Új privát üzeneted érkezett!

Ilba,
akartam feltenni én is tegnap este a bátyámról és a félhúgomrólKép, de nem találtam képet, amin igencsak csodálkozom, de ha találok, akkor teszek!

Livinek csak Beni kell!

Megyek kifliért a bóóóótba!

Timi, hova lettetek? Elnyelt Titeket tegnap a Kaiser's rengeteg?Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Elhagytam 2 kiflit útközben...
Kiszakadt a hülye zacskó, de hogy hogy nem vettem észre?Kép

Ilba,
szerinted is kézis ambíciói vannak Livicseknek?Kép
Kép
Kép
Kép
Már esni is ilyen jól tud!Kép
Kép

Kép

Na ő itt a hugica, Nóri (a szőke hajú)
Kép

Õ pedig a bátyó Peti, és Apu
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

No csak, még mindenki a bíííííícsen van?
Akkkkó nesze nektek képek!

Piszénpisze kölyökmackó
Kép

Nem semmi ez az öntelt pöffeszkedés!Kép
Kép

A köv. pillanatban a lánc a szájában volt...
Kép

Holnap bizti nem bölcsizünk, de délelőtt találkozhatunk kedves kispesti mamik!Kép

És ha már it tartunk, mindenkit szívesen látok, aki erre "téved", előtte egy telefon vagy sms, aztán mehet az ereszd el a hajamat!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Lányok, ne csináljátok ezt velem! Átmenekültetek előlem más topikba?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Régen nem irtam,de azért figyelemmel kísértem a legtöbb dolgot.Kép
A babák/mamák továbbra is csodálatosak,úgyhogy Timivel együtt türelmetlenül várjuk a "Nagy Találkozást"Kép.
Most nem írok személyreszabottan(elnézést mindenkitől),inkább csak azért írtam pár sort,hogy tudassam:vigyázó szemem továbbra is rajtatok tartom!Kép
Gabuska:
Eltűnt kifli:Kép
Nem tűntem túl nagydarabnak a Kaiserban?
Fanni és Szilvike is jól van,puszilunk mindenkit.Írjatok sokat!
Tibimbó

Kép

Kép
novum

Tibi!
Honnan tudod, hogy pont azon ámuldoztam, hogy jééé, mekkora szép nagy ember ez a Szilvi papa! Az arcomra volt írva?Kép De azért nem emiatt szaladtam úgy el, hanem siettem, mert ezer helyre akartam még elmenni utána, ami persze nem jött össze, mert megintcsak sikerült jó sorba állnomKép, így már nem volt időm.

Köszi, hogy megszántál és írtál, hogy ne magammal kelljen megint leveleznem!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus:
A bölcsibe kár,hogy nem jöttök,pedig most Fanni is eljött volna,hogy megnézze Livit/holnap 10-re vége a sulinak/.
És a sétát mikor gondoltad?Mert mi mennénk!!
A hajad jó volt a piknikenKépEzek szerint a közértben azért találkoztunk,mert vitted a finom kaját a sétához?A képeken nem látszik!Kép

Kép

Kép
novum

Húúúú, akkor elintézem máskor, amit akartam holnap reggel, MEGYÜNK A BÖLCSIBE! Akkor 10-kor! Ha esetleg esne az eső, akkor is jöttök?
Dia, Ti?Kép

Jó az a suli, oda íratjuk majd Livit is!KépKépKép

A piknikre csak Livicseknek vittünk gyümilét (megint nem adott vissza!Kép), mert indulás előtt beebédeltünk. Szóval igazából csak punnyadtunk a pokrócon, de annak nincs neve.Kép

Livi előtt szinte mindig így volt a hajam, kényelmes, szellőzik a nyakam és legalább a szembe jövő embereknek is van pár vidám percük, mikor rajtam röhögnek...

Megyünk pancsizni, ha már nem jönnék, akkor jócccccakát mindenkinek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hali!

