Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Én is írtam sokszor hogy milyen jó hogy van ez a topik,hogy vagytok nekem és most a bajban megint óriási az összetartás...

Szombathelyről nehezebben kapcsolódnék be pl:az alapítvány elindításába,de minden másban szívesen segítek,persze Lau családja majd úgyis jelzi mit "fogadnak" el tőlünk.

Most csak két inhalálás közt írok,arcüreg gyulladásom van nagyon makacs,napok óta széthasad a fejem és az orromKép.Azon imádkozom,hogy Míra ne kapjon el tőlem semmit,szegény nem érti miért nem puszilgatom egyre csak bújna a szívem szakad meg,hogy eltolom magamtól.Inkább ezerszer szenvedjek én mint Õ,de ezzel biztos más is így van.

Nem sikerült még vevőt találnunk,emiatt meg végképp padlón vagyok a sok idegtől alig alszom,de ezek mind-mind eltörpülnek a történtek mellett...

Mindenki hamar gyógyuljon meg,kismamáknak jó pocakosodást!

Puszi
Viola
h_viola

Sziasztok.
A tegnapi tel.számos beírást nem ide szántam, csak megkevertem az ablakokat. Boccs.

Titanilla
titanilla

Sziasztok!

Bár én nem "tartozom" ide, de ha bármilyen segítségre van szükségetek az alapítvánnyal kapcsolatban, szóljatok nekem is, nyugodtan! Nem vagyok se jogász, se közgazdász, szóval ilyen jellegű segítségre tőlem ne számítsatok, de a média felé egy picit nyúlik a kezem, ha esetleg nagyon publikussá szeretnétek tenni a dolgot. Fényképész is vagyok, nem tudom ez hogy lehet segítségetekre, mindenesetre megírtam, itt vagyok, bármiben segítek, szívesen. Zuglóban lakunk, az Örstől 5 percre.
H_Viola: Jobbulást Neked!!!

Sziasztok, Virgi

Lilypie Kids Birthday tickers

virgike

Sziasztok!

ma is sokat olvasgattam az archivumot. tényleg szívszorító érzés. nagyon fog hiányozni Lau kedvessége és örök optimizmusa.
sokat gondolok én is a fiúkra, remélem jól vannak.

Ani
várjuk a pénteki beszámolót az uh-rólKép

Virgi, Cat
Azért írjatok magatokról szerintem. bár tudom, hogy nehéz most bármi másról beszélni.

Csirkesz
rendes Tőled, hogy elvállalod az írástKép

Viola
Jobbulást és drukk, hogy találjatok vevőtKép

Virgike
én a jogi és közgazdasági részét szívesen vállalom.

a honlapizékhez, meg cdíráshoz sajna én elég analfabéta vagyok. valaki ért ehhez?

puszi
j

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok !

Nekem az nagyon szimpatikus, hogy Tonyó Lau felhasználónevét használja továbbra is, nem regisztrált újként. Így olyan érzésem van, akárhányszor mostanában megláttam Lau nevét, hogy ő valóban velünk van.

ViolaKép
Annyira sajnálom ezt a lakásügyetKép Mennyi időtök van még, meddig kellene kiköltözni? Emlékszem, amikor mi költözködtünk 3 éve, addig, amíg nem rendeződtek a dolgok, minden egyes éjjel lakáseladásról álmodtam. Nagyon megviselő volt nekem is, tudom mennyire idegőrlőKép

AniKép
Én is várom a híreket pénteken.

TonyóKép
Írj nekünk.

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok, ahogy azt már Boeszternek megirtam,a héten kiirjuk CD-re Lau leveleit a Társalgóból. Egyszer kiirjuk a két topikot ahova Lau aktivan irt, a 2004 öszi babák és az Uzsoki kórházast egészben, valamint kiirjuk kiemelve Lau összes levelét. Csak majd azt kell tisztáznunk, hogy kinek adjam át...
Láttam felvetődött, hogy megirjátok Lau történetét. Ha elkészül szivesen megjelentetjük a Babaneten, elvégre az egészet azért hoztuk létre, hogy legyen egy közösségi felület, ami az összetartozásról, a szeretetről, egymás segitéséről, az életről szól. Lau története, a ti közösségetek története nekem nagyon errő szól...
Köszönöm, hogy ilyenek vagytok,
apa
apa

Sziasztok!
Teljesen véletlenül keveredtem ebbe a topikba és olvastam Lau halálhíréről. Nagyon megdöbbentett! Visszaolvastam a hozzászólásai nagyrészét és ezúton szeretném kifejezni őszinte részvétem a családjának.
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok nekik az élet folytatásához.

