Sziasztok Lányok!
Sajnálom, hogy esténként nem tudok bekapcsolódni a beszélgetésbe
Bea: Biztosan ettől a szomorú időtől is elkeseredsz, de fel a fejjel
Sajnálom, hogy negatív, de én még akkor is reménykedni szoktam mikor megjön, ilyenek a nők, ha nagyon akarnak egy picit
Figyeld meg, ha pozitív lesz a teszt, akkor meg hirtelen el sem fogjuk hinni, talán még meg is fogunk hirtelen ijedni
Ha nem most akkor valamelyik következő hónapban ez biztosan így lesz!
Takidó: várom már nagyon a csütörtököt, érzel valamit ami eddig nem volt?:9
Málna: Szép a kertetek
Egynyári virágokat kérdezel, vagy cserjéket, ha megírod segítek nekem ez a foglakozásom mostanság
Hoppá: édik a képek tényleg
Én most fürdősóval próbálkozom, állítólag ez is segít
Tengeri, vagy sárvári sót kell a kádba tenni, és félidőig naponta fél órát áztatni magadat. Utána nem, akkor már nem feltétlenül jó a melegvíz
Az E vitamint női vitaminnak is szokták nevezni, segít pl. megtapadni , méhnyálkahártyát erősíti.
Én magnéziummal együtt szedem
A MacaVibe.-t is szokták ajánlani a férfiaknak, fickósabbak lesznek tőle és a katonáik is gyarapodnak, gyorsulnak
Ezen kívül Aloét is lehet inni enni mindkét félnek, ez is segít. Méhpempő is jó, mit írjak még, ki miben hisz úgyis az segít neki
Plútó: nekem a Nagypapim ette mindig késsel villával a meggyet, az se volt kis kaland
Anyusziszi: merre laktok, hogy ilyen szép idő van, itt pest felé occcsmány az idő, fúj nem is nézek ki az ablakon.
PlÚtó: én a képeket / az enyémek 7 megásak /úgy tudom kicsinyíteni, ha beteszem szerkeszteni, majd ott a a " képek" ablakban kiválasztom a nyújtás-döntést és pl 10%.-ra teszem a 100%.-ot
Nem tudom érthető voltam e
Na olvashattok, szóf..sásom volt, bocsika!