Új privát üzeneted érkezett!

Saját programunk van.
Nálunk is elsődleges szempont a játék,de mivel sok a kisebbségi,meg a hátrányos helyzetü,rossz családi körülményekből származó gyerek,ezért nem hagyatkozunk kizárólag arra,hogy a gyereknek van-e kedve részt venni vagy nincs.Elég nagy hiányosságokkal érkeznek,ezért a mi dolgunknak érezzük ezt pótolni.Ezt ugy próbáljuk,hogy reggeli után foglalkozunk,mikor semmilyen játék nincs elöl,hogy ne vonja el a figyelmüket,és minden nap tartunk v.milyen foglalkozást+külön-külön is sokat foglalkozunk velük.

KépKép
takido

Én is sok helyről hallottam,hogy a nagy szabadság oda vezetett,hogy a gyerekek alig tudtak valamit.Gondolok itt egyszerü mondókára,verse,énekre.

KépKép
takido

Na ez így jó.KépKép
Nekem az iskolába menetel olyan nagy dilemma volt, mert az ovónők szerint nem volt iskolaérett.
A nevelési tanácsadóban teljesen mást mondtakKép
Most már nagyon örülök, hogy a suli mellett döntöttünk, mert nagyon jól tanul, szereti is az iskolát.KépKép
Na én mára elköszönök, mert nagyon fáradt vagyok.Kép
Holnap csak este leszek, de írjatok sokat, majd bekepcsolódom.
Mindenkinek jó éjszakát!!

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Örülök,hogy jól sikerült az iskolába menetel.Látom sok szülőn,hogy ez mekkora probléma.
Jó éjszakát!
lassan én is megyek aludni

KépKép
takido

Szép napot mindenkinek!
Sehol senki?

KépKép
takido

Sziasztok,

az a terhes, akinek a munkahelye megszűnik a tehesség alatt, annak jár a GYÁS, de GYED nem. Egy ismerősnek szünt meg a munkahelye a 3. hónapban, azt mondta neki a bérszámfejtőnk, hogy a GYED akkor jár, ha munkaviszonyban áll a szülés napján!!!
Õt bejelentette egy haver minimálbérrel, hogy kapjon GYED-et.

Ha akarjátok pontosan utána tudok kérdezni.

Sziszi
Vendég

Hú, még okosabb lettem, csajok.
De jó hírem nincsen.
GYÁS (168 nap) az átlag bruttó kereset 70%-a, de csak akkor jár a szülés előtti évben megvan minimum a 180 napos munkaviszony (folyamatos). Amennyiben megszünik a terhesség alatt a munkaviszony, akkor a GYÁS nem jár, ha a szülés 42 napon túl történik meg. Tehát, ha a 8. hónapban szűnik meg a munkahely, akkor jár csak GYÁS.
GYED-nél jól írtam, a szülés napján munkaviszonyban kell állni, ez alap kitétel.
GYES jár állampolgári jogon, ezt mindenképp megkapja mindenki.

Sziszi
Vendég

Anyusziszi!!Nekem pontosan az lenne a kérdésem,hogy-hogyha nyárvégétől,vagy mittudom én mikor megszűnik a munkahelyem,akkor mire vagyok jogosult,ha add Isten már tehes lennék!!Kép
Mert ha fizetem a TB-ét,attól még nincs munkaviszonyom akkor viszont mi értelme van,hogy fizessek??Nemértem!!!
Más téma!!!Ma 37.1 volt a hőm!!!!
De tegnap tényleg olyan fájdalmam volt,mint havi előtt!Lehet,hogy azért,mert cipelem az Eric popóját?Senkivel nem cipelteti csak Velem,mert én sajnálom meg,meg ha megyünk valahova Én akarok gyorsabban menni!!

Kép
bea27

Szia Bea,

sajnos, ha most terhes vagy, akkor sem fogsz megszülni, csak decemberben. Ugye?
Tehát a 42 napba nem fér bele. Valahogyan el kellene ezt húzni novemberig vagy gyorsan elhelyezkedni valahol még most, amíg nem látszik, hogy terhes vagy.
Kizárólag GYES járna neked az adott helyzetben :o(

Ez már valaki lesz!!!
Javasolnék egy tesztet mostmár!

