Új privát üzeneted érkezett!

Õszinte részvétem Lau családjának és a barátainak is Kép Kb egy hónapja véletlenül olvastam bele a topikotokba, akkor ismeretlenül írtam Launak, reméltem, hogy segíthetek. Igazából nem tudom, most mit írhatnék, hogy kell-e egyáltalán, hogy írjak... mélyen megrázott, mikor olvastam, hogy meghalt Kép

Idemásolom, amit Launak írtam, hátha valaki hasznát veszi, van sok prevenciós, ingyenes kiadványuk:

Ne haragudj, hogy ismeretlenül írok, a babaneten teljesen véletlenül olvastam bele a topikotokba és olvastam rólad ill. a betegségedről is. Nagyon megráz mindig, ha arról olvasok-hallok, hogy valakit ilyen fiatalon, kisgyerekekkel talál meg egy betegség Kép Nem tudok persze semmit rólad, de szeretnék segíteni. Van egy alapítvány, akik 20 éve foglalkoznak daganatos betegek segítésével. Nem anyagi jellegű segítséget nyújtanak, hanem a betegségről illetve a gyógyulási lehetőségekről információt, életmódváltási tanácsokat adnak, a családtagokat is segíthetik, hogy tudják, hogyan kezeljék ezt a helyzetet, stb. Dolgozik náluk orvos, pszichológus, dietetikus, természetgyógyász, van tankonyhájuk, lehet találkozni már gyógyult betegekkel, stb. A programok, tanácsadások, stb egy része ingyenes, egy másik része fizetős, de elég mérsékeltek az árak. Nézd meg a honlapjukat, ha gondolod, keresd meg őket és bízom benne, hogy segítségedre lesznek a gyógyulásban! Sok erőt és kitartást neked és hosszú, boldog életet Kép

a netcímük: www.rakellen.hu

Márti
márti

Sziasztok!

Most jutottam géphez, mert de bent voltunk a munkahelyemen.

A koszorú intézést bevállalom.
Cinedit! Majd hívlak, és szerintem rendeljük meg együtt több szem többet lát alapon. Péntek neked jó?

Lányok! Ha kell én megelőlegezem, mert nem nagy összegről van szó.
Akkor már csak a számlaszám a kérdés. Ezt inkább elsőzőr megbeszélem Tonyóval, és legkésőbb (ha addig nem kapok visszajelzést)csütörtökön nyitok egyet, és felteszem a számlaszámot ide.

Virgike! Itt most nincs olyan, hogy ki babanetes, és ki nem. Itt Lau barátai vannak, és aki akar az majd utal, amennyit tud, és akar.

Lányok! A szalagra mit írassunk?

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Tonyo!
A bilireszoktatásrol Anyamama leirt mindent tulajdonképpen,amit kell.A lényeg,hogy sok-sok türelem kell hozzá,ami gondolom nem lesz Neked könnyü....de probáld meg.
Nagyon sok eröt,és kitartást kivánok még1szer Neked ehhez az egészhez.
Azota is le vagyok taglozva....Kép
A topik elött pedig tényleg le a kalappal!!!Lau boldog lehetett köztetek lányok!!!!
Még annyit Tonyo a bilizéshez,hogy nyárra vásárolj be jo sok bugyikát,mert a pelus helyett azt fogsz használni!Én is a fiukat(a két nagyobbat)igy szoktattam bilire,és Bazsival is igy fogom csinálni.Nekem bevált...
A középsö fiu ugy megszokta a fürdés elötti bilizést,hogy a mai napig akkor nagyvécézik....12vesKép...
Ja?!És minden reggel is az volt az elsö,hogy levettem a batyut és bilire ültettem öket.Csak éjjelre kaptak pelenkát,vagy ha utaztunk.
Aztán szép lassan azok a pelusok is szárazak voltak huzamos ideje,igy elhagyhattuk teljesen a peluskát.
Meglátod nagyon okosak,és ügyesek tudnak lenni ezek a manok!Nehéz lesz,de a sok öröm majd kárpotol érte,meglátod!!
Légy erös,legalább olyan,amilyen eddig is voltál!

Kinga

Kinga
skinga

Sziasztok!

Ne haragudjatok rám,hogy így bepofátlankodok ide,de a 2004.nyári babák topikban olvastam a szörnyű tragédiáról.Nekem is 2 kicsim van Maya 4és fél,Maxim 20 hónapos,alig idősebb mint a kicsi fiú.Rettenetes volt olvasni.Kép

Lányok,legmélyebb tiszteletem a Tiétek!
Gratulálok az összetartó csapatotokhoz, anyukákhoz,családokhoz.Nem könnyű ilyenkor bármi vigasztalót is írni,de minden jót szeretnék kívánni Nektek a továbbiakban,és szerintem ezt mondhatom a topik nevében is.

