Új privát üzeneted érkezett!

Ok!!De azért mégegyszer megnézem!!Várj!!Egy pillanat!Kép

Kép
bea27

Semmi!Kép
Mindegy.............!
Majd holnap!!Jó éjt neked is!Puszi!!Kép

Kép
bea27

Helló lányok,

én már itt vagyok, várva a reggeli hőtöket. Szorítok értetek Kép

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!

Mindenkinek jó reggelt.

Bea, Takidó szép magas hőértéket!KépKépKép
Este jó aktívak voltatok, mikor én lekapcsoltam a gépet senki nem volt itt.KépKép
Nem baj jó elfoglaltsábot találtam magamnak.KépKépKép
Felkeltettem apucit.KépKép

Hoppá, nem találtam meg az E vit. papírját.
Az biztos, hogy azért írták fel, hogy nehogy elvetéljek.KépKép

Candi, sikerült magcsinálni a virágokat?
Én már mindent kiraktam a muskátlikat is.
Ha megfagy ugy járt, mert én ha egyszer kivittem az ott is marad.
A szomszédasszonyom minden este behordja őket, reggel meg ki.
A kardvirágjaim már ki vannak bújvaKépKépKép
Nagyon belejöttél az ábra felrakásba, nekem képet azóta sem sikerült kicsinyítenem.KépKép

Málna, bocs, hogy megint ezzel zaklatlak, de már odáig eljutottam, hogy megvan a kép eredeti mérete, pixel dimenzió, de ,hogy lehet a méretet megváltoztatni?KépKép
Egyszer sikerüljön utána nam győztök majd képet nézni.KépKép

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok, egy kis kedvcsináló: "vadállatos" képek
<!--attachment: wild-animals-404931.doc*mime_msword.gif*application/msword*121.9**wild%2danimals%2edoc --><center><pre>
Kép
wild-animals.doc (121.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép

Kép

hoppá

Nem így akartam, de mostmár mindegy...

Nézzétek meg, nagyon édi...

Kép

Kép

hoppá

Na, talán így már látni Kép

KépKépKép

Szép napot nektek!

Kép

Kép

hoppá

Hoppá, tényleg aranyosak a képek.KépKép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt!

Bea ;Takido

Már úgy szeretném a kövezkező sorokat is átszinezniKép...
Szorítok nektek.Jó hogy írjátok a tünetetket mert így legalább eszembe jut hogy nekem mik voltak.Az álmosság fáradékonyság az a legtöbb esetben a terhesség jele.(Persze ha valaki hetek óta nem alszik akkor annak.)Én állva eltudtam aludni az első 9 hétben.Ha valahol leültem kész voltam.12 hétig csak álltamKépHétvégenként 16-18 órákat simán aludtam,csak wc-re mentem ki,meg enni...
Bea
Legyél optimista!!

Takido

Tegnap este apának megmutattam a fertys oldalt,hogy segítsen beállítani.Teljesen kész volt hogy iyen tudományosan akarom megállípatni a pé-m.Kép
Rögtön felajánlotta hogy majd Õ megvizsgál a lázmérőjével hogy van -e pé-m!Nem sokáig hagyott üldögélni a gép elött.Kép

Kis_plutó

Nem zaklatsz!
A pixel dimenziót elvileg át lehet írni.Tudod módósítani a számokat?A tej dologról mi a véleményed?
Tegnap én is kivirágoztam a magam.Tavaly muskátlik voltak ,szerintem idén is azt fogok ültetni,csak nem csinálok belőle dzsungelt...
Ezeket a lépcsőfeljárohoz ültettem.Kár hogy nem virágzik sokáig.Milyen virágok nyílnak egész nyáron?

KépKépKép

málna2162

Jó reggelt!