Sziszi
Vendég

Nembiztos,hogy van valaki bennem,mert tegnapelőttig digitális hőmérővel mértem!Bár tegnap az új higanyos is azt mutatta,mint utolsó nap a digitális!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!Én ezt már nemértem!!Meg zavar ez a Gyeses,Gyedes dolog is!!Máshova már nemakarok elhelyezkedni!!!!!Kép
Egyébként nekem ez a munkahely már 4éve van!!
Egyébként nemcsinálok tesztet,csak max jövőhét csütörtökön!!Egyébként köszi az infot!!

Kép
bea27

Ja!!Bocs a sok egyébkéntért!!
Veled mi a helyzet?

Kép
bea27

Sajnos nekem tegnapelőtt megjött. Az volt a 36. nap. Majd ebben a hónapban kipróbéljuk a hőmérőzést, bár nem tudom, hogy ez mennyire válik be. Majd most Tőled megtudom!
A tartósan 36,9 jó érték, ha nem esik le a hőd, akkor nyerő...

Sziszi
Vendég

Anyasziszi!
köszi a felvilágosítást.

Bea!
én nagyon szorítok!!!Hányadik napon vagy,hogy még nem akarsz tesztelni?

KépKép
takido

Takidó!
A 33.napon tartok,de amint azt már irtam jövőhét csütörtökig nemvagyok hajlandó tesztet csinálni!Utoljára vasárnap csináltam,ha jól emléxem.és semmit nem mutatott!!Kép
Ha kihúzom jövőhét csütörtökig nemcsak gyanakodni,hanem örülni is lehet!!
Majd meglátjuk.................!

Kép
bea27

Bea!
Megértelek.Nekem is már többen mondták,hogy teszteljek,de még én is várakozó állásponton vagyok.
A vasárnapi biztos korai volt.
Amugy hallottam olyat,hogy sokan ketté vágják a tesztet igy kétszer lehet használni.
Én még nem próbáltam,de ki fogom.

KépKép
takido

Halihó lányok!
Eddig nem lehetett tőlem elérni a babanetet, nektek is szórakázott?:0
Bea és Takidó én már olyan, de olyan kiváncsi lennék a helyetekben, nagyon izgis lesz a jövő hét.Kép
Takido te mikor tesztelsz megint, egyébként mérted a hődet?
Málna hol csavarogsz, lefoglal a kutyuli? Hogy viselkedik nálatok?
Jaj lányok ez a munkahely dolog, mikor lesz már normális világ, hogy nem kellene még ezen is morfondírozni?!..Kép Ha netán tényleg megszűnne a munkaheletek, mit csináltok majd? Ha itt a baba, akkor ez nem kérdés gondolomKép
Írjatok, ha vagytok

Andi
candi

Candi!
Nektem tegnap este szórakozott a babanet.
Mértem reggel a hőmet.36.7 a tegnapihoz képest emelkedett.Sajna mindig 6 óra körül tudom mérni,mert délelöttös héten olyankor kelek,és most írta valaki,hogy ilyenkor a legalacsonyabb a hőmérséklet,meg a hormonszint.ezért ma(utána visszaaludtam) kiváncsiságból 8-kor mikor magamtól felébredtem megint megmértem,és 37.0 volt,ugyhogy lehet benne v.mi.
Hát,hogy mikor tesztelek ez se egyszerü a hőm alapján több lehetőség is volt peteérésre.ha az első dátum a jó,akkor már tesztelhetnék,de ha a második,akkor még korai lenne,ugyhogy még nem döntöttem,hogy mit csinálok.

