Új privát üzeneted érkezett!

Akkor mitcsináljunk??Kép

Kép
bea27

Candi!!Tudom,hogy már nem vagy itt,csak aztakartam irni,hogy annyira gyönyörű ez a kislány!!Én is ilyet akarok!!!!Kép

Kép
bea27

Jó reggelt mindenkinek!

Takidó elkiabáltam a dolgot.KépKépKép
A kicsi tegnap dü-ra belázasodott, és kezd berekedni, ami nem jó jel.KépKép
Tavaly télen a Szilvesztert, és az új év első napjait töltöttük kruppos befulladás miatt kórházban.KépKép
Remélem most nem fog kijönni rajta.
Tegnap rögtön elkezdtem itatni Calciummal.
Majd ha hazajöttünk a dr. nőtől megírom, hogy mit mondott.

Nagyon szorítok nektek!!!!!!
Magas hőértéket, és poz. tesztet kívánok végre.KépKépKép
Majd később még megpróbálok jönni.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok,

van erre valaki?

Félreértett engem mindenki, én általában írtam, hogy munka után játszótér. Ha rossz idő van, akkor is csavargunk 1-1,5 órát apuval hármasban. Ebből a szempontból szerencsés vagyok. Az én férjem mindig ott van velünk... Reggel korán megy, hogy hamar jöhessen haza.
Mindennap ő megy a gyerekért és én a játszón csatlakozom hozzájuk.

Ma reggel 35,9-et mértem, ki fogok hülni...

Takido
Én semmilyen szurkálást nem éreztem ugyan, de már sok csajtól hallottam, hogy ez jót jelent. Nekik már van gyerekük!!!
Pozitív tesztet kivánok.

Sziszi
Vendég

Helló Csajok!!
Itt vagyok!KépJelentem a reggeli hőm:37.1!!Kép
Eszembejutot,hogy lehet,hogy azért húzódott igy ki a ciklusom,mert pontosan az előző /utóbbi/ mensimnél nagyon fájt a fogam,és elég sok gyógyszert vettem be!KépMondjuk ez csak két napig tartott,és pont a mensim napjain!ÁÁÁÁÁÁ!!Magam sem tudom már,hogy mi van Velem!KépMindegy!!Egyszer már csak megjön!!Azért "várom ennyire",mert túlakarok rajta lenni,és már a term.napoknál szeretnék tartani!Megértitek?Kép

Kép
bea27

Szia Bea,

egyáltalán nem biztos, hogy meg fog jönni. Lehetsz még terhes. Hányadik napon teszteltél?

Sziszi
Vendég

26,29,38.napon,azaz az utolsó tegnap volt!!!
Meddig várjak még??Vagy mitcsináljak??Ki-mit ajánl Nekem?Menjek el dokihoz?És ráadásul,ha hétfőig nem jön meg,nekem kedden fogdokihoz kell mennem,és megakarja a fogamat röngenezni,és az aszisztens csaj NEM AJÁNLJA!!Viszont előtte még nemtudok elmenni nődokihoz,mert csak szerdánként rendel!!Ez egy ördögi kör!!Valakinek van valami jó 5lete?

Kép
bea27

Takido!Ami azt illeti még mindig nemkaptam e-mailt!KépMi a fene van?
Candi!Hol vagy??
Málna Te??

Kép
bea27

Szia Bea,

szerintem mindenképp menj el dokihoz, ha a te dokid nem rendel, menj egy másikhoz. Egy UH-t megcsináltathatsz mással is, nem?

Hoppá

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!
Bea nem tudok Neked tanácsot adni.KépKépKép
Szerintem ha addig semmi változás, kedden csinálj reggel ujra tesztet.
Eredménynek addigra mindenképpen kéne lenni, de nem tudom.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Ja!!Péntekig szerintem is elkéne mennem valahova!!
Még nemtudom!!

Kép
bea27

Bea

a fogdoki előtt csinálj szerintem is egy tesztet,ha az is 1 csík, akkor sajnos nem sikerült...
Szorítok.