Hát ma tényleg nem volt nagy élet itt a topikon. Azért Gabi tartotta a frontot szerencsére. Kép
Mi délelőtt megnéztük mi a helyzet Duna ügyben (a szombati lagzi egyre nagyobb veszélyben, totál bent van a víz, ezerrel homokzsákoztak), aztán Anyóséknál ebéd volt. Olyan szép idő volt, Beni kint aludt délután a teraszon, a kutyát is egész közel engedtük már. És a teraszon 2x szopizott! Kép Képeket is csinált Após, holnap majd átküldetem vele.
Itten két dunai kép, az elsőn van az a hirdetőtábla. Na, tegnap még az után volt a víz. Ma meg látjátok.
KépKép

Gabi,
Livit már most leigazolná bármelyik egyesület! KépKépKép
Jó a sárga sapi+napszemcsis kép! Kép
A Húgod mellett Te tűnsz fiatalabbnak. Mennyivel fiatalabb ő?
Jééé! Még vannak ilyen régi, láncos hinták? Már ezer éve nem láttam ilyeneket.

Tibimbó,
Hány centi vagy?

Kép
Kép
Kép
ilba

Helló csajok!

Jó régen voltam. Wolga köszi a pelust, remélem hamarosan összefutunk Bubekkel.

Gabuska:
kafák a parkos fotók, láttam föltettétek a villingerre a kocsit (jól láttam?) nehéz volt?
Nagyon jó az a satyek Livin.

Ezek a betegségek borzasztóak. Most derült ki egy szülővárosom beli csajsziról, aki a szomszédunk volt kicsikoromban, meg az anyja az én anyám nagy barátnéja, hogy daganata van, asszem vastagbél, már meg is operálták, kezdi a kemót. Basszus 2 évvel idősebb nálam. Én meg üzengettem neki anyámmal, hogy minél előbb szüljön gyereket, mert hogy milyen klassz dolog.

Füge:
mi a helyzet, bementél a kórházba?

Két napja babakocsit akarunk venni, bár a kidurrant kerék javításra került, mégis kellene olyan amivel lehet közlekedni. Ilyet egyszerűen nem lehet kapni. Ami nem több 6 kg-nál és a gyerek el tud benne feküdni rendesen, nem túl széles stb. Ilyen babakocsi nem létezik se drága se olcsó. Vagy ha megközelíti, abba beleszorul. A Bredonban meg a Baby Planetben voltunk és kipróbáltuk az összes márkát, semmi. A gyerek elég jól tűrte, hogy rakosgatjuk a kocsikba Kép Egy lett volna, egy márkátlan valami, de annak meg nem volt kukucskálója, és ugye szemből nem lehetett tolni. Hát itt tartunk, jobb híján vettünk egy kengurut. Hát ez történt.

Bubek:
el is felejtettem mondani, hogy szimpi voltál a páromnak KépKép
valami miatt úgy képzeli, hogy a babanetre csak dr.Szöszik írkálnak KépKépKép

Jó éjt mindenkinek

Kép
Vendég

Jó reggelt!

Csak gyorsan:
Ilba,
2 évvel fiatalabb Nóri.
Beni terasz-szopiKépKépKép
Itt a telepen szinte csak ilyen láncos hinták vannak még.

Tücsökmami,
fél centin múlik, de felfér a kocsi a vilire. Nem nehéz feltenni.
Dr SzöszikKépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus:
Nagyon rendes vagy!KépRemélem nem valami fontos dolgot kellett elhalasztani a bölcsi miatt!
Megyünk akkor is ha esik!

Most ennyi!

Kép

Kép
novum

Timi,
nem annyira fontos, a védőnőhöz akartam lemenni 10-re, hogy lemérjük Lívit, de 1 napon nem múlik!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba, Bubek, séta ma???? Jó lenne, ezerrel süt a nap! Kép

Most többre nincs időm, mert gyorsan takarítok... Kép

Ja, és Mamackának elfolyt a magzatvize, szóval bent vannak már a kórházban, de az is lehet, hogy már babázik.

