Új privát üzeneted érkezett!

Végül is azt mondják, hogy pé. nem csak középidőben van.
Ahogy a csajok sokat említették a Jónás napot elolvastam azt a topicot, és ott a Jónás nap pont egy ilyen nap. Középidőtől független.
Azért még ma erősítsétek meg a dolgot, és holnap és holnapután.....
És figyeld a testednek ezeket az "üzeneteit".KépKépKép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Köszi Kis_pultó.
Pénteken belehúzunk, mert ma edzeni megyek és hulla leszek, apa addig pihen legalább.
Jónás a vezetéknevem, hátha ez bejön...

Sziszi
Vendég

Sziasztok!

Én új vagyok még itt,legalábbis az írásban,de már régóta olvaslak benneteket. Örülök,hogy ilyen jó kis csapat kovácsolódott belőletek.
Lenne egy kérdésem,ha tudnátok benne segíteni,nagyon örülnék: régóta próbálkozunk mi is a párommal,hogy babánk legyen.Pár napja olvastam,hogy jó jel,ha szúrkál.De mikor az? Én még csak a 20. napon vagyok,de már 2 napja érzem.Lehet,hogy nem attól van? A hőm. 3 napja 36,7-en áll.Ez mit jelenthet?
Köszi előre is a segítséget.Bocsi,hogy ilyen hosszú lettem!
Névtelen

Névtelen / bocsi nem tudom, hogy szólíthatunk /:
üdv köztünk, ha most még csak a 20. napon vagy, lehet, hogy peteérés miatt szúrkál. Végig mérted eddig a hőmérsékletedet? Pár napja nem volt egy kisebb hőesés? Írjál magadról, mi az a régóta próbálkozás. Majd a többiek is biztosan kiokosítanak, most gondolom mindenki ebédezik. Szia AndiKép

Andi
candi

Sziasztok,

már Plutóval beszéltük, de mások véleménye is érdekelne.
Tegnap volt nagyobb mennyiségű folyásom, a hőm tegnapelőtt 36,5 tegnap 35,9 és ma meg 36,3. Lehet 8. napon pé-m?

Sziszi
Vendég

Sziszi: miért ne lehetne, elvileg hőmérséklet esés van pé előtt. És nem törvényszerű, hogy középidőben legyen pé. Te nem használsz LH tesztet? Azzal elvileg ki lehet mutatni pisiből, mikor van péKép

Andi
candi

Hello Mindenki!

Ma megint 36.9,már 3. napja(6-kor.azt már megfigyeltem,ha 8.30-kor mérem,akkor 3 tizeddel magasabb,vagyis kb.37.2)

Kis_Plutó!
Én nem azért hőmérőzöm,hogy ehhez igazítsam a szexuális életemet,hanem,hogy tényleg jobban megismerjem a testem,és legalább így az kiderül,hogy van-e reális esélyem pl.ebben a hónapban,hogy terhes legyek.

Remélem a pici jobban van,és mielöbbi gyógyulást kívánok!

Anyasziszi!
Szerintem van esélye,hogy most volt pé.-d.Bár azt most fejből nem nyomom,hogy hány napos a ciklusod.Egy másik topikban olvastam olyat,hogy a pé.-t követő legkésöbb 14.napon megjön a mensi,ha nem akkor van terhesség.(szerintem ez így nem igaz,de majd még megpróbálok máshol is utánanézni.

Bea!
Eldöntötted,hogy mikor tesztelsz?

Candi!
Veled mi van,hányadik napnál tartasz?

KépKép
takido

Névtelen!

Ahhoz,hogy többet tudjunk mondani szükség lenne a többi adatra is,mármint a hőidre.Hogy pl.hány fokkal kezdted+milyen hosszu a ciklusod.

KépKép
takido

Candi!

Köszi a választ.Írtam egy jó hosszú szöveget,de sajnos elszállt.Megpróbálom még 1x,kicsit rövidebben.Kinga vagyok,a regisztrációnál valami hiba van,ezért még Névtelenkét fogok megjelenni.A hőmet rendszeresen mérem,kb a 14. napon volt pé-m. 205. májusa óta szeretnénk babát a párommal. Amióta az Aviva tornát csinálom,beállt 28 naposra a ciklusom,előtte 30-32 volt. A hőgörbémet feltenném,de azt írja a bnet,hogy túl nagy.Hogyan lehetne lekicsinyíteni?

