Új privát üzeneted érkezett!

Amúgy rosszul fogalmaztam, Liv..

Titanilla
titanilla

Csengő! Én is kérek cdt.

KépKép
Kép
moszmota

Virgi! Gyógyulj meg gyorsan! Megy a drukk, hogy minden rendben legyen.

Nikk, hogy van Bandó? Rendbejött teljesen?

Kata, köszi a magyarázatot! Kép Én speciel ezt nem tudtam. Hiába, mindig tanul az ember.

S akkor egy rövid bemutatkozás: Niácska vagyok. 2 kisfiam van: Nimród 3 éves lesz 17.-n, Bálint ma 18 hónapos. Régóta olvaslak Benneteket, mert van akit ismerek közületek személyesen, s érdekelt, hogy vannak.

Üdv
Niácska
niácska

Rovid osszegzes
Akik kertek cd-t es jonnek a temetesre
Boeszter, Titanilla, MAgi, Virgi, Anyamama,Sunimum, Fantikbaba, Liv

Aki majd cimre keri: Csirkesz duplamutti

Aki kert, de nem tudom jon-e: Hvera

Szerintetek Tonyoeknak hanyat csinaljak? Egyet a csaladnak, vagy 3-at? Vegulis mindegy nekem, csak hogy lenne a jobb?

Ja meg nincs nalam az eredeti...Remelem holnap mar szallitja a parom, mert azt igerte a szerkeszto, hogy ma vagy holnap kesz lesz...

csengo
Vendég

persze Moszi is kap cd-t.....
Vendég

folytatom az olvasást, írást, hacsak nem ébred fel Dávid

Moszi, hova utaljam a pénzt? (bocs, ha már írtad, csak nem jutottam el odáig az olvasásban)
És köszönet azért, hogy intézed a koszorút!

Tonyó, én is Dávid 2 éves kora körül próbálom majd először a bilivel való ismertetést, de ha csak 2,5 vagy 3 éves korára lesz szobatiszta, akkor sem fogok aggódni, biztosan nem fogom erőltetni; majd szobatiszta lesz akkor, amikor megérik rá az idegrendszere.

Kép

Kép
liv

NiácskaKép
Milyen magyarázatról van szó?
Mert ha a rezidens-dologra gondolsz, akkor azt az otp honlapjáról másoltam kiKép Így igazán könnyű okosnak lenniKép

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

CsengoKép
Szerintem készíts Tonyóéknak többet, családon belül biztos lesz helye.

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Nagyon régen nem olvastam és írtam nektek és annyira sajnálom, hogy csak most jutottam ide újra.

Tonyó! Sok erőt és kitartást neked.
Egy dallal búcsúzom Lautól:
Mester és Tanítványai : Ne sírj hát

Sírtál minden éjjel,
Könnyeid tengerével,
Visszahozni nem tudod már, ki messze jár...
Próbáld gondolatban,
Lassan láthatatlan leszel,
És követed az ég felé, hív egy új világ
Távolból, hozzád szól,
Amíg a földön élsz oda tartozol!
Várj még, s ha jó leszel
Hidd el Te is ide érkezel!

Ne sírj hát, hiszen hálát ad az ég,
Azokért Ki útra kel a fénnyel,
Ne félj a lelke él,
Csak elbújt egy felhő mögé...

Újból átölelnéd,
Lennél aki megvédenéd,
Mindentől, mindenkitől...
Némán elkísérnéd, felhőkön át,
De az ég kapuját nem lépheted át...

Engedd el, mennie kell,
Hiszen Õ a földnél jobbat érdemel!
Így jó, nem éred el,
De átölel majd ha jó leszel!

Ne sírj hát, hiszen hálát ad az ég,
Azokért Ki útra kel a fénnyel,
Ne félj a lelke él,

Hidd el nincs vége még ha meghalunk,
Egy új világba indulunk...
A Földről elszökünk, de az ég kapuját,
Csak lelkünk lépi át...