Drukkkkkkk nekik!!!! Kép
Vendég

MAMACKA KépKépKép!!!!
Nahát, nagyon-nagyon drukkolunk! Ügyesek legyetek! ++++++++++++++++++++++++++++++

Eszti,
Andrással most beszéltem, szerinte meg se próbáljak elindulni, tök káosz van a Duna miatt itt, a HÉV sem jár rendesen, buszok, dugó. Kép
Anyu is írt most, hogy az esküvőnek tuti lőttek, az ablakig ér a víz az étteremnél Kép, megyek azt majd megnézzük. Én teljesen kilennék, ha az én esküvőm lenne.
Vuka a tiétekkel minden ok?

Tücsökmami,
szopi?

Jó bölcsizést!

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, úúúú, igaz, erre nem is gondoltam. Azért mi megnézzük erről az oldalról a Dunát, és majd beszámolok!! És ilyenkor mi van az esküvővel? Mindent halasztani kell? Kép

Jó bölcsizést a többieknek!
Vendég

Mamacka,
ügyes leszel, biztosan! Nagyon drukkolunk! BOLDOG NÉVNAPOT ÉS SZÜLETÉSNAPOT ÁRON BABÁNAK!KépKépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Most csak annyi, mert tömöm a fejemKép, és utána megyünk szurira Marcival (a hőemelkedés miatt elmaradt 3 hós), szóval mi ma semmi esetre sem megyünk Istvánparkozni a szuri miatt. Kép
Nekem majd a csürörtök - péntek lenne esetleg jó.
Ha meg nem István park, akkor Tücsökmami, hozzátok is elugorhatunk....

Sajtine, veled holnap tudnék menni Apollót megnézni, és szerdán meg megyek ki anyuhoz Budaörsre.

Ez így nektek jó lenne?

Mamacka! Hajrá!!!!! Tök jó, megint lesznek újszülött képek.

És Mancs! Õ is olyan régen írt. Lehet hogy már ő is babázik?
Mancs, írjál, hogy mi van má'!!!KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Mamackának drukkolunk mi is, annyira várom már a fotókat. Petra már kezd "nagy babás" lenni, jó lesz megint csecsemős képeket nézegetni.

Csajok tegnap is gondoltam rátok, voltunk kétszer is a Szent István parkban sétálni, mi is megnéztük a Dunát (nem semmi). Apa kiadta a mai feladatomat, hogy sétáljunk le itthon (IX.ker.-Petőfi híd) is a Dunához és erről a szakaszról is készítsek képeket.

Ilba,
nálunk eddig OK az esküvő, csak a fotózást tervezték a szigetre, úgyhogy most valami más helyszínt kell keresni. A polgári esküvő Óbudán, a III.kerületi hivatalban lesz, a lagzi utána Budakalászon. Van valami ötletetek fotózási helyszínre, hol nyílnak már szépen a virágok?

Bubek,
Marcinak szurkolunk a szuri miatt (mi holnap megyünk). Kép

Novum, Gabi,
bölcsis képeket már alig várom!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Mamacka:
drukk ezerrel KépKépKép
milyen kár, hogy nem találtalak meg benneteket hamarabb, akkor Bubekkel együtt én is kaptam volna a sok bíztatást KépKép

Bubek:
gyere nyugodtan, csütörtök,péntek ráérek abszolút, már jó az idő is, babakocsinak is van kereke, úgyhogy tudunk sétálni. Fel vagyok szerelve cumival is, úgyhogy még rohanni sem kell KépKép Szurira szorítok Kép

Ilba:
holnap megyünk súlymérésre, addig nem mondok semmit. Néha tépi a cicit, meg van amikor érzem, hogy nagyon keveset eszik, de majd meglátjuk. Hányás-bukás továbbra is van. Kép
esküvő: őrült szívás Kép igen rossz ómen Kép

Ja igen:
néhányótoknak, akinek tudjuk a mailcímét közösen a fiacskámmal írtunk egy levelet Kép ne csodálkozzatokKép
Vendég

Bubek:

neked nem ment el a körlevelünk, miért? Kép
Vendég

visszajöttünk szuriból, Marci egy icipicit sírdogált, és most meg alszik...Annyira jó az idő!!!
Tücsökmami,
Nemtom...mi a hibaüzenet?

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!

Mamacka,
DRUKKOLOK NAGYON!!!!!!!!KépKépKépKép HAJRÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!

