Sziasztok,
Itt vagyok. Megjöttem a dokitól. NST semmit sem mutat, UH-n minden OK, két hét óta nem nagyon nőtt már a leányzó (ezen kicsit meg is nyugodtam, hátha nem lesz óriás baba
), 3500 g meglesz, de nem sokkal több
Méhszáj zárt. Tömören.
Viszont ha péntekig nem szülök, akkor pénteken be kell feküdnöm a kh-ba. Azt még nem tudom pontosan, mikor indítják meg a szülést, az gondolom, sokmindentől függ. Tegnap dél óta görcsölgetek, ma reggeltől délig olyan volt, mintha ki akarna szakadni a pocim.
Mostanra kezd múlogatni, de mindent megteszek érte, hogy ne múljon el
Szóval minden OK, ha péntekig nem hallotok rólam, akkor utána már csak Orsitól fogtok, ha megszületik Laura.
Kriszta
GRATULÁLOK!!!!! Hű, a mindenit! Máté tényleg beelőzte a lányomat! Nem is gondoltam volna! Szupr, és örülök, hogy gyors szülés volt. Sok-sok tejcsit kívánok!
Stellapa
A tej miatt tényleg ne aggódjatok, be fog indulni. Sok folyadék (levesek, főzelékek)! Ja, és esetleg vigyél be Stellának madártejet. Az is jót tesz!
nagy mázli, hogy ilyen nyugisak a fiúk, pláne az után, hogy Stella minden írta, mennyit dolgoztak odabenn
Vigyázz a kis családotokra!
Melcsi
Igen, igazad volt, pénteken kell befeküdnöm. Amúgy nem lombik volt, 1. inszem előtti hónapban sikerült spontán
A sors
A szülésznőm szerint jövő hét elején megindítják a szülést, lesz ami lesz. Mondjuk most már nem nő Laura úgy, mint előtte, kb. tartja a 3500 g súlyt és a feje sem nőtt az elmúlt 2 hétben (94 mm a BPD).
Lujzika
Gyönyörű Esztiti!
Jó utat kívánok! Sok pihenést!
Puszi mindenkinek
Unique
40+5