Andi a 2005-ös őszi topikból

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok,
nekunk van itthon cd iro is meg minden, ha eljutattjatok hozzam a cd-t, akarhanyat csinalok.

Remelem az arviz senkit nem fenyeget!

Anita, varjuk a beszamolot, Andi gratula a kis Simonhoz, szerintem szep nev.

Reditke? Zsombiek?

csengo
Vendég

Sziasztok!

1000 éve nem jártam itt, és nagyon sajnálom, hogy ilyen szomorú apropója van a "látogatásomnak".
Õszinte részvétem a családnak...

Trompipi
Vendég

Sziasztok újra..
Szóval Laut én nagyon rég ismertem...
de nem akarom Tonyó utjait keresztezni.
Mindenben benne vagyok, az bizti.
Szépek az ötletek...

Titanilla
titanilla

Sziasztok...

Megvan a temetés időpontja:

2006.04.13 11.15

Rákospalotai temető XV.Szentmihályi út 111.

Aki el szeretne búcsúzni tőle, jöjjön el, nagyon örülnék neki.Minden tiszteletem a tiétek, hogy így emlékeztek rá..

Ha nem gond, nem regisztrálok újra, hanem az Õ nevével nézegetek be hozzátok.A gyerekek jól vannak. Én egy kicsit megint megzuhantam, de túljutottam rajta.

Mennem kell, később még benézek...

Pusz

Tonyó
lau

Sziasztok!

Lányok, ki lenne az, aki átveszi a CD-t, és ha kell, átadás előtt készít pár másolatot is, hogy aki szeretne, kaphasson belőle?
Csengo, esetleg?

A Szerkesztő fórumban lehet elérni Apát, és ott megbeszélhetitek, hol és mikor vennéd át, ha vállalod. Én kevéssé vagyok rugalmas, sokat kell dolgoznom. De egy másolatot én is nagyon szeretnék, ha lehet, de akár majd egy másolatot is át tudok másolni itthon, ha valaki kölcsönadja nekem a példányát.

Puszi, és mindenkinek nagyon jó egészséget!
Lau családjának pedig nagyon sok kitartást, erőt és hitet!

Puszi, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Tonyó,
köszönjük az infót. Rengeteg erőt küldök neked az elkövetkezendő időhöz.

M.

Kép

Kép
macsek11

Sziasztok!
Akkor holnap irok Apanak es atveszem valamikor a cd-t. Majd megadok egy email cimet, amire irjon akinek kell cd, es vinnek a temetesre is. Nem igerek semmit biztosra, de 99%ban ott leszek. (csak a pocakbaba tarthat vissza, de o jol van)

Tonyo! Lelekben veled vagyunk!

bocsi, de azert nem most adok cimet, mert meg romokban a gepunk es at is adom a helyet a paromnak.

csengo 20+4
Vendég

Tonyó,
Köszönjük, hogy megírtad az időpontot.
Én most ahhoz kívánok Neked rengeteg erőt, hogy tudj a Kisfiaitokkal vidám és jókedvű lenni. Nekik szerintem az is nagyon fontos, hogy minket, felnőtteket -amennyire lehet- ne lássanak letörtnek.

A temetésre úgy néz ki, el tudnék menni (Anyuék amúgy is elvitték volna most a gyerekeket 1 hétre), azt szeretném kérdezni, hogy valaki esetleg vállalná-e, hogy kocsival elvisz. Mi itt lakunk a XIII. kerületben, úgyhogy nem is lenne kerülő, de félek, hogy a kisírt szemeimmel nem lennék túl felemelő látvány BKV-n. Előre is köszönöm.

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Ha kell én is tudok másolni és vinni.
Csak hol kell átvenni?
Van 10 üres lemezem.. Annyit tudok bevállalni.