Nálunk még semmi, ma voltam reggel a dokibácsinál, jóval lejjebb van már a hasam, és azt mondta, hogy már simul a méhszáj. Azzal "riogatott", hogy még 1-2 hét. Na, én már meg is beszéltem a Törpével, hogy húsvétra itthon szeretnék lenni, úgyhogy úgy időzítse a dolgokatKép Vagy utána jöjjönKép Lehet, hogy mégsem a lagzi utáni héten, hanem a nászúton készült ez a gyerök?KépKépKép

Ilba,
köszikösziköszi a Duna-képeket! Hol készültek? És melyik ez az étterem? Én megőrülnék, ha az én esküvőmről lenne szó...KépKép Ilyenkor mit tudnak csinálni? Átteszik az időpontot? Vagy a helyszínt?KépKép
Mindjárt írok a kollegáimnak, hogy fotózzanak nekem Maroson, és küldjenek pár képet, kíváncsi vagyok nagyon. Azt mondják, nagyobb gáz van, mint 4 éve nyáron, már pedig az se volt semmi. Jó sokat kellett melóznunkKép Asszem ma is elmegyünk víznézőbe. Hülye katasztrófatúrista lettem, mióta nem dolgozomKép

Tegnap délután megittam az első csésze málnalevélteámat. Eddig nem mertem, nehogy hamarabb jöjjön a gyerkőc, de mostmár jöhetne... Nem tudom, hogy attól-e, vagy azért mert már itt az ideje, de este görcsölgetett a hasam. Juhéééé!Kép Mindjárt megyek, és megfőzöm a mai adagomat.
És ha ez sem megy, bevetjük az összebújásos trükkötKépKépKép Már teljesen kivagyok. Olyanokat álmodok, hogy hajajjjjj!Kép A férjem mondta, hogy vmelyik babás újságban olvasta, hogy az ilyen álmok azért gyakoriak főleg a végén, mert a baba olyan pontokat nyom az anya testében, ami szexuálisan ingerli. Hát az enyém nagyon jól megtalálta azt a pontot!!!KépKépKépKép

Ilba,
még vmi! Az újságokat most az először időben megkaptamKép Telefonálj nekik, rájuk kell szállni, mert hajlamosak elfelejteni a dolgokatKép

De jó lehet már Mamackának!!!!

Kép
mancs

Sziasztok!

Mamackának én is ismeretlenül drukkolok! Néha benézek a topikba (2006 tavaszi babákhoz), mert ugye az enyim pocaklakó is ebben az évszakban születik, de oda már nagyon nincs energiám írni. Éppen elég ez a két topik, pedig...

Danimat most altattam el, remélem most 2 óra nyugi lesz. Tegnap egész nap nem volt víz a házban, mert az egyik csap szar és a párom leszerelte és visszavitte, de nem cserélték ki, mondván a gyártó dolga... haha. Az a baj vele, hogy (ilyet eddig még nem is hallottam), a mosdónál és a mosogatónál is csak és kizárólag akkor van meleg víz, ha a kádnál lévő szar csapot kinyitom, de ez meg így elég nagy pazarlás. Viszont hiába próbálok én hideg vízzel mosogatni fabatkát sem ér és itt kertes háznál valahogy 6x jegesebb a víz mint egy panelban, így a kezem meg lefagy, mindamellett, hogy a zsíros edények zsírosak maradnakKép
Szóval most halomban áll a mosatlan, mert persze tegnap nem tudtam semmit sem mosogatni.
De nem unatkoztam. Olyan szép idő volt és kint voltunk a gyerkőcökkel. Õk elmolyoltak, én meg rendbe raktam a kertet. Egész nap azt csináltam némi megszakításokkal (etetés, altatás, pelenkázás, stb.), összegereblyéztem mindent. Illetve hagytam későbbre is, de az annyira nem vészes.Kép A hátsó szomszéd mondta, hogy itt legalább 2-3 éve nem volt rendberakva a kert. Igaz tavaly ültettek egy csomó virágot, meg előtte is, na de a lehulló faleveleket, meg gyümölcsöket otthagyták rohadni, az ültetett helyeken meg csak odébbkotorták az avart...
Kezdtem már unni, hogy a gyerekek ruháira ráragad minden szar és nem láttam, hogy éppen mibe esnek bele.
Kiderült, hogy tök szép kertem vanKép Csak épp eddig nem látszott. Tele van ibolyával, nárciszokkal, díszfű is van egy kis területen, vannak szép kis bokrocskák, van a kerítés mentén vagy 6 tő málna... meg látszik, hogy bújik még jópár évelő virág, csak nem tudom mik azokKép Gondolhatjátok mekkora dzsumbuj lehetett, ha ezek mind nem látszottak!Kép 6 talicska avart és egyéb szmötyit gereblyéztem össze és olyan, de olyan jól esett ez a kis mozgás. És tele volt még egyéb más oda nem való törmelékkel: tégla, üvegszilánk, deszkadarab, még jó, hogy nem kószáltak azon a részen annyira, igaz szinte megközelíthetetlen volt a sok száraz növénytől, azokat is mind kicibáltam.
Meg az a látvány amikor tényleg látod, hogy van értelme annak amit csinálsz. Gábor fiam utána körbejárta és nagyon megdícsértKép (3,5 éves)