Sziszi
Vendég

Bea az a baj, hogy hiába mennél el UH-ra most még nem valószinű, hogy látnának valamit.
Én Adrival voltam ilyen korán orvosnál. Pozitív tesztem az volt vizsgálattal is azt mondták, hogy valószinűleg terhesség, de az UH- on csak egy hét mulva 6 hetesen látszódott.
Nincs ismerőseid között olyan aki laborban dolgozik?
Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Bea, szerintem meg várjál még, próbálj meg laza lenni, tudom iszonyat nehéz, de ha baba van akkor az tök jó, ha meg nincs az is ki fog derülni, én 100%-ban együtt érzek, én is izgulok, ma 37 vlt a hőm, de megfogadtam, hogy nem méricskélek, na.
Kép

Kép
Kép
nektarin

Helló lányok!

De ó, hogy mind itt vagytok!
Bea: utánanéztem pár helyen és azt írják, hogy a fogröntgen olyan kis adag, hogy ha van valaki odabennt, nem fog ártani neki4
De azért jó lenne egy UH, bár igaza van plútónak, ha később volt peteérésed, nem mutatja még ki. Sokat segítettem, mi?!Kép
Tényleg egy vérvétel már kimutatná a HCG.-t. Szerintem háziorvostól meg lehetne, próbálni, beutalót kérni laborba.
Nektarin: te hanyadik napon vagy ma?
Takidó: de jó hírek , csütörtökön akartál tesztelni nem, megcsinálod?
Anyusziszi: én is 35,8.-ról indulok és max 36,5.-ig megyek el! Jó halvérűek vagyunk, mi?Kép
Plútó: megjártátok már a dokit? Mi a helyzet a kicsivel?
Jó étvágyat ha már ebédeltekKépKép

Andi
candi

Sziasztok!

Nekem még van időm, még egy hét, aztán meglátjuk.
Szerintem Bea várjál még, de te tudod.
Kép

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

Nekem még van egy hetem, úgyhogy megpróbálok nem izgulni, bár már szeretnék két héttel előrébb tartani.
Addig is próbálkozni kellKép
Olyan jó, hogy ilyen aktívak vagytok, jó olvasni másról is aki ebben a cipőben jár.
Kép

Kép
Kép
nektarin

Már megint szarakszik ez az oldal nekemKép

Kép
Kép
nektarin

Nálam is szórakázik és az üzenetíró felület is megváltozottKép
Dolgozol Nektarin?

Andi
candi

Candi!
Voltunk dr. nőnél. Csúnya a torka, a nyirokcsomói is jól meg vannak duzzadva.
Ami miatt félek, hogy be van rekedve, és csúnyán köhög. Amíg nem ugatásszerű addig nincs bajKép
Bizakodunk.KépKépKép

Amugy fel vagyunk arra is készülve, de remélem, hogy most időben kezdtük az antibiotikumos kezelést és nem lesz gond.
Nagyon jópofa a nyusziálarcos smaylie.
Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szia!

Igen dolgozomKép
SajnosKép

Kép
Kép
nektarin

Plútó: sajnálom, jobbulást nektekKépKép
Ilyenkor nem kaptok valami inhalátort, vagy hrgő görcsoldót? Csak nem lesz most is krupp a végeKép
Degeszre ettem magamat, most pihegek itt egy kávé mellettKépJöna húsvét, ezért a nyuszi.Kép

Andi
candi

Sikerült megcsinálnom!Kép

Andi
candi

Candi!

Ez tök aranyos, honnan szedted?

Kata

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Kis_Plutó!
Nagyon sajnálom,jobbulást neketek.Ugy látom,kár volt kérdeznem.

Mindenkinek köszönöm,hogy ennyire szorít!
Tényleg bízom benne,hogy ez a szurkálás jót jelent.
A holnapi teszteléssel még nem tudom,hogy mi legyen,lehet hogy még várok pár napot.Vagy legalább péntekig.Akkor ugysem dolgozok,legalább alhatok nyugodtan,és fel tudom dolgozni az eredményt,bármi lesz is.