Kedves Tonyó,
Fogadd őszinte részvétemet,és nagyon sok erőt,szeretetet,kitartást,egészséget kívánok Neked és a gyönyörű fiúcskáknak!

Laura,
Te már egy Angyal vagy!Nyugodj Békében!

Szabolcsi Erzsébet

Negatív -

Tegnap elszakadt egy fonál,
melyen még lengett életem.
Tegnap elhallgatott egy szó,
melyet dalolt még énekem.
Tegnap eltörött egy pohár,
melyet tartott még két kezem.
Tegnap kettétört egy lélek,
s azóta csak emlékezem...

Pozitív +

Holnap újra lesz egy fonál,
melyen lenghet majd életem.
Holnap újra szólal egy szó,
s ismét dalolhat énekem.
Holnap újra lesz egy pohár,
melyet tarthat majd két kezem.
Holnap összeforr egy lélek,
s utána éltem élhetem...

Nanda
nanda

sziasztok'
Eszter, beszeltem apaval.
Ugy nez ki hamarosan meglesz az anyag.
Csajok en nem vagyok egy kreativ valaki, ugy jo lesz ha a cd-n csak a ket topic lesz lementve?

Nincs ilyen itt, hogy idegen. Barki ir szivesen vesszuk. Csak neha kapkodunk es nem mindenki olyan preciz, hogy minden kerdesre valaszol. Vagyis en biztosan nem...

Vera, jobban vagytok?
csengo
Vendég

Lányok!
Abszolut nem vagyok képben, hogy mostanában mennyibe kerülnek a koszorúk, ezért kérdezem, hogy szerintetek mennyit utaljunk? Valami olyan összeget kellene meghatározni, ami elegendő a koszorú árához + maradjon a család számára is annyi, amennyivel tényleg tudnak kezdeni valamit (ne csak pár ezer forint).
Elég sokan vagyunk szerencsére, én személyenként kb. 5,000 Ft-ra gondoltam. De tényleg nem tudom, mondjatok Ti is valamit.

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!

Kata: én is ennyire gondoltam, ennyit tudnék per pillanat, de később majd ahogy jut, utalnék még. Ez a számla megmaradna, ugye?

Puszi, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok!
Õszinte részvétemet szeretném kifejezni a Családnak,illetve a Barátoknak, akiknek megadatott, hogy szerethessék Lau-t'
Már hónapok óta olvasgatom a babanetet, van egy 13 éves kisfiam, s jó lenne egy második baba, de eddig "nem jött össze"...így ezt a szörnyű hírt egy másik természetű topicban olvastam, borzasztóan megrázott, nem tudom szavakkal kifejezni! Nem élek Magyarországon, de természetesen én is várom a számlaszámot, melyre utalhatok, mert úgy gondolom, hogy mindenkinek, aki szülő ez magától értetődő....Tudom, hogy már mások is leírták többször, de engedjétek meg, hogy én is kifejezzem tiszteletem Felétek, s kívánjam, hogy a továbbiakban is tartsatok ennyire össze! Az ötletekről - ha nem veszitek tolakodásnak, hogy beleszólok - csak annyit, hogy ez a sajnálatos tragédia is azt mutatja, hogy tényleg MINDENT MEG KELL TENNI azért, hogy minél kevesebb gyermeknek kelljen ehhez hasonlót megélnie....Nagyon köszönöm, hogy leírhattam mindezt...tisztelettel: Szilvia

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziaztok,

Pár napig kiestem az olvasásból, mivel mi is elkaptuk Kornéltól a rota vírust apájával. Még xsszerencse, hogy édesapám első szóra szabit vett ki Zalaegerszegen és itt volt velünk, különben nem tudom mit csinálunk. És extra külön köszönetek a mi angyal dédinknek, akik remek sétákra vitte azóta is a kisfiunkat. Ma végre jól vagyok, de órákig tartott.

Kornéllal is küzdeni kellett, mert mikor hazajöttünk két napig csak erőszakra ivot valamennyit, mert félt, hogy újra rosszul lesz. Szerencsére mostanra már rendbe jött.

CsengőKép Köszi az érdeklődéstKép MI is gondoltunk rátok az árvíz miatt. Ti ugye elég távol laktok a Dunától?