KépKép
takido

Sziasztok lányok!
Látom mindenkinél nagyon beindult a hőmérőzés.KépKépKép
Takidó, Te most hányadik napnál tartasz?
Egyébként itt van még valaki?
Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Basszusss!!!!!!
Megirtam egy egész regényt,erre ez a kis szaros gyerek kitörőlte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bea27

Az előbb az én fiam is ugyanezt tette amikor egy másik topicba írtam.KépKép
Eric meddig marad nálatok?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Na ittvagyok!!Hol is tarthattam??
Szóval!Utánajártam a TB,és ADÓ dolgoknak,hogy mik a lehetőségek!KépSzóval az van,hogy:Ha megszűnik a cég akkor a valamelyik ismerősünket megkérjük,hogy jelentsen be a cégéhez,Én fizetem a TB-nek,a Barátunknak,meg az ADÓT!!Utánajártunk,ez nem nagy érvágás lenne!!KépRemélem minden ilyen simán megy majd!!Csak ez a baby jönne már!!KépApa aztmondta,ha megszünik a cég nem kell dolgoznom már!!Kép
Ha meg terhes leszek elvesz feleségül!KépDe nem lesz nagy felhajtás,igy a lakásfelújitás miatt!!Mert rengeteg pénzt visz!KépDe sosem akartunk nagy felhajtást!
A neveket is már tök rég kitaláltuk!ÁDÁM,IZABELLA!!Na milyen???
Lányok!!Ti is irjatok magatokról bővebben!!Én már elégé kitárulkoztam!!!!!Kép

Kép
bea27

Anyu szombaton hozta a Sógorommal!Itthagyta,mert még a báttyának suli van!Kép
De vasárnap jön a Dominic is az Anyukájával,repülővel!!2 hétig maradnak itt!Eric igy hármat!KépMegyünk majd a Játékszigetbe az Árkádba,meg az állatkertbe,meg a ligetbe,stb.......!Ez mind bevan rendelve!!Kép

Kép
bea27

Sziasztok!

Kis_Plutó!
26. napon tartok,és kiváncsian várom a folytatást.

Bea!
látom,nem fogtok unatkozni a következő napokban.
Azért ez mindenképp jó,hogy nem kell azon paráznod,hogy mi lesz,ha megszünik a meló.Babaprojectnek az nem igazán kedvezne.

KépKép
takido

Hát nem fogsz unatkozni az elkövetkezendő napokbanKépKép
Bár, ha ilyen rossz lesz az idő gondolom törlődik a program.Kép
A nevekkel kapcsolatban ügyesek vagytok.
A lányommal 35 hetes terhes voltam, amikor eldöntöttük végre, hogy mi legyen a neve.KépKép
Mit írjak magamról?

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

JA-JA!!
Csak tudjátok mi a gáz???
Hogy a fenében tudunk Apával nászéjszakásat játszani,ha full house lesz??
Én utána mindig fekve szoktam maradni,és az egyik gyerek tuti köztünk fog aludni!!!!Kép
Imádom őket,de nem állhat le a project!!

Kép
bea27

Bea!
ez igy tényleg nem egyszerü..azért utána maradj nyugodtan fekve.
Az elöbb elfelejtettem,a nevek nagyon tetszenek,tényleg szerencse,hogy ilyen hamar ki tudtátok választani.Mi sajna nem vagyunk egy véleményen a neveket illetően.

KépKép
takido

Bea ehhez hozzá kell szokni, mármint ahhoz, hogy a gyerekek a közelben lehetnek, és ha valamit látnak igen kíváncsiak.KépKép
A lányom is kapott már minket rajta sex közben.
Mikor elkezdtük, még aludt, és csak arra eszméltunk, hogy szólt az apjának, hogy apa nem lehet ugrálni az ágyon.KépKép
Ugye a sötétben csak a mozgást látta.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Megint baj van!!Megint egy csomót irtam,és kihúzta az Eric a kábelt!!!Kezdek idegbeteg lenni!!!

Kép
bea27

Jól bírja az éjszakázást.
Nekem szerencsére már alszanak, és apa is mindjárt itthon lesz.KépKépKép
Lehet gyakorolni.KépKép

Jó éjszakát mindenkinek:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Bea!
nehogy a végén elmenjen a kedved a babázástól

Kis_Plutó!
Ez jó kis szituáció lehetett.