Bea ;Takido

Már úgy szeretném a kövezkező sorokat is átszinezniKép...
Szorítok nektek.Jó hogy írjátok a tünetetket mert így legalább eszembe jut hogy nekem mik voltak.Az álmosság fáradékonyság az a legtöbb esetben a terhesség jele.(Persze ha valaki hetek óta nem alszik akkor annak.)Én állva eltudtam aludni az első 9 hétben.Ha valahol leültem kész voltam.12 hétig csak álltamKépHétvégenként 16-18 órákat simán aludtam,csak wc-re mentem ki,meg enni...
Bea
Legyél optimista!!

Takido

Tegnap este apának megmutattam a fertys oldalt,hogy segítsen beállítani.Teljesen kész volt hogy iyen tudományosan akarom megállípatni a pé-m.Kép
Rögtön felajánlotta hogy majd Õ megvizsgál a lázmérőjével hogy van -e pé-m!Nem sokáig hagyott üldögélni a gép elött.Kép

Kis_plutó

Nem zaklatsz!
A pixel dimenziót elvileg át lehet írni.Tudod módósítani a számokat?A tej dologról mi a véleményed?
Tegnap én is kivirágoztam a magam.Tavaly muskátlik voltak ,szerintem idén is azt fogok ültetni,csak nem csinálok belőle dzsungelt...
Ezeket a lépcsőfeljárohoz ültettem.Kár hogy nem virágzik sokáig.Milyen virágok nyílnak egész nyáron?

málna2162

Ma mindent kétszer mondok kétszer mondok

málna2162

Sziasztok,

az esti csevelyhez még hozzáfűzném, hogy a kiskatonák gyorsaságát növeli a Q10 koenzim is, amiből van többfajta is.
Van E vitaminnal, magnéziummal stb... kombinált változata is.
A DM-ben lévőket mostanában néztem kb. 3000 Ft egy doboz, ami 60 szem. Én is most veszek majd...

Sajnos én csak reggel tudok bekapcsolódni, délután játszótér, aztán otthoni rutin a családdal...
Most nem tudom írtátok-e már ezt, ha igen bocs.
Nem volt még időm végig olvasni minden hozzászólást.

Sziszi
Vendég

Málna épp az a baj, hogy semmivel nem tudom méretezni.
Sem a sima méretszámnál, sem a pixel dimenziónál.
Na még próbálkozom, ma ugysem fogunk kimenni.
Nálunk esik az eső.KépKép
Most én is többféle virággal próbálkozom.
A rózsát nagyon szeretem, rendeltem is de még várat magára.KépKép
Muskátliba pedig valami különlegeset rendeltem, hát nem tudom ide ér e még.
Ilyen kis helyre szép a szobarózs is, mert, ha megmetszed alacsony marad és az is folyamatosan virágzik.
Én most ágyás szegélynek Kínai szegfű magot raktam, elméletileg ez is egész nyáron virágzik.
Angyaltrombitát szeretem még nagyon, de már olyan nagyok, hogy télen nem fogom tudni bevinni a pincébe.KépKép

Az előtej nekem később volt csak, de szerintem egyénenként ez is változhat.
Talán az hormonszinttől is függ, nem biztos.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Hú csajok,

ehhez a virágos témához nem tudok hozzászólni.
Nem vagyok egy kertész...

Sziszi
Vendég

Csajok!!Van egy rossz hirem!!A tesz negativ!!!!Kép
Ez van!!Én ezért nemakartam magam túlságosan beleélni!!Sajna igaza lesz az anyukámnak!!Kép Csak késik!!
Takido!Nem kaptam még mindig emailt!!Kép
Viszont a hőm még mindig annyi!Egyfokkal jobb!
Hajnalban is mértem,akkor meg 36.6 volt!!