Titanilla
titanilla

Sziasztok!

Juti: kedves vagy, hogy érdeklődsz irántunk, valójában azért nem akartam írni magunkról, mert úgy éreztem, talán nem most van itt az ideje. Mivel érdeklődtél, szívesen írok majd magunkról pár szót, csak most nem hagy a kis zsarnokomKép Holnap bepótolom.

Temetés: remélem ott tudok lenni, iszonyú rossz lenne ha nem tudnék menni, de sajnos 12-én jövök ki a kórházból...imádkoztam, hogy ne akkor temessék amikor bent leszek, így azért van esély, hogy elkísérjem utolsó útjára. Valaki jön még az Örs környékéről?

Virgi

virgike

Sziasztok!

Ma szét néztem koszorú ügyében, mert sejtettem, hogy itt lesz a temetés.

Ezeket találtam, amik tetszettek:
1.
Kép

2. Kép
Görög stílusú, bár a képen nem igazán jön ki a formája. Mintha egy koszorú félbe lenne hajtva.

3.
Kép

4.
Kép

5.
Kép

6.
Kép

7.
Kép

8.
Kép

9.
Kép

Szerintem csináltassunk egy kb 30 virágból állót, és a fennmaradó összeggel segítsük Tonyóékat, bár még erről nem nyilatkozott Tonyó.

Nekem a 3. számú tetszett a legjobban. De nagyon tetszenek a 7. képen lévők is.
A virág színét, és hogy milyen virág legyen, ez mind meghatározza az árat. Sajnos nem emlékszem, hogy Launak mi volt a kedvenc virága. Abban biztos vagyok, hogy nem a rózsa. Ha valaki tudja, akkor csináltathatnánk abból a koszorút.

Megtalátlam Lau NCl-s oldalát, amit felteszek (a fiúk képeit sajna ki kellett szednem, mert úgy túl nagy volt a méret). Itt azt írja, hogy szereti a tavaszt. Szerintem akkor valami vidámabb színű lehetne a vírágok színe, elvégre ő is egy vidám ember volt.
<!--attachment: klau74_bemutatkoz__oldala_2-398691.doc*mime_msword.gif*application/msword*73.2**klau74+bemutatkoz%f3+oldala_2%2edoc --><center><pre>
Kép
klau74 bemutatkozó oldala_2.doc (73.2 k)</pre></center><!--/attachment-->

Lányok! Jó lenne a hétvégig eldönteni, hogy mi legyen, mert akárki is intézi majd a rendelést, 1-3 napos rendelési idővel dolgoznak errefelé a virágosok.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Sziasztok!

Ne haragudjatok a zavarásért!

A babaszoba-chaten hallottam Lauról, s ez után kezdtem kicsit olvasgatni itt.
Így ismeretlenül is nagyon megrázott ez az egész.
Szép, hogy így emlékeztek rá.

Egy internetes honlap gyerek-oldalán kaptam újságírói munkát, néhány hét múlva kezdek. szivesen megírnám ott Lau történetét, ha lehet, s persze, amennyiben a családja is beleegyezését adja.

Mivel én őt nem ismertem, szükségem lenne segítségre tőletek. Ha valaki támogatja az ötletet és mesélne is róla és a kitartásáról, kérem szóljon.

Szép emlékezést mindenkinek!

Judit
juditta2

Drága Trompipi!
Nagyon örülök,hogy írtál pár sort.Ha lesz egy kis időd magadról és a lányokról is írjál!

Más!
Valaki aki intézi a koszorút megadhatná a számlaszámát és aki bármilyen ok miatt nem tud ott lenni de szeretné a tiszteletét leróni Lau előtt,átutalná a pénzt.Ha több jön össze át kellene adni Tonyónak, náluk most biztos jó helye lesz!

Köszönöm!
GnéKriszti
gnékriszti

Moszi!
Nagyon klassz, hogy kezedbe vetted a dolgot!
Nekem 3-4 nagyon tetszik.

csengo
Vendég

Moszi
Nekem is a 3-as tetszik a legjobban. Szerintem fehér virágokat kellene belerakatni, többféle fehér színű tavaszi virágot.

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!