Tücsökmamai!
Remlem ez a bukás, "csak" bukás és semmi több! Remélem a holnapi súlymérés pozitív lesz! Gábor is bukós baba volt, de nagyon sokáig! Képes volt kajálás után 1-1,5 órával is bukni, később, mikor már "szilárdat" is evett akkor is tovább bukott, csak épp színeset. Ép mikor mit evett. Pirosat, zöldet, sárgátKép Érdekes volt. GOR gyanús volt sokáig, de végülis (szerencsére) rendesen evett és hízott (másfél kg/hó), így túl nagy ügy nem lett belőle, de azért nem hagytam a dolgot annyiban én sem.

puszi mindenkinek
sasha

Kép
sasha

Dia,
minden oké? Nem jöttetek...Kép

Vuka,
a Te kedvedértKép felteszem gyorsan a képeket, aztán hamizunk!
Fanni és Szilvi nyerő páros!!!!Kép
Pusssz!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
KépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sasha,
Livi még 3,5 óra múlva is bukik, ha olyanja van...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sasha,
nem semmi vagy! Ekkora pocakkal kertet rendezni! Vigyek nektek egy "Tiszta udvar, rendes ház" feliratú táblát?Kép

Csajok, nagyon kifizetődő, hogy a kispesti bandában Livicsek a legkisebbKép, ma Szilvike sapiját örököltük meg, fel is avattuk a bölcsi után! Köszönjük!Kép
Fanni nem kicsit van oda a húgáért, ha jól vettem észre!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hahó!

Na, akkor egy kis katasztrófaturisztikai képek Óbudáról.
Szombaton ide (mennénk) lagziba. Rozmaring Kertvendéglő, Tímár utca:
KépKép
KépKép
Amúgy ilyen tök jó hely:
KépKép

És ma voltunk a parkban is. Már ilyen nagy ám a fiam:
KépKép

Na, mingyá reagálok is mindenre.

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabuska!

Még nem tiszta az udvar és a ház sem "rendes", de azért kösziKép

Kép
sasha

Ilba,
azt az esküvői képet azonnal tedd fel LÁTHATÓ méretben!!!!!Kép

Nagyon aranyos Beni a kocsiban! Tök jó, hogy már lehet így lazázni, nem kell 43 réteg ruha meg takaró!
Mi is kimentünk az erkélyre nézelődni délben a szobai szerkóban, csak egy sapit dobtam Livire, semmi öltözködés (22 fokot mutatott a kinti hőmérő!!!!)
Nagyon kafi Beni szerkója! A sapitól a cipőig minden! Apropó sapi! Ezt kaptuk Szilvicsektől:
Kép

És már ekkora a fogunk:
Kép

Mancs,
már csak 3 nap és jöhet Petike!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,

Ilba, ez nem túl bíztató.....már ami az esküvő helyszínét jelenti....És akkor most mi lesz??
Beni cukivirág, és hogy ül már. Igazán nagyfiú! Kép

Gabi, fogacska nő, édes. Kép

Ma mi is elég lazán sétáltunk, marha meleg volt, én frankón egy pólóban.