Bea!

Az egyik barátnőmnek is hasonló panaszai voltak,mint neked,és a teszt csak a 6. héten mutatta ki,hogy babát vár.Tehát:KITARTÁS!!!!
Névtelen

Takido,

ez nagyon jó hír. Te hányadik napon tartasz?
Teszt pénteken, ha jól emlékszem.

Írtam egyet, de nem látom...

Az érdekelt volna, hogy a ferti hogy jelöli, ha pé van? Nekem a hőim alapján semmit nem írt...

Sziszi
Vendég

Szia Kinga,

Mi ez az Aviva torna? Nekem mindig 28 nap volt a ciklusom, mostmár 31-36 napos.

Sziszi
Vendég

Sziasztok!

Nekem ma reggel 37 volt ismét.
Már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a vége
Én úgy tudom,hogy nem biztos, hogy megjön a 14. napon ha volt peteérésed, sok mindentől függ az, nekem pl. 4 hónpig 30 napra jött meg, aztán hirtelen késett két és fél hetet, mert nem ettem szinte semmit, azt mondta a doki, hogy az sem biztos volt-e peteérésem, bár mikor megvizsgált, azt modnta, hogy kb. 1 hét és megjön, ehhez képest két napra rá megjöttKép

Kép
Kép
nektarin

Takidó: ügyi vagy a hővel! Én még csak a 7.napon vagyok, úgyhog most nem kell izgulnom magamért!
Kinga: sajna szórakázik mostanában a net. Az Aviva az tényleg jó, mondjuk én egyedül nem vagyok valami kitartó, mostanában nem csináltamKép
Bea: hol vagy?

Andi
candi

Kinga!
menj rá a képre,jobb egérgomb,szerkesztés,és a paint-be elvileg tudsz kicsinyíteni.

Nektarin!
Neked is szurkolunk!!!

Anyusziszi,Candi!
Köszönöm.Jelenleg a 34.napon tartok,és holnap reggel azt hiszem tényleg rászánom magam a tesztre,kivéve persze,ha reggelre leesik a hőm.De bizom benne,hogy ez nem fog bekövetkezni.
Egyébként a Bea szerintem dolgozik.

KépKép
takido

Anyusziszi!
A ferty akkor belehuz egy kék,vagy piros vonalat függölegesen is,meg merőlegesen is.
A tuning/override-on mi van beállítva,mert lehet,hogy átmész egy másik beállításra,akkor tesz pé.időpontot.
Ja!és sokszor csak utólag rak.

KépKép
takido

Anyusziszi!

Bemásolok a tornáról egy cikket,ebben minden benne van:

Az Aviva-módszer

Nőiességünk számtalan örömmel és szépséggel áld meg bennünket, a női létnek vannak azonban kínokkal és szenvedésekkel teli napjai is. Az Aviva-módszer segítségével magunk vehetjük kezünkbe ezek irányítását.

Mikor jön már meg végre? S ha nem, miért nem? Mit tegyek, hogy még a nyaralás megkezdése előtt véget érjen? Miért kínoznak a görcsök? Kérdések, melyek a nők nagy részének okoznak sokszor nem kis fejfájást, hiszen a menstruáció megléte vagy kimaradása egyaránt jelenthet megkönnyebülést illetve problémát. Igen, de hogyan változtassunk rajta? Sok esetben a hormontartalmú gyógyszerek hoznak átmeneti megoldást, ám van, amikor ez sem segít. Létezik azonban egy metódus, mellyel életünk "piros betűs napjai" új értelmet kapnak.

ÉN irányítok!