Mindenki ismerősként vagy ismeretlenül. Ez egy nyitott topik, és senki ne érezze kínosnak iide írni. Olyan jó volt olvasni, hogy mennyi embernek segített Lau. Nekem azóta is az jár a fejemben, hogy karácsonyí előtt még konyhát festett...és nagyon büszke vagyok rá, hogy ismertem.

Alapítvány: nekem vannak mintáim, sőt a munkám során csináltam is ilyenket, bár azóta biztos változott pár szabály, de utána tudok nézni, vagy el tudom Judynak küldeni a mintát, ha a férjének esetleg nincs. De jól gondoljuk át, hogy tényleg ez -e a jó megoldás, mert hosszú távon is működtetni kellene tudni a szervezetet, és ez nem egysszerű dolog, ezt mint alapító képviseletében eljáró jogász mondom.
De amennyiben Tonyó nem akarja elfogadni a pénzt, mindenképpen egy olyan rákellenes alapítvány számra kellene felajánlani, mint amit Márti említett.

TonyóKép Ne izgulj, még mi sem tartunk sehol bili ügyben. A nyár nálunk is a bugyimosások évadja leszKép

Temetés: Mindenképpen el szeretnék menni. Koszorú ügyben bízom Moszi izlésében és 5000 forint szerintem is teljesen elfogadható összeg.

VirgikeKépÜdv köztünkKép Ti merre laktok, mi a Nagy Lajos és a Fogarasi sarkán. Ha gondolod, mehetnénk együtt 13-án. A címem a profilombanKép

CD: Csengő nagyon ügyes vagy, mi is tudunk CD írást vállalni, ha kapunk egy példányt. Szerintem nem kell túlcicomázniKép

Honlap ügyben enyém informatikus férj biztosan tud segíeni.

hvera

MosziKép
A szalagra én a következő szöveget gondoltam:
"Drága Lau! Nyugodj békében!
Szívünkben örökké élni fogsz.
A Babanetes családod"

Azért nem írom, hogy a "Kismamák" vagy a "2004. őszi topik kismamái", mert úgy tűnik sokan lesznek olyanok, akik úgymond "külsősök". Ez egyébként engem is olyan kimondhatatlan jó érzéssel tölt el, hogy ennyien szeretnének segíteni, teljesen ismeretlenül is.

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Na folyt köv, csak enyém csemete majdnem kitörölt mindent, amit eddig írtam.

NikkKép Bandó hogy van? TE remélem nem kaptad el, mert tapasztalatból tudom milywen rémes.

Áron-AndiKép Simon, nagyon tetszik a névKép Fiúuralom erősítéseKép

ViolaKép Szorítok a füled gyógyuásáért. A lakáseladás múltkor is épp végszóra sikerült, most is megy drukk ezerrel.

ReditkeKép Mielőbbi gyógyulást a nagyfiúnak és végleges és gyors gyógyulás Milán pici szívének.

Tudjátok, azon gondolkodtam az elmúlt pár napban, hogy LAu halála mégsem volt értelmetlen, hiszen itt vagyunk mi, egy csomó ember szerte a világból, határon innen, túl, más háttérrel, neveltetéssel, gondokkal, akik azáltal, hogy ismerhettük őt és szerettük közösséggé válhattunk vele és egymással. Ez iszonyatosan nagy dolog, higgyétek el. Remélem sikerül sok sok emberhez eljuttatni az üzenetét, és rengeteg családnak hitet és reményt adni vele.

TonyóKép Lau igazi kincs volt, és a te részed, a másik feled,így természetes, hogy az ő neve alatt írsz tovább.
Egyetértek Reditkével, hogy a gyász nem a világnak és más embereknek szól,csak te tudod, hogy mit érzel. Én 17 évesen vesztettem el édesanyámat rákban.

Megyek mert a törpe vonatroncs kiállítást csinál az előszobában.

Vera

hvera

Vera és Virgike!

Én szívesen vállalok fuvart 13-án. Ugyan messzebbről jövök, de az az útiránytervem (Õrs, Nagy Lajos).

Hasonlóan másoknak is áll az ajánlatom (6 helyem van), aki a Soroksár, X., XIV. kerület felől jönne.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Mélyen megérintett ez a szörnyű tragédia, a saját topikomban már leírtam, hogy mennyi gondolatot, fájdalmat hozott felszínre bennem Lau halála.
Mindig elolvasgattam a topikot, csendben, a háttérből drukkoltam Launak, és nagyon megsirattam, mikor elment.
Kis családjának őszínte részvétem!