Bea!
ha nem jön össze a ferty(ma is megpróbáltam,de nem enged regisztréálni,eddig azt hittem,azért mert mindig este próbáltam,de most délután 4-kor)van más megoldás,egy német nyelvű,igaz azt nem ismerem annyira,de arra jó,hogy csináljon egy hőgörbét,meg elvileg az is mutat pé.időpontot.
www.wuncshkinder.net

KépKép
takido

Már megtaláltam Kép www.lilypie.com

Tök jó, én is csinálok ilyet Kép

Kép

Kép

hoppá

Takido,

én a helydben megcsinálnám holnap, legalább nem stresszelsz tovább, nem? Bár te döntöd el, én nem bírnám ki péntekig Kép

Kata

Kép

Kép

hoppá

Helló Mindenki!!Voltam reggel a gyógyszertárban,és vettem a gyógyszerész által mondott hiper-szuper érzékeny tesztet!!Hétvégén megcsinálom!!De szerintem FELESLEGES!!KépNa mindegy!!Majd meglátjuk............!Annyira,de annyira szeretnék már ezen az egészen túllenni!!Kép

Kép
bea27

Bea,
feltétlen írd meg, mikor csinálod meg pontosan. Minden reggel az első dolgom megnéni a neten, van-e valami változás veletek Kép Drukkolok nektek!

Candi,
Már nekem is van ilyenem...

Kép

Kép

Kép

hoppá

Bocs Takido, de szerintem elírtad: www.wunschkinder.net

Kép

Kép

hoppá

Hoppá!
Igazad van,ezt észre se vettem.

KépKép
takido

Hoppá!
Még nem sok mindent tudunk rólad.Írhatnál egy kicsit magadról.Persze csak amit úgy gondolsz,hogy publikus.

KépKép
takido

Takido!Megpróbálod ott nekem??
Szombaton,vagy vasárnap,megcsinálom a tesztet,ha addig nem jön meg!Már nagyon unom ezt az egészet!!Gondolhatjátok...................!

Kép
bea27

Hoppá: tök jó,többiek nem csináltok ilyet?
Bea: azért reménykedj még!!Kép
Takidó: netezni azért tudsz otthonról is ugye? Majd írd meg az eredményt, izgulni fogok!Kép

Andi
candi

Hogy mi milyen egyszerre írunk csajok

Andi
candi

Már nembirom tovább!!Annyira unom ezt a témát!!!!!!!!!!Kép
Én most egy darabig nemirok magamról!!Irjatok TI!!Kép
Csak a reggeli hőmről irok!De ennyi lesz a max.!!!
Már ott tartok,hogy örülni fogok,ha megjön,csak lennék már ezen a herce-hurcán túúúúúúúl!!

Kép
bea27

Candi!
Sőt,csak itthonról tudok netezni.És mindenképp beszámolok nektek az eredményről,megérdemlitek,amilyen aranyosak vagytok,és ahogy ti is izgultok velem.
Remélem lelket is öntetek belém,ha mégis negatív lesz.

Hoppá!
Annyit tudok,hogy Sz.fehérváron laksz,vagyis nem messze tőlem.Az érdekelne pl.hogy mivel foglalkozol?

Bea!
Mindjárt megpróbálom.

KépKép
takido

Neked nem lesz negativ!!!Az tuti!!Remélem köztünk senki sem fog ennyire szenvedni,mint Én!!Itt már nem is arról van szó,hogy görcsösen akarok egy babát,hanem már unom!!!!!!!!!!!!!Borzasztó ez a kétkedés!!!
Takido!Mikor is csinálsz tesztet?Irt már az asztrológus?Megnézted az enyémet?Mármint a válaszát?Ha nem,menj vissza 2006 01.10re!!Megismersz!Ottvagyok,mint Bea!Kép

Kép
bea27

Bea: ne légy már ilyen negatív. Tessék írni a gyerekekről, vagy már nincsen nálatok Eric. És a testvéredék?Kép
Másról is beszélgethetünk! És különben is végre süt a nap és mindjárt nyár lesz!!KépKépKép
Ezt neked küldöm
KépÉn mentem Lányok, további jó csevegést nektek!

Andi
candi

Köszi Candi!!Benned sosem csalódom!!Kedves vagy!!Kép
Egyébként utálom azt a rohadt meleget!!Kép
Bár erre az évre sem jósoltak meleg nyarat,csak egy-két napot!Mint tavaly!
De itt van még a Dominic is,meg az Eric is!Nem rég jöttünk haza a sétálásból!!Kép2 hét múlva mennek haza!!