Úgy néz ki, én is megyek a temetésre, de sajnos BKV-val, mert a párom dolgozni fog.
Szeretnék én is bezálni a költségekbe.
És kérhetem, hogy valaki hozzon nekem egy CD-t? Hozok üreset!

Nekem mindegyik nagyon tetszik. Én is azt hiszem, a világos színűek illenek hozzá. A 7-es igazán különleges, sosem láttam még ilyet, de gyönyörű!
Mindenesetre, amelyik a legtöbbünknek tetszik, az legyen!
Ha tudok még valamiben segíteni, csak szóljatok!!!

Puszi, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Bocsánat, a 6-os, csak béna vagyok. Elnéztem a számozást.

Tonyó!

Nagyon sok erőt és kitartást kívánok. A temetés az egyik legnehezebb pillanat!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Ne haragudjatok a zavarásért, de így ismeretlenül is őszinte részvétemet küldöm Lau családjának.
Meglestem a weboldalukat, a két kicsi gyermek gyönyörű!!!!!

Az apának nagyon sok erőt kívánok, hogy átvészelje ezt a nehéz időszakot!!!!!!!

Nagyon jó kis társaság vagytok és látszik, hogy nagyon törődtök egymással.
Csak így tovább!!!!!!

Mea a 2005. ősziből

Mea
mea

Sziasztok'

Akkor akinek kell cd-bol masolat, az izsakbeatrixkukacyahoo.de cimre irjon. HA jon a temetesre, akkor kerem jelezze. Mert akkor oda viszem. Ha nem tud jonni, akkor kerem irja meg a cimet es feladom postan.

Koszonettel:
csengo
Vendég

Sziasztok!

A hatos szerintem is nagyon szép, a fehér a tisztaság színe, tiszta amilyen Lau szíve volt.
Moszi küldj egy számlaszámot, hogy időben tudjunk utalni csnoemi@mail.ru (Nem HU hanem RU nem elírás).
Szerintem legyen 32 virág, szerintem tudjátok miért, 31+1 központi virág. És aki tud hozzon magával egy szálat még, családonként, szép tavasz virágokat.
Még meg kell beszélnem a párommal hogy megyünk, és tudunk e vkit vinni.

Tiszta cd-t viszek és cserébe kérek én is kiírtat.

Sziasztok

Noémi
fantikbaba

Sziasztok!

Köszi Moszi!
Nekem is a 6. tetszik a legjobban: ráférne rengeteg fehér vagy valami halvány virág, így lehetne annyi, ahány család hozzájárulna a koszorúhoz. De a 3. is nagyon szép. Számlaszámot tudsz küldeni mailben? (belerika@freemail.hu)

Hát, Lányok!
Nekem tegnap volt először elég erőm/bátorságom visszaolvasni az archívban... Megviselt. Az a legijesztőbb, hogy ennél több energiával, ennél pozitívabban nem lehet ehhez a betegséghez hozzáállni. És a sok baráttól, a családtól ment a sok energia, segítség, mégsem sikerült legyűrni ezt a szörnyet... KépKépKép

Tonyó!
Mi ugyan nem tudunk ott lenni a temetésen, mert épp aznap katéterezik Zsombit, de lélekben mi is ott leszünk Veletek egy kicsit. Sok-sok erőt kívánok Nektek! És ha bármikor "megzuhannál" újra, írj nyugodtan, hátha picit segít.
Nagyon sokat gondolok Ákosra és Balázsra. Szinte mindig, mikor megölelem az én pici fiamat... Kép

Trompipi!Kép
Jó, hogy újra itt vagy! Írj a lányokról! Hogy vagytok?

Áron-AndiKép
Szóval te is kétfiús anyuka leszel? A Simon nekem nagyon tetszik. Egy Simont ismerek személyesen: jó fej és gyönyörű kék szemei vannak.Kép

VasaniKép
Írj majd, mit láttatok az UH-n! Kicsit nosztalgiáztam, mikor olvastam a soraidat. Olyan jó volt először megpillantani azt a kis izgő-mozgó manót a pocakomban.Kép

Ez a manó most éppen itt sertepertél körülöttem. Már süttetett velem egy adag habcsókot (imádja nézni, ahogy kotyvasztunkKép), miután hajnali fél hétkor bújócskázással kezdtük a napotKép. Most meg epedve várjuk a kukás autótKép (ez a másik nagy kedvenc. a múlt héten, séta közben fél órán keresztül követtük és néztük-szagoltuk, ahogy öntögetik bele a szemeteseket...Kép)

CsirkeszKép
Örülök, hogy elvállalod Lau történetének megírását. Mindig Janikovszky Éva jut a sztorijaidról eszembe. A kicsik hogy vannak? Írj, ha hazajöttél!

