Virgike!
Gyógyulj meg olyan gyorsan, ahogy tervezed!
Aztán meg írj sokat magatokról! Megnéztem a képeket, a kisfiad nagyon szép kiskölök
.
Reditke!
Remélem, gyógyultnak nyilvánították már Bálintot és végre megsimogathatta Milánt! Hááát, nem irigyellek az elmúlt napokért
. Az viszont jó, hogy Milánt sikerült megvédeni a nyavalyától
.
Viola
Neked is gyógyulást! Remélem, a vevőtök megkapja a hitelt. Adózás
. De legalább már végre kicsit vidámabb a hozzászólásod
. Míra meg vigyázzon magára, főleg ha ilyen nagy légtornász
!
Dino
Jó, hogy nincs semmi komoly baj Bernátnál. Remélem, az immunerősítés beválik. Nálunk egész jó hatásúak a homeós bogyeszok.
Kormi!!!
Nagyon eltűntél, merre vagy? Minden oké nálatok? Hogy vannak a fiúk?
Moszi!
Még egyszer köszi, hogy ilyen ügyesen intézed a közös ügyeinket (bankszámla, koszorú)!
Kissica, Anyamanya
Szerintem az ötlet, hogy máshol is közzé tegyük Lau és a családja tragédiáját, így gyűjtve számukra pénzt, nemes
, de ehhez én már mindenképpen kérném Tonyó beleegyezését. Én legalábbis -adott esetben- nem nagyon örülnék, ha enélkül kerülne bele mindenféle médiába a családom története... Persze, lehet, hogy ezt csak én érzem más kategóriának, mint az általunk összeadott támogatást...
Csengő
Egy CD-t majd én is szeretnék, de azt hiszem, egyszerűbb lesz, ha a következő találkozó aklamával kölcsönkérem lemásolni Maccstól, Livtől vagy Judytól, akik itt laknak a "közelben". Azért köszi, hogy így elvállaltad a CD-k megírását
. Egyébként hogy vagy? Mikor mész következő UH-ra?
Lányok!
Még egy kérdés: aki volt mostanában ortopédián és szemészeti szűrésen (valamikor olvastam erről), az írja már le, mi folyik egy ilyen vizsgálaton! Mi még nem voltunk egyiken sem, de lehet, hogy nem ártana... Köszi!
Na, most ennyi. Megyek, mert hangos "anyacííííí" kiáltásoktól zeng a ház
Sziasztok
Erika