Új privát üzeneted érkezett!

igen

KépKép
takido

azt elfelejtettem,hogy Bea27-et adtam meg bejelentkező névnek.

KépKép
takido

Bea!
Itt vagy?

KépKép
takido

Takido!!Ma vagyok 39,vagy 40.napnál!Ami a ciklusnapomat illeti,illetve a mensim első napjától kezdve 42 nap,vagy 43 nap múlt el!
Megvan a kód?? Nem kedves az anyósom!KépEleinte utált,de már megszokott!!Megvagyunk,de nem tartozik a barátnőim közé!!Nekem is felakrták venni a barátnőmnek a szülését,de Õk valamiért nem mentek bele!!Én nemtudom,hogy belemennék-e!!Az a műsor most megy a tv2-őn!Lassan lépek,mert hiányolnak a skacok!!Ja!!A csaj lehet,hogy csak 2-3 hét múlva fog válaszolni!!De addig biztos!!Tudod,rengeteg levelet kap!

Kép
bea27

ITTTTTTTTTT!!KépJó a bea27!Kép
Milyen adatok kellenek hozzá??

Kép
bea27

Azt elhiszem,hogy sok levelet kap.
Nincs véletlen msn-ed?Azon gyorsabban meg tudnák beszélni a wunschot.

KépKép
takido

NINCS!!!
Mit irjak??

Kép
bea27

A temperaturkurve-ra kell menni.

KépKép
takido

Ha ebbe beléptél,akkor ezen belül a zur ihrer temperaturkurve.

KépKép
takido

Tovább???

Kép
bea27

Nem tudom,hogy feljegyezted-e a hőket,amikat naponta mértél.
Mert azt itt lehet majd megadni a neue zykluskurve anlegen-be.És persze állítsd celsiusra.

KépKép
takido

Beírod a dátumot,rámész az okra.és ott elsznek a kérdések,hőm,mikor mérted,együttlét volt-e aznap vérzés stb..Én ált.-ban csak eddig szoktam kitölteni.Így visszamrnőleg meg tudod csinálni az egész ciklusod a mensidtől kezdve..utána pedig a kurve ansehen-nel meg tudod nézni.

KépKép
takido

Remélem azért érthető voltam.Ha valamit még nem értesz,csak szólj.Nem biztos,hogy én is tudni fogom,de majd kitaláljuk,hogy,s mint lehet.

KépKép
takido

Hogy állsz? Megyeget?

KépKép
takido

Behivtam a Tesómat segitett!!A Táblát már kidobta!!Hogy kell jelölni??Csak az utolsó 2 hetet tudom!!illetve akkor mértem csak!!

Kép
bea27

Ott csak írd be az adtokat,az ábrát majd ő megcsinálja.
A mensid napjait azért írd be,hogy onnan kezdje a grafikont.Meg akkor legalább tudni fogod,ha ránézel,hogy hányadik napon is tartasz.

KépKép
takido

Na JÓ!!Mennem kell!!ha tudok még este jövök!!
Megcsinálod enekem??Mert eltévedtem!!Utolsó mensi első napja márc.2,hőmérő:Ápr.2,36.6,Ápr.3:36.7,Ápr.4:36.9,Ápr.5:36.9,Ápr.6:37.1Ápr7:37.1,Áp r8:37.1Ápr9:37.1egészen máig 37.1!!Kérlek csináld meg nekem!!

Kép
bea27

Bocs lányok, remélem nem zavarlak meg benneteket a hőm.görbénél.

Takido,
tanítok egy suliban, részletesebben szívesen leírom, de inkább a saját e-mailedre,ha kíváncsi vagy rá Kép

Bea,
már annyit írtál a "JÓNÁS"-ról. Mi ez???

Kata

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Még annyit,hogy:3 napig tart a havim!!

Kép
bea27

Bea!
Oké,megcsinálom.Csak még azt írd meg,hogy mikor mérted pontosen.pl fél 9.

KépKép
takido

Hoppá!
Persze érdekel,megadom akkor az email címem:takacs.dora@citromail.hu.
És nem zavarsz.
A jónás Módszerhez meg mindjárt írok egy email címet.A holdállással van összefüggésbe,és e szerint adja meg a termékeny napjaidat,na meg a pontos születési dátum alapján.

KépKép
takido

Hoppá!
A jónás módszert,meg a címet megtalálod az archívba márc 31.-nél.Nika04 küldte.

KépKép
takido

Takido,

Ment az emil.

Kata

Kép

Kép

hoppá

Hoppá,
Elolvastam,és ment a válasz.

KépKép
takido

Azt el is felejtettem kérdezni,hogy megtaláltad a jónás módszert?