Lányok! Tegyétek lehetővé, hogy ismeretlenül is segíthessünk a kis családnak.

Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok!

Elfelejtettem írni, hogy arra gondoltma, hogy akkor legyen a 6. kép koszorú forma, fehér virággal, és ami képen sárga, az lehetne rózsaszín, persze ízlésesen.
Szegfű jó lesz fehér virágnak?

A szalag felirat szerintem jó.

A koszorú nem tudom pontosan de kb 7-8e. Holnap megkérdezen pontosan, hogy mennyi lesz 30 szál virágból.
Csengo
Csirkesz
GnéKriszti
Anyamanya
Hvera
Juti
Liv
Moszi
Fantikbaba
Redtike
Zsombi
Boeszter
Kiscica
Cinedit
Virgike

Eddig mi 15en írtuk, hogy beszállunk az árban. Ha valaki kimaradt vagy tévesen van benne, akkor szóljon.

Ha Tonyó ad számlaszámot publikusra, akkor a családnak szánt összeget küldjük oda, én meg előlegezen a koszorút, és 1 főre eső rész nekem kell majd utalni. Priviben majd küldöm az illetékeseknek a számlaszámot.

Kata!
Szerintem mindenki annyit küldjön, amenyit tud. Ne határozzunk meg összeget. Mert ha valaki cska 3-4e-t tud küldeni, az se érezze magát rosszul. Legyen ez anonim, ahogy kezdetben terveztük.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Sziasztok!
Ugy latom, hogy abban mindenki egyetert, hogy persze egy szamlara utaljunk mindannyian. Azt ne varjuk, hogy Tonyo azt irja, oke kuldjetek. Amig nem irja, hogy ove a lotto 5-os, addig igenis mindeki adjon szive szerint. Tenyleg nem szamit mennyit. En is 5-10 korul gondoltam elso korben.

Ma telefonalt anyukam, hogy apuval egyutt felutaznak csutortokre es ok lesznek a fiammal.
En nem merek autoval menni, felek hogy bajt csinalnek, mert azert felzaklat most is Lau halala. NAlam a terhesseg miatt amugy is eleg gyakran meg kell allni pipilni. De meg gozom sincs hova kell menni...

Vera!
Budakalasz nagyon kicsi resze van a Duna mellett szerencsere. Viszont Szentendrere mar nem jarunk par napja setalni...

Csengo
Vendég

MosziKép
Gondolatolvasó vagy, a koszorút pont olyanra képzeltem (körben fehér, a sárga helyett pedig rózsaszín virágokkal), mint Te.

A költségekkel kapcsolatban csak azért írtam most fix összeget, mert arra gondoltam, hogy ez az, ami még talán egyikőnk családi költségvetését sem terhelné meg túlságosan. De persze, akkor ezt felejtsük el és mindenki küldjön annyit, amennyit tudKép

Ahogy számolgattam magamban, remélem kb. 100,000 Ft összegyűlik.

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Moszi elvileg elotted irtam, vagyis nem latszott az uzid.
csengo
Vendég

Lányok!
Még annyit akartam írni, hogy szerintem le kellene venni Tonyó válláról azt a terhet, hogy ő mondjon, ill. küldjön számlaszámot. Ez biztos nagyon kényelmetlen lenne számára.

Úgyhogy Moszi, ha valóban lenne rá időd, akkor Te nyiss egy számlaszámot és azt tedd fel ide, amire mindenki szíve szerint tud küldeni.

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Kedves Tonyó!
én is egy másik csapathoz tartozom,de mindenki elnémult,amint olvasott a tragédiáról!
Õszinte részvétem neked és családodnak és Lau biztosan nagyon büszke most is rád!
Lányok,részvétem nektek is ,Lau remek kis csapathoz tartozott,minden jót nektek is!
Nyúlné(Emese) a 2005.őszi topicból

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kedves Tonyó!
én is egy másik csapathoz tartozom,de mindenki elnémult,amint olvasott a tragédiáról!
Õszinte részvétem neked és családodnak és Lau biztosan nagyon büszke most is rád!
Lányok,részvétem nektek is ,Lau remek kis csapathoz tartozott,minden jót nektek is!
Nyúlné(Emese) a 2005.őszi topicból

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Moszi!

Engem is nyugodtan odairhatsz de szerintem folosleges irogatni a neveket rengetegen leszunk akik kuldenek majd a szamlara.

KépKép
KépKép
tontica

Moszi!

