálom!Kép Szépen megy felfelé a hőd, bíztató, szerintem kedden lehetett a pé.
A mulcsozás elviseli az árvácska, de tudod, hogy az nem virágzik egész nyárom ugye? És az árnyékosabb részeket szereti! Jó étvágyat nektek. Egyébként mit süttök főztök hétvégén, adhatna valaki tippet, mi legyen nálam, mert még f. sincsKép

Andi
candi

Ha kitörlöm akkor csak a görbém marad.Te mire állítottad?

málna2162

Kép
Ez a legújabb pé időpontom amit a ferty adott.de volt már a 8.,10.,16.,19.,25.,nappom is.
Ahyány beállítás,annyi időpont szinte.
Ja,és már a 35.napon vagyok,csak a márc 11.-et az első mensis napomat sikerül valahogy kitörölnöm.

KépKép
takido

Kép

kitöröltem és beírtam az ovulációs tesztet is de mégsem jelöl semmit...

Candi

KépEzekkel a virágokkal mindig befürdök...nembaj rózsa alatt lesz,az meg úgyis virágzikKép

málna2162

A tuning override-ba próbálj meg egy másik beállítást.
4 közül lehet ugyebár választani:advanced,fertility awareness,research,opk/monitor.Elvileg a ferty az elsőt javasolja,de nekem a 2.jelölt be először pé-t.
Amik meg alatta vannak azokat én átállítottam no-ra.(nem biztos,hogy ez jó)

KépKép
takido

Málna: azért július eleje-közepéig nagyon szépek lesznek. Nem ültetsz évelő virágokat, abból is van ami egész nyáron nyílik?Kép
Takidó: de szép a gőrbéd és milyen határozottan emelkedikKép

Andi
candi

Málna!
Látom te is kikérted a hőmérősök véleményét,én is kiszoktam,ők már régebb óta csinálják,ugyhogy jobban értenek hozzá.

Candi!
Igen,csak nem értem,hogy miért változtatja folyton a pé-t

KépKép
takido

nekem mindegyikre más pé-t ad.a másodikra azt írta hogy 10.nap az utolsóra meg a mait...Én már nem értem...

Candi

virág neveket kérekKép

málna2162

Én ezekhez nem tudok hozzászólni. Nem lehet, hogy azért változtatja a pé.-t, mert egyre hosszabbodika ciklus és ebben egyre több hőmérséklet ingadozás van, ami ugye a pé jele. Érhetően kérdeztem, nem tudom leírni amit gondolok normálisan

Andi
candi

Málna!
Ezért vagyok én is meglőve.A hőmérős csajok se tudnak igazán választ adni.mindenki csak találgat.Én azért gondoltam a 16.napra,mert akkor volt a legnagyobb hőesésem+a jónás naptár is ezt adta meg.

Candi!
Biztos van abban valami,amit mondtál.És érthető volt.

KépKép
takido

Málna!
neked is a 10,12,16 egyaránt esélyes.
Úgy látszik,nem tudunk mesébe illő görbét produkálni.

KépKép
takido

Sziasztok,

Málna nagyon eltüntél. Jó hallani felőled is.

Candi,
nálunk töltött palacsinta lesz egyik nap.
Főtt tojás (4-5), sonkakockák (25 dkg), tejföl, majonéz, póréhagyma, reszelt sajt (20 dkg), só, bors összekeverve és palacsintába töltve. Tetején fűszeres, fokhagymás tejföl és sajt - sütőbe.

A jónás naptárt megnéznétek nekem is, nem találtam meg.
Szül időm:1975.05.21. 12.30 pm

Sziszi
Vendég

Anyusziszi!
Ez a palacsinta nagyon jól hangzik.Hány palacsintához elég ez a töltelék?
A jónásod meg mindjárt megnézem.

KépKép
takido

Anyusziszi
http://www.astro.com/cgi/genchart.cgi

itt tudod megnézni

Süt a nap,én megyek

málna2162

Anyusziszi!
Kéne a pontos neved,meg a születésed helye hozzá!

KépKép
takido

Szia Takido,

ez egy jó tállal lesz a masszából. Kb 15-20.
Persze attól is függ, hogy mekkora palacsintát sütsz.
Próbáljátok ki, tényleg jó és húsvétkor van hozzá minden.
Megpróbálom feltenni a görbémet én is...

<!--attachment: ferti-408230.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*153.5**ferti%2ebmp --><center><pre>
Kép
ferti.bmp (153.5 k)</pre></center><!--/attachment-->
Vendég

Mit szurtam el????????????
Vendég

Vicces leszek:
Jónás Szilvia
Budapest, XI.
Vendég

Jpg formátumba kell felrakni.
És ne feledkezz meg a nevedről,meg születési helyedről.

KépKép
takido

Sziasztok, itt vagyok.

Érdekes ez a jónás-módszer, nekem kb akkorra ígér termékeny napokat, amikor kb 2-3 nap múlva meg kell majd jönnie.Lehetséges ez?

Lányok, van egy olyan érzésem, hogy ti már two-in-one vagytok. Jó lenne 2 nappal öregebbnek lenni, és látni a tesztjeitek eredményét Kép..

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

amikor megnyitod a fertide =mentés másként,adjál egy nevet a doksinak és alatta legördülőben válaszd ki a JPEG feliratot mentés és már kész is.és mi is látjuk

málna2162

Kép
Vendég

Anyusziszi!

Megvan a jónás naptárad,ha adsz egy e-mail címet,elküldöm.

Hoppá!
Jó,hogy itt vagy,és én is szeretnék két nappal öregebb lenni.
Ahogy nézem Anyusziszinek is mensi idejére adta meg a termékeny napját.

KépKép
takido

Szia Hoppá,

nekem rögtön a menszi után jött a pé.
Állitólag minden lehetséges...
Én már nem mernék törvényszerűségeket kimondani, mert amennyien vagyunk annyiféle furcsaság van.

Sziszi
Vendég

Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?