Ne sírj hát,
Hát mindig jó legyél
hiszen hálát ad az ég,
Ha egyszer végetér, felelsz a bűnökért
Azokért Ki útra kel
Egy másik életért
a fénnyel,
Hát mindig jó legyél
Ne félj a lelke él,
Ha egyszer véget ér, felelsz a bűnökért, egy másik életért
Hát mindig jó legyél
hálát ad az ég,
Ha egyszer végetér, felelsz a bűnökért
Azokért Ki útra kel
Egy másik életért
a fénnyel,
Óó, hiszen hálát ad az ég
Ne félj a lelke él,
Csak mindig jó legyél, csak mindig jó legyél
Elbújt egy felhő mögé
egy másik életért, ha egyszer véget ér...
hiszen hálát ad az ég...
felelsz a bűnökért, hát mindig jó legyél...

Tonyó! A lányaim három évesen maguktól levették a pelenkát és előtte soha nem próbáltam bilire szoktatni őket. Rögtön a wc-n kezdték. Az ikrekkel sem fogok máshogy tenni, tényleg érdemes kivárni, sokkal egyszerűbb, mint biliztetni.
linato

CsengoKép
Én is kérnék cd-t, küldtem neked lakcímet a mail címedre, de ha nem tudod most megcsinálni, mert így is sokat kell másolni, egyáltalán nem sürgős. Sőt, ha nagyon macera postázni stb, akkor abban bízom, hogy előbb-utóbb party-képesek leszünk és majd valamelyik talin valakitől kölcsönkérem/kapom és le tudom másolni.

LivKép
Miért nem tudtál jönni? Arról nem is írtál. Csak nincs valami baj.

Köszi mindenkinek Bálint betegsége kérdést. Azért nem írtam semmit, mert mindig úgy van, ha valamit leírok, akkor tuti másnapra az ellenkezője lesz igaz. Szóval ezt most nem is írom...Kedd óta se láz, se hőemelkedés és semmilyen tünete sincs (köhögés, taknyolás bármi). Dokinéni szerint még holnapig tartsam őket külön és ha továbbra is oké a nagyfiú, akkor összeereszthetőek. már nagyon várom, mert ez durva. Egy seggel nem tudok két lovat megülni hiába.

VirgiKép
Nagyon szorítok, hogy mindegyik műtéted jól sikerüljön.

Edit
Kép

Kép
reditke

Judy, minden oké, csak hamarosan új bútorunk érkezik a nappaliba, így a férjem nekiállt kimeszelni tegnap a lakást, ami azt jelenti, hogy hétfő óta takarítok, súrolok, kimosok, lemosok, felmosok, na nem ragozom, szóval ezért nem jutottam gépközelbe.

Virgike, remélem, a műtétekkel minden rendben lesz!

Titanilla, mindjárt megnézem a mailemet!

Kép

Kép
liv

Linato, de jó, hogy itt vagy, írj a gyerekekről!

Tényleg, lányok: érdemes egyáltalán bilivel próbálkozni, vagy jobb egyből a wc? Mert a bilimosásba ha belegondolok, hááát... Kép

Edit, köszönöm a kérdést neked is, válasz a fentiekben. Kép
Örülök, hogy Bálint jobban van.

Kép

Kép
liv

Csengő! ÉN is kérek szépen majd cd-t, megírom a címemet, sajnos nem tudok elmenni a temetésre.

Pocó

Kép
Kép
pocó

Csengo
Én is szeretnék cd-t és a temetésre is megyek

Moszi
Köszi a számlát ,ügyi vagy Kép

Niácska
Köszi már jól van ő is igaz éjjel mindig köhög elég sokat,ez még a kruppból maradt vissza,remélem ez is elmúlik hamar.

Reditke
Nem semmi ez így tényleg,remélem Bálint tényleg gyógyult és kicsit egyszerűbb lesz minden.