Én is szeretnék a koszorúba beszállni.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Moszi!

Én is szeretnék a koszorúba beszállni.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Moszi,
koszorúba én is szeretnék adni. A 6-os nagyon szép lenne, én liliomot és rózsát választanék, esetleg krizantémot, tulipántot, a szegfű nem annyira a fiatal lányok virága. De ez csak az én véleményem.
Számlát jó lenne, ha tudnál nyitni, ez a legkézenfekvőbb megoldás.

Kata,
szerintem nagyon szép szöveget javasoltál a szalagra.

Lányok,
ma voltam dokinál az évi rákszűrésen és kicsit kikérdeztem a témában. Általában a méhnyakrákot szűrik, a petefészkeket és a méhtestet UH-val szokták megnézni, mert ha bármiféle rossz dolog készülődik odabent, akkor az látszik az UH-án, mivel a ciszták és társai folyadékkal telt üregek és az UH kimutatja. Mellet meg célszerű minden hónapban közvetlenül a menzesz előtt megvizsgálni, ha érzünk menzesz előtt valami kis csomót, amit gyanúsnak vélünk, akkor menzesz után ha ott van, célszerű dokihoz fordulni, hogy megnézze mi az, ha eltűnt, akkor semmi gond. Na ezt most nem túl aszakszerűen írtam le, de azért remélem a lényeget értitek.

Temetésre mennék, de nincs kire hagynom a picúrt, ha szép idő van, lehet, hogy elmegyek vele arra és ha nem is az egész temetésen résztvenni, de legalább egy rövid búcsúra hátha lesz lehetőségünk.

Vigyázzatok magatokra!

M.

Kép

Kép
macsek11

Sziasztok.

utána jártam a dolognak... Tonyó számlaszámla lenne az igazi. A pénzmosási törvény nem teszi lehetővé. hogy más legyen a kedvezményezett.
A postai utalvány lehetőség még..
Hiába nyít Moszi, ha azt nem tudja átadni, vagy utalni, ha Tonyó nem akarja ...:o(((

Titanilla
titanilla

Sziasztok!

Csengő! Honna jösz? Mert akkor leírom, hogy jutsz a temetőhöz.

Lányok! Most mi legyen? Tonyó adott egy számlaszámot. Közzé tegyem azt, vagy nyissak egyet, és az összegyűlt pénzt utaljam?
A listát azért tettem fel, mert ha nem én nyitok számlát, akkor lássátok, hogy mennyifelé oszlik a költség azaz pár száz forint lesz fejenként.
A számla nyitáshoz csak annyit, hogy szívesen megnyitom, de nem tudom milyen költségei lesznek. Remélem nem nagyok, mert ezt sem árt belekalkulálni a dolgokba.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

"Azt mondták, hogy esett az eső amikor megszülettél. De nem esett, csak Jézus sírt, mert elvesztette a legaranyosabb angyalát."
Nyugodj békében...Kép

Kinga
skinga

Látszik mennyire kesze-kuszák a gondolataimKép
Én javasoltam először azt, hogy kérjünk Tonyotól egy számlaszámot, de azóta eltelt egy kis idő és kezd ez az egész kicsit letisztulni.

Azt hiszem, hogy most Tonyónak épp elég problémája van, annyira nem lenne jó még olyan kellemetlen helyzetbe hozni, hogy adjon egy számlaszámot. Legalábbis ha én lennék a helyében (adja Isten, hogy soha ne legyek), de ha beleképzelem magam a helyébe, nekem nagyon kínos lenne ez az egész.

Én ezt úgy képzelem el, hogy Moszi nyitna egy számlát, arra összegyűlik amennyi összegyűlik, aztán temetés előtt kivenné az összeset, a számlát pedig ha akarja megszünteti, ha akarja nem, ezt ő eldöntené. Az összes pénzből eltenné amennyit megelőlegezett a koszorúra, a többit pedig temetés után a CD-vel együtt odaadnánk Tonyónak. Akkor kész helyzet elé tudnánk állítani, mi sem fogadnánk el kérdéseket, visszautasítást, muszáj lenne elfogadnia.

Kata

Kép

Kép
anyamanya

MosziKép
Egyszerre írtunkKép
Na az már világos, hogy Tonyó számlaszámát nem szabad ide feltenni.
Most azt kellene megtudni, hogy milyen költségei lennének a számlanyitásnak ill. majd a megszüntetésnek. Lehet, hogy arányaiban mégis megérné nyitni, mert a nyitott számlaszámra esetlen jóval többen utalnának, a költségek akkor meg is térülnének.