Kép
bea27

Bea azért én még nagyon szorítok Neked.KépKép
Lehet, hogy nem középidőben volt csak pé-d.
Sőt akár mensi előtt is lehet pé., ugyhogy mindent bele.KépKépKép

Anyusziszi, irigylem ha nálatok játszótérre menős idő van. Hú de magyaros lett.
Itt nálunk esik az eső.KépKép

na megyek mert épp eszik akincsem késsel villával banánt és epret, és közben Metro játékkatalógusából "válogat". Olyan édi.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szerintem meg csak simán KÉSIK!!Kép
Na mindegy!!Majd talán ez a hónap meghozza a gyümölcsét!!KépVagy nem!!
Éjszaka úgy fájt a gyomrom!!Hozzászoktam,hogy amikor felkelek,akkor rendszerint reggelizek!És már egy ideje fennt voltam,és nem ettem!!Azthittem megzavarodok annyira fájt a gyomrom!!Tiszta szerencsétlennek érzem magam,hogy semmi sem úgytörténik,ahogy szeretném!RRáadásul a Doki tegnap megpiszkáta a gyökérkezelt fogamat,és mára olyan érzékeny lett!!!KépRég volt ilyen szar napom!Pluto!Köszi,hogy biztatsz,de szerintem ez már meg fog jönni!Akármikor megfogant volna,már mutatná a teszt!KépEnnyi késéssel!Na csak ezt alkartam leirni még!

Kép
bea27

Jó reggelt mindenkinek!

Bea!
Ne keseredj el,lehet,hogy még korai a terhességed,és eztért nem mutatja ki.
Még lehetsz babás,meg hallottunk már olyanról,hogy valakinek késöbbi terhességet se mutatott ki,ugyhogy még ne szomorkodj emiatt.

Én is megmértem megint 6-kor,és feljebb ment mára 36.7-ről 36.9-re.Majd most 9-kor 37.2.Ugyhogy azt figyeltem meg,hogy kb.3 tizedet jelent.
Reménykedjünk tovább együtt!!!

Lányok!
Aranyosak vagytok,hogy így szorítatok.

Málna,Kis_Plutó!
Biztos nagyon szép a virágos kertetek.Sőt,hát Málnáét meg is csodálhattuk.

Málna!
Én nem bonyolítom túl a ferty-t,csak a hőmet szoktam megadni,meg az együttléteket.
A te "lázmérőd"biztos jobb volt este.

Hoppá!
Nagyon édik a képek.

KépKép
takido

Bea!
Nem értem,hogy miért nem küldte még meg a jelszót.
Megpróbálom még egyszer.

KépKép
takido

Képzeljétek tegnap jelentkezett a kutya gazdája...Ez van ma költözik a kis drága.
Kép

málna2162

Málna!
Nagyon sajnálom.Nem is tudtam,hogy talált kutyus volt.

KépKép
takido

Köszi!!Még egy kicsit maradok,aztán mennem kell dolgozni!!Viszont remélem holnap jó idő lesz,mert szabadnapos vagyok!Olyan szar lett a kedvem!!
Többiek!!Hallott már valaki arról az ultrahangos megfigyeléses témával kapcsolatban valaki valamit?Mert ez engem nagyon érdekelne!!!!!EZEKUTÁN meg FÕLEG!!Az a gond,hogy az egyik gyerek köztünk fog aludni,ha most majd megjön,és lesznek a term.napjaim,akkor,hogy a denébe fogjuk megoldani az együttléteket!?Idegesit,hogy csökken az esélyünk az együttlétekben is!A végén még nem jön be az asztrológus "jóslata"!Kép

Kép
bea27

Málna én is sajnálom.KépKép
Gyorsan pótoljátok, ugy látom a fiad nagyon megszerette.KépKép

Bea én még mindíg biztatlak, mert azokat a dolgokat amiket leírsz, mind összevágnak a terhesség tüneteivel.
Ezek nálam is voltak.
A fogorvossal kapcs.-bvan meg az íny érzékenyebb terhesség alatt, és többet vérezhet is.
Ez tömésnél sem egy pozitív dolog.KépKép
Amúgy nem vagy megfázva?
Nekem valószinűleg a múltkor az kavart be, mert mióta 18 hónaposan elválasztotta magát a fiam elég rendszeres volt a ciklusom. 32 napos.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Fájdogált a torkon,de.............!
Nem mesélek be magamnak semmit!!
Na lépek!!Este tudok csak jönni!!Szép napot mindenkinek!Puszi!Kép

Kép
bea27

Bea!
Majd nézd meg az e-mailt,megpróbáltam mégegyszer.
És elolvastam,amit az asztrológus válaszolt.Szerintem tuti igaza lesz!!!