KépKép
takido

Takido,

Megtaláltam, köszi, de sajna szerinte ápr 2-9 között voltak termékeny napjaim. Akkor pedig reménykedve, hogy hátha babát várok elkergettem a férjemet magamtól Kép Most már tudom, hogy kár volt, dehát ilyen az élet...

Köszi a gyors e-mailt, már el is olvastam. Szívesen olvasnék a többiekről is, akár e-mailben. Csináltam gyorsan egy e-mail címet magamnak: hoppane@citromail.hu. (Azért ez lett a címem, mert különben a férjem szokott hoppá néven fórumon írni, így lett ez hoppáné.)

Kép

Kép

hoppá

Jópofa ez a hoppáné.
Azért a Jónásba se kell 100%-ig megbízni.Van akinek összejött ez alapján a baba és van,akinek nem.

KépKép
takido

Nem!!8:50kor szoktam sacc/kb!
Megnézed,aztán elküldöd az emailemre??

Kép
bea27

Bea!
Megcsináltam,és 8.45 írtam be minden naphoz.
Megnézheted a wunschkinderen.Tök érdekes,fél hónapot ki se töltöttünk,mégis adott nálad pé-t.én meg vezettem az egész hónapot,és nem jelölt be semmit.
remélem nem tétlenkedtetek az elmúlt napokban a negatív teszt miatt,mert pár nappal ezelöttre tette a pé.d
nézd meg!

KépKép
takido

Elküldted az emailemre??

Kép
bea27

Megnéztem!!De elkell,hogy keseritselek!!Meg magamat is!!Mivel,hogy utoljára ÚGY 30.án voltunk együtt!Kép
Azok a rózsaszin szinű napok,illetve oszlop jelölte a term.napokat??És a következő rész meg a mensit jelöli?Ezek a dolgok bejöttek már valakinek?

Kép
bea27

lépj be a wunschkinder-be a neveddel meg a jelszavaddal. menj rá a temperatur kurve-ra, azon belül a zur ihrer temperatur kurve-ra. alul lesz egy dátum, mellette pedig kis ikonok. A kurve anzehen-en meglátod a grafikonod.

KépKép
takido

Ja!!Ismét a Tesóm segitségét kértem!!És megnéztük!
Egy napot jelöl a mensire!!A zöld betükkel jelöli a term.napokat?Vagyis számokkal??Neked bejött a mensis dolog?Mármint amit az ábra mutat!Stimmelt?

Kép
bea27

Zöld a term.napokat rózsaszín a mensit.
Nem kell elkeseredned,a 30.-a még jó lehet.A hímivarsejtek még bírhatták addig.Ugyhogy semmi gáz.
Meg azért így nem annyira biztos,hogy tényleg akkor volt,mert sok adat hiányzik.
De hagyjuk ezt,már olyan régóta késik,hogy nem kell napokat nézni,meg grafikonokat csak egy jó tesztet.

KépKép
takido

Nekem is ez az első hónapom,hogy használom a wunsch-ot.És nekem még nem adott meg semmit,se mensit,se termékeny napokat,ugyhogy sajna ebben nem tudok véleményt mondani.

KépKép
takido

Várj még egy kicsit!!Leirom neked a mailedre,hogy ebben a hónapban mikor voltunk együtt!Megválaszolod itt,hogy azokra a napokra mit látsz a görbémen,és ezzel békénhagylak!!OK?????????Kép

Kép
bea27

Persze írd csak nyugodtan.
És nem kell békénhagyni,nyugodtan írd csak ami érdekel,aztán ha tudok,segítek.

KépKép
takido

Elment!!Remélem megkaptad!!Lassan megint mennem kell,mert a tesóm sürget!!Kép
De még megvárom a válaszodat!!Kép

Kép
bea27

Nos,ha a hiányos részt nem vesszük figyelembe,akkor szerintem 32.napon,vagyis ápr.2-án volt tüszőrepedésed(a fogamzás esélye az ezt megelöző 6-12 órában a legnagyobb,vagyis nálad most ápr.1.)a spermák megtermékenyítő képessége közösüléstől számított 24-48(72-t is hallottam)óráig tart.Ugyhogy simán összejöhetett.
És ezt még nem is csoda,hogy nem mutatta ki a teszt.

KépKép
takido

Szerintem 10-11 nap körül tartasz.Ha a 14.napig nem jön meg,akkor elvileg lehet örülni.

KépKép
takido

Persze ne vedd készpénznek,nem vagyok doki,de én így látom.És remélem,ha mégsincs igazam,azért nem fogsz rám haragudni.

