Sziasztok!
Na, végre működik...
Hú, hol is kezdjem, olyan régóta nem írtam.
Légzésfigyelő-riasztás:
Még amikor picike volt (kb. 2-3 hó) akkor egymás után egy pár éjjel beriasztott a készülék. Rögtön kiugrottunk az ágyból, de mire odaértünk hozzá, már lehetett is hallani, hogy rendesen szuszog tovább.
Most meg kb. másfél hete pittyent egyet a készülék, de mire felkeltem volna, már villogott is rendben tovább a lámpa, és hallottam is ahogy levegőt vesz. Elég volt neki annyi hogy megébredjen egy kicsit a pittyenésre, és minden rendben volt. Persze megijedtem, és ezért örülök hogy van ilyen cuccunk.
Szilpa, nem vettem sértésnek amit a másikban írtál. Mindeninek saját döntése, hogy szán-e rá annyi pénzt vagy sem. És nem hiszem egyébként, hogy azért lett volna a riasztás, amit írtál (kisebb levegőt vett csak). Nagyon érzékenyre van állítva, és kipróbáltuk mi magunk, és annyi elég neki hogy ha csak az ágy fölé tesszük közvetlenül a kezünket (nem érünk hozzá), már akkor érzékeli, hogy van "mozgás". Így a legapróbb levegővételt is érzékeli. Mindegy, szerencsére azóta nem volt. Valszínű mélyen aludt, és elfelejtette hogy levegőt is kéne venni.
Kati, jó hogy jelentkeztél.
Nem irigyellek a sok munka miatt.
De még jó, hogy azért van némi segítséged, és tudod így is csinálni. Én majd másfél hét múlva megyek a dokinénihez és ő fogja mondani, hogy mivel kezdjem a hozzátáplálást. Bár én adtam már neki többször is almalevet, meg most vettem egy üveg öszilevet, majd egyik nap azt is megkóstoltatom vele. Olyan aranyos, ahogy cuppog mindig.
Aisa is megtalálta a lábujjait, igyekszik mindig beletuszkolni a szájába.
Õ is kidugja folyamatosan a lábát a bölcső rácsain, és olyan hangosan tud kiabálni, hogy az ember néha megsüketül. Végigmentünk úgy az Auchan-ban hogy ő végig dumált, és mindenki megfordult, hogy honnan (miből, kiből) jön ki ilyen hang!
Megnéztem a képeiteket, nagyon tündér Viki ezzel az új hajjal! (de bevallom azért, hogy a hosszabb hajjal jobban tetszett...
- de én már csak ilyen hajmániás maradok)
Szilpa, most már egyre több mindent fog csinálni Kende. Fogja nézegetni a kezecskéit, aztán egyre koordináltabb lesz a mozgása. Majdnem minden nap fog valami újat mutatni neked!
Otyka, te honnan tudod, hogy kell nektek is ilyen terpesznaci?? Mondta a dokinő, hogy nincs rendben valami a csípőjével?? Nagyon édi a képeken Panna!
Sancsi, gratulálok tesódnak a babához. Sok-sok boldogságot, és egészséget nekik.
Zseppy, megnéztem a képeidet, ti is nagyon helyesek vagytok ám!
Enci igazi kis tündér!
Nekem is jó jövő héten a tali! Tul.képpen egyelőre asszem mindegy, hogy melyik napon. És hol találkozzunk??
Egyébként a diétát én sem tudom tartani, túl gyenge és éhes vagyok mindig.
(szégyell-szégyell...) De most már beletörődtem, hogy ez van, de azért igyekszem néha odafigyelni. Most este is már csak egy fél kg kenyeret fogok enni egy fél tábla szalonnával! ;-)
Na, asszem ennyi így hirtelen!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket és jó éjszakát mindenkinek!
Hajni