Virgi
Sok erőt a műtétekhez.Remélem utána minden jó lesz és megszűnik a panaszod

Kép
Kép
nikk0830

Liv,
bilimosást mi úgy csináljuk, hogy pisi/kaki kiönt, majd egy domestos törlőkendővel kitöröljük. Időnként pluszban fertőtlenítjük.
Mi Nimróddal próbáltuk rögtön a wc-t, de nem sikerült, viszont mihelyt lett bili, azonnal szobatiszta lett.
(De az ellenkezőjét is hallottam, akinek a bili nem jött be, s a wc igen. Kép Most légy okos! Kép Kép )
niácska

Kata,
köszi kérdésed. Bernátnál annyi derült ki, hogy kevesebb ellenanyaga termelődik, mint kellene, ezért fogékony minden felső légúti megbetegedésre, így most immunerősítőt szed és igyekszünk kerülni a beteg embereket.

Moszi,
köszi, hogy intézed a dolgokat!

Csengő,
én is szeretnék kérni Cd-t, ha minden jól megy akkor igyekszem ott lenni a temetésen.

Reditke,
drukk, hogy Bálint ne essen vissza, és újra összeereszthesd Õket.

Virgi,
műtétekhez nagyon drukkolok, gyorsan erősödj meg!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Csengo

Csere CD jó lesz?
annyi, ami mailban?

Titanilla
titanilla

Sziasztok!

Most tudtam összeszedni magam, hogy végre írjak....de így is nehéz elmondanom, leírnom mind azt a fájdalmat, amit éreztem és még most is érzek... mikor megtudtam mi történt.........régen jártam itt..és sajnálom, hogy elmaradtam tőletek........
Lauval pocakosan ismerkedtünk össze...és egy helyen laktunk........telefonnon ért a hír...nem tudtam felfogni, elhinni

Lau emléked örökké élni fog bennem!

Tony fogadd őszínte részvétem!......kívánok sok erőt és jó egészséget Ákos és Bazsi felneveléséhez!

A temetésen én is ott leszek....Moszi utaltam a megadott számlára...

Timi, Bencus, Levi

Kép

Kép
timcsusz

........elnézést Tonyó-t akartam írni....már fáradt vagyok....

Kép

Kép
timcsusz

Sziasztok!

Moszi
Köszönjük szépen hogy ilyen gyorsan intéztél mindent,ma én is megyek Mírával a postára és utalunk.

Anita
Olyan jó hogy írsz,nagyon kiváncsi leszek az uh-raKép.Remélem jól viseled a pocakosodást.Míra olyan eleven mint egy ördögfióka,szerencsére nem lett baj az esésből,de azóta naponta ezerszer szemlélteti a kiságynál a történteket:"Mia(MíraKép)BUMM,HOPPÁ!Hétvégén András még lejjebb fúrja a kiságy alját,azóta persze napközben egy percre sem teszem bele,éjjel meg hálózsákban alszik,így nem tudja a lábát átemelni a rácson.Határozottan javulok,most naponta egy 100-as papírzsepi csomag fogy,de legalább megúsztam a kórházatKép.Millió pusz Nektek!!!

Juti
Köszi az érdeklődést,remélem most már meggyógyulok.Míra szobáját be kéne kameráznom olyan hajmeresztő dolgokat talál ki,hogy nem lehet egyedül hagyniKép.Tegnap egymásra rakott két bontatlan pelus csomagot,felállt a kupacra lepakolta az éjjeli szekrénye tetejéről az összes cuccot,köztük pl az ollóját és azzal vagdosta "körmeit"mire beértem...

Liv
Jó hogy jöttél,Te is ritkábban írtál mostanság.Takarításhoz kitartás ügyi vagy.Dávid továbbra is nyugis baba?(látod az én lánykám 5 fiút is kitesz)

Dino
Remélem végleg kilábaltok ebből a sok betegséből,annyiszor sajnáltalak amikor írtad télen,hogy egyik érte a másikat.

