Sziasztok
Hú, jó zavaros ez a számlaügy...
Szerintem: (bocs, tárgyilagos leszek)
1. Moszi nyit egy számlát, saját névre, van olyan bank, ahol kell kezdőösszeg, van ahol nem, ez az összeg a Budapest banknál pl. 5000 ft volt.
2 arra a számlára utal mindenki aki akar, annyit, amennyit akar.
3 aki utal, evidensen beszáll a koszorúba, ha jól látom.
4 Moszinak a koszorúval kapcsolatos költségei megtérülnek. Itt két lehetőség van.
a) Moszi kiveszi a koszorú árát, a maradékot Tonyó számlájára utalja, ami megvan neki
b) Moszi az egészet kiveszi, levonja a koszorú árát, többit Tonyó kezébe adja.
5 Számla megszüntetése, ami kb 3-400 ft.
Bocs, ha már egyértelmű volt, de talán így áttekinthetőbb a lehetőség.
Koszorú:
Először is én is beszállnék mindenképp, és a temetésre is megyek, Cd-t is szeretnék, viszek üreset.
Nagyon szép a hatos, és a szöveg is jó a szalagra. ha leírhatom a véleményem, akkor bocs, de aszegfű se nem tavaszi, se nem szép, se nem Lauhoz méltó virág szerintem. a tulipán, a frézia, a margaréta tavaszi, a liliom nagyon szép, és a tisztaság jelképe, ha lehet szegfű ne legyen. Annyi sok más gyönyörű virág van...
Csengő
A CD-t (visszaolvastam) elvileg úgy csinálják meg a szerkesztők, hogy a két topic külön, és Lau hozzászólásai külön szerepelnek majd rajta. ezt ha lehet, pontosítsd apával, mert nekik egyszerűbb kiemelni és egy csokorba szedni Lau hozzászólásait, mint nekünk böngészni két év anyagát.
Ne haragudjatok, de elég álmos vagyok, ezért nem szólnék személyesen, de minden kis és nagy betegnek további jobbulást, reditke, külön kitartás a beteg Bálinthoz, és drukk Milánnak, hogy ne kapja el!
Millió puszi mindenkinek!
Móni