KépKép
takido

Jó éjt Kis_Plutó,és jó gyakorlást.

KépKép
takido

Jót nevettem a storydon!!ARANYOS!!
Mennyi idős a kislányod??Mi a neve?
Veletek alszik??
Én nemakarom,hogy köztünk aludjon majd a miénk!Mert a Tesóm 3 évesen nagyon nehezen tudta leszoktatni a "nagyágyról" a kicsire!!!Kép
Ezt az Izabella nevet mindig elfelejtem!Anyukám orvosának a neve!Eleinte az Elizabett tetszett!Ki tudja melyik lesz!KépNekem egy jósnő fiúnak jósolta az elsőt,a másodikat lánynak!Akármikor beszélünk a z elsőcskéről mindig Ádámot mondunk!Hármat jósolt,de a harmadik sorsáról mi döntünk,ezt mondta!Szerinte majd elvetetem!!Elküldtem az asztrológusos,meg az Opelos levelet?

Kép
bea27

Bea!
Én nem láttam,olvastam.
A nevekhez visszatérve.az a baj,hogy (gondolom nem vagyok egyedül vele)minden nevet emberekhez kötök.És az oviba szinte minden név előfordul,én az alapján zárok ki,vagy szeretek meg neveket.és mire végre egy megtetszik,arra a férjem mondja,hogy neki ez nem tetszik.Persze nem ez most a legföbb problémánk,bárcsak már ott tartanánk,hogy ezen kell vitatkoznunk.

KépKép
takido

Még itt vagyok.
A lányom 7 éves. Mikor ez a dolog történt 3 éves lehetett.
Akkor nem a mi ágyunkban aludt, hanem a szobánkba, de külön ágyon. Még az volt a suerencse.
Viszont volt olyan időszak amikor közöttünk aludt, de amikor terhes lettem sikerült visszaszoktatni a saját szobájába.
Eleinte akkoe is előfordult, hogy nálunk aludt el, és az apja vitte a helyére.
Bea, egyébként jósolt már máskor is az asztrológus Neked?
Bejött amit mondott?
Most már tényleg megyek.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Hajrá Pluto!!MINDENT BELE!!!!Kép
LÁttátok már azt az opelos reklámot a babákkal?
Olyan cuki reklám!!!Kép
Az asztrológus aztmondta,hogy a születésnapom előtt fog megfoganni a baba!KépSzerintetek higyjek benne?
Két dologból már eggyet megmondott!És bejött!!KépA jósnős témához még annyit hozzáirnék!Mégpedig annyit,hogy Én kislányt szeretnék!!!!Annyi fiú van már a családban!!!És még azt is mondta,hogy ahogy megszülöm a fiút nemsokra rá,teherbeesek megint!!Igy jön majd a kislány!Na!!Csak ezt akartam tudatni veletek!!!!Kép
Mindenki irjon bővebben magáról!!!!
Lassan én is lépek!Mennem kéne fürdeni!Aztán alvás!Holnap munka!De előtte még benézek!Jó éjt!

Kép
bea27

Bea!
Ez a jóslás dolog engem is érdekel.

KépKép
takido

biztos sokat számít,hogy az ember hisz-e benne.szerintem csak így van értelme.(jóslás)

KépKép
takido

A jósnőnek a jóslatai annyira nem jött be!!Talán 50-50%ban!Azokra is csak igy utólag jövök rá!!Két éve voltam nála!És amikor hazajöttem mindent leirtam amit mondott!!/Amire emlékeztem!/
A Zenit tv-én van az a Melitta,nála voltam!!Viszont az egyik ismerősömnek 80%-osan bejöttek a dolgok!!Képzeljétek azt mondta,hogyha terhes lesz a csaj az lesz a Halott Anyukája lelkecskéje!!Jó mi?Tényleg ebbe hinni kell!!Mindenesetre nembánnám,ha az asztrológus babás témája bejönne!!Kép