Jaj, nem tudom, már gondolkodni sem tudok. Most megyek aludni, aztán holnap frissebb aggyal közösen csak kitalálunk valamitKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Lányok,
ha meglesz a számlaszám, elküldenétek a profilomban lévő e-mail címre? Szeretnék én is küldeni rá pénzt. Megengeditek?
Előre is köszönöm!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Én is beszállok.
Célszerűbb lenne nyitni egy számlát és onnan utalni tovább Tonyó számlájára. Privát személyek számlanyitása nem kerül sokba, általában csak az éves számlafenntarási díjat vonják le számlanyitáskor. Azzal számolni kell, hogy banktól függően egy-két napot igénybe vehet a számlaaktiválás. Sok banknál ilyen sincs, azonnal aktív. Ha továbbutaljuk az összegyűlt pénzt, akkor nem szükséges kedvezményezett megadása. Mosziban meg megbízunk.

Köszönöm a Simon név hozzászólásokat. Nekem nem igazán tetszik, de apjuk ezt az egyet bírta kibökni.

Jobbulást Bálintnak!

Andrea

KépKép
Áron

Tonyó,
Az a számlaszám, amit Moszinak megadtál, azt most nyitottad vagy azt Te már régóta használod? Mert ha új, akkor talán fel lehetne ide tenni, hogy jó sokan tudjanak Nektek küldeni, de ha az a Te fix számlád, akkor inkább ne osszuk meg, nehogy valaki "belepiszkáljon".

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Moszi

Csatlakozom Tonticahoz,természetesen én is utalok meg még nagyon sokan.

Tonyó
Nekem még nincs tapasztalatom biliztetés terén,kislányom Mira augusztus végén tölti a 2.évét,de nyáron napközben próbálkozni fogok a dologgal elöbb nem hiszem,hogy értelme lenne.Nagyon sok erőt kívánok Neked,bár Szombathelyi révén a temetésen nem leszek ott,de lélekben Veled és a családoddal leszek.Én a szüleimet vesztettem el nagyon fiatalon,az első idők borzalmasak voltak,de örökké a szívemben élnek,mintahogy Neked is drága Lau...

Én is meghatódtam,hogy mennyien csatlakoztak a topichoz,ilyenkor visszatér az emberekbe vetett bizalmam.

Köszönöm a gyógyulási drukkokat,ha ma reggelre sem javult volna fájdalom felszúrták volna az arcüregem,de talán meguszom.Míra ma amíg gőzőltem a fürdőben kimászott a kiságyból,akkorát zuhant mint a nagyágyú,ott feküdt kiterülve hason a parkettánKép.Azóta figyelem,de nincs hányás,aluszékonyság remélem nem lesz bajKép.Most próbálok aludni menni,gyakorlatilag 5.dik éjszaka nem alszom,mert alig kapok levegőt.

Puszi MINDENKINEK!!!!
h_viola

Sziasztok!

Én is kérnék szépen majd egy számlaszámot, mi is szeretnénk beszállni a koszorúba.

Pocó

Kép
Kép
pocó

Ha lehet a számlaszámot én is kérném..

Titanilla
titanilla

..és egy javaslat. Ne most sokat egyszerre, hanem havonta valamennyit, kinek mi a keret, ahhoz igazítva.

Titanilla
titanilla

SziasztokKép

Hú, jó zavaros ez a számlaügy...
Szerintem: (bocs, tárgyilagos leszek)
1. Moszi nyit egy számlát, saját névre, van olyan bank, ahol kell kezdőösszeg, van ahol nem, ez az összeg a Budapest banknál pl. 5000 ft volt.
2 arra a számlára utal mindenki aki akar, annyit, amennyit akar.
3 aki utal, evidensen beszáll a koszorúba, ha jól látom.
4 Moszinak a koszorúval kapcsolatos költségei megtérülnek. Itt két lehetőség van.
a) Moszi kiveszi a koszorú árát, a maradékot Tonyó számlájára utalja, ami megvan neki
b) Moszi az egészet kiveszi, levonja a koszorú árát, többit Tonyó kezébe adja.
5 Számla megszüntetése, ami kb 3-400 ft.

Bocs, ha már egyértelmű volt, de talán így áttekinthetőbb a lehetőség.