KépKép
takido

Már megint szórakozik a bbnet.
Bea leírom még egyszer.
Tapasztalatból mondom, hogy gyerekek mellett is megoldható az együttlét. max. csendesebbnek kell lenni, mint egyébként.KépKép
A nemes cél érdekében a szőnyeg sem olyan kényelmetlen.
Nálunk a fürdőszoba is kedvelt gyerekmentes övezet lett.
Fürdőkád, mosógép, mind kipróbált dolog.Kép:9
Úgyhogy gőzerővel mindent bele.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok Lányok!
Sajnálom, hogy esténként nem tudok bekapcsolódni a beszélgetésbeKép
Bea: Biztosan ettől a szomorú időtől is elkeseredsz, de fel a fejjelKép
Sajnálom, hogy negatív, de én még akkor is reménykedni szoktam mikor megjön, ilyenek a nők, ha nagyon akarnak egy picitKép Figyeld meg, ha pozitív lesz a teszt, akkor meg hirtelen el sem fogjuk hinni, talán még meg is fogunk hirtelen ijedniKép Ha nem most akkor valamelyik következő hónapban ez biztosan így lesz!Kép
Takidó: várom már nagyon a csütörtököt, érzel valamit ami eddig nem volt?:9
Málna: Szép a kertetekKép Egynyári virágokat kérdezel, vagy cserjéket, ha megírod segítek nekem ez a foglakozásom mostanságKép
Hoppá: édik a képek ténylegKép Én most fürdősóval próbálkozom, állítólag ez is segítKép Tengeri, vagy sárvári sót kell a kádba tenni, és félidőig naponta fél órát áztatni magadat. Utána nem, akkor már nem feltétlenül jó a melegvízKép
Az E vitamint női vitaminnak is szokták nevezni, segít pl. megtapadni , méhnyálkahártyát erősíti.
Én magnéziummal együtt szedemKép
A MacaVibe.-t is szokták ajánlani a férfiaknak, fickósabbak lesznek tőle és a katonáik is gyarapodnak, gyorsulnakKép
Ezen kívül Aloét is lehet inni enni mindkét félnek, ez is segít. Méhpempő is jó, mit írjak még, ki miben hisz úgyis az segít nekiKép
Plútó: nekem a Nagypapim ette mindig késsel villával a meggyet, az se volt kis kalandKép
Anyusziszi: merre laktok, hogy ilyen szép idő van, itt pest felé occcsmány az idő, fúj nem is nézek ki az ablakon.
PlÚtó: én a képeket / az enyémek 7 megásak /úgy tudom kicsinyíteni, ha beteszem szerkeszteni, majd ott a a " képek" ablakban kiválasztom a nyújtás-döntést és pl 10%.-ra teszem a 100%.-ot
Nem tudom érthető voltam eKép
Na olvashattok, szóf..sásom volt, bocsika!

Andi
candi

Sziasztok!

Hú, de sok minden történt tegnap du. ótaKép
Bea! Ne keseredj el ez nem jelent még semmit, a barátnőmnek nem volt pozitív a tesztje, sőt a doki is azt mondta, hogy szerinte nem terhes, aztán kiharcolta a hüvelyi ultrahangot, de pont aznak csinált még egy tesztet kiváncsiságból és az már pozitív lett, mindez 8 hetes terhesen, addig meg semmi. Kép
Nekem ma 36,9 volt a hőm, és ma szájba raktamKép
Nekem még van egy hetem, de most megpróbálok másra gondolni, nem szabad annyira akarni, összejön az majd, bár én már nagyon szeretném.
Kép
Málna!
El tudod küldeni amiről tegnap beszéltünk, az orvossal kapcsolatban?
Köszi
Amúgy én is a cickafarok teát hallottam nőknél, férfiaknál meg ginzeng teát.
HáthaKép

Kép
Kép
nektarin

Sehol senki?Kép
Nektarin: jó ez a hő nagyon csak mostmár mindig szájban mérd és ne engedd lemenniKép
Cickafarok teát már én is ki akartam próbálni, de az íze miatt nem biztos, hogy megtudnám inni brr..Kép
Írjatok, ha vagytok!
Kép

Andi
candi

Szia Candi, én mst itt vagyok.