Holnap reggel megyünk dokinénihez, a hivataloshoz, még nem is látta a gyerököt. (mer ugye nekem olyan mákom van, hogy tesóm gyerekorvos, szóval igazából ő gardírozza a bébicseket, a házidokink meg tesóm kollégája). Legalább lemérjük egy másik mérlegen is, tuti ami tuti. Kép

Holnap pedig 6 hetes kontroll, mert biza már mi is szerdán 6 hetesek leszünk! Hogy megy az idő!

Szerdán pedig csípőszűrés...volt valaki a Bethesdaban?

Ahogy Vuka mondta, jó lesz újra igazi piciminibogyócskákat látni. Kép

Mamackával délelőtt beszéltem, akkor várta az oxitocint, mert nem volt fájása....remélem azóta már megvan, bár gondolom úgyis küld majd üzenetet.

Mancs, húúú, neked is megy a drukk ám! Kép

Pusssz

Eszti
Vendég

Tücsökmami,
Képet a kengururól nem kapunk?
Mondd meg Uradnak, én sem vagyok szöszi! Kép Csak néha szimplán hülye! KépKépKép
Drukk holnapra!
Gergőnek köszönjük szépen a levelet, kis barátjával mindjárt meg is nézegetjük a képeket. Kép

Vuka,
A miénk is ott volt! Kép Holnap megnézem Neked az Aquincum Hotel parkját, az ott van a házasságkötőtől nem messze, hátha vannak már virágok, ok?

Bubek,
Marcinak sok gyógypuszi a szuri helyére!!! Kép

Mancs,
Hát úgy néz ki, hogy az étterem tulajdonosa működteti az SZDSZ székházat is (ez nem politikai hirdetés Kép) és ott lehet a lagzi.

Sasha,
Hát tényleg nem vagy semmi. Azért néha pihizz is a fiúk mellett, ha tudsz. Kép a kertről?

Gabi, Timi, Fanni,
Nagyon jók a bölcsis képek, látom Livi megmutatta szexi csülkeit! Kép
Fanni nagyon csini voltál! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Hali!

Gabuska!
Édi a sapi, amit kaptatok!
Látom Livi is szereti a távirányítót, de vigyázz ám, mert az a fogacska nem marad ám akkora. A mi távirányítónkról 4 gomb hiányzik, 1 meg félig... Érdekes így a txt-t nézniKép

sasha

Kép
sasha

Gabi,
jó a "Szilvis" sapi (is)! Kép
És ezek a közeli képek is szuperek! Na, most már én is egyből látom a fogacskát. Kép (Dr. Szöszi) KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
Hajrá Mamacka!
Tyű, már megint nagyon szupi képeket raktatok fel!

Esztipeszti, én eleve a Bethesdába vittem Szonját és csak jót tudok mondani. Várakozás a két alkalommal osszesen 2 perc! Az ortopédián a doki szupi-szupi. Az uh-s dokinő is ari volt egyedül azt hiányoltam, hogy semmit sem szólt a gyerekhez pedig nem aludt. Én csak jó tapasztalatokat szereztem ott!

Nálunk husvét után szuri.

És, bár már rég volt (itt pörög az élet), de köszi a hallással kapcsolatos hsz-itokat! MegnyugodtamKép
N
KépKép

Kép Kép
natasa1975

Ilba!
A kép a kertről úgy lett volna jó, ha csinálok róla előtte is egyet, mert láttam ennél jóval szebb és rendezettebbet is márKép

Pihizek amennyit bírok, mert a fenekemen nem igazán tudok megmaradni. Meg hát amikor ideülök a gép elé nekem az is pihi

sasha

Kép
sasha

Sasha!
Van néééki sajátttya, igaz, amit a képen csócsál, az a miénk, amíg kimentem a gépért, elorozta, de nem akartam elvenni tőle, mert akkor óne fotózás. Timi már látta, mit művel a kis "angyalka", ha elveszik tőle, amivel épp játszik...Kép

Van olyan távircsi is, ami minden tévéhez jó, vegyetek egy olyat.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Natasa,
ez a lányka egyre szebb lesz! Hogy telnek a napjaitok? Van már valami kialakult rendszere Szonjának?