Reditke
Elötted is le a kalappal,remélem Bálint sem esik vissza és kedződhet az összeeresztésKép.

Virgi
Mütétekhez kitartás!

Még csak halkan mondom(írom)úgy néz ki,van vevőnk minden azon múlik kap-e hitelt.Persze újabb probláma állt elő,mert ha ez sikerül velem szerződést bontanak,így viszont adóznom kell a régi lakás után(1.5MFT)Képmert semmissé válik a lakáscélú felhasználás...

Ébredezik a kisasszony mennem kell,puszi MINDENKINEK!
h_viola

Mindenki gyerek nélkül jön? Én ezt nem tudom kivitelezni.Sokáig úgysem tudnánk maradni, ebéd és alvás miatt.
Számlára ma vagy holnap utalok.(jó hogy van cibes számlám is)
Noémi
fantikbaba

Sziasztok!

Mit es hova kell utalni???

Magi
Vendég

Magi'
Tegnap Moszi 16.05-kor megadott egy szamlat. AKi akar es tud segiteni a csaladnak, az utal ra annyit amennyit a csaladi koltsegvetes megenged.

Noemi, en elhivtam anyuekat, de amugy vinnem a sracot is. Szerintem hozd el nyugodtan, en csak azert nem akartam, mert terhesen tok rossz emelgetni a gyereket babakocsistul.

csengo
Vendég

Viola,
nem lehet könnyű dolgod Míra mellett, persze Bernát is igyekszik hajmeresztő dolgokat csinálni.

Noémi,
úgy néz ki nekem is sikerül Bernátot Apára hagyni, így gyerek nélkül tudok menni, de Macsek írta korábban, hogy Õ is csak Márkkal tud részt venni a temetésen.

A számlaszámot szerintem tartsuk mindig elől. Tegnap én is voltam bent a Cib bankba megkérdezni a dolgokat, nem tudtam, hogy Moszi is készül. Megkérdeztem, hogy illetéktelen kezek hozzáférhetnek-e a számlához, ha nyilvános fórumon közzétesszük a számát. Azt mondták, hogy nem lehetséges, mert szem. ig. és aláírás alapján történik az azonosítás, így talán nem gond ha többször is előrehozzuk, akkor biztosan eljut mindenkihez az információ. Mit gondoltok róla?

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok!

DinoKép
Milyen immunerősítőt kaptatok? Azt a kevesebb ellenanyag-termelést ki lehet nőni? Meddig kell szedni a vitaminokat? Hirtelen csak ennyi kérdésem akadtKép

Hogy mit gondolunk a számla folyamatos szem előtt tartásáról? Én eztKép :

Számlaszám: 10700660-54703140-51100005
CIB bank, Illésné Orosz Gyöngyi

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Kedves Gyöngyi! (Moszi)

El tudod nekem küldeni a számlaszámhoz tartozó IBAN számot,illetve SWIFT kódot is? Mint írtam nem Magyarországon élek, s ezen adatok nélkül nem tudok utalni.
E-mail: rszilvia@telefonica.net
Nagyon köszönöm! Szilvia

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Viola, Dávid nyugodt, békés természet, valami hihetetlen kedvesség árad belőle, de ez nem jelenti azt, hogy ő nem megy folyamatosan, reggeltől estig. Jó, mondjuk olyanokat nem csinál, mint Míra, ez igaz. Kép

Kép

Kép
liv

Sziasztok lányok!

Van egy ötletem, amit szerintem egész jól lehetne hasznosítani.
Már nem emlékszem, h ki az aki jól tud fogalmazni, de kellene írni egy olyasmi szöveget a Lauékról, amiben arra ösztökélnénk az embereket, h támagassák a családot.