Kép
bea27

Bea!
Regisztráltalak a wunsch-on remélhetőleg innen már tényleg kapsz emailt
Pont ezt akartam kérdezni tőled,hogy neked milyen hamar válaszolt?(nekem még nem,pedig azt hiszem szombaton írtam neki)Olyan kíváncsi vagyok már a válaszára.
És elolvastam amit neked írt,ugyhogy ne szomorkodj mert tuti hogy babát vársz,a következő hónappal már túllépnéd a szülinapod,vagyis biztos,hogy most jött össze.Ne foglalkozz a tesztel.Egy teszt,nem teszt.Meg különben is,akkor már meg kellett volna jönnie,ha a tesztnek lenne igaza.nem?hány napja késik?
Én szerintem pénteken tesztelek.Tudom,hogy többen írták,hogy miért nem holnap,de még egy napot kibírok,meg holnap 7-re megyek dolgozni,kapkodva meg nem akarom.

KépKép
takido

Candinek teljesen igaza van.
Dobj fel nyugodtan egy témát,amiről szeretnéd,hogy beszéljünk.(pl.férjekről,barátokról,munkahelyről,szomszédokról,tv műsorról,bármiről,ami eszedbe jut)

KépKép
takido

Takido!Ha az asztrológusnak bejön az igaza,akkor talán még ebben a hónapban is összejöhet,nem??Mindjárt megnézem a Jónáskát,hogy mikorra jelöli a term.napokat!És megirom,hogy mire jutottam!Olyan kis kedveskék vagytok!!A Baráti körömben senki sem biztat igy mint Ti,és ez annyira biztat,hogy Ti ilyenek vagytok!!KépRemélem sokáig tart majd a barátságunk minegyik őtökkel!!KépMindjárt jövök!!Kép

Kép
bea27

Köszi Candi!
Jó pihit otthon.Holnap várunk.

KépKép
takido

Egyébként még nincs férjem csak vőlegényem!!Akivel 6 éve vagyunk együtt!!A tvben megy egy családi film!Nemtudom,hogy mi a cime,de angolul seven heaven!KépCaládi vállalkozásban dolgozom a vőlegényemmel,meg a kedves anyósommal,egy közértben!A szomszédok kretének!Vagyis csak az egyik!!/szarkeverő!/Minden kérdésre válaszoltam!!Kép
Miért nem megy már az irisz tvén a szülőszoba???Szemetek!!!Kép

Kép
bea27

Szerintem ez azért is van így,mert hasonló problémákkal küszködünk.És aki nem ebbe a cipőbe jár,annak ez nem tűnik nagy problémának.Fel sem fogja,hogy miről is van szó.
És igazad van,ebben a hónapban is összejöhet.Azt nem írta,hogy tudni is fogod addigra,hogy babát vársz,lehet,hogy az majd csak utána derül ki.Ez lesz a szülinapi ajándékod!!
Várom,hogy mit írt a jónás.
Nekem az egyik pé.időpont amit megadott a ferty, megegyezett a jónás naptáréval.Ugyhogy remélem az az időpont volt a nyerő(már csak azért,mert a ferty kb a 4x változtatott a pé-men.)

KépKép
takido

Na!!Jónáska szerint ápr.29.-e környékén meg kéne jönnie!!Az,ha jól számolom még 17nap!Viszont,jövőhétre jelöli a jónásnapokat!!Szerintem csúnyán levagyok csúszva a term.napokról!Megfigyeltem,hogy általában a havi után 2 héttel érzem,a szervezetemen a term.napomat amit ezen a héten kéne éreznem!!Te jó Isten!!Szembesültem a tényekkel!!Lehet,hogy tényleg terhes vagyok?????

Kép
bea27

Férj,vagy vőlegény szerintem nincs jelentősége.6 év az már szép idő.Anyósod tényleg kedves? nem azért,elhiszem.Az enyém is teljesen jó fej,igaz nem találkozom vele naponta.
Erről a filmről még nem hallottam,legalábbis így nem ugrik be.Szomszédok hát igen,őket sem válogathatja meg az ember.Milyen házban laktok?
A szülőszobát én is megnézném,bár lehet,hogy elmenne a kedvem az egésztől.Egyik pesti barátunkat,ill.a feleségét fel akrták venni,mikor szült,de a férj jól elkergette őket.(nem csodálom,én se tárnám ország világ szeme elé)
persze nézőként nem rossz,legalább megtudod,hogy mi vár rád.

KépKép
takido

Bizony Bea.Ennek megvan minden esélye,ugyhogy tessék jókedvünek lenni,mert a rosszkedv megárt a babának!!!
Hány napja késik?

KépKép
takido

4e23d7
Azthiszem ez a kódom!!Mehet???

Kép
bea27

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?