Gangi
.
Tuti jó kis nőzős pasi lesz
.
Azt hiszem, megvan a képlet:sokat eszik-keveset alszik (mert éjjel is eszik)... Keveset eszik-sokat alszik..
.
Ma már csökkent az étvágy, de azért rendesen termelt.
Márti, már jobb.Szépen gyógyul a seb,a fejés már nem fáj.(szopi meg már gyakorlatilag nincs, a kis lustikának én fejem ki).
Ja, Emi még nnem nagyon kajál
. Max 50 gramm gyümi fogy, de inkább kevesebb, az sem minden nap. De mi még rá is érünk, csak kóstolgatás szintem vagyunk, még csak 5 és fél hónapos. Barátkozik a kanállal
.
KMarian, mi még nem eszünk értékelhető mennyiséget, szerintem Emi nem rajon túlzottan Sinlacért.(a maxi 40 gramm volt, amit megevett, ma pl csak 30-at) Én azért adom, hogy kanalazzon valamit a gyümi mellé.Kicsit sűrűbbre csináltam, és úgy jobban ment, de még csak kóstolgatjuk.
Bevallom, nekem felfordul a gyomrom az illatától, nagyon nem is ízlik, de a többiek azt mondják, finom. Ki kell próbálni.
Kaki: Emi felesbe volt tápis (most már 2/3-ban), 2 hónapos koráig nagyon székrekedéses volt. Utáána megoldódott, most a gyümiktől meg tuti minden nap kakil, van, hogy kettőt.
Neki az alma sem fogja meg, banánt meg még csak egy kiskanállal kapott.
Barackot tegyél esetleg hozzá, az lazítja a székletet.
Meg ami nekünk nagyon bevált: Nestlé kerti gyümölcsök bébidesszert (alma, őszi, sérgabarack, szőlőlé van benne). Ettől is midenig van termés
.