Az én dokim megmondta a biztos "receptet": nem szabad nagyon akarni. De hát, könyörgöm, az ember vagy akar gyereket, vagy nem. Középút nincs. Szerintem.

Kép

Kép

hoppá

Bea, most olvasom, hogy negatív lett a teszt Kép Azért, ha nem jön meg, csinálj mégegyet pár nap múlva feltétlen!

De nézzük pozitívan -ha most nem-, majd áprilisban! Mostantól szép (lesz) az idő, virágillat mindenhol, csiripelnek a madarak, előtérbe kerül a szerelem.

Kép

Kép

hoppá

Persze, hogy nem szabad nagyon akarni, de hát tényleg az az igazság, hogy vagy akar valaki babát vagy nem, nincs középút.
De tuti, hogy ezek a dolgok is pszichések.
Egy biztos, sokat kell szerelmeskedniKép
Candi: nem engedem én leesni, de biztos nem fogja megkérdezniKép, amúgy a szájban nem túl jó, reggel majdnem visszaludtam, féltem, hogy vagy elharapon, vagy kiesikKép

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok.

Jövök egy kicsit,mert most minden nyugodt és csöndes...ritka

Hoppá

Azért sejted hogy az orvos ezt hogy értette?!Nem szabad nagyon akarni:GÖRCSÖSEN
Az tényleg nem jó.Neked sem meg apának sem ,még a végén azt gondolja hogy csak azért bújsz vele ágyba.

Nektarin
Csak SZTK-BA NE!!!!!!!!!
Az szerintem olyan lelketelen.Mármint az orvosok hozzá állása.Tisztelet a kivételnek!De sajnos nekem is van tapasztalato.14 évesen voltam elöszőr nőgyogyinál.SZTK-ban.Beadtam a személyim a kartonzóba és amikor kijött az orvos és megláttam,gyorsan visszakértem a papírjaimat és elszeleltem.A másik orvos sem volt különb akihez utánna kerültem.Ezért kezdtem el keresgélni a magánrendelésen.A mostani egy CSÚCS !!

Candi
Nálunk most nem esik,de fúj a szél.Te merre laksz?Férjnél vagy?

Bea
Sajnálom,de ez még nem jelent semmit addig amíg nem jön meg!
Egy quicky meg "bárhol" megoldható.Hajmosás közben...

Candi

Köszi.Tavaly lett kész a kert.Megcsináltattuk az öntözőrendszert,és ellettek ültetve a növények(tuja,gyümifa,sziklakert...)Olyan virágokat szeretnék amik egész nyáron virágoznak.Elvirágzik de már jön a másik virág.Lehet két nyári is mert ahol nincs fű ott végi van mulcsozva,így elvileg a hagyma nem fagy meg,hacsak nem eszi meg valami.Jól gondoldom?!
Sok szép színes virágot szeretnék.
110 cm hosszu virágládába hány tő futómuskátlit tegyek?Tavaly tiszta dzsungel volt és nagyon nehezen tudtam karban tartani.

málna2162

Az én problémám az, hogy amikor összeházasodtunk, és eldöntöttük, hogy innentől indulhat a babaproject, én elmentem a nődokimhoz, hogy vizsgáljon meg, minden oké-e? Elküldte apát andrológushoz először, utána engem is megvizsgált, minden oké. Illetve kiderült, kicsit magas a prolactin szintem, de határon belül van. Erre kaptam Bromocriptint. De a gyógyszer hatását figyelemmel kell kísérni, így minden áldott hónapban a mensi megjövetelétől számított 13. napon kellett mennem UH-ra. Eddig rendben is van. De ilyenkor a doki mindig azt mondta: " Ó, ott egy gyönyörű érett petesejt, ha hazamegy, ne hagyja aludni a férjét..."