Csengő
Elmúltak már a rosszullétek? Te mikor mész megint UH-ra?

A többieknek (is) szép napot!Kép

Sziasztok
Erika

Erika

Kép

Kép
zsombi

Hali!

Duplaként nem tudok elmenni a temetésre, de nagyon szívesen részt vállalnék a koszorú árából, és a család támogatásából, csak kellene egy számlaszám, ahova utalhatnék lóvét.
ha számít, én a 6-os koszorúra voksolok.
Cd-t is szeretnék, de majd a címemre.

Tonyó!
Sajnos lesznek még nehéz idők, és tudom, hogy erre nem lehet felkészülni. Továbbra is sok-sok erőt kívánok neked! Ne haragudj, amiért a két kölköm miatt nem tudok majd részt venni a temetésen, nem érdektelenséből, nem tiszteletlenségből, csak nem tudom megoldani, hogy ott lehessek. Lélekben Veled és családoddal, illetve a gyászoló Babanetesekel leszek.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok...

NEm is tudom, mit írjak, néha csak kapkodom a fejem.. NEhogy nagy költségekbe verjétek magatokat, ha ott lesztek, az számít igazán..HA valami extra problémátok van vagy kérdésetek, itt a mobilszámom is:

Tonyó 0670-7718295 (éjjel nappal bekapcsolva)

Más: Valaki meg tudja mondani, hogy kell bilire szoktatni a kicsit ill. mikortól kell elkezdeni??
TEljesen tanácstalan vagyok...

Kösz, Pusz mindenkinek

Tonyó
lau

Sziasztok!

Csak tippet szeretnék adni ahhoz, h milyen koszorút csináltassatok.
Még mikor Lau jobban volt, elég sokszor eljárogattunk együtt vásárolgatni.
Egyszer pulcsikból szeretett volna venni pár darabot, és rábeszéltem, h vegyen egy rózsaszínes pulcsit. Megvette, bár kicsit félt attól a színtől, de később mondta nekem, h örült, h rábeszéltem. Azután egyre jobban megszerette ezt a színt, nekem is mindig dícsérte a hasonló színú dolgaimat.
Szóval, ha a koszorúba ilyesmi színek lennének, akkor az biztosan nagyon tetszene neki.

Hát, most ennyi.

És tök jó dolgokat találtatok ki, tiszteletre méltó az összetartásotok!!

Üdv: Kisscica

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Sziasztok.

Én egy másik topicba szoktam irni és ott hallottam ezt a szörnyű hirt.
Nehéz ilyenkor bármit is irni.
Tonyó.
Õszinte részvétem.Sok erőt és sok boldogságot kivánok a kicsi fiaidhoz.

Lau.
Nyugodj békében és onnan fentről vigyázz a családodra.

Ancsi a 2005.őszi topicból

ancsi26

sziasztok!

Ismeretlenül írok most. Én is babanetezem jó ideje, így olvastam Lauról. Csodálatos ember lehetett!

Döbbenet!Kép

Részvétemet szeretném kifejezni, Tonyónak a szépséges fiúknak és a családjuknak! Kívánok sok eröt a folytatáshoz!

Lányok, nagyon szépen "éltek" itt együtt, mindannyiotoknak kívánok minden jót!

Szeretettel,

Tündér és 2,5 éves Ilang
tündér

Sziasztok
Egy párszor írtam hozzátok, aztán már csak olvasgattalak Benneteket.

Tonyó
Õszinte részvétem Neked és családodnak! Nagyon sok erőt kívánok.

Lau
Bár személyesen nem ismertük egymást, őszintén csodáltalak mindig is kitartásodért, akaraterődért, és hitedért. Nyugodj békében!