"Az Aviva-módszer lényege, hogy a 28 év kutatási eredményeit összefoglaló ritmikus gyakorlatsorok hormonális változást idéznek elő szervezetünkben." - mondja Tóth Lívia rekreációs sportoktató. Lívia egyike azon 46 hivatalos oktatónak világszerte, aki magától a módszer kifejlesztőjétől, Aviva Steinertől tanulta meg a helyes technikát. "A tulajdonképpen végtelenül egyszerű gyakorlatok hatására a fokozott vérkeringés több hormont, vitamint és oxigént szállít a nemi mirigyekbe, szervekbe, és ezek hatására megindul a "gyógyító" folyamat. A korunknak, állapotunknak megfelelő hormonszint visszahat a hipofízisre, a központi hormonális szabályozórendszerre, amely ezután "egészséges" utasításokat fog adni."
A tornagyakorlatok segítségével minden nő hatalmat gyakorolhat havi ciklusa fölött: késleltetheti vagy siettetheti, de akár egy adott napra is beütemezheti azt, lerövidítheti időtartamát, csökkentheti menstruációs fájdalmait, rendszeressé teheti eddig csak hébe-hóba jelentkező mensesét, illetve az idő múlásával csökkenő ösztrogénhormonokat mozgásba hozhatja, amelynek következtében eltűnnek a menopauza kellemetlen kísérő tünetei. Bizonyos időben, bizonyos mozdulatokkal elősegíthető vele a gyermekáldás, sőt a mozgás során létrejött altesti vérbőség akár a petevezetékek letapadását is oldhatja, így megszüntetheti a meddőség egyik okát, illetve elkerülhető vele a nem kívánt várandósság is.

Energia belülről

Az Aviva-technika rendkívül hamar és könnyen elsajátítható. "Tulajdonképpen elég néhány alkalommal részt venni az oktatáson, s a segédanyagként kapott könyvből otthon végezhetők a gyakorlatok. Ez a módszer megadja a lehetőséget a nőknek, hogy minden külső eszköz nélkül, saját erejükkel, testi energiáik bevonásával, önállóan birkozzanak meg női problémáikkal." - magyarázza Tóth Lívia.

Mielőtt közelebbről is megismerkednénk a módszer működésével, lássuk, melyek azok a tényezők, melyek általában menstruációt vagy annak elmaradását eredményezhetik:

Meghozza:
* Valamiféle öröm , izgalom (lehet szexuális is)
* Gyakori nemi kapcsolat (naponta többször)
* Nemi érintkezés 1-2 nappal a menses várható időpontja előtt
* Utazás rázkodó járműn, hosszan tartó lovaglás
* Székrekedés, illetve hasmenés
* Egyszerre nagy mennyiségű alkohol fogyasztása
* Melegfront, hirtelen szélsőséges hőmérséklet emelkedés
* Böjt (akár csak néhány napos is)

Elmarad:
* Klímaváltozás (hosszú utazás vagy elköltözés más országba, kontinensre)
* Szélsőséges változás az életmódban (munkahelyváltás, válás)
* Hosszan tartó rettegés, félelmi helyzetek
* Alutápláltság
* Túlerőltetés ( vizsgák, sportesemények előtt)

A "dolgozó zóna"

A gyakorlatok elsajátításánál a legelső feladat, hogy megtaláljuk azt a helyet, azt a részt testünkben, amelyen ez a módszer dolgozik. Az alhas izmainak, szerveinek behúzása, beszorítása nem könnyű feladat. A gyakorlást csak akkor van értelme elkezdeni, ha a speciális mozdulatokat már kellőkép elsajátítottuk.
Torna közben a has alsó részét - ahogy Aviva fogalmaz - a "dolgozó zónát" mozgatjuk meg. A nőknek meg kell tanulni erősen nyomni, illetve szorítani, jó helyen és jó irányban, hiszen a módszer összes gyakorlatában izomlazítás és -feszítés váltja egymást. Minden pózban ügyelni kell az alhasra, a méh és a petevezeték zónájára, a már említett "dolgozó zónára". Az alhasban történő, kivülről nem látható beszorításkor a has legalsó részét szinte oda kell tapasztani a farkcsigolyákhoz, s eközben a szorítást táncos vagy gimnasztikus elemekkel kell kombinálni.
A "dolgozó zóna" megtalálásának legegyszerűbb módja: Kössünk derekunkra egy kötél- vagy kendőféleséget, jó nagy csomóval, s ez kerüljön hátulra. Álljunk a fal mellé, lábainkat szorítsuk egymáshoz, a térdek enyhén hajlítva. Hátunkat, illetve a csomót nyomjuk a falnak, miközben csípőnk enyhén előre billen. Ekkor a has felső része laza marad, csak a legalső zóna húzódik be. Koncentrált mozdulattal görgessük a csomót fel és le. Érzékeljük a has legalsó zónájának, a belső szerveknek a behúzódását, beszorítását. Ez a "dolgozó zóna". (A gyakorlást végezhetjük teniszlabdával vagy kisebb méretű gumilabdával is.)