Ez még 1-2 hónapig oké. De amikor 6-7 hónapon keresztül mindig ezt hallod...
Hát meg kell, hogy mondjam, szörnyű parancsra szerelmeskedni.

Úgyhogy noveberben mondtam a dokimnak, hagyjuk pár hónapig egymást békén, hadd próbálkozzunk természetes körülmények között. Nem időre, nem rendelésre. De sajnos már ott tartok, hogy a férjemmel a szerelmeskedéseink le lettek szűkítve a -csúnyán mondva- gyerekgyártásra. Ez pedig nem túl jó. Szinte mindig ott motoszkál az agyamban: "hányadik napnál tartunk? Á, most nem érdemes." 14. nap körül pedig rá akarom magam kényszeríteni, most kell, mert most jöhet össze. Szóval szörnyű a nyomás...

Úgyhogy lányok, ne számolgassatok, csak szeressétek egymást. (nekem is ezt kéne próbálnom Kép

Kép

Kép

hoppá

Az én problémám az, hogy amikor összeházasodtunk, és eldöntöttük, hogy innentől indulhat a babaproject, én elmentem a nődokimhoz, hogy vizsgáljon meg, minden oké-e? Elküldte apát andrológushoz először, utána engem is megvizsgált, minden oké. Illetve kiderült, kicsit magas a prolactin szintem, de határon belül van. Erre kaptam Bromocriptint. De a gyógyszer hatását figyelemmel kell kísérni, így minden áldott hónapban a mensi megjövetelétől számított 13. napon kellett mennem UH-ra. Eddig rendben is van. De ilyenkor a doki mindig azt mondta: " Ó, ott egy gyönyörű érett petesejt, ha hazamegy, ne hagyja aludni a férjét..."

Ez még 1-2 hónapig oké. De amikor 6-7 hónapon keresztül mindig ezt hallod...
Hát meg kell, hogy mondjam, szörnyű parancsra szerelmeskedni.

Úgyhogy noveberben mondtam a dokimnak, hagyjuk pár hónapig egymást békén, hadd próbálkozzunk természetes körülmények között. Nem időre, nem rendelésre. De sajnos már ott tartok, hogy a férjemmel a szerelmeskedéseink le lettek szűkítve a -csúnyán mondva- gyerekgyártásra. Ez pedig nem túl jó. Szinte mindig ott motoszkál az agyamban: "hányadik napnál tartunk? Á, most nem érdemes." 14. nap körül pedig rá akarom magam kényszeríteni, most kell, mert most jöhet össze. Szóval szörnyű a nyomás...

Úgyhogy lányok, ne számolgassatok, csak szeressétek egymást. (nekem is ezt kéne próbálnom Kép

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Hát igen, az SZTK-val ez a gond, úgyhogy nem is akarok többet kisérletezni.

Igen, sajnos tényleg megöli a dolgot, ha mindig azt figyeled, számolgatod, hogy mikor jó, most együtt kell lenni, mert most tuti összejön stb.
Főleg a pasiknál nehéz, az én párom megjegyzi, ha fölteszem a lábam, hogy most ettől jobb leszKép, persze aranyosan mondja, de azért biztos benne van, hogy na a nők!
Én próbálom csak lazán, de mivel mi eladtuk a lakást, most éppen ház felújítás közepén vagyunk, egy barátunknál lakunk, na már most még arra is figyelni kell, mikor nem lesz otthonKép
De legalább két hónap múlva legkésőbb beköltözhetünkKép
Ja és még esküvő is lesz a jövő hónapban, úgyhogy kicsit zaklatott az életünk, de mi azért próbálkozunk, én nagyon szeretném ha sikerülneKép, de végül is rárérünkKép