Koszorú:
Először is én is beszállnék mindenképp, és a temetésre is megyek, Cd-t is szeretnék, viszek üreset.
Nagyon szép a hatos, és a szöveg is jó a szalagra. ha leírhatom a véleményem, akkor bocs, de aszegfű se nem tavaszi, se nem szép, se nem Lauhoz méltó virág szerintem. a tulipán, a frézia, a margaréta tavaszi, a liliom nagyon szép, és a tisztaság jelképe, ha lehet szegfű ne legyen. Annyi sok más gyönyörű virág van...

CsengőKép
A CD-t (visszaolvastam) elvileg úgy csinálják meg a szerkesztők, hogy a két topic külön, és Lau hozzászólásai külön szerepelnek majd rajta. ezt ha lehet, pontosítsd apával, mert nekik egyszerűbb kiemelni és egy csokorba szedni Lau hozzászólásait, mint nekünk böngészni két év anyagát.

Ne haragudjatok, de elég álmos vagyok, ezért nem szólnék személyesen, de minden kis és nagy betegnek további jobbulást, reditke, külön kitartás a beteg Bálinthoz, és drukk Milánnak, hogy ne kapja el!

Millió puszi mindenkinek!

Móni

Kép
sunimum

Tonyó,
bilire szoktatást Kata nagyon jól leírta. Az én nagyobbik fiam is 2 és fél évesen hagyta el a pelust, egyik napról a másikra. Addig gyakran hagytuk pelus nélkül, időnként ráültettük a bilire, de ha nem akart rajta maradni nem erőltettük, a bili elől volt, akkor csüccsent rá amikor csak akart, azután egyszer csak nem akarta felvenni a pelust és szólt ha kellett neki pisilni, vagy kakilni. Bazsinál is eljön majd az idő, de szerintem még nagyon korai.
Minden máshoz továbbra is rengeteg erőt kívánok!

Moszi,
természetesen én is beszállnék a koszorú árába. Bármelyik lesz biztosan nagyon szép lesz. Esteleg Tonyó meg tudná mondani, melyik virág/virágok voltak Lau kedvencei és abból megcsináltatni a koszorút.
Nekem az a megoldás tetszene a legjobban, ha nyitnál egy számlát, a koszorú költségét levennéd és a többi menne Tonyónak, annak a számlának a számát nyilvánossá lehetne tenni, így mindenki tudna utalni aki akarna.

Lehet én leszek az első, nagyon szégyellem is magam, de nekünk nagyon sok pénz az ötezer forint, sajna csak kevesebbett tudnék utalni, de azt teljes szívemből és nagy szeretettel tenném. Éppen ezért jó lenne, ha nem lenne összeg meghatározva, mert lehet másnak sem menne ennyi, így elég kellemetlen a dolog, szerintem az őszinte szándék a legfontosabb, és mindenki maga tudja mit bír el a havi költségvetés.

Szeretnék nagyon menni a temetésre, de egyelőre úgy tűnik sajnos nem tudom kire hagyni Bernátot.

Minden betegeskedőnek jobbulást kívánunk!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Én legalább is így gondolnám...míg nem lesz alapítvány, vagy valami más., ami tud támgatni..
A koszurú az más téma.

Titanilla
titanilla

sziasztok
Koszorúba én is benne vagyok,utalásba is.

Vera
De sajnos én is elkaptam,láz hasmenés.Vidám volt Szerencsére a kórházat megusztuk és már Bandó kezd erőre kapni,de még nem az igazi

Moszi
Ha nyitsz egy számlát a ráutalt pénzből levonhatod a nyitás zárás költségét ami szerintem 1-2000 ft lesz és így te se károsulsz,a többit pedig tovább utalhatod Tonyónak.Így lenne a legtisztább szerintem

Kép
Kép
nikk0830

Dino! Pont errol irtak tegnap...Mindenki amennyit gondol. Hidd el a sok kicsi sokra megy.
Amugy belegondoltam hogy igy is kb a temetes harmada jon ki...Legalabbis anyosom allandoan elmondja, hogy o felretett 300eft-t hogy ne legyen gond a temetese. (persze 54 eves es kutya baja)

CD ugyben annyit, hogy nem muszaj hozni mert felek hogy ocskabbat adok az helyett, mint amit hoztok. Ez a koltseg meg nekem most tenyleg belefer, foleg hogy (ilyet le sem irok) de ceges cd-k.....

MOszi! Mondjuk elso lepesben bemennek a szentendrei hevvel valahova (arpad hid, batthyanyi ter), aztan nem tudom...

csengo 20+6
Vendég

Kedves Tonyó!