Fél óra egészség

Az Aviva-módszer két különböző gyakorlatsorból áll. Az Egyszerű Módszer 18 gyakorlatot tartalmaz, s 30 percet vesz igénybe. Ha valaki idő hiányában nem tud ennyit szánni a mozgásra, elvégezheti a Rövidített Módszert, mely 11 gyakorlatból áll, s időtartama csupán 15 perc. A gyakorlatokat mindkét esetben adott ritmusban, zenére, megállás, pihenő nélkül kell végezni.
A módszer kiválasztott gyakorlatsorát hetente kétszer ajánlott végigtornázni mindaddig, amíg a probléma meg nem szűnik.

További info:

Tóth Lívia: (06-1) 321-2952
Irodalom:Az Aviva módszer, S.O.S Nőknek I-II kötet (Magánkiadás, 1998)

Aviva Steiner

A módszer - talán nem meglepő - magyar találmány, melyet a WHO 1982 óta elismert metóduskent hivatalosan is nyilvántart.
Kifejlesztője, Aviva Gabriella Steiner 193o-ban Budapesten született, Fazekas Gabriella néven. Szülei élsportolók voltak, így már kislány korában megismerkedett a balettel és a gimnasztikával. Miután szüleit koncentrációs táborba hurcolták s megölték, őt 1946-ban árva gyerekként Izraelbe vitték sok más zsidó társával együtt.
Itt a Testnevelési Főiskolán szerzett tanári diplomát gimnasztika szakon, majd a Tel-Aviv-i Operaház táncosnőjeként dolgozott. Érdeklődése sokrétű volt. Szabadidejében az Orvosi Egyetem előadásait látogatta, és anatómiát valamint fizikoterápiát hallgatott. Jógázott, és idősebb hölgyeket asszonyokat tanított arra, miként végezhetnek tornagyakorlatokat anélkül, hogy az megterhelő lenne. Az évek során véletlenek, majd megfigyelések és kísérletek százain keresztül rajzolódott ki a ma már Aviva-módszerként ismert - és elismert - technika.

Nem csak nőknek!

Talán meglepő, de az Aviva-módszer férfibajokra is kínál megoldást. Az urak számára kifejlesztett gyakorlatokkal természetes úton orvosolhatók a potenciazavarok, a prosztataproblémák, sőt a gyermekáldásban gyakran problémának bizonyuló spermium életképesség is növelhető vele.

Bocsi,hogy ilyen hosszú lett!
Névtelen

Az Aviváról kettővel feljebb van egy topic,ott biztos még többet tudnak mondani.
Névtelen

Most mennem kell értekezletre,majd este jövök.

KépKép
takido

Csaó mindenki!
Takidó neked jó pihenést, ugye holnap már nem dolgozol? Ha gondolod, írd meg nekünk mi volt a teszteN?!Kép
Sziasztok-holnap!Kép

Andi
candi

Mára én is lépek.Még meg kell csinálnom egy sütit(keksztekercs).
Jó pihenést!

Kinga
Névtelen

Végre hazaértem.Bár mindjárt megyünk tovább.
Van még itt valaki?

KépKép
takido

Bea,Hoppá,hova tüntetek?

KépKép
takido

Itt vagyok,bár nem túl sokáig!!
Reggel megkaptam a tesómtól a fejmosást,hogy milyen izgalommal irom itt az üziket nektek,meg..............Tök mindegy!!Mert csak felhúzom magam!Õ nemérti meg,hogy itt tapasztalatcsere megy,barátkozás,együtt nevetés,együtt sirás!!