Kép
Kép
nektarin

Málna: 1 méter körüli ládába 5-6 tő muskátli kellene, hogy igazán szép legyen, és hetente tápozni kell, nem szabad túl nedvesen tartani a földjét, mert akkor nem virágzikKép
Sajna a hagymás növények mind olyanok, hogy vagy tavasszal virágoznak mint a jácint, tulipánstb. ezek kinnt is maradhatnak télire a földben, vagy olyanok, hogy télire fel kell szedni őket, viszont nyáron hosszan virágoznak / dália, kardvirág, begóniastb. /
Ha egynyáriakat ültetsz egész őszig szépen virágoznak/ pistike, begónia, büdöske, bojtocska, paprikavirág stb/.
Vanak még évelő kisvirágok: kokárdavirág, menyecskaszem, levendula, margaréta, lobélia stb, ezek nagyjából egész nyáron nyílnak!
Ha valamelyikről írjak ennél is bővebben, szólj:9
Hoppá: ezt már nekem is mondták, de a tudatalattimnak én nem tudom mondani, hogy lazítsKépKép
Bocsi, ha hoszú voltam

Andi
candi

Én mentem haza, sziasztok!
Holnap találkozunkKépKép

Andi
candi

Hello Lányok!

Sikerült jól felhúznom magam a babaneten.Kb 3x törölte ki a kisregényemet.Most majd győzzem összeszedni,amiket írtam.

Candi!
Nagyon szép ez a kép.
Irigyellek,hogy ilyen sokat tudsz a virágokról.

Hoppá!
Szerintem onnantól kezdve,hogy valaki eldönti,babát szeretne,szinte képtelenség ezt kizárni az együttlétekből.Akinek ez teljes mértékben sikerül,annak gratulálok.

A férjemmel olyan szempontból szerencsém van,hogy pl.megérti,hogy együttlét után jobb ha nem kelek fel egyből,és már kérés nélkül hozza az innivalómat ilyenkor.
Úgy veszem észre,hogy már ő is nagyon szeretne babát(sőt)csak mivel férfi nem beszél róla annyit,és nem éli bele magát,ha mondjuk pár napot késik.

KépKép
takido

Candi!
én is kíváncsian várom a fejéleményeket.
Válozások? Hát múlt héten előfordult többször(igaz inkább délután)hogy hányingerem volt.A hétvége óta meg alig tudom kitárni magam az ágyból reggel(napközben viszont nem vagyok se fáradt,se álmos)tegnap este pedig szúrt a hasam,bár ezt nem tudom,hogy nem-e inkább rosszat jelent.
Nagyjából ennyi.

KépKép
takido

Bea!
Megjött végre az e-mail?

KépKép
takido

Takido!

A sógornőm onnan jött rá, hogy babát vár, hogy szúrt a hasa, később pedig a hüvelye is! Ez jó jel! Kép

Jó éjt nektek, megyen aludni, holnap "találkozunk".

Kép

Kép

hoppá

Ez nagyon jó hír.egyik délután az is beszúrt hirtelen.Meg is ijedtem,hogy mi lehetett ez.

KépKép
takido

Itt vagyok!!
Mindjárt megnézem!!Várj.............!

Kép
bea27

NINCS EMAILEM!!!!!!!!Kép
Most mi lesz??

Kép
bea27

Takido!!Most nem azért,de szerintem Te tuti terhes vagy!!Magas a hőd!!Kép
Szúrkál a hasad!!Kép
Plussz még lennt is!!Kép
Mostmár Te jössz a tesztelésben!!Kép
De ne engem utánozz,semmiesetre sem!!Kép
Itt vagy még??

Kép
bea27

Szia!
Igen,itt vagyok.
Jó lenne,ha igazad lenne.De azért még nem élem bele magam.

KépKép
takido

Ezt az e-mail dolgot nem értem.Már rég kellett volna küldeniük.

KépKép
takido

Szerintem te se vagy esélytelen.Biztos korán teszteltél.

KépKép
takido

Megint megpróbáltam a fertyt és most vettem észre,hogy kiírt v.mit h.sajna most nem sikerült,próbálja meg később.Vagy v.mi ilyesmit.

KépKép
takido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?