Lauval elég egyforma munkánk volt/van, és voltak közös vevőink is.
Õk nagyon szerették a Laut.
Na ezek az emberek ált. saját céggel rendelkeznek, és nem hiszem, h nagy gondot okozna nekik a támogatás.
És nem utolsó sorban itt a munkahelyemen is ismerték a Laut, a főnökeim pedig elég családcentrikusak, tőlük is lehet kérni.

Csak kellene valami jó szöveg, amivel oda tudok állni eléjük.

Aki tud segíteni, azt nagyon megköszönném, mert én elég suta vagyok fogalmazásból. Azt hiszem az email címem benne van a profilomban, oda is lehet írni nyugodtan.

Köszönöm a segítséget, és remélem nem szavazzátok le az ötletet, de kérném azért a véleményeteket.

Üdv: Kisscica

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

KisscicaKép
Én is gondolkodom azon, hogyan lehetne még több embert megkeresni.
Azon gondolkodtam, hogy "Apa"-t is esetleg meg lehetne kérni, hogy egy adott szöveget (hasonlót ahhoz, amit én küldtem a "Friss"-ekhez és a "2004. nyáriak"-hoz), tegyen fel a "Gyermekek/Magzatok kor szerint", valamint a "Szülészetek/Kórházak" témakör összes topikjába.
Nagyon sok helyen beszélgettek Lauról, nem olvastam bele minden topikba, de amit láttam, az esetek 90%-ában előkerült Lau neve.

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Ja, és Lányok!
Nagyon-nagyon hálás vagyok Nektek, hogy 1emberként mellém álltatok, hogy segítsük Lau családját.
Nem is tudjátok, milyen örömöt szereztetek nekem ezzel. Komolyan mondom, most is elhomályosodik a szemem, mert álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen hatása lesz ennek az egésznekKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Anyamanya (hú de furi leírni..)
Meg előzőekben írták többen, h tv-nél dolgoznak, meg tudnának írni más weboldalakra is.
Lehet, h meg kellene őket is kérni, h írjanak, és adják tovább, csak kell egy szöveg. majd megnézem, h mit írtál, mert arrafelé nem nagyon járogatok!
Beszéltem párommal is, aki nagyon jó viszonyban van Tonyóval, és ő is díjjazta az ötletet.
Ha Tonyó vmilyen oknál fogva nem akarná elfogadni, szerintem ő meg fogja tudni győzni.
Bár ilyenre ne is gondoljunk.

Koszorúval most végül is mi lesz, milyenben maradtatok?? Én már elveszítettem a fonalat.

Én holnap megyek megrendelni a párom és az én nevemben.

Csak még egy ötlet: nem tom, h a koszorút honnét hoznátok és mekkora lesz, de kint a temető mellett is meg lehetne rendelni. És akkor nem kell cipleni, hanem ott helyben átvenni.
Ebben tudok segíteni, mert én is onnét hozatom!!!

És meg tudom addig finanszírozni.

Kisscica

Kép

kisscica80

KisscicaKép
A koszorút ha minden igaz a mai nap folyamán Moszi megrendeli. Azt hiszem ő is a temető melletti virágosnál intézi.

Anyamanya név: ezt még Hanna találta ki, kb. amikor 2 éves volt, akkor tanult beszélni, mondogatta, hogy anya, anya, aztán egyszer anyamanya lettemKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!

Virgike! Gyógyulj meg hamar! Szorítunk a műtéthez!

Betegnek jobbulást!

Kiscica! Szerintem írd le, hogy mi történt Lauval röviden, és mivel két kisgyerek maradt félárván segíteni akarunk a családon azok akik ismerték a topikból. És kérd meg őket, ha tudnak akkor ők is segítsenek Ákin és Bazsikán.
Szerintem az őszinteség megnyeri a szívüket.
Tonyó bár vonakodva, szerintem elfogja fogadnia gyűjtésünket. A levelei alapján nem kérné, de tudom, hogy nem milliárdosok, így biztos jól jön bármennyit is tudunk összegyűjteni nekik.