Kép
bea27

Na!Úgylátom,már senki nincs itt!!
Névtelen!!Adj magadnak valami nevet,mert ez igy elég GÁZ!!KépAzt sem tudjuk,hogy kivel levelezünk!!
Candi!!Mostanában nemnagyon sikerül nekünk ez a találkozás!!Kép
Egyébként úgy döntötem,hogy hétvégén csinálom meg a tesztet!!Ma annyira fájt kétszer is a hasam,hogy azthittem,hogy azonnal megjön!!De nem.........!KépCsak el ne kiabáljam!!Holnap reggel,ha tudok jövök a hőmmel!!Ha nem,azért ne ijedjetek meg!!Bár szerintem úgyem birom ki,hogy meg ne irjam!!
Takido!!Te mikor tesztelsz?
Állitólag ez a hasfájás normális!!És minden ami a mensi jele!!Nekem is már régóta szurkálgat,de azért nem tulajdonitottam neki nagyobb jelentőséget,mert nekem szokott!Bocs,hogy össze-vissza irok,de mindig azt irom,ami eszembe jut!!De szerintem ezt már megszoktátok Tőlem!!
Candi!!Te most,hogy állsz?Na!!Mára ennyi!!Jó éjt mindenkinek!!Puszi!!Kép

Kép
bea27

Csajok!!Leirom,hogy-hogy dolgozom,hogy nehogy azthidjétek,hogy direkt nem jövök!!
HÉTFÕ:13:00-21:00
KEDD:11:00-21:00
CSÜTÖRTÖK:13:00-21:00
PÉNTEK:11:00-21:00
Szerda SZABAD!!Kép
Elég lightos,nem??
Viszont most,hogy ittvannak a Tesómék,a rövidebb napokon:/hétfő,csütörtök/ 18:00kor lelépek!!És 19:00kor itthon vagyok!Kép

Kép
bea27

Jó nagy hülyeséget irtam!!A hosszabb napokon lépe le 18:00kor!!HOLNAP IS!!Kép

Kép
bea27

Sziasztok, mindenkinek szép napot!

Remélhetőleg már elkezdett a kicsi gyógyulni.
Most éjszaka már jobban aludt.KépKép
Viszont a gyógyszerbeadással bajban vagyokKépKépKép

Anyusziszi, Málna nincs valami nagyon jó gyógyszerbeadási tippetek?
Fecskendővel adnám neki, de 5 ml-ből 2-t kifúj, vagy kiköp.KépKép
Augmentint kap és még az annyira nem is rossz ízű gyógyszer.

Candi ott sem tudtam kicsinyíteni a képet ahol Te írtad. Hiába mentem az adatokat, mikor kilépek mindíg visszaállítja.KépKép

Bea, Takidó a pozitív érzések mellé kétcsíkos tesztet kívánok Nektek!

Névtelen üdv. közöttünk.

Málna hogy viselte a kisfiad az elválást a kutyustól?

Én a hétvégén nem vagyok, de később még megpróbálok benézni.
Ha nem sikerül úgy kellemes ünnepeket és jó pihenést kívánok mindenkinek.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Hello Lányok!

Nem bírtam ma aludni,6 óta fent vagyok.Gyors hőmérés:37.2 és ezen felbuzdulva mentem is tesztet csinálni.Sajnos kár volt teljesen negatív.Csak akkor nem értem,hogy mi a fenéért késik..Kicsit összetörtem..Vagy nem is kicsit.

KépKép
takido

Takidó még ez nem biztos.
Mióta késik?
Van olyan teszt is ami csak később "csíkosodik" be.
Te milyen tesztet csináltál, ami hány napos terhességet mutatja ki?

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

35.napnál tartok.28 körüliek szoktak lenni a ciklusaim,igaz pont az elmúlt hónapban volt egy 35 napos.Lehet,hogy nem a legérzékenyebbet vettem (Lilly),és azt hiszem azt írták rá,hogy az elmaradt menstuáció első napjától mutatja ki.

KépKép
takido

Felbuzdulva azon amit mondtál(hogy később csíkosodik be),visszamentem és megnéztem mégegyszer.És nagyon halványan átsejlik a másik csík,de nem tudom,hogy ez minden esetben így szokott lenni?
Az multkori tesztet kidobtam,így nem tudom összehasonlítani.

KépKép
takido

Igy fajtanevet nem tudok, csa azt, hogy van olyan ami 3 napos, 10 napos terhességet kimutat.
Halvány csíkot tessék bűvölni, hogy jobban látszódjon.
Szerintem 2-3 nap mulva tesztelj ujra.
Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Azt hiszem elmegyek a gyógyszertárba,és veszek egy szuperérzékenyt.1-2 napnál nem hiszem,hogy tovább bírom,hogy meg ne ismételjem.de megpróbálok erőt venni magamon.