Kép
bea27

Magamról,meg a munkáról,ill,annak megszünéséről annyit,hogy jelenleg 3 csoporttal műkődik az óvoda,és mivel kevés a gyerek,ezt kettőre akarják csökkenteni.2-en vagyunk veszprémi kolléganők,és mivel én mentem a legrégebben biztos voltam,hogy engem fognak elküldeni,ha úgy alakul.Aztán a múltkor bejött a fönöknőm,és azt mondta 6 szem közt,hogy el akarják küldeni az élelmezésvezetőt,és így csak egy óvónőtől kell megválnia,és hogy nem engem szeretne elküldeni.Hát egyik szemem sírt a másik meg nevetett.egyrészt persze örültem,másrészt meg nagyon sajnálom a kolléganőmet 45évesen hova tud elhelyezkedni.tehát mindenképp az lenne a legjobb,ha minél elöbb összejönne a gyerek.mert ha a leépítés után jön csak az elég nagy gáz lenne.szóval nem kicsi a teher.

KépKép
takido

Bea!
Én mindenképp bizakodnék a helyedbe

KépKép
takido

Akkor húzzatok bele!!
Egyébként az asztrológus a neten válaszolt!!!
Ott is dolgozik!!De nem valami gyorsan válaszol mostanában!!Hol tartassz most??/HAVI!/Félidő?
Teszt?

Kép
bea27

Azt teszem!!Mi mást is tudnék tenni?A munkálatokon a márciusi hónapban túl vagyunk,most várom az eredményt!Ha meg nemsikerül,itt van ez a hónap!!
Lehet,hogy IDÉN SZÜLÜNK CSAJOK??
Szerintem neke3m egy FRONT elég lesz hozzá!Na!Mára tényleg lépek!!!JÓ ÉJT!!!!!Puszi!
Candi!!Reggel jelentkezhetnél!!!!Kép

Kép
bea27

Bea!
Majd megadhatnád azt azoldalt,ahol lehet kérdezni az asztrológustól.
26.napon tartok(28-32)naposak szoktak lenni a ciklusaim.néha hányingerem van,de inkább csak délután.A hőmérő alapján ugy tünik,hogy 8-9 napja volt peteérésem(a jónás naptár is ezt adta meg)ha tényleg így van,akkor hiába tesztelnék,mert még nem mutatná ki.úgyhogy egyenlőre várok,és bizakodom.

KépKép
takido

Jó reggelt mindenkinek!
Hát lányok a jövö hét is tele lesz nektek izgalommal.
Egyébként azt néztem, hogy ha hónap elején jön meg és sikerül teherbeesni az akár olyan pici is lehetne ekit a Jézuska hoz.KépKépKép

Takidó várj a teszteléssel, érdemes.
Ha tesztelsz és negatív, utána meg 1-2 napra megjön, az dupla kudarcKépKépKépKép
Szerintem érdemesebb kivárni a mensi idejét.

Bea kiváncsian várom, hogy bejön e a jóslat.
Engem nagyon érdekelnek ezek a dolgok, meg a lélekvándorlás is.
Én azért a sorsban és a sorsszerűségben is bízom.
A tenyéren is elméletileg látható, hogy mennyi gyerkőcöd lesz. Nálam a két vonal között elég nagy rész van és egy kisebb rész után jön a 3. vonal, azaz a 3. bébi. Majd meglátjuk.

Málna , Móni merre vagytok?
Remélem jól vannak a gyerekek, nem őmiattuk nem tudtok jelentkezni.