LÁnyok
Nagyszerű csapat vagytok (ezért is olvastam ezt a fórumot eddig, és fogom eztán is). Csodálatos az összetartásotok, maradjatok ilyenek.

Szilcsi, Szilcsike (3,5) Tomi (1,5)
szilcsike

Lányok!
Még annyi jutott eszembe, ha rózsaszín virágot is szeretnénk a koszorúba, akkor halványabb árnyalat legyen. Nagyon harsány, rikító szín szerintem nem illene bele. De ez csak az én véleményem.

Kedves Tonyó
A bilire szoktatással szerintem nyugodtan várhatsz még nyárig, azt szokták mondani és én is így tapasztaltam Hannánál is, hogy amikor már tényleg melegek lesznek, lehet pelus nélkül is rohangálni, akkor több sikert lehet elérni. Persze ahhoz értelmileg is fel kell nőnie egy kisgyereknek, hogy képes legyen felfogni ezt az egészet. Mi Hannánál soha nem erőltettük, kb. 2 éves korában kezdtük el neki magyarázni, hogy miről is szól a szobatisztaság. Akkor viszont nagyon hamar, szinte napok alatt szobatiszta lett. A bilit most is elő lehet venni, de csak azért, hogy ismerkedjen vele, játszogasson vele, rácsücsölhessen (először csak ruhában), aztán később mondjuk fürdés előtt pucéran is rá lehet ültetni, a lényeg, hogy soha ne érezze a kényszert.

Puszi,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!

Én is az Uzsokis topikból ismertem Laut. Ma reggel érkeztem vissza vidékről, így pár perce olvastam a szörnyű hírt.
Õszinte részvétem Lau családjának! Nekem 16-án lesz egy éve, hogy édesanyám elhunyt többszöri áttét után agydaganatban, 52 évesen. A szívem egy darabját magával vitte... Így nagyon-nagyon átérzem Tonyó bánatát. Nekem is a kisfiam ad erőt. Nap mint nap küzdenem kell azért, hogy ne érezzem úgy, hogy az élet igazságtalan.
Tonyó, a gyerekek hogy vészelik át? Egyáltalán hogyan tudtad elmondani nekik?
Kitartás, mert az itt maradottaknak mindig nehezebb.
Lányok: én is szívesen segítek bármiben, Duna Tv-ben dolgoztam a szülés előtt, a férjem jelenleg is ott van. Szóval ha bármiben tudunk segíteni, írjatok (galmadi@citromail.hu).

Gabi és Bence (aki alig idősebb Balázsnál...)

Kép
Kép
almadi

Sziasztok

Tonyó
Köszönjük a tájékoztatást, továbbra is nagyon sok erőt kívánok Nektek!
biliügy: szerintem is ráér nyáron, pelus nélkül próbálkozni. 2-2,5 éves korban érnek meg rá a gyerkőcök agyban, akkor viszont tényleg pár nap alatt ráéreznek. nekem a nagyobb fiam 2,5 évesen lett szobatiszta nappalra, tavaly nyár elején, ahogy bejött a jóidő. éjjelre csak 3 évesen.

Moszi
köszönjük Neked is az utánajárástKépha nem tudod elvállalni a megrendelést, megkérem a férjemet. én sajna Érdről nem tudom intézni, de ő bejár dolgozni Bp-re. Bár tényleg akkor ott a közelben lenne jó intézni, hogy szép legyen.

Én megpróbálok elmenni a temetésre, de még nem 100%. ha a férjem tud addig vigyázni a kölkökre csak akkor tudok menni, aznap már ovi sem lesz a nagynak ha jól emlékszem.

puszi
juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok,
én is ismertem Laurát, és nem is hiszem el, hogy elment... Õszinte részvétem a családjának. Pár hónapja elköltöztünk Pestről, és amikor utoljára beszéltünk telefonon, megígérte, hogy amikor meggyógyul meglátogat a családjával együtt. Ez sajnos már soha nem sikerülhet...
Marcsi
mizse