KépKép
takido

A www.babaszoba.hu oldalonvannak nagyon jó cikkek.
9-hónap-Vizsgálatok-Hogyan alkalmazzuk a terhességi tesztet.
Olvasd el.
Ja a belépési sorrendet próbáltam irni, hogy gyorsabb legyen.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt mindenkinek! Úgy látom nem csak én vagyok koránkelő!

Takidó!
Ne aggódj,szerintem csak korán teszteltél.Vár még pár napot.Halkan mondom csak:a halvány csík is csík.Addig is megy a drukk ezerrel!!!

Kis Plútó!
Remélem hamarosan meggyógyultok,és az ünnepek alatt tudtok egy kicsit pihenni.

Mi a párommal ma elmegyünk pár napra kikapcsolódni.Ezért most szeretnék mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánni,és persze jó pihenést. Sok locsolót (aki akarja)!

Kinga
Névtelen

Kinga!
Köszönöm a drukkot.És bízom ebben a halvány csíkban.
Nagyon jó nektek,hohy kicsit elutaztok,nagyon jó pihenést,és kellemes ünnepeket.

Kis_Plutó!
Köszönöm a címet,utána fogok nézni.

KépKép
takido

Takido,

a tesztekre rá van írva: 1 csík negatív 2 csík pozitív , 2. csík halvány pozitív!!! Nézd csak meg. A halvány csík is csík, ilyenkor- állítólag- még nincs nagyon sok hcg a szervezetben!

Kis_plútó!
Én azt olvastam, hogy a 3 illetve 10 napos teszt is ugyanaz, mivel a "3 napos terhességet kimutat" felirat a beágyazódástól számított 3 napot írja, ami általában 7-10 nap. A másik pedig így 7+3 azaz 10 napos terheéget mutat ki. Bocs, ha hülyeséget írtam, de sajnos én már 6-7 tesztet csináltam Kép, és kitudakoltam, melyik milyen.

Bea,

Hol dolgozol, hogy ilyen light-osan kell csak bent lenned?

Kata

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Hoppá én ennyire még nem tenulmányoztam a teszteket.KépKép
Elég rég volt már szükségem rá, de remélem nemsokára lesz.Kép

Kinga kellemes utat és jó pihenést kívánok Nektek.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Hoppá!
Bízom benne!
Írtad,hogy már sok teszten túl vagy,még soha nem volt olyan,hol halvány csíkod lett volna?

KépKép
takido

Sajnos nemKép

Ha lett volna, már pár hónapos babánk lenneKép

Kinga, kellemes pihit nektek!

Kata

Kép

Kép

hoppá

Olyan jó lenne,ha valakinek megmutathatnám,hogy ő is azt mondja,hogy tényleg ott van,nem csak beképzelem magamnak.
Vagy nem lehet,hogy csak az látszódik,hogy hol kéne megjelennie a második csíknak,és azt nézem el?Vagy annak nem szabad olyan estben látszódnia,ha nincs baba?

KépKép
takido

Ha normálisan van halvány csík, modjuk 30 cm-ről is látható, akkor jó. Olyat én már csináltam, hogy 20-30 perc múlva megnéztem 10-15 cm-ről, és akkor rettenetesen halványan volt ott valami. De ha "szabad" szemmel látszik a halvány csík, az jó Kép

Kata

Kép

Kép

hoppá

Bocs, ha kihagyok betűket, csak gyorsan akarok válaszolni, és ezért kapkodok...

Kép

Kép

hoppá

Hello lányok, elmentem, 1 körül jövök..

Kata

Kép

Kép

hoppá

Semmi baj.Köszönöm a gyors válaszokat.
Azért vagyok bizonytalan,mert nekem sem egyből jelent meg,hanem kb.10 perc múlva,ill.akkor néztem meg újra,mert Kis_Plutó mondta,hogy van akinek később jelenik meg a csík.
Én látom 30 centiről is a csíkot,de írtam,hogy jó lenne ha más is látná.Anyu nem messze dolgozik,lehet,hogy elmotorozok hozzá,hogy mit mond rá.
Mikor te láttad a teszteden azt a halvány csíkot,nem kezdtél reménykedni?