Koszorú: A temető mellett rendelem meg holnap Cinedittel.
A végső forma: a szalagra ez kerül:
"Drága Lau! Nyugodj békében!
Szívünkben örökké élni fogsz.
A Babanetes családod."

(Kösz Kata!) Kép

A koszorú:
Kép
Fehér vegyes virág, fele kb rózsa, és a képen lévő sárga dísz helyett rózsaszín lesz.
A virágok fajtáját a virágossal holnap megbeszélem, hogy pontosan mit is javasol.

Így tetszik mindenkinek?

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Sziasztok lanyok!

Koszonom a szamlaszamot!
El is ment az utalas, remelem holnap mar ott is lesz.

Magi
Vendég

Anyamanya, így már értem, aranyos lehetett, ahogy próbálgatta mondogatni.
Azt még nem is is írtam, nálunk is van babó. Igaz Õ a nővérem kislánya, de akkor is imádom.
Tami, majd teszek fel képet mindjárt.

Moszi, szerintem nagyon szép lesz a koszorú, és a szöveg is nagyon jó.
Rövid, és mindent elmond, szerintem ilyennek kell lennie.
Melyik virágostól rendeled, mert akkor én is odamegyek. A felrakott képekból így én is jobban tudok válogatni, és nem ott kell majd bénáznom.

Hát, a történettel kicsit bajban vagyok, de összeszedem magam, és a hétvégén megírom. Sajnos hétkönap nem sok ihletem marad a munka mellett. Sajnos az teljesen leszív agyilag.
Majd anyut segítségül hívom, ő is ismerte Laut, és még fogalmazni is tud.

Kisscica.

Kép

kisscica80

ANyamanya, így már értem.
Biztos aranyos lehetett ahogy próbálgatta mondogatni.
Azt még nem írtam, nálunk is van babó. Igaz Õ a nővérem kislánya, de akkor is imádom.
Tami, majd teszek fel képet.

Moszi: Szerintem nagyon szép lesz a koszorú, és a szöveg is jó, lényegretörő.
Melyik virágostól rendeled, mert akkor holnap megnézem. A felrakott képek alapján könnyebb válogatni így, mint ott bénázni.

A szöveggel kicsit bajban leszek, de a hétvégén nekiesek és kierőszakolom magamból.
Anyunak szólok, h segítsen, ő is ismerte Laut, és még fogalmazni is tud.

Kisscica

Kép

kisscica80

Hát tiszta bolond ez a net, az előbb eszállt amit írtam, mostmeg előkerült.
na mind1

Kép

kisscica80

Sziasztok!

Ma 3X írtam, mindig elszállt.Kép
Köszönöm szépen a jókívánságokat! Hamar meg fogok gyógyulni, és sietek vissza olvasni Titeket!Kép
A betegeknek jobbulást kívánok!
MosziKép
a koszorú csodaszép és én is köszönöm, hogy ilyen gyorsan és ügyesen intéztél mindent!
Szép napot Nektek!

Virgi

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
virgike

Virgike!
Gyógyulj meg olyan gyorsan, ahogy tervezed! KépKépKép Aztán meg írj sokat magatokról! Megnéztem a képeket, a kisfiad nagyon szép kiskölökKép.

Reditke!
Remélem, gyógyultnak nyilvánították már Bálintot és végre megsimogathatta Milánt! Hááát, nem irigyellek az elmúlt napokért Kép. Az viszont jó, hogy Milánt sikerült megvédeni a nyavalyától Kép.

ViolaKép
Neked is gyógyulást! Remélem, a vevőtök megkapja a hitelt. AdózásKép. De legalább már végre kicsit vidámabb a hozzászólásodKép. Míra meg vigyázzon magára, főleg ha ilyen nagy légtornász Kép!

Dino
Jó, hogy nincs semmi komoly baj Bernátnál. Remélem, az immunerősítés beválik. Nálunk egész jó hatásúak a homeós bogyeszok.