Tonyó,
Én aktív tagja vagyok ennek a topiknak, de mivel a gépünk hosszabb ideje nem működött, így topiktársunk, Maccs telefonhívása alapján értesültem a szörnyű veszteségről (Maccs ezúton is köszönöm neked még eszrer és hogy hírt adtál rólunk, azt is).
Annyi mindent szeretnék neked/nektek írni és kívánni, ugyanakkor bármit írok vagy mondok, csak leírt szavak és így leírva elveszítik azt a többletet, amit érzek.
Nehogy félreérts, mert tudom, hogy az emberek (család, barátok és még az ismeretlen ismerősök) együttérzése, segítsége mennyire sokat számít, de ami igazán nehéz, hogy ezen segítségek mellett vagy ellenére, neked saját magadnak kell tudni megbírkózni az elkövetkezendő percekkel/napokkal/hónapokkal és valószínűleg évtizedekkel.
Nem pszichiáter vagyok és tényleg nem szeretném, hogy úgy érezd osztom az észt, de sajnos tapasztalatból beszélek. Tudom, hogy soha nem hasonlítható össze két tragédia, bánat vagy veszteség, ahogy mi emberek is különbözünk, de mégis sajnos teljes lényemből át tudom érezni mit érzel. Én 11 éve temettem el a vőlegényem, és bár sikerült újrakezdeni és tovább élni, de igazán elfogadni soha.
Először mélységes igazságtalanságnak éreztem, elfogadhatatlannak, gyűlöltem a világot, majd voltak időszakok, amikor már úgy éreztem, hogy már képes vagyok újrakezdeni és megbékélni a sorssal és mondhatom, hogy boldognak is éreztem magam, aztán megint jöttek mélypontok. Erre felkészülni nem lehet, de tudni kell.
Egy dolog adott nekem nagy erőt mindig, hogy igenis megmutatom, hogy erős vagyok és bármilyen csapást mér is rám a sors vagy hívjuk aminek akarjuk, felállok és tovább megyek, mert azt sokkal nehezebb, mint feladni.
Egy tanácsot engedj meg nekem, bocsánat. Próbálj meg ne foglalkozni az emberek "véleményével" és gyászolj úgy, ahogy Te érzed, hogy gyászolnod kell és ne temesd el magadban a gyászt. Ha el kell menned a vidámparkba és felülni a leglélegzetelállítóbb ringlispielre hogy kipörgesse belőled a fájdalmat vagy ha ki kell állnod a Duna partra és beleordítani a világba, akkor tedd meg, de ha csendben a "közvélemény" által is elfogadott gyászt érzed magadénak, akkor azt tedd. Most neked kell tudni továbbélni és ehhez szükség van erre.
Sok erőt kívánok neked és ha beszélgetni szeretnél: enaszados@hktv.hu
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Lányok,
Macs már írta, de azért én is jelzem, bár a temetésre nem tudok a pici+kicsi miatt elmenni (akik közül a nagyobbik bekapott egy jó fertőző torokgyuszit lázzal, bár nem tudom hol, mert "karanténban" vagyunk, így most a 2 gyerek el van különítve, nehogy Milán elkapja-elég idegörlő egyedül végigcsinálni reggeltől estig, hogy Bálintot kizárom a szobából, amíg Milánt szoptatom, büfiztetem, rázom a seggét, h aludjon, közben meg B üvölt az ajtó előtt, nem érti h Minán-t-ahogy ő mondja- miért láthatja, puszilgathatja stb..stb..) a koszorú vásárlásban mindenképpen szeretnénk résztvenni.
Ötletek is fantasztikusak, nagyon "ügyik" voltatok, hogy ennyi minden eszetekbe jutott.
Még tüzetesebben visszaolvasok, aztán majd 2 bömbölés között érkezem.
Most ennyi.

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok'
Ha Moszi benne van utaljunk az o szamlajara penzt es a maradekot a cd-kkel egyutt atadjuk. Szerintem ehhez nem kell engedely.
Moszi, mi legyen?

csengo
Vendég

Sziasztok!

Lányok! Írjátok meg nekem a számlaszámot, ahova küldhetem a pénzt koszorúra, és a családnak a fennmaradó részt!
boeszter@fremail.hu
06-20-344-4410

Puszi, és mindenkinek nagyon köszi a szervezést és a sokmindent!