Candi, majd Te is jelentkezz.
A sok munka "ártalmas" is lehet.
Kellemesebb velünk cseverészni.KépKépKép

Na befejezem, majd még jövök.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt mindenkinek!
Jó sokat írtatok!Kép Bea : te aztán jól kibabázod magadat mostanában, a hődről nem írtál? Ugye fennt van még?
Nagyon jó lenne , ha ti Takidoval elbabásítanátok a fórumot.Kép
Engem most éppen kínoznak a görcsök,Kép de rendesen, tehát majd csak a következő hónapban leszek esélyes . De akkor belehúzunk, ugye PlútóKép Ebben a jóslás és ezotéria dolgokban én is nagyon hiszek, csak annyi kontár is van , aki ezzel foglalkozik, nem tudja az ember, hogy kiben bízhat meg. Nekem fiatal lánykoromban jósolt egy arab férfi a tenyeremből és az mind 100% bejött. Csak a gyerekről nem akart beszélni, most jó lenne ha valaki ezt is megmondaná? Gondolom ezzel mind így vagyunk, jó lenne biztosan tudni mikor jön a bébi, nem?Kép
Egyébként én enm dolgozom olyan rettentően sokat, tavaly váltottam, hátha jót tesz nekem.Kép
Írjatok, majd én is jövök, ha nem szórakozik megint a net.
Puszi: Andi

Andi
candi

Jó reggelt!!
Szerintem tegnap rosszul irtam meg a hőmet!!
Mert,ha jól emléxem pont 37.0 volt!Az a baj,hogy az előbb is amikor néztem 37.0 volt,de amikor letettem,és újranéztam márcsak 36.9 lett!Na mindegy!!Én addig örülök,amig ennyire "fennt" van!Ha valamelyik reggel észreveszem,hogy már alacsonyabb,akkor már tudom,hogy jön a piroska!KépDe még.............!Na jó,nem szólom el magam!KépA nők lapja oldalon van a szakértők között keress egy asztrológust,akit valamilyen Adriennek hivnak!Tudod:Születési év,hó,nap,óra-perc!Tedd fel a kérdést,amire kiváncsi vagy,és válaszol!De hozzáteszem,nem kapkodja el!!!!Kép

Kép
bea27

Plutó!Mi a lányod neve?
Mindenki irja meg a gyereke nevét és,hogy "mostanság" melyik nevek tetszenek nektek!Kép
Egyébként Én is tudom,hogy mit szoktak olyankor a jósok nézni,amikor a babákat nézik!De hozzánk jár be egy kinai nő,és Õ teljesen máshol mutatta!KépAmikor ökölbeszoritod a bal kezedet /azthiszem a balt!/,akkor a kisujj alatti két gyűrődés között van az eredmény!A kinai nő,meg azt mutatta,ha lazán magunkfele forditjuk a jobb karunkat /kézfejünket/ a hüvelykujj alatt az első gyűrődés alatti vastagabb csik mutatja a babák számát!!Ugye érthetően leirtam??

Kép
bea27

Na csajok,nekem most mennem kell,de este jövök!!Mindenkinek szép napot!!Kép
Úgylátom már süt a nap,de még azért hűvös van!!
Hétvégére mér jobb időt mond!!Sziasztok!!!!Kép

Kép
bea27

Sziasztok lányok!
Mindenki dolgozik?KépKép

Bea a lányom Adrienn, a fiam Krisztián.
Nekem mikor Adrival voltam terhes már akkor is nagyontetszett a Berta név, de a páromnak nem.Kép
Most az Anna tetszik nagyon, fiúba nem tudom.
A Kriszti nevét már Adri választotta.

Candi, még egy görcsölgetés is beleférhet az első időbe.KépKép
Szotítok nagyon. Már ott tartasz, hogy meg kell jönnie?
Üdv a többieknek is majd írjatok!
Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Végre hazaértem a munkából.Elég zűrös hét volt.
Aranyosak vagytok,hogy így szorítatok.

Kis_Plutó!
Én is úgy döntöttem,hogy még várok a tesztel.legalább egy hetet,lehet hogy addig meg is jön.

Nevek: nekem lányba tetszik a Gerda,Blanka,Lili még van ám ,csak nem jut eszembe.mindegy fiú nevek közül pedig a Milán,Zsombor,Csongor,Gergő?.ha még valami eszembe jut,majd leírom.

KépKép
takido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?