Sziasztok Lányok,
Nagyon köszönöm a sok-sok gratulációt, Kavicskának és Juditnak külön köszönet a tudósításért!
Szerdán jöttünk haza, egy gyönyörű, formás kislánnyal a kezünkben!
Olyan boldog vagyok, hogy azt leírni nem lehet!
Van egy picike kis asszimetria a csípőjében (tőlem örökölte), de remélem, korrigálható. Nem vészes.
Egyébként teljesen egészséges. És beindult a tejem is (annyi, hogy szopizás után még kb. 150-et fejhetnék a kettőből...). Iszom a Laktoherb teát is. Az segített. Meg a mindennapos madártej és édesanyám gondoskodása (minden nap külön főz nekem és hozza akajcsit, ami a tejnek segít).
Szüléstörténetet később írok!
Képeket pedig Daliás Férjemtől
fogtok kapni nemsokára.
Laura "hivatalosan" 3400 g-al született és 3.390 g-al hoztuk el a kórházból. De már nagyon elegem volt az ottani életből
Kérdésem lenne viszont, kérlek, segítsetek nekem!
Orsi, Melcsi, gyakorló mamik
Laura hasfájós lett, nagyon sok gázt termel. Igazából részben sajna az én hibám is, mert nagyon sok tejcsit adtam neki (amikor sírt és a szájába kapkodta a kezét, mindig etettem, de persze nem kellett volna... most már mindegy). Már beállt a ritmusa 3-4 óránkénti szopira, de borzasztóan gyötrik a görcsök, alig tudunk mással foglalkozni, mint őt nyugtatgatni, ez szinte az egész napot elviszi... (az éjszakákról ne is beszéljünk).
Szóval mostanság 60-akat eszik kb. 15 perc alatt, majd be is alszik (persze keltjük a böfigézhez!), elalszik, majd kb. 1 óra múlva indul az aréna... Olyan vígasztalhatatlan, megszakad a szívem és nem bírok vele mit kezdeni.
Segítsetek: mit lehet tenni ilyenkor vele?
Nem is alszik olyan mélyen, nem tudom, meddig bírja így szegénykém...
A másik kérdésem: ilyen pici korban mennyi az ideális szobahőmérséklet?
Szóval még 1x köszönet a sok bíztatásért és jó szóért, mindenképpen jövök, amint lesz egy szusszanás időm!
Puszi
Unique