Ilba,
én is becsatlakozom Dr Szöszinek, ma már a 2. játékát hagytam a bölcsiben Livinek... Igaz, a mait nem is vittük be, a babakocsiban játszott vele odafelé, de valahova mégiscsak kirakhattam az előtérben, mert nincs sehol. Ki nem eshetett a kocsiból, azt meghalottam volna. Remélem szerdán megtaláljuk, szegény gyereknek lassan már nem lesz játéka itthon...

Mindig figyelem a tavaszi topikot, mikor születik meg Áron. Már biztos megvan, ha dél körül kapott oxytocint Mamacka. Hát igen, az a baj a magzatvíz elfolyós szülésindulással, hogy a fájások nemigen akarnak beindulni. Én este fél 11-től hajnal 4-ig (ha jól emlékszem) semmit nem éreztem. Aztán jött az infúzió és rögtön nem kísérgettem Zolit a kávéautomatához.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus, szépséghiányban ti sem szenvedtek! ...és azok a szempillák! Ráadásul lehet Szonja is örülne ha olyan karcsú anyukája lenne mint Livinek!
No, majd egyszer!
Köszi, a napirendünk inkább összezavarodni látszik. Szonja már nem alszik, de ha nem sír akkor én ennek csak örülök. Mondjuk az ébrenlét 99%-át cicin töltiKép De, kopp-kopp az éjszakáink nyugisak!
Csak azt bánom, hogy én soha nem talákozom itt a környéken babakocsis lányokkal peddig tuti vannak. Nem lehet, hogy öregek otthona komplexumban lakunk.

Kép Kép
natasa1975

Natasa,
nálunk meg babainvázió van a telepen!Kép
Csak a mi lépcsőházunkban 9 baba született tavaly, idén meg 2.Kép
Hol is laktok?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Natasa,
hát ez a csaj! Nagyon cuki a mosolya!
És szépek a kötött ruhácskái, Te csináltad?
És a játszón sincsenek Anyukák?

Gabi,
egyik nap 2 kifli, másik nap játékok ... Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Mi Zuglóban az Örs közelében. Ma rákérdeztem a védőnőre. Vannak gyerekek, de inkább nagyobbak vagy még pocakban. Bár, ha elköltözünk,...csak sétálni uncsi egyedül. Mondjuk Szonja nem nagyon alszik séta közben és 1 óra után kaját kér, de akkor is.
Várom, hogy felébredjen, mert akkor szopi és irány a "friss" levegő. Remélem nem jön az eső.

Kép Kép
natasa1975

Gabi,
köszi, hogy a kedvemért Kép felraktad a képeket.

Ilba,
előre is köszi, ha megnézed nekem a virágokat a hotelnél.

Natasa,
fantasztikusan néz ki Szonja. Kép Mennyit van cicin, ha már nem nagyon alszik, de az ébrenlét 99%-át cicin tölti?

Kormi,
nekünk is már össze kellene hozni egy találkát, mert néha már igencsak unatkozom sétáltatás közben.

Megpróbáltam ma kijutni a Dunához itt a Petőfi hídnál, de nem sikerült Kép Az úton nem volt zebra, az aluljárót pedig nem nekem találták ki, legalábbis nem lépcsőzöm babakocsival. Holnap majd a Nemzeti Színháznál próbálkozunk, ill. szerdán, mert holnap szurira megyünk Kép

Esztipeszti,
van valami híred Mamackáról. Már nálatok is eltelt 6 hét, hogy rohan az idő.

Na megyek, mert sírást hallok Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Szia Ilba, a játszón inkább kisiskolásokat láttam. Köszi. A csíkos pulcsit én csináltam, a virág-gombosat anyukám. A képen levő rózsaszin én,..
Ilba, én néha attól félek, hogy Szonját felejtem el valahol :D
Kép

Kép Kép
natasa1975

Ilba,
a kekeckedjél, mert ütök ám, de hirtelen! (Regős Bendegúz után szabadon.Kép)

Nem válaszoltatok: látta valaki a Jön a Medvét?