Kormi!!!
Nagyon eltűntél, merre vagy? Minden oké nálatok? Hogy vannak a fiúk? Kép

Moszi!
Még egyszer köszi, hogy ilyen ügyesen intézed a közös ügyeinket (bankszámla, koszorú)!Kép

Kissica, AnyamanyaKép
Szerintem az ötlet, hogy máshol is közzé tegyük Lau és a családja tragédiáját, így gyűjtve számukra pénzt, nemesKép, de ehhez én már mindenképpen kérném Tonyó beleegyezését. Én legalábbis -adott esetben- nem nagyon örülnék, ha enélkül kerülne bele mindenféle médiába a családom története... Persze, lehet, hogy ezt csak én érzem más kategóriának, mint az általunk összeadott támogatást...

Csengő
Egy CD-t majd én is szeretnék, de azt hiszem, egyszerűbb lesz, ha a következő találkozó aklamával kölcsönkérem lemásolni Maccstól, Livtől vagy Judytól, akik itt laknak a "közelben". Azért köszi, hogy így elvállaltad a CD-k megírásátKép. Egyébként hogy vagy? Mikor mész következő UH-ra?

Lányok!
Még egy kérdés: aki volt mostanában ortopédián és szemészeti szűrésen (valamikor olvastam erről), az írja már le, mi folyik egy ilyen vizsgálaton! Mi még nem voltunk egyiken sem, de lehet, hogy nem ártana... Köszi!Kép

Na, most ennyi. Megyek, mert hangos "anyacííííí" kiáltásoktól zeng a ház Kép

Sziasztok
Erika

Erika

Kép

Kép
zsombi

Sziasztok!

Van valaki, akinek most 9 kg körüli a csemetéje? (Dokink megint cseszeget) Előre is köszi!

Moszi,
nagyon köszi a gyors ügyintézésért az egész csapat nevében! Kép

Kép

Kép
macsek11

Erika, én a szemészettel kapcsolatban tudok nyilatkozni: Dávid az ölemben ült, a szemész belevilágított egy kis lámpával a szemébe, nézte 1 percig, aztán viszonlátás.

Moszi, tényleg még egyszer köszönet azért, hogy intézed ezt az egész dolgot.

Kép

Kép
liv

Macsek11!

Mi 9,5 kg-ot nyomunk. Kép

Szerintem az nem rossz.

Magi
Vendég

Kép

Õ Tami baba. Tavaly augusztusban született.

Kép

kisscica80

Macsek!

Mi 9,2 kg vagyunk (én kicsit többKép). És kb. 80 centis Zsombi. Szerintem (és a dokik és védőnő szerint is) teljesen jók vagyunk ezekkel a paraméterekkel. Persze, inkább a topiktörpike címre pályázhatunk vele, mint az -óriásra, de hát a párom és én sem vagyunk óriások. Szóval, ha Márk szépen növöget-hízogat, mozgékony, jó kedélyű, akkor szerintem ne hagyd magad cseszegetniKép.

LivKép
Köszi! Úgy tűnik, ez kibírhatóKép. Ortopédia? Vagy ti csak elbattyogtatok a Salusba, és ott vettetek kiscipőt Dávidnak (ha jól emlékszemKép)?

KissicaKép
Aranyos kis pufi unokahugid vanKép

erika

Erika

Kép

Kép
zsombi

Lanyok!

Ezt talaltam ma!

Lau es a fiam Zoli!
Kép

Magi
Vendég

Sziasztok,ma 3-szor írtam,de elszállt.Kép

Ne haragudjatok,hogy ismét bepofátlankodok ide,de az járt az eszembe,hogy nem tudna esetleg valaki szervezni egy gyászmisét,vagy istentiszteletet Laura emlékére,így azok is el tudnának búcsúzni tőle,akik nem tudnak elmenni a temetésre.

Ha butaság akkor bocsi,csak egy gondolat volt!