Nagyon sajnálom, hogy Launak el kellett mennie Tőletek ilyen hamar!
Kívánok Neked erőt és kitartást a fiúk felneveléséhez.
Ha bármiben segíteni tudunk, bár ezt már biztos írták az itteni topik lakók, akkor kérlek szóljál!

Õszinte részvéttel

Juci(2005.őszi topikból)

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

DinoKép
Ne haragudj, nem akartalak kellemetlen helyzetbe hozni (senkit sem akartam). Épp ezért maradtunk most legutoljára annyiban, hogy nem lesz fix összeg. Az se lenne gond, ha valaki egyáltalán nem utalna, ennek az egésznek nem az volt a célja, hogy bárkinek is erőn felül kelljen ebbe benne lennie. Ezért írtam azt is tegnap, hogy szerencsére sokan vagyunk, talán így is összegyűlik egy jelentősebb összeg.

Kata

Kép

Kép
anyamanya

SziasztokKép

Hát ezért is lenne jó később szerintem az alapítvány. mert oda pl. fel tudnánk ajánlani az adónk 1 %-át.
És az alapítvány hosszabb távon tudná támogatni a családot, nem csak egyszeri alkalommal.

na, de hagyjuk szerintem picit az anyagiakat. tényleg mindenki amennyit gondol.

Nikk
Akkor továbbra is jobbulást.

Vera
Nektek isKép

puszi,
judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Kata,
nincsen semmi gond.Kép Úgy látszik lemaradtam a fix összegnél, bocsi nem akartam galibát, csak leírtam a gondolataimat.
Na mennem kell Bernát nem hagy érvényesülni.

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

DinoKép
Jaj de jó, remélem helyreállt a lelki békédKép
Azt is meg akartam kérdezni, de lemaradt, mert indultunk Hannával az oviba, hogy megvoltak a vizsgálatok? Tudjátok miért volt az a sok betegség?

ReditkeKép
Neked is óriási kitartást kívánok, iszonyatosan nehéz lehet elszeparálni a 2 babócát. Bálintot is annyira sajnálom, neki is milyen rossz lehet amikor ki kell zárnodKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!

Tegnap elszállt az üzenetem. Csak annyit akartam még írni a számlához, hogy nem kell olyan gyorsan megszüntetni szerintem, 1-2 hónapig vagy tovább amíg van rajta pénzmozgás működhetne, mert lehet, hogy valaki esetleg többször kicsit is utalna át. A temetésig rövid az idő, nem is biztos, hogy minden utalás megérkezne olyan gyorsan.

Kép

Kép
macsek11

Kedves Tónyó!

Mélyen eggyütt érzek veletek, de hidd el Lau nem ment el ürükre mindíg figyel és őriz titeket onnan föntről.Sok erőt kívánok nektek.

Még ezt az idézetet küldöm Lau emlékére:

<font color="ff0000">Idő... néha mint gyorsröptű madár..
máskor ólomlábakra áll
Mi ez a szívbe markoló szédület
Veled - s egyedül Nélküled...</font>

Inci a 2006 téli babáoktól.

Kép
Kép
incike

Sziasztok!

Lányok, annyira tutik vagytok.
Ha nem olvasom, akkor nem hinném el, h ezt tényleg megcsináljátok.
Minden elismerésem a tiétek, h család, baba mellett még ennyi enegriátok van ezzel is foglalkozni.
Látszik, h tényleg a szíveteken viselitek.
Lau és az egész családja biztos most nagyon büszkék rátok.

A számlaszámra pedig természetesen én is szeretnék utalni, és igaz a temetésre viszek saját koszorút, de a babanetesbe is nagyon szívesen beszállok.

További jó szervezést és ha bármiben tudok segíteni, nyugodtan számolhattok velem is.

Üdv. Kisscica

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Még hétfőn reggel írtam pár sort, nem tudtam elküldeni, most elküldöm, ha sikerül.
Azóta nem jutottam a számítógép elé, most se tudok visszaolvasni (majd megírom, miért), talán du. vagy este lesz rá időm, akkor írok majd bővebben is.
Tehát a hétfői 3 sorom:

Cat soraira:
Én felháborítónak tartom, hogy valakit elküldenek, aki szűrővizsgálatra jelentkezik.
Petefészek-daganat: akkor elvileg jóformán senki számára nem derül ki időben, ha gond van?

Honlapötlet nekem nagyon tetszett, azt se vessük el szerintem!!!!!!!!!!
(Bocs, ha ez utóbbiról azóta volt szó.)

Liv

Kép

Kép
liv

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?