Tonyó! Sok erőt neked!
Talán a napsütés kicsit segít, és ki tudto mozdulni a gyerekekkel.

Puszi, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Lányok!
Mit szólnátok hozzá, ha Moszira bíznánk azt, hogy a koszorú milyen legyen. Annyiban azért úgy tűnik mindenki egyetért, hogy a 3-as vagy a 6-os közül legyen valamelyik. Nekem is megfelel a 6-os (fent a 3-ast írtam).
Ha volt Moszi olyan kedves, hogy utána járt ennek az egésznek, akkor megbízhatnánk benne annyira, hogy rábízzuk. Neki sem kellene akkor várnia kb. 15 ember véleményére. És hát ő személyesen is jól ismerte Laut.

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Csengő!

Apa írt neked, hogy hívd fel a mobilján, mert az e-mail címed nem működik neki.
A száma a Szerkesztő fórumon van, ahova írtál neki.

Puszi, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Kata!

Persze, teljesen egyetértünk! :-)
Biztos, hogy szép lesz!
És szeretettel adjuk, ez a lényeg!

Most inkább a bankszámlaszám lenne sürgős, hogy utalhassuk a pénzt, ne Moszi fizessen mindent előlegben.

Puszi, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

KataKép
Egyetértek, én ezért nem is írtam, hogy melyikre szavazok.
Én szívesen elvinnélek kocsival, csak mi úgy megyünk (ha megyünk), hogy apa visz a 2 kölökkel és addig ők sétálnak vhol. szóval nem tudom, hogy így beférnél-e.
de még az is lehet, hogy egyedül megyek, akkor viszont én sem kocsival.

EditKép
Jobbulást B-nak és kitartást NekedKép nem lehet könnyű a szitu.

juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Moszi: valóban gyönyörűek a koszorúk, és ha elmondhatom a véleményemet, szerintem is a vidám, de nem rikító színek lennének a legjobbak.

Lányok! Amilyen nagyot csalódtam a másik fórumban ahová eddig írtam, olyan nagyon örülök, hogy Ti ilyen összetartó kedves társaság vagytok!!! Próbálok majd én is összehozni egy koszorút a másik fórumban, de sajnos ott nem ilyen a társaság, ott nincs ilyen összetartás.Kép Mindegy, akkor viszek egyedül.

Magunkról: Alig 3,5-4 éve élek Budapesten, előtte Békéscsaba mellett, egy nagyközségben éltem. Felköltöztem, egy fotónagykerben dolgoztam. Már itt, Pesten ismertem meg a férjemet, egymásba szerettünk, és lett egy gyönyörű kisfiunk, aki 2004, szeptember 27-én született, az Uzsokiban,( ahol Csirkesszel egy szobában feküdtem 1 napig, de sztem már nem emlékszik rámKép). A fiamat Leventének hívják, iszonyú eleven kiskrapek, örökmozgó, rettenetesen aktív. Szeretnénk még egy kislányt is, de sajnos egyelőre az egészségi állapotom nem engedi. Fényképész vagyok, jelenleg fősulira járok. Most ennyit magunkról.

A betegeskedőknek jobbulást kívánok, a pocakosoknak pedig szívből gratulálok!

Virgi

virgike

Sziasztok!

Nem lehetne publikus a számlaszám? Nem biztos, hogy mindenki külön kéri, de ha látja, akkor szívesen adna, csak úgy, névtelenül, a háttérből...
sasha

Kép
sasha

JutiKép
Aranyos vagy, köszönöm szépen, ha nem jön össze, akkor is, hogy felajánlottadKép

Én is gondoltam a nyitott számlaszámra, de akkor Moszinak nyitnia kellene egy újat, mert gondolom a sajátját így ország-világ előtt nem szívesen osztaná meg, aztán közvetlen temetés előtt kivenni az összegyűlt pénzt+megszüntetni azt a számlát. Nem tudom belefér-e az idejébe még bankba is mászkálni.

Moszi?

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Én is küldhetnék arra a számlára attól, hogy nem vagyok babanetes? :/ Külön egyedül odaadni a pénzt, olyan kínos lenne...nekik is, meg nekem is.

virgi

virgike

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?