KépKép
takido

Sziasztio lányok!
Takidó, Bea na én lemondtam a hőm.-ről.
Ha ilyen tudományosan számolgatjátok ki a legjobb időpontot, szinte órát nem veszít a szex a szépségéből.
Azt a szervezetemről én is tudom mikor van pé-em. és nekem ez eddig elég is volt.
Olyankor jobban szeretgettük egymást.KépKép

Candi, inhalálónk, az nincs , hanem kúp van ami elméletileg hatásos.
Eddig még nem próbáltuk, mert tavaly helyettes dr. nő nem írt fel semmit mikor levittem, még antibiotikumot sem azt mondta ha már lila a gyerek feltétlen kórház.
Na ezt nem vártuk meg, de már elég rosszul volt.
Az a baj, hogy itt Pásztón megszünt a gyerekosztály és Salgótarjánba kellene őt vinni.
Szóval még napközbeni inhalálásra sincs lehetőség.

Na, ha tudok még jövök!

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Plutó!Mi csak kipróbálunk egy újabb fajta lehetőséget!Szerintem meg egyébként elég csak annyi,hogyha késik a mensi,és a hő igy fennt marad,akkor az már lehet egy JÓ jel!!Szerintem tök jó dolog a táblázat!Bár nekem is egy kicsit furcsa volt,hogy pont most a napokban volt a term.napom!Ez egy lehetőség,mint a Jónás,és társai!Nem feltétlen kell együtt lenni az óra perc szerint!!Ez hülyeség!!!!!!
Hála a Jó Istennek,hogy Te annyira tisztában vagy a szervezeted jelzéseivel!!KépNeked már van egy gyereked,mi még sajnos nem tartunk ott!!KépTudod nekünk nagyon is jó dolog,hogy vannak ezek a lehetőségek!És,ha még több lenne mindet kipróbálnám!!

Kép
bea27

Ja!!Elfelejtettem megirni,hogy a hőm:37.1és 37.2 között volt ma reggel!!Kép

Kép
bea27

Ne értsetek félre én megértem azt, hogy nagyon szeretnétek babát, de szerintem még nagyon az elején tartotok ahhoz, hogy elkezdjétek ennyire görcsösen.KépKép
Hidd el lehet, hogy az a kis élet pont akkor fogant meg vagy fog megfoganni, amikor nem csak a kicsi jár az agyadban, hanem a párod és magad miatt vagytok együtt.
Tényleg nem szeretnélek ezzel megbántani.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Halihó Lányok!

Plútó: remélem tényleg nem lesz most szükség ezekre a gyógyszerekre nálatok! Javulgattok egy kicsit már, milyen volt az éjszaka?
Bea: szupi hő!
Hőmérőzés és többivel kapcsolatban: úgy is mindenki azt csinálja amiben hisz, aztán megtapasztalja, hogy ez nála működik, vagy sem.
És tényleg nem ismeri mindenki olyan jól a testét! Én még mindig nem vagyok tisztában a jelzéseimmel, ezért jó ha van valami támpont. Ez lehet hőmérőzés, teszt stb.
andi

Andi
candi

Sziasztok,

Bea
Ez tök jó!!!
Teljesen egyetértek veled abban, hogy az észszerűség határán belül mindent ki kell próbálni, ha nem jön össze kb 6 hónapon keresztül a baba. Biztos sokat számít a görcs is...

Plutó,
Nekem van már gyerekem, de halvány segédfogalmam sincsen, hogy mikor van peteérésem. Nem szurkál semmi sehol. Mikor terhes lettem Tomival akkor sem volt jele, csak nem jött meg.
Õt elsőre "összeraktuk", most meg 4 hónapja hiába vagyunk együtt a 12-20 nap között "gyertyával kísérve". Én is ezért kezdtem el kipróbálni a hőmérőzést áprilistól...

Sziszi
Vendég

Na én onnan tudom, hogy pé-m van, hogy olyankor elég erős folyásom van.KépKép
Ez 4-5 napig meg is van.
Van, hogy mensi előtt is van, de ez ritkább.
Külső jel neincs.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Nálunk egyébként úgysem jön össze, ez az előre tervezős szerelem. Valamelyikünk biztos, hogy nincs olyankor formában. Máskor bezzeg, ha nincs peteérés sehol sem,akkor tuti.
Ez a tudatalatti, szerintem.Kép

Andi
candi

Plutó,

nekem hétfőn múlt el, tegnap volt a 8. nap. Létezik, hogy ilyenkor van. Nekem is erős folyásom lett tegnap és valami furcsa érzésem volt, de nem tudnám leírni. Viszont korai, nem?
Mindenesetre a munkahleyről megszöktünk délután...

Sziszi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?