Tonyó,
nap,mint nap gondolok rátok,vigyázzatok nagyon magatokra!

Kata,
köszönjük a számlainfot!

Nanda
2004.nyári babák
nanda

MosziKép
Köszi a koszorút is, biztos gyönyörű lesz.

ZsombiKép
Én is ugyanúgy gondolom, mint Te, hogy itt a topikunkon belül talán még önállóskodhatunk, de azon túl már tényleg elég "ingoványos" terület.
Főleg, ha már a média is bekerülne a képbe. Az akkor már azzal járna, hogy főleg Tonyót "húznák-vonnák", aminek nem biztos, hogy örülne.
Most a gyász éppen elég lehet neki.

NandaKép
Nem kérdeztél hülyeséget, a családunknak van egy nagyon kedves ferencesrendi szerzetes ismerőse, akivel már beszéltem és nagyon szívesen mond majd Lauért misét.
Az időpontról majd értesíteni fog, mivel ő Sümegen van (ahol az én családom is), de szokott Pestre járni a Ferenciek téri templomba. Akkor ott lenne a gyászmise.

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Még annyit lefelejtettem a gyászmisével kapcsolatban, hogy arra itt Pesten valószínűleg csak 1-1,5 hónap múlva kerül sor, mivel most a húsvéti időszakban eléggé elfoglalt és mostanában sajnos nem jön Pestre, de Sümegen talán már 1-2 napon belül is felajánl egy misét Lauért.

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!

Tegnap ta nem sikerült belépnem az oldalra, de most itt vagyok.
Elkezdek válaszolni, aztán olvaslak tovább titeket.
Virgi: Húúúú, nagyon kitartást!!!! Remélem, hogy semi komoly nem lesz. Nekem is volt ilyen, de szerencsére pár menzesz után nekem rendbejött magától, szépet leszakadt, visszaállt minden. De neked ez sokkal rosszabb lehet. Írd majd, mit mond a doki, és hogy mentek a dolgok!!!

Zsombi Erika: én most voltam a 16 hónapos törpikémmel szemészeten és ortopédián is, mert most jött el az ideje, mikor már teljesen magabiztosan, egyedül jár. Voltunk még egészen pici korában is ortopédián: akkor csak megforgatgatta a csípőjét fekve, megnézte, mennyire hajlékony, mennyire van a helyén minden. Most csak széttárta a lábacskáit oldalra, behajlított térdekkel, utána pedig csak lerakatta velem a földre, és odahivatta hozzám, hogy lássa a járását. Ez kb. 2 perc volt.
A szemészetre én kértem beutalót, mert kicsit bebandzsít néha a nyuszika: itt egy kattogó tollat kellett követnie a szemével, úgy, hogy az ölemben ül. Közben a dokinéni vizsgálta azzal a pici lámpácskával a szemét. Az eredmény annyi lett, hogy csak látszólagos kancsalsága van, mert picit széles az orrnyerge, félévente hozzam vissza, mert kockézata van, hiszen nekem volt szemtengelyferdülésem gyerekkoromban.

Ha van ég kérdésed, csak mondd.

Puszi, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Dino: jobbulást Bernátnak! Orsi is beteges volt hónapokig, már én is ott tartottam, hogy valami immundolog lehet és kéne valamit kapnia, mert nem lehet állandóan Cataflamon élnie, de végül helyrejött, és a dokinő is megnyugodott.

Juti: én is gondoltam erre a kamera dologra. Nem hülyeség. Most még anyuékkal lakunk, de lasan kész lesz a lakás, és akkor lesz külön szobája, ahol majd egyedül is lesz. És nekem főznöm kell, szóval jó lenne látni, mit művel, még ha az teljesen "bababarát" szoba is lesz. Tesómat már mozgósítottam is, hogy találjon ki valamit.

Lányok: a misét én is nagyn jó ötletnek tartom! És nagyon szívesen elmennék!

Puszi és jobbulás mindenkinek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?