KépKép
takido

Sziasztok,

van még itt valaki?
Mindegy írok a korábbiakra.

Takido:
a kolléganőmnek halvány csík volt, most 15 hetes terhes már. A halvány csík állítólag 10 percen túl már nem számít, a mi tesztünkre ez is rá volt írva... Ez nagyon reménytkeltő!!!
Szerintem terhes vagy, ha 10 percen belül volt halvány csík.

Plutó:
nálunk semmilyen eszköz nem vált be a gyógyszereknél. Tominak mindig a büszkeségére vagy a lelkére kell hatni. És beveszi kanálból.
Általános szöveg, hogy "akkor olyan erős leszel, mint apa." Vagy "Gyuripapa is be szokta venni, ha valamilye fáj." Sokszor nem is mondom neki, hogy gyógyszer, csak vitamin.

Csajok,
a ferti szerint is termékeny napjaimat élem. Megnéztem egy másik "fülön" és ott zöldre volt festve (szöveg: best conception chance) a hőesés óta minden nap. Ma már 36,5 volt a hőm.

Kinga köszi a cikket.

Sziszi
Vendég

Jó raggelt!
Takido: vegyél ha tudsz Cupidot a gysztárban, állítólag az a legérzékenyebb. 10 perc még belefér, de 30 perc után minden teszt elszíneződhet, ha nincs terhesség akkor is! Ezért inkább csinálj egy másik érzékenyebbet 1-2 nap után!
Sajna nekem volt ilyenem, de nem lett belőle semmi! De ezt halkan írom, veled nem fog ez történni!!Kép Egyébként én mindig elhasználok 1.-et havonta. Ilyen dili vagyokKépKép
Kinga : jó pihenést nektek és szép időt!
Plútó. Augmentint nem lehet oldani valami italban, vagy kajában? Hátha úgy lenyelné? Gyógyuljatok meg , és ha nem találkoznánk, kellemes húsvétolást!Kép
Hoppá: jelentkezz, ha meérkeztél!Kép
Bea: hát tényleg ma sem találkozunk, de én holnap reggel is leszek, háthaKép
Ha görcsölget a hasad szedjél egy kis magnéziumot, az megnyugtatjaKép
Pusz

Andi
candi

Köszönöm a tanácsokat,észrevételeket.
Jó lenne,ha tudnám,hogy most 10 percen belül voltam-e vagy sem.
De veszek egy Cupidot,és figyelem,majd a 10 percet.Nem bánnám,ha két nappal öregebb lennék most.

Kis_Plutó!
Én is mielöbbi gyógyulást kívánok a picinek.Sajna a gyógyszerbevételhez nem nagyion tudok hozzá szólni.

Anyusziszi!
Akkor mindent bele.Szorítok!!!

KépKép
takido

Itt vagyok!!Kép
A mai hőm,jelentem:37.1!!Kép
Takido!!Egy cipőben járunk!!!Most még semmiképp ne csinálj tesztet,csak egy pár nap mulva!!Egyébként nekem 3 teszt közül 2 ugyanilyen halvány szokott lenni,mint neked!!Sőt az egyik még megvan azzal biztatom magam!KépAz tartsa benned a lelket,hogy a hőd nem esik le!!KépMert addig nincs mensi sem!!Kép/Akárcsak nekem!/Én vasárnap csinálom meg!!Kedden meg megpróbálok bejelentkezni a Nőgyógyhoz!Ha addig nem jön meg!!Ma már ne csinálj tesztet!!Hallgass Rám!!Ne kattanj úgy meg,mint Én!!És mindenképp első vizeletből csináld!!Szerintm kedden próbálkozz újra!!Tudom,hogy nehezen fogod kibirni,de szerintem megéri!!Mennyire egy cipőben járunk!!Ez HIHETETLEN!!
Egyébként Családi vállalkozásunk van!!Kép

Kép
bea27

Anyusziszi: akkor jókor jön a húsvét, mindent bele!Kép
Takido: mindjárt elmegy a két nap, gondolom most neked is sok dolgod lesz otthon, vesd bele magadat, ez eltereli a gondolataidatKép
De azért ne terheld agyon magadKép Na ezt jól megaszontam nem?

Andi
candi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?