Natasa,
drukkolok, hogy nálatok is úgy süssön a nap, mint itt!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szia Vuka, én csak a TV-ben nézem a vizet és szörnyűködöm Kép
Jól látod, Szonja szinte egyfolytában cicin van! És cicin is alszik el. Már próbálkoztam cumival, de csak a babakocsiban jön be. Mondjuk egyenlőre még bírom. Érdekes apánál elvan, de ha átveszem mindjárt befordul a pólómhoz és csak tátog. És ha nem jön a cici pár másodperc alatt akkor iszonyatos ordítást rendez.

Kép Kép
natasa1975

Persze az előző hsz-em a levegőben kering vhol...Kép Szóval azóta már megittam a magam málnalevél teáját.

Natasa,
de rég láttalak!Kép Tök jó, hogy alszik éjszakánként a SzonjaKép És a képek alapján álmában mosolyogKépKépKép

Ilba,
igen-igen, LÁTHATÓ esküvői képet kérünk!!!! Ez az étterem nem véletlenül az Északi összekötő híd, vagy az Árpád híd mellett van majdnem? És ki is lehet ott kötni hajóval, ha jól tudom. És nagyon hangulatos, élőzenés kerthelyisége van, ugye? Ha ez az, akkor ismeremKép Amikor a Szent Koronát okosok kitalálták, hogy föl kéne vinni Esztergomba vízi úton, és mutogatni az embereknek, akkor persze mi szívtunk vele a legjobban. 3 napig ha össz 8 órát aludtunk, sokat mondok. És a főpróbán (ez is volt!!!) ott lehetett kikötni, énmeg kapva az alkalmon oda bekéredzkedtem pisilniKép

Gabuska,
benne vagyok az április 6-banKép Csak szugeráld a monitorodat, énmeg felhúzom a pólómat, hogy érje a szugi a TörpétKép Fogacska:Kép

És úgy általában, lécciléccilécci (ha már egyszer dr. Szöszik vagyunkKépKépKép) mindenki szugerálja a monitort, hogy Petike is érezze, és akkor hátha kijönKép

Kép
mancs

Natasa,
jó sétát!
Nagyon ügyi vagy és türelmes! Kép Én is tudok kötni, de nincsen türelmem. Kép

Gabi,
KépKépKép
Mér, mikor kérdezted? Egyébként nem láttam.

Jó lenne, ha Beni lassan felébredne, mert üresre zabálom a hűtőt. Most épp a tejpépét ettem meg. Kép
Persze az is jó, ha a jó levegőn még szuszókázik, még van levesem is! KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabi,
én láttam már jönni medvétKép Az ÁllatkertbenKépKép Egyébként miről van szó?

Kép
mancs

Sziasztok!

Mamacka:
Remélem már megvan a kislegény!KépAkinek olyan szép kuckója van mint neki az csak kikivánkozik a nagyvilágba!Kép

Ilba:
Hát ez az esküvő tényleg nagyon bizonytalan lesz!
Mit szól a jegyespár?
Beni igazi nagyfiú módjára ül már a babakocsiban!Kép
Szopi alakul?

Bubek:
Gratula Marcinak,hogy ilyen ügyes volt a szurinálKép
Tücsökmami:
Mi is szeretnénk másik babakocsit venni,ha tudsz valami jó infót tájékoztass légysziKép

Gabus:
A sapi jól néz ki Livin!Szivesen adtuk!Kép
Fanninak nagyon tetszett Livi!Azt mondta,hogy úgy megdögönyözte volna,de nem merte,mert olyan törékenyKép

Natasa:
Szonja nagyon tündéri!Milyen nagylány már!Kép

És egy pár kép:
Szilvivel este angyalkásat játszottunk:Kép
A nagypapával:Kép
Igy aludt a bölcsi után az erkélyen:Kép

Kép

Kép
novum

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X